Baklava Nasil Yapilir Tarifi Haberleri

Baklava hamuru tarifi: Baklava hamuru nasıl yapılır?

Çıtır çıtır, tam kıvamında, kat kat baklavalar yapabilmek için öncelikle güzel bir baklava hamuru hazırlamanız gerekir. Birkaç püf noktasına dikkat ettikten sonra dört dörtlük bir baklava hamuru hazırlayabilirsiniz. İşte baklama hamuru tarifi!

Yemek 2024-06-15 19:50:04

Bayrama özel soğuk baklava tarifi! Evde pratik soğuk baklava nasıl yapılır?

Son yılların popüler tatlılarından soğuk baklava tarifi hazır baklava yufkası ile kolayca yapabiliyor. Misafir sofralarının baş tacı olan bu soğuk baklava tarifi pastaneden alınmış kadar lezzetli oluyor. Bayramda klasik baklava tariflerinden sıkıldıysanız pratik soğuk baklava tarifini deneyebilirsiniz. İşte enfes soğuk baklava tarifi...

Yemek 2024-06-14 10:27:56

15 dakikada hazırlanan bayram baklavası tarifi! Hazır yufkadan kolay baklava nasıl yapılır?

Baklava bayramların vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Baklava hamurunu tek tek açmaya vakit bulamayanlardansanız hazır yufka ile de pratik bir şekilde baklava hazırlayabilirsiniz. Fındıklısı, fıstıklısı, cevizlisi gibi her çeşidiyle sevilerek tüketilen baklava bu bayramda da sofraları süsleyecek. Peki, hazır yufkadan baklava nasıl yapılır?

Yemek 2024-06-14 09:53:48

15 dakikada hazır pratik bayram baklavası tarifi! Hazır yufkadan baklava nasıl yapılır?

Bayramın vazgeçilmez tatlılarından biri olan baklava, lezzeti ve gösterişli görüntüsüyle sofraları süslüyor. Bayram coşkusunu arttırmak ve sevdiklerinize lezzetli bir ikram yapmak için bu tarifi deneyebilirsiniz. İşte hazır yufkadan pratik baklava tarifi...

Yemek 2024-04-08 15:59:29

Baklava tarifi: Evde baklava nasıl yapılır?

Yazılı kaynaklara göre tarihte ilk kez 15. yüzyılda Topkapı Sarayı’nda pişirilmiş olan baklava, günümüz mutfaklarına kadar ulaşmayı başarmış özel bir tatlıdır. Türk mutfağının şerbetli tatlıları arasında bulunan, en çok tüketilen ve en sevilen bu tatlıyı isterseniz siz de evinizde kendi mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 13-03-24 21:10

Güllaçtan soğuk baklava tarifi: Güllaçtan soğuk baklava nasıl yapılır?

İftar sofralarının olmazsa olmaz lezzetlerinden güllacı bir de soğuk baklava tadında deneyin. Eğer bu eşsiz iki lezzeti kavuşturan güllaçtan soğuk baklava tarifimizi denemek isterseniz tarif aşamalarını ve gerekli olan tüm malzemeleri aşağıda görebilirsiniz.

Yemek 11-03-24 23:02

Airfryer baklava tarifi: Airfryer'da baklava nasıl yapılır?

Türk mutfağına has olan ve tarihi çok eski yüzyıllara dayanan çok sayıda tatlı vardır. Osmanlı saraylarından günümüze kadar gelmeyi başaran bu lezzetli tatlılardan biri de özellikle bayram günlerinin baş tacı baklavadır. Birçok farklı biçimde servis edilebilen baklava, tüm yiyecekleri, atıştırmalıkları, yemekleri ve tatlıları çok kısa süreler içinde ve daha az kalorili olarak pişirebilen Airfryer ile kolaylıkla yapılabilir.

Yemek 19-01-24 16:26

Gelinim Mutfakta yeni gelin baklavası nasıl yapılır, malzemeleri neler? Ev yapımı kolay ve pratik baklava tarifi!

Baklava, tatlı sevenlerin vazgeçilmezi olan lezzetli bir hamur işidir. Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer alan baklavanın detaylı tarifi merak ediliyor. Her ne kadar zahmetli görünse de oldukça pratik ve lezzetli olan baklava tarifini evde gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Peki, ev yapımı baklava nasıl yapılır, püf noktaları neler?

Yemek 03-11-23 17:01

MasterChef baklava tarifi! Evde kolay cevizli baklava nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Baklava tarifi MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. MasterChef All Star jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan farklı çeşitlerde baklava tarifi yapmalarını istedi. En iyi baklava tarifini yapan yarışmacı kaptanlık mücadelesinde öne geçecek. Peki, MasterChef baklava nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla cevizli baklava yapımı...

Yemek 28-08-23 21:46

Gelinim Mutfakta kolay ev baklavası tarifi! Kolay ev baklavası nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında perşembe günü kolay ev baklavası tarifi verildi. Baklavayı sevenler ama evde baklava yapımının zor olduğunu düşünenlerin bu tarifi kaçırmaması gerekiyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri kolay ev baklavası nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte özel günlerin yıldızı olacak kolay ev baklavası tarifi...

Yemek 25-05-23 14:19

Bayramın gözdesi soğuk baklava tarifi! Evde soğuk baklava nasıl yapılır?

Bayramda klasik baklava tarifleri yerine son yılların gözdesi olan soğuk baklavayı yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Soğuk baklava şerbetli olmasına rağmen diğer baklava tariflerine göre çok daha hafif oluyor. Ramazan Bayramı'nda yapacağınız soğuk baklavaya herkes hayran kalacak. İşte enfes soğuk baklava tarifi...

Yemek 19-04-23 14:52

Ramazan Bayramı'na özel: Soğuk baklava tarifi! Hazır yufkadan kolay soğuk baklava nasıl yapılır?

Ramazan Bayram'ının yaklaşmasıyla beraber hazırlıklar tamamlanmaya başladı. Bayram denildiğince ilk akla gelen lezzetlerden biri de baklava oluyor. Klasik şerbetli baklava kadar soğuk baklava da oldukça seviliyor. Siz de bu bayram farklı bir lezzet arıyorsanız pratik soğuk bakla tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 19-04-23 00:00

Emekleriniz çöpe gitmesin! Şekerlenmeyen baklava şerbeti tarifi

Bayramın vazgeçilmezi olan baklava özenle hazırlanıyor. Ancak baklava şerbeti kısa sürede şekerlenerek baklavayı yiyemeyecek hale getirebiliyor. Bu bayram baklavanızı şekerlenmeden günlerce yiyebilmek istiyorsanız bu şekerlenmeyen baklava şerbeti tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 18-04-23 15:00

Anında hazırlanan pratik baklava tarifi! Milföy baklava nasıl yapılır?

Baklava en sevilen tatlılar arasında yer almasına rağmen zor yapımı ve yüksek fiyatı nedeniyle fazla tüketilmiyor. Evde baklava yapımının oldukça zorlu olduğu biliniyor. Ancak evde pratik baklava yapmanın da yolu bulunuyor. Milföy baklava nasıl yapılır merak ediyorsanız bu leziz milföy baklava tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 31-03-23 15:49

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 21-02-23 08:56

Gelinim Mutfakta Soğuk baklava pastası tarifi! Enfes soğuk baklava pastası nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde cuma günü soğuk baklava pastası yapılıyor. Özellikle son yıllarda iyice popüler olan soğuk baklavadan yapılan bu pastayı yiyenler lezzetine hayran kalıyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri soğuk baklava pastası nasıl yapılır merak ediyor. İşte enfes soğuk baklava pastası tarifi...

Yemek 06-01-23 13:20

MasterChef sütlü nuriye tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? Parmakları yediren sütlü nuriye tarifi!

MasterChef programının yeni bölümünde, baklava çeşitleri arasında en çok sevilen sütlü nuriye yapıldı. İştah kabartan sütlü nuriye tarifi araştırılmaya başlandı. Sütlü nuriye tatlısını evde hazırlamak, sanıldığından daha basit. Peki MasterChef sütlü nuriye tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte parmakları yediren sütlü nuriye tatlısı tarifi...

Yemek 08-12-22 20:19

Bu lezzet için bayrama gerek yok: Çıtır çıtır ev baklavası tarifi! Ev baklavası nasıl yapılır?

Baklava denildiğinde ilk akla bayramlar geliyor. Ancak bu eşsiz lezzet için bayramları beklemeye gerek yok. İncecik yufkalar ile yapılan çıtır çıtır olan ev baklavası her zaman gönüllere taht kuruyor. Ev baklavası nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu evde baklava tarifini uygulayabilirsiniz.

Yemek 26-10-22 11:52

Şekli ayrı lezzeti ayrı güzel: Nefis gül tatlısı tarifi! Gül tatlısı nasıl yapılır?

Sonbaharın gelmesiyle birlikte şerbetli tatlılara olan ilgi artmaya başladı. Ancak her seferinde şekerpare, baklava gibi şerbetli tatlılar yemekten sıkılanlar farklı bir tatlı arıyorlar. Gül tatlısı hem görünüşü hem de lezzetiyle aradığınız tatlı olabilir. Gül tatlısı nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 18-09-22 16:13

2022 YKS EK TERCİH İŞLEMİ NASIL YAPILIR? YKS ek tercih ücreti ne kadar?

YKS ek tercih süreci ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından 7 Eylül 2022 Çarşamba günü başladı. Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerine yerleşemeyen adaylar tarafından araştırılıyor. YKS ek tercih süreci ile ilgili son dakika açıklaması 7 Eylül 2022 Çarşamba günü ÖSYM tarafından yapıldı. Peki, YKS ek tercih işlemi nasıl yapılır, YKS ek tercih ücreti ne kadar?

Egitim 08-09-22 09:18

En hafif şerbetli tatlı: Sütlü Nuriye tarifi

Bayramda baklava lezzetinden vazgeçemiyor ama daha hafif bir alternatif arıyorsanız Sütlü Nuriye tam size göre! Baklava yufkasıyla yapılan Sütlü nuriyeyi hala denemediyseniz bu bayram kesinlikle denemeniz gerekiyor.

Yemek 07-07-22 09:12

Bayram için en pratik baklava tarifi! Herkes tarifi soracak

Bayramlarda baklavadan vazgeçmem ama yapımı zor geliyor diyorsanız bu tarifi mutlaka denemeniz gerekiyor. Evde kolayca yapacağınız baklava ile istediğiniz lezzete kavuşabilirsiniz. Bu tarif hazır yufka ile yapılıyor ancak lezzeti evde açılmış gibi nefis oluyor.

Yemek 05-07-22 14:57

Sıcak günlere yakışacak pratik tarif: Tam ölçülü soğuk baklava tarifi

Soğuk baklava özellikle son yıllarda oldukça popüler olan tatlılar arasında yer alıyor. Normal baklavadan son daha pratik ve hafif olması soğuk baklavayı tercih edenlerin sayısını arttırıyor. Tam ölçülü kıvamda nefis lezzette soğuk baklava yapabilmek için aşağıdaki tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 07-06-22 15:59

Evde soğuk baklava nasıl yapılır? Yaz aylarının en pratik tatlılarından soğuk baklava tarifi ve malzemeleri!

Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarından baklavanın başka bir türü olan soğuk baklava, son dönemde sıkça araştırılan tariflerden biri oldu. Soğuk baklava hazırlık aşaması ve servis edilme usulü ile diğer tatlılardan ayrılmakta. Şerbetli tatlıların keyfini yaz aylarında da çıkarmak isteyen pek çok kişi soğuk baklavayı evde de yapmak istiyor. Peki evde soğuk baklava nasıl yapılır? İşte yaz aylarının en pratik tatlılarından soğuk baklava tarifi ve malzemeleri!

Yemek 30-05-22 17:40

Herkes bunun lezzetini konuşacak! Bayramda kolayca yapacağınız baklava tarifi

Ramazan Bayramında hangi tatlıyı yapacağınızı düşünüyor ama bulamıyor musunuz? Bayramların olmazsa olmazı baklavadır. Baklava yapmak istiyor ama yapımının zor olacağını düşünerek bu istediğiniz vazgeçiyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Kolayca yapacağınız ev baklavası ile misafirlerinizi etkileyebilirsiniz.

Yemek 26-04-22 12:26

Ustalara taş çıkartan baklava tarifi! Baklava nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?

Baklava Türk mutfağının yanı sıra Orta Doğu ve Balkanların vazgeçilmez tatlılarından biridir. Şeker şerbetiyle yapılan bu tatlı isteğe göre bal şerbeti kullanılarak da yapılabilmektedir. Peki Baklava nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? Ustalara taş çıkartan baklava tarifi ve malzemeleri haberimizde...

Yemek 22-03-22 13:25

Gelinim Mutfakta tedirgin baklava nasıl yapılır? Tedirgin baklava malzemeleri neler?

Gelinim Mutfakta programı birbirinden leziz tarifleri gündeme getiriyor. Yakından takip edilen bu programda tedirgin baklava hazırlandı. Yapımı pek kolay olmayan tedirgin baklavayı özel günlerde, çay saatlerinde severek tüketeceksiniz. İşte tedirgin baklava tarifi ve malzemeleri...

Yemek 18-03-22 18:30

Soğuk baklava nasıl yapılır? Soğuk baklava tarifi nedir, malzemeleri neler?

Oldukça sevilen ve afiyetle tüketilen tatlıların başında gelen soğuk baklava bayramlarda, özel günlerde ve çayın yanında sık sık tercih edilir. Ağızda dağılan tadıyla favori tatlılar arasında yer alan soğuk baklava için bir paket baklavalık yufka, 250 gram tereyağı, 1 su bardağı çekilmiş fıstık gibi malzemeler gerekir. İşte soğuk baklava tarifi ve malzemeleri...

Yemek 01-02-22 19:12

Baklavanın en kolay hali: Karadeniz'den koca karı gerdanı tatlısı tarifi

Karadeniz'de sıklıkla yapılan, adıyla da oldukça enteresan bir tatlı olarak görülen koca karı gerdanı tatlısı aslında pek çoğumuzun bildiği büzme baklava! Kimi yörelerde kaynana gerdanı olarak anılan bu tatlı incecik baklava yufkası, cevizli, fındıklı ya da fıstıklı iç dolgusu ile tam bir lezzet harikası.

Yemek 18-01-22 10:51

Soğuk baklava nasıl yapılır? Soğuk baklava tarifi ve malzemeleri...

Oldukça pratik olarak bilinen ve hazır baklava yufkası ile hazırlanabilecek soğuk baklavanın malzemeleri ve yapılışı araştırılıyor. Yufka, tereyağı ve şeker gibi malzemelerin kullanıldığı soğuk baklava için ilk önce şerbet hazırlanıyor. Peki soğuk baklava nasıl yapılır? İşte soğuk baklava tarifi ve malzemeleri...

Yemek 12-12-21 18:33

Kolay baklava nasıl yapılır? Baklava hamuru nasıl yapılır? Cevizli baklava tarifi ve malzemeleri!

Görüntüsü, tadı, lezzeti, şekeri, hamuru içindeki malzemeleriyle ağızlarda enfes bir tat bırakan cevizli baklava, tarifi zor gibi görünse de sonrasında alınan haz her şeye değiyor. Kolay baklava tarifi ile ev hanımları baklava hamurunu da evde açarak, ev halkını mutlu ediyor.

Yemek 20-09-21 15:55

Sosyal medyanın yeni yıldızı oldu! Soğuk baklavanın tadı damakta kalıyor

MasterChef Türkiye’nin son bölümünde yarışmacılar kaptanlık mücadelesi için soğuk baklava tarifiyle yarıştı. Son yılların favori tatlısı haline gelen soğuk baklava, MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünden sonra bir kez daha gündeme geldi. Peki soğuk baklava nasıl yapılır? İşte soğuk baklava tarifi...

Yemek 07-09-21 11:29

Değişiklik arayanlar için: Enfes görüntüsüyle parmak ısırtan gül baklava tarifi!

Sadece özel günlerde ve düğünlerde değil her zaman yapabileceğiniz bu gül baklava evde bulunan malzemelerle yapılıyor hem de en kolay haliyle.

Yemek 12-01-21 14:59

Adı Börek Kendisi Tatlı: Laz Böreği Tarifi

Karadeniz yöresinin vazgeçilmez tatlarından olan laz böreği, incecik açılmış baklava yufkaları arasında kalan koyu kıvamlı muhallebisiyle damak çatlatan bir lezzete sahip. Siz de bu enfes tatlıyı evde deneyerek yöresel bir tatlıyı sofralarınıza taşıyabilirsiniz.

Yemek 02-09-20 17:35

Baklavanın Yeni Rakibi: Çıtır Çıtır Pratik Midye Tatlısı Tarifi

En pratik şerbetli tatlılar listesinde ön sıralarda yerini alan midye tatlısı yapımı kolay olması sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Baklava yapmak gözünüzde büyüyor ve tatlıdan da vazgeçemiyorsanız midye tatlısı tarifi tam size göre olabilir.

Yemek 02-09-20 16:14

Türk mutfağının şahane şerbetli tatlılar listesi

Şerbetli tatlı deyince akla genelde ilk olarak baklava gelir. Türk mutfağının zengin çeşitleri arasında baklava dışında da harika lezzetler yer alıyor. İşte birbirinden mükemmel şerbetli tatlıların tarifi.

Yemek 24-07-20 11:31

Baklavanın en kolayı: Ay tatlısı tarifi

Baklava yemesi o kadar güzel bir tatlıdır ki. Çıtır çıtır baklavayı aratmayan bu tarif, çay saatlerinizin en güzel konuğu olmaya aday. Hazırlaması oldukça kolay olan bu tarifi yemeye doyamayacaksınız. İşte nefis ay tatlısı tarifi...

Yemek 01-07-20 12:27

Hazır yufkadan baklava tarifi

Bayramların olmazsa olmazı şerbetli tatlıların başında gelen baklavayı çok pratik bir şekilde hazırladık. Hazır yufka kullanarak yaptığımız baklava, el açması baklava tarifini aratmadı doğrusu. Pratik ve leziz oluşuyla gönüllerde taht kuran hazır yufkadan baklava tarifi geliyor, buyursunlar.

Yemek 20-05-20 14:33

Milföy hamurundan şöbiyet tarifi

En az baklava kadar popüler olan geleneksel Türk tatlısı şöbiyet, lezzetiyle gönlümüze taht kuruyor. Yapılışı zor, kabul ediyoruz ancak bu tada hasret olanlar için en pratik tarifi paylaşacağız. İşte karşınızda milföy hamurundan şöbiyet tarifi ve yapılışı.

Yemek 14-05-20 15:14

Hurma baklavası tarifi (Afyon usulü)

Afyon hurma baklavası, Afyonkarahisar'ın sevilen tatlılarından biridir. İsmine baklava desek de görünüş olarak baklavadan epey farklı. Yöresel lezzetlere meraklı olanlar için hurma baklavası tarifini paylaşacağız. İşte hurma baklavası malzemeler ve yapılışı.

Yemek 30-12-19 16:53

Beyaz baklava tarifi (Zonguldak)

Zonguldak'ın meşhur beyaz baklavası alıştığımız baklavalardan farklı bir görüntüye sahip. Muazzam bir lezzet olan beyaz baklava tarifi biraz uğraştırıcı olsa da denemeye değer. Üstelik cevizli baklava sevenler de bu tada bayılacaklar. İşte beyaz baklava tarifi ve beyaz baklava yapımı.

Yemek 25-12-19 12:17

Soğuk baklava tarifi: Diyarbakır'da üretiliyor tüm Türkiye'ye gönderiliyor

Diyarbakır'da, sütlü Nuriye tatlısı ve güllaçtan esinlenerek yapılan soğuk baklava, Türkiye'nin dört bir yanına yayıldı. Baklavacı Mehmet Altunbay , soğuk baklavada daha az hamur ve şeker kullanıldığını ifade ederek, diğer tatlılara oranla çok daha hafif olan soğuk baklavanın patentini almak için başvuruda bulunduğunu belirtti.

Yemek 18-12-19 11:31

Soğuk baklavanın tadı damakta kalıyor! İşte soğuk baklava tarifi

İzmir'de 13'üncü kez kapılarını açan Travel Turkey İzmir Fuarı'nda, Diyarbakır standında tanıtılan yöreye özgü tatlılar ilgi gördü. Son yıllarda ünlenen şerbet yerine süt kullanılan 'Soğuk Baklava' ise lezzetini, tadanların damağında bıraktı.

Yemek 11-12-19 09:57

Laz böreği tarifi

Karedeniz'in enfes tatlılarından biri olan laz böreği, baklava yufkasından hazırlanan muhallebili şerbetli tatlıdır. Laz böreği yapımı düşündüğünüz kadar zor değildir. Lezzeti ve görüntüsüyle meşakkatli olduğunu düşündürse de aslında pratik bir tatlı diyebiliriz.

Yemek 25-09-19 15:39

Antep katmer tarifi: Katmer tatlısı tarifi

Pratik tarif sayesinde kendi evinizde lezzetli Antep katmer tarifi yapabilirsiniz. Biz baklava yufkası kullandık. Dilerseniz hamurunu kendiniz de hazırlayabilirsiniz. İşte sıcacık ve aşırı tatlı bir katmer tatlısı tarifi geliyor!

Yemek 18-09-19 17:18

Damat paçası tarifi | Damat paçası nasıl yapılır?

Damat paçası, en lezzetli geleneksel tariflerimizden biridir. Arnavut mutfağına ait olan damat paçası, yöresinde baklava ile birlikte sunulur. Bu tarif, damat paçası böreği olarak da bilinmektedir. İşte damat paçası tarifinin detayları...

Yemek 28-05-19 15:49

Çıtır ıspanaklı börek nasıl yapılır?

Ispanaklı, labne peynirli içi ve çıtır baklava yufkasıyla nefis bir börek tarifimiz var. Çay keyfinize lezzetli bir eşlikçi arıyorsanız bu tarifi mutlaka deneyin!

Yemek 21-03-19 11:56

Baklava baklava olalı böyle zulüm görmedi! Türkleri çıldırtan baklava tarifi

Sosyal medyada geçen gün paylaşılan bir video Türk kullanıcıları çileden çıkardı. Bir baklava ancak bu kadar yanlış anlaşılabilirdi...

Trend 01-02-19 14:36

Baklava tarifi: Evde baklava nasıl yapılır? Lezzetli ve kolay baklava tarifleri

Kim şerbeti, hem çıtır hem de ağızda eriyen bir baklava istemez ki?.. Türk, Ortadoğu, Balkan mutfaklarının en önemli tatlılarından biridir baklava. İyi bir baklava yemek için de genellikle bir baklavacıya gidilir. Ancak ev baklavasının tadı da bir başkadır. Peki evde baklava nasıl yapılır? Lezzetli bir baklava tarifi ile yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz. İşte hem lezzetli hem de kolay baklava tarifleri...

Yemek 26-10-18 16:42