Buyukelci Salih Mutlu Sen Haberleri

Üniversite öğrencileri gönüllülük dersi ile 300 çocuğu bayramlıklarla mutlu etti

Erzurum'da üniversite öğrencileri "gönüllülük" dersi kapsamında başlattıkları "Bu bayram beni sen giydir" projesi ile temin ettikleri bayramlıklarla ihtiyaç sahibi 300 çocuğu mutlu etti.

Yurthaber 2024-04-03 11:55:56

Kim yeni hediyesiyle çok mutlu! Putin'den dostuna 'araba' kıyağı: 'Biz yaptık, sen bin'

Rusya lideri Vladimir Putin'in Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a yaptığı jest dünyanın gündemine bomba gibi düştü. İki lider son dönemlerde sıcak temaslarıyla dikkatleri üzerlerine çekiyordu. Putin'in Rusya üretimi araba hediyesi karşısında Kuzey Koreli aile mutluluğunu bizzat dile getirdi.

Haber 2024-02-20 09:49:28

Memur-Sen Başkanı'nın ilave zam yorumunda 8 bin TL detayı: Beklentileri karşılayacak bir adım daha eklenmeli

Memur -Sen Başkanı Ali Yalçın, dün SSK-Bağkur emeklilerinin maaşlarının ilave zamla memur emeklisi maaş zam oranıyla eşitlenmesine ilişkin açıklama yaptı. Yalçın, "Devam eden olumlu adımlara kamu görevlisi emeklilerinin beklentilerini karşılayacak bir adım daha eklenmeli" dedi. Yalçın, "Emek verenlerin taleplerine, beklentilerine ve seslerine kulak verilmeli, kamu görevlisi emeklilerini de mutlu edecek müjde gelmelidir." düşüncesini dile getirdi.

Finans 2024-01-24 13:29:39

'Sen Mutlu Ol Ne Olur' şarkısıyla Popstar'a damga vurmuştu! Popstar’ın yıldızı Aydan Kaya son haliyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Popstar yarışmasındaki favori yarışmacıların son halleri zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Bu isimlerden biri de 'Sen Mutlu Ol Ne Olur' şarkısındaki performansıyla hafızalara kazınan Aydan Kaya oldu. Kaya'nın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-01-19 08:46:31

Ahmet Çakar açtı ağzını yumdu gözünü! Mehmet Büyükekşi için olay yaratan iddia! ''Galatasaray yenerse mutlu, yenilirse keyifsiz oluyor''

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında eleştiriler devam ediyor. Ahmet Çakar dün akşam yayınlanan programda ilginç ifadeler ortaya atarak sosyal medyada gündeme oturdu. Mehmet Büyükekşi'ye olay yaratan ifadeler kullanan Çakar, "Benim futbolumu bu herif mi yönetecek? Sen 55 defa kiminle görüştün onu açıkla önce" dedi.

Spor 18-12-23 09:17

Lucas Torreira ve Devrim Özkan'dan romantik pozlar! Sen benim en iyi yerimsin

Güzel oyuncu Devrim Özkan ünlü futbolcuyla dolu dizgin yaşadığı aşkta çok mutlu. Galatasaray’ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira'nın sevgilisi Devrim Özkan ile ilgili yaptığı paylaşım ve yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-11-23 14:12

Kan donduran cinayeti canlı yayında itiraf etmişti! 'Çocuğum görmesin diye bazaya sakladım'

Denizli'de eşi Mine Kocadağ'ı, katıldığı bir programda boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ, SEGBİS'le bağlandığı duruşmada ifadesini değiştirdi.Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım.Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım' dedi

Haber 20-10-23 20:44

Beşiktaş'ta mutlu son artık çok yakın! Cenk Tosun ve Salih Uçan konusunda Ahmet Nur Çebi devreye girdi

Beşiktaş'tan yeni sözleşme isteyen Cenk Tosun ve Salih Uçan'a yeni sözleşme teklif ediliyor. Oyuncuların maaşına zam yaparak mukavelelerini uzatacak siyah-beyazlılar mutlu sona çok yakın.

Spor 07-09-23 09:45

'Sen benim can borcumsun' 2 sene önce evleri yanmıştı! Murat Kurum, İbrahim Amca'yı 15 günde yapıp teslim ettikleri evinde ziyaret etti... Duygulandıran anlar

2 sene önceki yangında, Manavgat'ta felçli eşiyle alevlerin arasında kalan İbrahim Amca'nın herkesi hüzünlendiren hikayesi hızla harekete geçilmesiyle mutlu sonlanmıştı. 15 günde yapılıp teslim edilen evinde İbrahim Amca'yı ziyaret eden Murat Kurum, duygusal buluşmaya ilişkin anları sosyal medyadan paylaştı. İbrahim Amca, Kurum'u "Benim oğlum. Çok seviyorum seni" sözleriyle karşılarken İbrahim Amca'nın eşinin ise halini hatrını soran Kurum'a "Sen benim can borcumsun" demesi duygulandırdı.

Haber 28-07-23 10:32

Türkiye'nin Kahire Büyükelçi adayı Salih Mutlu Şen kimdir? Salih Mutlu Şen nereli ve kaç yaşında? Türkiye ile Mısır ilişkilerinde yeni dönem!

Salih Mutlu Şen son dakika haberlerinin ardından merak konusu oldu. Salih Mutlu Şen, Türkiye'nin Kahire Büyükelçi adayı oldu. Türkiye ile Mısır ilişkilerinde yeni dönem başladı. 2 ülke arasındaki diplomatik ilişkileri büyükelçilik seviyesine çıkardı. Peki, Türkiye'nin Kahire Büyükelçi adayı Salih Mutlu Şen kimdir? Salih Mutlu Şen nereli ve kaç yaşında?

Haber 04-07-23 10:42

Son dakika | Mısır ile yeni dönemde kritik gelişme: Diplomatik ilişkiler büyükelçilik seviyesine çıkarıldı! Karşılıklı büyükelçi atandı

Son dakika haberi: Mısır ile Türkiye diplomatik ilişkilerini büyükelçilik seviyesine çıkardı ve 10 yıl sonra karşılıklı olarak büyükelçi ataması gerçekleştirildi. İki ülkenin cumhurbaşkanlarının aldığı karar uyarınca uygulamaya konduğu belirtilen gelişmeye göre Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi olarak Salih Mutlu Şen, Mısır'ın Ankara Büyükelçisi olarak ise Amr Elhamamy aday gösterildi.

Haber 04-07-23 10:10

'Bu isim yüzünden çok çektim' Başına gelmeyen kalmadı! Askerlik, boşanma davası, taciz olayında şahitlik...

Bolu'da yaşayan 40 yaşındaki Salih Yıldırım, isim ve soyisminin yaygın olması sebebiyle akılalmaz pek çok olay yaşadı. Hiç gitmediği illerdeki adli olaylarda 'tanık' yazıldığını, askerlik yapmak istediğinde 'Sen ölüsün' denildiğini ve bekarken boşanma davasında çocukların velayetinin üzerine kaldığını söyleyen Yıldırım, sık sık dilekçe verip bunlarla ilgisinin olmadığını kanıtlamak zorunda kaldığını anlattı. Yıldırım, "Bu isim yüzünden çok çektim. İsmime farklı bir isim daha ekleyeceğim" dedi.

Haber 26-04-23 11:08

Dövmesi dikkat çekmişti! Hazal Subaşı göğüs dekolteli poz verdi

Adını Sen Koy, Halka, Çukur gibi sevilen dizilerde rol alan Hazal Subaşı iddialı pozları ile gündemde. Göğsünde yazan, 'Doğru kararlar ver mutlu yaşa' dövmesi ile dikkat çeken Subaşı paylaştığı fotoğraflarda güzelliği ile adeta büyüledi.

Magazin 27-03-23 08:27

Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu'nun en mutlu günü! Sessiz sedasız evlendi

Sen Anlat Karadeniz dizisinde hayat verdiği Vedat karakteri ile büyük çıkış yakalayan Mehmet Ali Nuroğlu, bir süredir birlikte olduğu Berrin Ağırbaş'la sade bir törenle evlendi.

Magazin 06-03-23 16:49

Alkollü sürücünün savunması pes dedirtti! Yarın umreye gideceğim

Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis kontrol noktasında durdurulan aracın alkollü şöforü, ekiplere zor anlar yaşattı. Alkolmetreyi üflemeyi reddeden sürücünün savunması pes dedirtti. Polisleri uyarılarına kulak asmayan sürücü, "Sen benden ehliyeti alacaksın, mutlu mu olacaksın? Ben yarın akşam umreye gideceğim. Bana bunu yapma." ifadelerini kullandı. Sürücüye, ekipler tarafından cezai işlem uygulandı.

Haber 12-01-23 22:57

Sen hangi mesleği yapmak için doğmuşsun?

Meslek seçimi hayatımızın önemli bir dönüm noktasıdır. Doğru mesleği seçmek mutlu ve başarılı bir kariyer için temel bir adımdır. Ancak bu karar zaman zaman karmaşık ve zorlu olabilir. Bu noktada da kişilik özelliklerimizi, ilgi alanlarımızı, yeteneklerimizi, değerlerimizi ve hayattan hedeflerimizi göz önünde bulundurarak karar vermemiz önemlidir. Sana soracağımız sorulara doğru cevaplar vererek kendini daha iyi tanımanı sağlayıp hangi mesleği seçmen gerektiğini söyleyeceğiz!

Trend 10-01-23 12:51

Solmaz Çiros yine kalça dansı yaptı! Görenler Artık beceremiyorsun oyunu dedi

Evleneceksen Gel programıyla ününe ün katan Solmaz Çiros yine kalça dansıyla dikkat çekti. Elbisesini yukarı kıvırarak kalçasını ön plana çıkardığı dansıyla dikkat çeken Solmaz Çiros yine hayranlarını mutlu edemedi. Aldığı kilolarla ve değişimiyle gündeme gelen eski gelin dayına "Sen artık oynayamıyorsun" yorumları geldi.

Magazin 27-11-22 15:50

Ünlü Fransız model Marine el Himer Kelime-i Şehadet getirip müslüman oldu! 'Utanılacak bir şey yok'

Ünlü Fransız model ve reality show yıldızı Marine el Himer, müslüman olduğunu duyurarak Kelime-i Şehadet getirdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kabe'nin önünde çektiği görselleri paylaşıp, "Bu anlar hayatımın en mutlu gününü gösteriyor. Bu manevi bir yolculuk, beni yükseltmeye ve yönlendirmeye devam edecek İnşaallah. Yalnız gitmen gereken yollar var. Arkadaş yok, aile yok, sevgili yok. Sadece sen ve Allah" ifadelerini kullandı.

Magazin 05-11-22 17:55

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ata Berk Mutlu'yu seneler sonra görenler tanıyamadı! Sen ne ara büyüdün?

2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yüksek reytingleriyle bilinen Poyraz Karayel dizisinde Poyraz'ın oğlu "Sinan" karakterine hayat veren Ata Berk Mutlu, seneler sonra yaşadığı büyük değişimle görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncuyu görenler "Sen ne ara büyüdün?" demekten kendini alamadı.

Magazin 14-09-22 09:53

Hande Erçel ile ablası Gamze Erçel tekne tatiline çıktı! Tekne pozları sosyal medyayı salladı

Ekranlarda son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme geliyor. 2019 senesinde Caner Yıldırım ile hayatını birleştiren Gamze Erçel, şimdilerde kızı ve eşiyle mutlu bir evlilik hayatına devam ediyor. Erçel, kardeşi Hande Erçel ile tekne tatiline çıktı.

Magazin 22-08-22 16:19

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel'in sırt dekolteli paylaşımı olay oldu! Siyahlar içinde paylaştı

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme geliyor. 2019 senesinde Caner Yıldırım ile hayatını birleştiren Gamze Erçel, şimdilerde kızı ve eşiyle mutlu bir evlilik hayatı sürüyor. Erçel, son olarak paylaştığı sırt dekolteli fotoğrafıyla olay oldu.

Magazin 29-07-22 01:15

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel'den çok konuşulacak bikinili paylaşım! Hande Erçel ile poz verdi

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme geliyor. 2019 yılında Caner Yıldırım ile dünyaevine giren Gamze Erçel, şimdilerde kızı ve eşiyle mutlu bir evlilik hayatı sürüyor. Erçel, son olarak tatilden paylaştığı fotoğraflarıyla olay oldu.

Magazin 06-07-22 14:52

Rüyada ayakkabı kaybetmek ne anlama gelir? Rüyada misafirlikte, düğünde ayakkabı kaybetmek ne demek?

Rüyada ayakkabı kaybetmek, farklı gelişmelere yorulur. Gerçek hayatta insanı sıkacak bu olay sıkça araştırılır. Genel olarak kötü haber olarak kabul edilen ayakkabı kaybetmek, misafirlikte kaybedildiğinde kişinin evlilik hayatının çok mutlu süreceğini simgeler. Rüyada spor ayakkabı kaybetmek ise, rüya sahibinin zorlu bir dönem geçireceğini dalalet eder. Camide ayakkabısını kaybeden kişinin ise salih kimselerle bir araya geleceğine inanılır.

Trend 27-06-22 15:12

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel'in mini şortlu tatil paylaşımına yorum yağdı! Alaçatı’yı çok özlemişim

Ekranlarda son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşuluyor. Gamze Erçel, 2019 yılında Caner Yıldırım ile nikah masasına oturmuştu. Kızı ve eşiyle mutlu bir evlilik hayatı süren ünlü isim, ablasıyla birlikte paylaştığı tatil fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 22-06-22 11:11

Çalışanları özel olan Mutlu Kafe hem çocukları hem aileleri sevindiriyor

Erzurum'da devlet desteğiyle hizmet veren "Mutlu Kafe"de çalışan down sendromlu, otizmli ve hafif zihinsel engelli 19 öğrenci, eğitmenlerinin yönlendirmesiyle hazırladıkları yemekleri müşterilere servis ediyor - İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz: - "Bizim iki amacımız var; birincisi özel çocukları hayata hazırlamak ve sosyal hayatın içinde olmalarını sağlamak, ikincisi de birebir mesleği icra etmelerini sağlayarak onlara fırsat sağlamak"

Yurthaber 02-04-22 11:15

Sen de bir fidan dik projesi ile okullara kütüphane ve özel alanlar kazandırdı

Siirtli genç Muhammed Yusuf Özüş: - "Bilime, eğitim ve öğretime destek vermek, çocuklarımızı mutlu etme adına çeşitli faaliyetler yürütüyoruz" - İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip: - "Eğitim bir seferberlik işidir. Bu projedeki arkadaşlarımızın eğitim amaçlı yaptıkları çalışmalar oldukça önemli"

Yurthaber 20-02-22 12:16

TV yayın akışı 5 Şubat 2022 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

5 Şubat 2022 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 5 Şubat 2022 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor All Star, Maske Kimsin Sen?, Kardeşlerim, Patron Mutlu Son İstiyor ve Gönül Dağı programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 05-02-22 09:02

Lerzan Mutlu'dan Demet Akalın'a ağır sözler: Tek yaptığın insanların arasını bozmak

Lerzan Mutlu, daha önce, "Onu hayatımdan çıkardım" dediği Demet Akalın ile girdiği polemiklere bir yenisini daha ekledi. Yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren Mutlu, Deha Bilimlier ve modacı Gülşah Saraçoğlu'nun "yasak aşk" yaşadığı iddialarıyla ilgili konuşan ünlü popçuya sert çıktı. Mutlu, "Sana kaldı herkesi uyarmak! Sen insanların asla iyiliğini falan istemiyorsun. Dedikodusunu yaptığın insanları uyarırsam dostun kalmaz" dedi.

Magazin 12-01-22 20:12

Yılın oyuncusu ödülünü alan Salih Bademci gözyaşlarını tutamadı!

İlk ve Son, Yalancı ve Kulüp dizileriyle 2021 yılına damga vuran oyuncu Salih Bademci, GQ Men Of The Year 2021'de 'Yılın Oyuncusu' ödülünü aldı. Ödül için sahneye çıkan Salih Bademci, sahnede gözyaşlarına hakim olamadı. Yalancı dizisindeki partneri Burçin Terzioğlu da Bademci'yi kutlayarak "Şahane oyuncu, güzel insan, sen çok yaşa" dedi.

Magazin 17-12-21 01:47

Diyarbakır annelerinden evlatlarına teslim ol çağrısı

Abla Özgül Canlı: - "Tüm çocuklara sesleniyorum, gelin ailenize, devletimize sığının" - Baba Salih Gökçe: - "Oğlumu HDP'den istiyorum. Ömer sen gelmeden burayı terk etmeyeceğim"

Yurthaber 07-12-21 15:56

Sağlıkçılardan ve derneklerden zam tepkisi gelmeye devam ediyor: İş bırakacaklar

Memur-Sen Genel Sekreteri Salih Durmuş sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı zamma tepki göstermek için iki gün iş bırakacaklarını belirtti. Öte yandan bazı kurum ve dernekten zam açıklamasına tepkiler gelmeye başladı.

Finans 02-12-21 16:56

Çiçekçiler Öğretmenler Günü'nü yüz yüze eğitimle karşılamaktan mutlu

Kovid-19 ile mücadele kapsamındaki kısıtlamaların ardından yüz yüze ders başı yapmanın sevincini yaşayan öğrenciler, öğretmenlerini en özel günde mutlu etmenin telaşına girdi - Çiçekçi Salih Topçu: - "Bu yıl Öğretmenler Günü'nün daha iyi olacağını düşünüyorum. Çiçekçiler için ciddi bir can suyu olacak. Bu can suyu 3 binin üstünde olan çiçekçi esnafını etkileyecek"

Yurthaber 24-11-21 11:12

Yalancı dizisi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mehmet Emir, Deniz'in evine zorla giriyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Yalancı 8. bölümüyle ekrana geldi. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerde oynadığı Yalancı'nın 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yalancı yeni bölümde, Deniz'in kapısına dayanan Mehmet Emir zorla eve giriyor. Korkunç yüzünü bir defa daha gösteren Mehmet Emir, "O akşamı hatırlıyor musun? Ne kadar güzeldin, ne kadar heyecanlıydın. Hatta güzelliğinin bir parçası heyecanındandı" diyor. Büyük korku yaşayan Deniz ise "Senden iğreniyorum, sen sapıksın" diyor.

Magazin 10-11-21 02:28

Beşiktaş, Salih Uçan ile anlaştığını açıkladı

Beşiktaş'ta uzun süredir gündemi meşgul eden, teknik direktör konusu mutlu sonla bitti. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardı. Emre Kocadağ, görüşmelerin detaylarını aktarırken transfer konusuna da değindi. Salih Uçan ile anlaştıklarını açıklayan Kocadağ, merak edilen transfere son noktayı koydu.

Spor 22-06-21 20:15

Salih Uçan'ın yeni takımı belli oldu

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşan Beşiktaş ilk transferini de gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar Aytemiz Alanyaspor'a veda eden Salih Uçan ile her konuda anlaşma sağladı. Kara Kartal'ın 2021-22 yaz transfer döneminin 10 Haziran Perşembe günü resmen başlamasının ardından transferi açıklaması bekleniyor.

Spor 08-06-21 18:10

Beşiktaş'tan Kenan Karaman bombası

Nefes kesen finalin ardından Süper Lig'de ezeli rakiplerinin önünde şampiyonluk ipini göğüsleyen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 10 yıl aradan sonra mutlu sona ulaşmıştı. Siyah-beyazlılar transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Salih Uçan ile her konuda anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, Milli yıldız Kenan Karaman ile de el sıkıştı. İşte detaylar...

Spor 04-06-21 20:10

Bursa'da polisin 'dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü kıskıvrak yakalandı

Bursa'da kısıtlama saatlerinde polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsü Oğuzhan Salih, 15 dakikalık kovalamacanın ardından kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarparak durdu. Araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli kıskıvrak yakalandı. Cezaevinden izinli çıktığı ve 0.73 promil alkollü olduğu tespit edilen Salih, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “Sen misin bu devletin polisi, adamlar burada işini yapacak. Sen mi ödeyeceksin cezamı" diyerek saldırmaya çalıştı.

Haber 24-05-21 08:02

‘Mahir Kaymakam’dan şehit, öksüz ve yetim çocukları için proje

Sinop Dikmen Kaymakamı Mehmet Nesip Mahir şehit, öksüz ve yetim çocuklarını mutlu etmek için “Sen Gül Dünya Gülsün Projesi”ni başlattı.Proje hakkında bilgi veren Dikmen Kaymakamı Mahir, “Türkiye Cumhuriyeti’nin olduğu yerde kimse kimsesiz değildir” diyerek şunları söyledi: “Bir çocuğu mutlu edebilmek çok kolay, gönlüne girebilmek çok zordur.

Yurthaber 29-03-21 12:49

Ağrı Türk İmar-Sen Başkanı Çiftçi oldu

Ağrı Türk İmar-Sen Başkanlığına Nihat Çiftçi getirildi.Türk İmar-Sen Başkanı Nihat yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Türk İmar-Sen genel Başbakanı Salih Demir ile Genel Başkan Yardımcı Etem Yaşar Yılmaz’ın Tarafından Ağrı ilimize Türk İmarsen İl Temsilcisi olarak atandım.

Yurthaber 01-03-21 15:05

İlkadım’da Belediyesi’nde memurlar için 2021 yılı denge sözleşmesi

İlkadım Belediyesi ile Türk Yerel-Sen Hizmet Sendikası arasında belediye çalışanı memurlar için 2021 yılı Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve Türk Yerel Hizmet-Sen Samsun Şube Başkanı Tuncay Erden’ın karşılıklı imza attığı Sosyal Denge Sözleşmesi mutlu sonla bitti.

Yurthaber 18-01-21 16:57

Sosyal medya La Casa de Papel’li 2020 özetini konuşuyor: Herkese mutlu yıllar (Sen hariç Arturo)

Netflix, sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir videoyla 2020’nin özetini ortaya çıkardı. La Casa de Papel temalı videonun özeti ise 2020'den daha kötü tek bir şey var: "Arturo"

Magazin 30-12-20 07:55

Eğitimciler ‘Bir damla hayat da sen ol’ sloganıyla Kızılay’a kan bağışında bulundu

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve ÖNDER tarafından Türkiye genelinde başlatılan Kızılay’a kan bağışı kampanyasına Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü de destek verdi.“Bir Damla Hayat da Sen Ol” sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, kurum yöneticileri ve okul müdürleri Havuzbaşı Kent Meydanında bulunan Kızılay kan verme aracında bir araya gelerek kan bağışında bulundu.Kovid-19 salgını döneminde kan bağışında bulunmanın çok önemli olduğuna dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, "Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu ‘İyilik Kanımızda Var’ projesi kapsamında kan vermek için bir araya geldik.

Yurthaber 22-12-20 09:32

Sefirin Kızı 31. son bölüm final sahnesi! Nare ve Sancar ayrıldı mı? Sefirin Kızı 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 7 Aralık Pazartesi 31. son bölümüyle ekrana geldi. Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrollerde oynadığı Sefirin Kızı'nın son bölüm finalinde Nare'nin ayrılık konuşması Sancar'ı yıktı. Sancar'ın taktığı yüzüğü geri veren Nare'nin "Sen yaralarını sararsın ve biz mutlu mesut yaşarız sandım ama olmadı. Yaralarım daha fazla kanadı" sözleri dikkat çekti. Peki Sefirin Kızı'nda Nare ve Sancar ayrıldı mı? İşte son bölüm finali.

Magazin 08-12-20 02:43

Şehzadeler, güvenlik personellerini de unutmadı

Şehzadeler Belediyesi ve Öz Güven-Sen Sendikası arasında belediyede çalışan 40 güvenlik görevlisini kapsayan 2 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.Şehzadeler Belediyesi ile Öz Güven-Sen Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri mutlu sonla tamamlandı.

Yurthaber 27-11-20 14:16

Şehzadeler, güvenlik personellerini de unutmadı

Şehzadeler Belediyesi ve Öz Güven-Sen Sendikası arasında belediyede çalışan 40 güvenlik görevlisini kapsayan 2 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.Şehzadeler Belediyesi ile Öz Güven-Sen Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri mutlu sonla tamamlandı.

Yurthaber 27-11-20 14:15

Annesi Aylin Erçel kansere yenik düşen Hande Erçel’den anlamlı doğum günü hediyesi!

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel sevenlerinden doğum gününde hediye yerine Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağış yapmalarını istedi. Erçel, “Her yıl doğum günüm olan 24 Kasım’da yaptığınız güzelliklerle beni çok mutlu ediyor, iyi ki dedirtiyorsunuz. Şimdi ise; yeni yaşıma girmeye günler kala benim için çok hassas bir konuyla ilgili desteğinizi bekliyor, birlik olalım istiyorum” ifadelerini kullandı.

Magazin 19-11-20 13:50

Diyarbakır annelerinden kendilerine hakaret eden HDP Milletvekili Tosun'a tepki

Anne Türkan Mutlu: - "Remziye Tosun anne olmuş ama demek ki vicdanı anne olmamış" - Baba Süleyman Aydın: - "HDP Milletvekili Remziye Tosun bize hakaret etti. Sen evlat sahibi değil misin?"

Yurthaber 21-10-20 16:53

Osmancık’ta Eğitim-Bir-Sen’de görev değişimi

Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe temsilcisi Kazım Sekili görevi Mustafa Yıldırım’a devretti.Kazım Sekili 2000 yılından bu tarafa sürdürdüğü görevini Genel Merkezin tensipleriyle Mustafa Yıldırım’a devretti.Mustafa Yıldırım başkanlığında Eğitim-Bir-Sen Osmancık yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Salih Tuncay, Halim Sarı, Kamil Kurşun, Ahmet Bal ve Ercan Kelemci.’Mustafa Yıldırım kimdir’1981 Kayseri doğumlu olup ilkokulu Osmancık İnönü zaferi ilkokulunda tamamlamıştır.

Yurthaber 20-09-20 16:14

Sen Çal Kapımı dizisine Gurur Aydoğan dahil oldu

Usta oyuncu Oya Aydoğan'ın kendi gibi oyuncu oğlu Gurur Aydoğan, FOX ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'nın kadrosuna dahil oldu. Yeni projesi hakkında konuşan Aydoğan, tekrar ekrana döneceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Magazin 10-09-20 15:27