Blu Tv Haberleri

Oyuncu kadrosu sosyal medyada gündem yaratan “Magarsus” dizisinin fragmanı paylaşıldı! Yayın tarihi de belli oldu

Başrollerini Merve Dizdar, Çağlar Ertuğrul, Berkay Ateş ve Ercan Kesal’ın paylaştığı “Magarsus” dizisinin fragmanı paylaşıldı. 10 Ağustos’ta BLuTV’de ilk iki bölümüyle yayın hayatına başlayacak dizinin fragmanı bile sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 26-07-2023 15:37

Hepsiburada Premium’da artık sepet tutarından bağımsız tüm alışverişlerde kargo bedava

Türkiye'nin Hepsiburada'sı, Türkiye'de geliştirilen ve hayata geçirilen ilk üyelik bazlı sadakat programı Hepsiburada Premium'u 14.90’a müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Finans 26-04-2023 12:08

Magarsus dizisinin çekimleri başladı! Ercan Kesal, Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar başrollerde

Çukur'daki İdris Koçovalı karakteriyle hafızalara kazınan, usta oyuncu Ercan Kesal ''Magarsus" isimli diziyle ekranlara dönüyor. Blu TV'de ekrana gelecek olan Magarsus dizisinde Teşkilat'a veda eden Çağlar Ertuğrul, Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar ile ünlü oyuncular Berkay Ateş ve Sümeyye Aydoğan başrollerde oynuyor. İddialı kadrosuyla dikkat çeken diziden ilk kareler de yayınlandı.

Magazin 26-10-2022 21:08

Yerli polisiye dizi Bozkır 2. sezonuyla geliyor! Ekin Koç ayrıldı Furkan Andıç ve Gizem Karaca Bozkır'un kadrosuna katıldı

BluTV'nin yerli dizisi Bozkır'ın oyuncular 2. sezon çekimleri için buluştu. Dizinin yeni sezon kadrosunda yer alan Yiğit Özşener, Furkan Andıç, Gizem Karaca, Beril Pozam, Fatih Al, Cemal Toktaş ve Bülent Düzgünoğlu okuma provası yaptı. Geçen sezon dizide başrol oynayan Ekin Koç ise yeni bölümlerde rol almayacak.

Magazin 04-10-2022 22:05

Blu Tv

Blu Tv Hakkındaki Haberler Mynet'te. Blu Tv Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.