Defne Belediye Baskani Ibrahim Guzel Haberleri

O ilçede belediye başkanı 'İsraf haramdır' deyip harekete geçti! Artık makam aracı kullanılmayacak... Hepsini satışa çıkardı

Hatay’ın Defne ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle çıkarak göreve başlayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, ’israf haramdır’ anlayışıyla kurumda kullanılan 5 makam aracını satma kararı aldı ve kendinden önceki başkanın kullandığı kiralık lüks makam aracını iade etti. Özgün, "Görev sürem boyunca kendi aracıma bineceğim, belediye başkan yardımcılarımız ya da herhangi birimdeki personel makam aracına binmeyecek. Tasarrufa gitmek gerekiyor" dedi.

Haber 2024-04-11 11:07:48

Gördes’te yeni belediye başkanı İbrahim Büke göreve başladı

Manisa’nın Gördes ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) yüzde 46,63 oyla Belediye Başkanlığına seçilen İbrahim Büke, mazbatasını alması sonrası görevi eski başkan Muhammet Akyol’dan devraldı.

Yurthaber 2024-04-04 10:36:35

Başkan İbrahim Sandıkçı mazbatasını aldı

Mazbatasını alan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede eser ve hizmet belediyeciliğini sürdüreceklerini söyledi.

Yurthaber 2024-04-04 10:12:15

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın; “Yeniden Çorum’da sevgi kazandı, barış kazandı, kardeşlik kazandı”

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Yeniden Çorum’da sevgi kazandı. Yeniden Çorum’da barış kazandı. Yeniden Çorum’da kardeşlik kazandı. Bunun için rabbime hamd ediyorum. Şükrediyorum” dedi.

Yurthaber 2024-04-01 08:15:39

Osmaniye’de zafer İbrahim Çenet’in

Osmaniye’de resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Çenet, Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama yaptı.

Yurthaber 01-04-24 08:02

MHP'li belediye başkan adayına silahlı saldırı! 'Tamamen öldürmeye teşebbüs'

Kırıkkale'de, Bahşılı ilçesi belediye başkan adayı MHP'li Halil İbrahim Bişkin'in aracına silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda tüfekten çıkan saçmalar aracın camı ile kaportasına isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Saldırıyı haber alan MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı olay yerine gelerek, Bişkin’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Abalı, "Tamamen öldürmeye teşebbüs gibi gözüküyor incelediğimiz zaman, öngörümüz bu dedi. Başkan adayı Bişkin de olay anını anlattı. İşte detaylar!

Haber 31-03-24 06:59

Canlı Konya seçim sonuçları! Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı kazanacak?

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. Yaklaşık 61 milyon seçmen yerel seçimlerde 81 il, 973 ilçe, 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtar belirleyecek. Türkiye genelinde sandıklar 17.00’da kapanıp, oy sayım işlemleri başlayacak. Bu kapsamda Konya seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı avantajlı? İşte tüm detaylar...

Haber 29-03-24 12:06

Emekliler güpegündüz akın etti: 2 bin TL'lik alışveriş kartını duyunca koşarak gittiler! Sancaktepe'deki görüntülere tepki gecikmedi

Sancaktepe Belediye Başkanı ve başkan adayı Şeyma Döğücü, emeklilere market alışverişi için her ay 2 bin TL bütçe içeren 'Sancaktepe Emekli Kart' vaadinde bulundu. Kart için oluşturulacak isim listesine adını yazdırmaya kalabalığın akın akın gittiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan "Mübarek ramazan ayında; Yazıktır, günahtır, ayıptır" diyerek tepki gösterdi.

Finans 29-03-24 11:08

31 Mart için en ilginç seçim vaadi! SOL Parti adayı atağa geçti: Boğma rakı tesisi kuracağım!

Hatay'ın Defne ilçesinde SOL Parti Belediye Başkan Adayı Serbay Mansuroğlu, yaptığı açıklamada "Tesisler kurabiliriz. Boğma rakı tesisi bunlardan biri" diye konuştu. Mansuroğlu'nun bu sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Haber 01-03-24 14:55

Altay, ABD'li büyükelçinin sözlerine dayanamadı: Misafirimize bir şey söylemezsem insanlığımızı bulamayacağımızı düşünüyorum

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, UCLG Yıllık İstişare Toplantısı'na katıldı. Aynı toplantıda bulunan ABD Dışişleri Bakanlığı Şehir Diplomasisinden Sorumlu Büyükelçisi Nina Hachigian'a tepki gösteren Altay, "Bizler insanlık adına söz almalı ve dünyanın her yerinde acı çeken insanların sesi olmalıyız" dedi.

Haber 20-02-24 16:16

Vatan Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Okan Özkan oldu

Vatan Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı İl Başkanı İbrahim Okan Özkan oldu. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek "İstanbul'da ve bütün Türkiye'de o mahalle kültürünü, dayanışmasını, kardeşliğini, sevgisini ayağa kaldıracağız. İnsancıl kentler ve insancıl belediyeler kuracağız" açıklamasını yaptı.

Haber 04-02-24 22:19

Saadet Partili belediyeden çalışanlarına yüzde 107,5 zam! En düşük işçi maaşı 31 bin TL'yi aştı, kadrolu işçi maaşı 45 bin TL'yi buluyor

İşçi ve memur maaşlarına zam haberleri peş peşe gelmeyede devam ediyor. Son olarak Adıyaman'daki belediye çalışanlarına yapılan zam oranı gündem oldu. Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, belediye çalışanlarının maaşlarına yüzde 107,5 zam yapıldığını duyurdu. Saadet Partili belediyede En düşük işçi maaşı 31 bin TL'yi aşarken, kadrolu işçi maaşı da 45 bin TL'yi buldu. Ayrıca bayramlarda toplam 5 bin TL ikramiye desteği verileceği açıklandı.

Finans 10-01-24 14:21

İstifasıyla gündem yarattı, AK Parti'den aday oldu! Nebi Hatipoğlu üzerinden Akşener'e çok sert suçlama: Cumhur İttifakı ile hareket etti

Dün AK Parti'nin belediye başkan adayları açıklanırken Murat Kurum'un yanı sıra gündem olan bir isim daha vardı: Kısa süre önce İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu. Hatipoğlu'nun AK Parti'den aday olması nedeniyle, eski İYİ Partili isimden Meral Akşener'e "Cumhur İttifakı ile iş birliği yapma" suçlaması geldi. İBB Bağımsız Meclis Üyesi İbrahim Özkan, Hatipoğlu'nun kendisine "Göreceksin Akşener Cumhur İttifakı ile hareket edecek" dediğini öne sürdü.

Haber 08-01-24 13:37

Esnaf odalarından Başkan Aşgın’a destek ziyareti

Çorum Esnaf Odaları Birliği’ne (ÇESOB) bağlı oda başkanları Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a destek ziyaretinde bulundu. Ziyarete gelen tüm oda başkanları “Esnaf dostu” olarak nitelendirdikleri Başkan Aşgın’ı yeni dönemde de Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini söyledi.

Yurthaber 14-12-23 17:56

İYİ Parti'de 'İmamoğlu' krizi! 'Seni başkan yaptırmayacağız' paylaşımı olay oldu, istifalar peş peşe geliyor

Yerel seçimler öncesi İYİ Parti'de İstanbul krizi patlak verdi. Genel Başkan Meral Akşener'in isteğiyle görevinden istifa eden İBB Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, yapılan oylamada yeniden seçildi. Bunun üzerine "CHP'nin Eş Genel Başkanı operasyon çekiyor. Seni başkan yaptırmayacağız" paylaşımı gündem oldu. İmamoğlu'ndan açıklama geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılarından Ece Güner, partisinden istifa ederken Ahmet Zeki Üçok ise Akşener tarafından görevden alındı.

Haber 14-12-23 14:49

'Çok ciddi bir talep var' Bu ilçede anonsla işçi aranıyor! 'Bulamıyoruz' Başka ilçeden taşıyorlar...

En son açıklanan resmi rakamlara göre işsizlik oranının yüzde 9,2 olduğu Türkiye’de bu ilçede belediye, fabrikalar için anonsla işçi arıyor. Samsun’un Kavak ilçesinde gelişen Organize Sanayi Bölgesi(OSB) ile birlikte fabrikalar çalıştıracak işçi ararken Kavak Belediyesi ise belediyeden yaptığı anonslarla işçi aramaya devam ediyor. Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, "Anons ediyoruz fakat eleman bulamıyoruz” dedi.

Haber 16-10-23 11:13

Çorum Belediyesi KKTC'nin Beyarmudu Belediyesi ile kardeş şehir protokolü yapacak

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) yürüttüğü Pile-Yiğitler Yolu Projesi'yle gündeme gelen Beyarmudu Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalayacaklarını bildirdi.

Yurthaber 21-08-23 13:54

Halatlarla su kuyularına inip Korhan Berzeg'e ait biyolojik iz aradılar! Ekiplerin sayısı artıyor: Arama çalışmalarında 22. günde oralara yoğunlaşıldı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'i arama çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin sayısı artarken arama alanları da genişletildi. Halatlarla su kuyularında Berzeg'e ait biyolojik iz arandı. Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz'dan da açıklama geldi.

Haber 09-07-23 10:47

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu o soru karşısında, 'Dilek, sence hangisi?' diyerek eşine döndü... Seyirciler kahkahaya boğuldu! Tribi yedik hocam

İstanbul'da, 2019 yılındaki yerel seçimlerin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yöneltilen soru ve İmamoğlu'nun verdiği cevap güldürdü. İmamoğlu'nun soru karşısında eşine dönerek, "Dilek sence hangisi..." diyerek seslenmesi seyircileri kahkahaya boğdu. İşte haberin detayları...

Magazin 23-06-23 22:53

Uğur İbrahim Altay kimdir, kaç yaşındadır? Uğur İbrahim Altay aslen nereli, evli mi, hangi görevlerde bulundu?

Uğur İbrahim Altay hakkında araştırmalar hız kazandı. Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 03 Mayıs 2018’de Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Uğur İbrahim Altay, 31 Mart 2019 seçimlerinde yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Peki, Uğur İbrahim Altay kimdir, kaç yaşında? Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay aslen nereli, evli mi? İşte tüm detaylar...

Haber 03-06-23 16:01

İmamoğlu'ndan Erdoğan ve Kalın'ın sözlerine sert yanıt! 'Şu an ki iktidar mental çürümüşlüğe düşmüştür'

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın 'montaj video' tartışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. İmamoğlu, "2017'de Ankara ve İstanbul belediye başkanları görevden alındı. Demokrasiye darbedir. Mental yorgunluk olarak tarif edildi. O mental yorgunluk ise şu an ki iktidar mental çürümüşlüğe düşmüştür" dedi.

Haber 26-05-23 09:56

Merak ediliyordu! Savcı Sayan ve Osman Gökçek milletvekili seçildi mi?

2023 seçimlerinde en çok merak edilen isimler arasında Ağrı Belediye Başkanlığı görevinden istifa edip AK Parti İzmir 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili adayı olan Savcı Sayan ve AK Parti Ankara 2. Bölge'den milletvekili adayı olan, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek yer alıyordu. Resmi olmayan verilere göre, Savcı Sayan milletvekili seçilemedi. Osman Gökçek ise Meclis'e girdi.

Haber 15-05-23 07:42

Türkiye'nin yerli otomobili Togg Konya caddelerinde

Konya Büyükşehir Belediyesi envanterine alınan "Anadolu kırmızısı" Togg'un şoför koltuğuna oturan Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir turu yaptı.

Yurthaber 03-05-23 15:04

TOGG'u gören Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, çekicinin önünü kesti, renkli görüntüler oluştu

Çorum'da seyir halindeki bir çekicinin üzerindeki TOGG'u gören Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, çekiciyi durdurarak aracın kime ait olduğunu sordu. Kameraya yansıyan o anlarda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Haber 14-04-23 16:05

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, aday tanıtım toplantısına Togg ile geldi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg ile geldi.

Yurthaber 12-04-23 14:55

Melih Gökçek'in paylaşımı ünlü isimleri isyan ettirdi! Pınar Altuğ dayanamadı

Bir dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan İbrahim Melih Gökçek sosyal medya paylaşımıyla tepki çekti. İzzet Çapa o paylaşımı sosyal medyasında paylaşıp "Seviyenin bu kadar aşağılara düştüğüne vallahi ilk defa tanık oluyorum" dedi. Çapa'nın paylaşımını gören Pınar Altuğ da dayanamadı.

Magazin 09-04-23 09:14

Enkazdan kurtarılan Sude Lal Öcal her yerde aranıyor! Düşünmekten uyuyamıyorum diyerek anlattı: Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok!

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay'daki evinde ailesiyle birlikte yakalanan 19 yaşındaki Sude Lal Öcal, depremden 33 saat sonra kurtarıldı. Enkazdan çıkarıldıktan sonra hastaneye götürülen Sude'den bir daha haber alınamadı. Sude'yi enkazdan çıkartan belediye işçisi İbrahim Konuk "Çıkardığımızda vücudunda çizik bile yoktu. 2 kez kalbi durdu çalıştırdılar ve hastaneye götürdüler. Günlerdir kurtardığımız çocuktan haber alamıyoruz. Düşünmekten uyuyamıyorum" dedi.

Haber 02-03-23 10:27

Son dakika | Alkış istemedi... Toplantıyı 15 dakika bitiren Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'imar affı' sözleri: Biz siyasiler oy kaybederiz diye...

Son dakika haberi: CHP lideri Kılıçdaroğlu, yarın CHP'li belediye başkanlarıyla birlikte dünkü depremin merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesine gideceğini duyurdu. "Çok fazla kaybımız var, yüreğimizde çok büyük yara açıldı" diyen Kılıçdaroğlu, "iktidarı değiştirmekten çok daha derin meselelerimiz var. İktidarı değiştireceğiz, orası kolay. Ama değişim bir iktidarı değişmekten büyük olmalı" ifadelerini kullandı.

Haber 21-02-23 13:49

Hatay depremi sonrası oyuncu Mine Tugay'ın çadır isyanı! O kadar bağış toplandı...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaraları sarılmaya çalışılırken merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde depremler herkesi korkuttu. Samandağ belediye başkanı yayında çadır isteyince Mine Tugay isyan etti.

Magazin 21-02-23 09:48

Sözün bittiği yer! 6.4'lük depremden sonra Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel son durumu böyle anlattı: Bittik, psikolojimiz kötü, anlayın artık

Dün akşam tüm Türkiye'yi bir kez daha paniğe sürükleyen, Hatay'ın Defne ilçesin merkezli 6.4 büyüklüğündeki depremin ardından canlı yayına bağlanan Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, kentte yaşananlarla ilgili çok çarpıcı sözler sarf etti. "Psikolojimiz iyi değil. Şu an her yer karanlık. Tespit edecek merciler bile depremzede" diyen Güzel ayrıca "Çok kötü durumdayız. Şu anki deprem Kahramanmaraş depreminin 3 katı. Bittik yani, ne diyeyim? Diyecek lafım da yok" ifadelerini kullandı.

Haber 21-02-23 08:56

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel kimdir? İbrahim Güzel nereli ve kaç yaşında? 6,4'lük deprem sonrası konuştu: Bittik biz

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, geçtiğimiz gün Hatay'ın Samandağ ve Defne ilçesinde gerçekleşen 6,4 ve 5,8'lik depremler sonrası konuştu. "Ciddi anlamda bir deprem yaşıyoruz Maraş depreminin 3 katı. Bittik yani biz" diyen Defne Belediye Başkanı, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel kimdir, nereli ve kaç yaşında? İbrahim Güzel hangi partiden?

Haber 21-02-23 07:24

Kalp krizi geçiren Hani Belediye Başkanı Lale taburcu edildi

Geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakıma alınan Diyarbakır’ın Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Yurthaber 14-02-23 13:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da gençlerle bir araya geldi! İbrahim Tatlıses'le tanışma anısı olay oldu... 'Tatlıses yeniden doğdu'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da gençlerle bir araya geldi. Programda 'İmparator' lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de yer aldı. İbrahim Tatlıses'le tanışma anısını da anlatan Erdoğan, "Belediye başkanlığım döneminde oldu. Zaten eserleriyle biz kendisini tanıdık. Her şeyiyle zaten bize kendisini tanıttı." ifadelerini kullandı.

Haber 04-12-22 20:03

SON DAKİKA Konya'da infial yaratan görüntüler! 2 kişi tutuklandı, ifadeler ortaya çıktı: Kendimi korudum

Son dakika: Konya'daki sahipsiz hayvan bakımevinde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak öldürdüğü görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Olay sonrası başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan 2 kişinin ifadeleri ortaya çıkarken Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Bu olayı sadece bir belediye başkanı olarak değil bir insanlık vazifesi olarak sonuna kadar takip edeceğiz" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 26-11-22 08:12

Konya Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay kaç yaşında ve nereli? 18 Kasım MasterChef Konya'da

Jüri üyeliğinde Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna gibi isimlerin yer aldığı MasterChef programı tüm hızıyla devam ediyor. MasterChef ekibi yeni bölümde Konya'da yer aldı. Bununla birlikte Konya Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın hayatı da araştırılmaya başlandı. Peki Konya Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 18-11-22 10:42

Başkan Altay Yenişehir Sosyal Tesisi ve Lise Medeniyet Akademisi inşaatını inceledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Şefik Can Caddesinde yapımı devam eden Yenişehir Sosyal Tesisi ve Lise Medeniyet Akademisi inşaatında incelemelerde bulundu. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandıracağı Yenişehir Sosyal Tesisi ve Lise Medeniyet Akademisi inşaatı hızla yükseliyor.

Haber 31-10-22 15:04

Belediye Başkanı Kibar, “Fatsa’mızı her alanda marka yapmayı hedefledik”

Ordu’nun Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçeyi her anlamda marka yapmak için çalıştıklarını, 2023 yılı başı itibariyle yapımına başlanacak olan, 100 dönüm alan içerisinde yer alacak Millet Bahçesi projesinin cazibe ve çekim merkezi olacağını söyledi.Fatsa Belediyesi öncülüğünde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın destekleri ile ilçede 100 dönüm alan içerisine 2023 yılı başlarında Millet Bahçesi projesine başlanacak.

Haber 28-10-22 16:51

Konya Kitap Günleri'nin resmi açılışı yapıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: - "Konya genç bir şehir, Konya, okuyan bir şehir, 120 binden fazla üniversite öğrencisi ve 500 binden fazla orta öğretim öğrencisi var. Biz de gençlerimizin isteklerini yerine getirmek için Kitap Günlerimizi Konyalıların hizmetine sunduk. İnşallah bu yıl da rekor bir katılımla Kitap Günlerimizi tamamlamayı arzu ediyoruz"

Yurthaber 18-10-22 10:31

Çorum Kalesi'nin çevresi tarihi dokuya uygun kentsel dönüşümle yenilenecek

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın: - "Amacımız sadece kentsel dönüşümü sağlamak, eski evleri yıkmak, yerlerine yenilerini yapmak değil. Bizim amacımız şehrin ruhuna dokunmak, küllerinden şehri yeniden tarihiyle, kültürüyle beraber ayağa kaldırmak" - "Bina yoğunluklu değil, yeşil dokusu, rekreasyon alanları, parkı ve bahçesi ön plana çıkan, tarihi dokunun da ayağa kaldırıldığı bir proje ortaya çıkıyor"

Yurthaber 10-10-22 12:11

Konyaspor stadına kavuşuyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: "Stadımız ve taraftarımızla buluşmak için Ümraniyespor maçını bekliyoruz. Büyük bir coşkuyla takımımızı karşılamaya hazır olacağız"

Yurthaber 15-09-22 16:11

Yüzen otele dönüştürülen feribot, Van Gölü'nde turizmi canlandıracak

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say: - "Proje kente yeni bir soluk getirecek. Bu heyecanla yaptık ve faaliyete geçtikten sonra önemli bir destinasyon noktası haline gelecek. Van'a gelen tüm turistlerin uğrak bir noktası olacak" - DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray: - "Limanda demirleyecek gemi çevreye hiçbir atık bırakmayacak. Sıvı atıklar sızdırmaz depoya alınacak vidanjör ile toplanacak. Sıfır atık sistemi kurulacak otelde atıklar ayrıştırılacak"

Yurthaber 01-09-22 12:59

Çatalhöyük Neolitik Kenti'nde Tanıtım ve Karşılama Merkezi inşaatı devam ediyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: - "Temel amacımız Konya'nın turizmden aldığı payı artırmak"

Yurthaber 23-08-22 13:52

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği Engür Kalender'den kötü haber! Evinden 2 kamyon çöp çıkmıştı

İbrahim Tatlıses sayesinde şöhreti yakalayan Engür Kalender hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Çöp evde yaşayan şarkıcı Engür Kalender'in evine belediye gelmiş, 2 kamyon çöp çıkarmıştı. Ergür Kalender hakkında bir yazı yazan Onur Akay, şarkıcının şizofren teşhisi konulduğunu ve hastaneye yatırıldığını duyurdu.

Magazin 22-08-22 14:36

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği Engür Kalender'in zor günleri! Evinden 2 kamyon çöp çıktı

İbrahim Tatlıses sayesinde şöhreti yakalayan Engür Kalender hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Çöp evde yaşayan şarkıcı Engür Kalender'in evine belediye geldi. Evinden 2 kamyon çöp çıkan Ergür Kalender hakkında bir yazı yazan Onur Akay "Hayvan pislikleri ve küflü eşyalarla dolu evden, ölü kedi yavruları bile çıkmış" dedi.

Magazin 20-08-22 11:40

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda hibrit çim çalışması başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: - "Yıpranan çimleri yine inisiyatif ve sorumluluk alarak Büyükşehir Belediyesi olarak değiştiriyoruz. Amacımız Konyaspor'un en güzel statta ve sahada maçlarını oynayabilmesi"

Yurthaber 19-08-22 10:47

Adrenalin tutkunu İranlı turistler, Çatak Çayı'nda rafting yaparak eğleniyor

Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın: - "Bu kadar yoğun ilgi beklemiyorduk. Acenteler her gün arıyorlar. Biz de rafting kapasitemizi artırıp daha çok misafir ağırlamayı planlıyoruz" - Acente sahibi İbrahim Demirtaş: - "İranlılar son zamanlarda özellikle rafting yapmak istiyorlar. Yoğun ilgi var. Taleplere yetişemiyoruz. Gelen gruplar yenilerin gelmesini sağlıyor"

Yurthaber 15-08-22 11:07

Eflani sakin şehir olma yolunda ilerliyor

Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul: - "Sakin şehir unvanını alınca dışarıdan misafirlerimiz gelecek. İnşallah ilçemizde bacasız sanayi başlamış olacak, beraberinde başka yatırımları da getirecek"

Yurthaber 14-08-22 14:08

5. İslami Dayanışma Oyunları'na doğru

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: "Sürpriz gösterilerin yapılacağı Konya Büyükşehir Stadyumu'nda hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. İslam dünyasının gözünün Konya'da olacağını biliyoruz"

Yurthaber 02-08-22 13:51

GÜNCELLEME - Alacahöyük Ören Yeri'ndeki yangın söndürüldü

Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu: - "Yangın, evin yanındaki Alacahöyük Ören Yeri'ne de sıçradı. Buradaki kuru otlar tutuşmuş. Orası da kısa sürede söndürüldü. Ören yeri yangından zarar görmedi" YANGININ SÖNDÜRÜLDÜĞÜ BİLGİSİ VE RESMİ AÇIKLAMA EKLENDİ

Yurthaber 28-07-22 20:07