Salih Özcan Haberleri

Galatasaray, Salih Özcan transferini devre arasında bitirmek istiyor!

Galatasaray'da gündem orta saha transferi... Oyuncuları izlemeyi titizlikle sürdüren Galatasaray'da Salih Özcan için girişimler başlamıştı. Kariyerine Dortmund'da devam eden yıldız oyuncunun devre arasında transfer edilmesi için büyük aşama kaydedildi.

Spor 25-11-2023 14:23

Galatasaray, milli takımın yıldızı Salih Özcan ile anlaşmaya vardı!

Galatasaray'da gündem orta saha transferi... Ndombele'den istediği katkıyı alamayan sarı-kırmızılılar şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyor. Transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Galatasaray'da Salih Özcan için girişimler başladı.

Spor 21-11-2023 08:18

Galatasaray'ın istediği yıldız oyuncuyu Fenerbahçe kapmak üzere!

Fenerbahçe, Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan'a talip oldu. Galatasaray'ın çok istediği ve devre arasında renklerine bağlamak için çabaladığı bu transferde sarı-lacivertlilerin bir adım öne geçtiği ifade edildi.

Spor 11-11-2023 10:12

Son dakika: Fenerbahçe, devre arası için gözünü kararttı! Sarı - lacivertliler, orta sahaya milli yıldızı getiriyor

Son dakika haberleri: Bu sezona ihtişamlı bir giriş yapan ve 19'da 19'luk bir serinin ardından 20. maçında Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, liderliği Galatasaray'a kaptırmıştı. Orta sahada sakatlık ve kart cezası gibi problemler yaşayan sarı - lacivertlilerin devre arasındaki transfer planı ortaya çıktı. Kanarya, Dortmund'da forma giyen milli yıldız Salih Özcan'ı istiyor...

Spor 07-11-2023 21:29

Galatasaray'dan 8 numara transferi için sürpriz atak! Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan teklifi doğruladı ve Sarı-Kırmızılılar'ı reddetti

Birçok yıldız ismi kadrosuna katarak transferde ses getirmeyi başaran Galatasaray 8 numara arayışlarına devam ederken listesine Borussia Dortmund'da forma giyen Salih Özcan'ı aldı. İşte detaylar...

Spor 28-08-2023 14:16

Dortmund'un yıldızı Salih Özcan, Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı!

Salih Özcan, Sky Sports'a Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı. Bu açıklama sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada yıldız oyuncu için yorumlar yapmaya başladı.

Spor 24-08-2023 16:17

Son dakika: Fenerbahçe, Dortmund'un Türk yıldızlarını topluyor! Salih Özcan ve Emre Can sürprizi...

Son dakika haberleri: Süper Lig'in yeni sezonu için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Oldukça hızlı bir transfer dönemi geçiren sarı - lacivertlilerde frene basılmayacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Zimbru ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin gündeminde Salih Özcan ve Emre Can'ın olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 21-07-2023 07:44

Son dakika: Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Tadic ve Becao'dan sonra milli yıldız da Kadıköy yolunda...

Son dakika haberleri: Süper Lig'in yeni sezonunda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, Avrupa'da ise başarılı bir derece elde etmenin hesaplarını yapıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda oynayacağı maça kadar hazır hale gelmek isteyen sarı - lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları da sürüyor. Son olarak Dusan Tadic ve Rodrigo Becao'yu kadrosuna katan Fenerbahçe'nin gündemindeki yeni yıldızın Salih Özcan olduğu ortaya çıktı.

Spor 20-07-2023 10:16

İsmail Yüksek ve Tolga Ciğerci'ye müjde! Milli Takım'a davet edildiler

A Milli Takım'da Salih Özcan'ın sakatlandığı, Özcan'ın yerine İsmail Yüksek ve Tolga Ciğerci'nin kadroya dahil edildiği açıklandı.

Spor 18-09-2022 22:45

Salih Özcan kimdir? Borussia Dortmund’a transfer olan Salih Özcan nereli ve kaç yaşında, bonservis bedeli ne kadar?

Bundesliga devi Borussia Dortmund, Salih Özcan transferini resmen açıkladı. Borussia Dortmund, Köln forması giyen milli futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Vatandaşlar basında yer alan haberlerin ardından, Salih Özcan kimdir? Borussia Dortmund’a transfer olan Salih Özcan nereli ve kaç yaşında, bonservis bedeli ne kadar? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte ünlü futbolcunun hayatı ve biyografisi...

Spor 23-05-2022 13:28

Salih Özcan Dortmund'da! Haaland gitti, Türk yıldız geldi...

Bundesliga devi Borussia Dortmund, Köln forması giyen Salih Özcan'ı transfer ettiğini açıkladı.

Spor 23-05-2022 11:49

Salih Özcan, Dortmund'a transfer oluyor! Bonservisi bile belli

Almanya'da Köln forması giyen milli oyuncu Salih Özcan, dünya devi Borussia Dortmund'a transfer oluyor. Alman basınında yer alan habere göre Salih Özcan Dortmund için sağlık kontrollerinden bile geçti.

Spor 19-05-2022 17:05

Salih Özcan, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı seçti

Köln'de forma giyen Salih Özcan, bugün Türkiye'ye gelerek milli takımın kampına katılmak üzere Konya'ya hareket etti. Özcan, Almanya alt yaş milli takımlarında forma giyerken, U21'de ise Stefan Kuntz'un öğrencisiydi. 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu yeni dönemde ay-yıldızlı ekipte görev yapacak.

Spor 25-03-2022 17:12

Beşiktaş ve G.Saray'ın radarındaki Salih Özcan Köln'de kaldı

Beşiktaş ve Galatasaray’ın da uzun süre transfer gündeminde olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Özcan, kulübü FC Köln’de kaldı.

Spor 27-06-2021 15:44

Beşiktaş'a Salih Özcan transferinde müjde!

Kartal'da, gelecek sezonun transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan 23 yaşındaki futbolcu Salih Özcan ile temasa geçtiği iddia edildi. İspanyol basını, Köln'de oynayan ismin transferinde siyah-beyazlı kulübün büyük kat ettiğini belirtti.

Spor 11-04-2021 11:26

Salih Özcan, adım adım Beşiktaş'a

Alman basını, Köln'ün sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Salih Özcan'ın Beşiktaş'la görüştüğünü ve siyah-beyazlı takıma imza atabileceğini iddia etti.

Spor 29-03-2021 09:22

Salih Özcan Holstein Kiel'e kiralandı

Almanya Bundesliga ekiplerinden Köln, Türk Asıllı Alman futbolcu Salih Özcan'ın sözleşmesini 1 yıl uzatarak Almanya 2'nci Lig takımlarından Holstein Kiel'e kiraladı.

Spor 24-08-2019 14:04

Salih Özcan, U20 Almanya Milli Takımı'na çağrıldı

Almanya'nın FC Köln takımında oynayan Salih Özcan, U20 Almanya Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Türkiye'nin üç büyük kulübüyle birlikte Avrupa'nın çeşitli takımlarının transfer gündeminde olan FC Köln'ün genç futbolcusu Salih Özcan, Almanya U20 Milli Takımı'nın Portekiz maçı kadrosuna giren tek Türk kökenli futbolcu oldu.

Spor 19-03-2019 16:23

Minik Salih yangında öldü, baba yoğun bakımda

Bursa'da televizyon ve yemek tüpünün patladığı bir ahşap evde çıkan yangında 3 yaşındaki Salih Özcan Yıldırım yanarakcan verdi.

Haber 06-11-2015 11:20