Ayhan Sicimoğlu Haberleri

Hasta eşini terk ettiği iddia ediliyordu! Ayhan Sicimoğlu sonunda patladı

Günlerdir gündemde olan ünlü müzisyen ve sunucu Ayhan Sicimoğlu'nun 40 yıllık eşini hasta yatağında terk ettiği iddiası herkesi şoke etmişti. Ayhan Sicimoğlu günler sonra sessizliğini bozdu ve yaşadıklarını tek tek anlattı.

Magazin 10-08-2023 15:50

Katakulli filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Katakulli nerede çekildi?

Katakulli filmi bu akşam Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. Filmi izlemek isteyenler Katakulli filmi hakkında merak ettiklerini internet üzerinden araştırıyorlar. Katakulli filminin konusu, oyuncuları gibi başlıklar merak konusu oldu. Peki, Katakulli filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Katakulli nerede çekildi? İşte detaylar...

Trend 10-10-2022 21:17

Ayhan Sicimoğlu paylaştı! Moda'da pantolonunu indirip karısının üzerine işedi

Son dakika: Türk müzisyen, gezgin Ayhan Sicimoğlu, arkadaşının evinin önünde yaşanan rezaleti Instagram hesabından paylaştı. "Dün gece Moda’nın ana caddesine çıkan bir sokağın girişine doğru 4 hergele, biri donu indirmiş, dikkat fermuar değil pantolon aşağıda arkadaşımın evinin önüne işiyor. Arkadaşım da karısı ile eve geliyor. Napıyosun kardeşim deyince sana mı soracağım lan işeyeceğim yeri diyor ve dönüp işemeye devam ediyor." diyen Sicimoğlu, o anları Instagram'dan paylaştı.

Magazin 15-12-2021 11:55

Ayhan Sicimoğlu

Ayhan Sicimoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayhan Sicimoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.