Ev Baklavasi Hamuru Tarifi Haberleri

Kayısı reçeli tarifi: Kayısı reçeli nasıl yapılır? Kayısı reçeli yapımı

Türk kahvaltı sofralarının rengine renkler katan reçellerin tadına doyum olmaz. Hele bir de marketten ya da bir dükkândan hazır almak yerine ev yapımı hazırlanan reçellerin tadı bambaşka olur. İşte bu reçellerden biri de kayısı reçelidir. İşte lezzetli mi lezzetli kayısı reçeli tarifi!

Yemek 2024-06-24 14:18:19

Ev yapımı sucuk tarifi: Ev yapımı sucuk nasıl yapılır? Evde sucuk yapımı

Kahvaltı sofralarının, uzun süren pazar kahvaltılarının başköşesinde yer alan sucuklu yumurtanın sucuğunu marketten almak yerine kendiniz yapabilirsiniz. Birkaç malzeme ile hazırlayabileceğiniz ve aslında yapımı oldukça kolay olan ev yapımı sucuk tarifi için aşağıdaki malzemeleri kullanabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 2024-06-24 14:11:11

Ev yapımı muzlu dondurma tarifi: Evde muzlu dondurma nasıl yapılır?

Sadece 2 malzeme kullanarak yaz sıcaklarıyla başa çıkmanıza yardımcı olacak serin bir lezzet elde edebilirsiniz. Birkaç muz ve biraz süt ile efsane bir ev yapımı muzlu dondurma hazırlayabilir, sevdiklerinizle birlikte afiyetle tüketebilirsiniz. İşte tarifimiz!

Yemek 2024-06-21 21:03:29

Ev yapımı kavunlu dondurma tarifi: Evde kavunlu dondurma nasıl yapılır?

Hem lezzetli hem pratik bir dondurma tarifi için aşağıdaki malzemeleri kullanabilirsiniz. Yaz aylarının sıcak günlerinin imdat kolu dondurma ile serin bir yaz geçirebilirsiniz. Hem de kendi mutfağınızda yaptığınız bir dondurma ile serinleyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 2024-06-21 20:59:13

Tavuk haşlama tarifi: Tavuk haşlama nasıl yapılır?

Ev yemeklerinin, öğünlerin hatta ziyafet sofralarının vazgeçilmezlerinden tavuk haşlama, çeşitli malzemeler ve birkaç küçük püf noktası ile bir ziyafet yemeğine dönüşebilir. İşte bu durumun bir kanıtı olarak verdiğimiz tavuk haşlama tarifi!

Yemek 17-06-24 19:35

Mayasız pişi tarifi: Mayasız pişi nasıl yapılır?

Kahvaltıların, kandillerin, pikniklerin en gözde yiyeceklerinden pişi hem yapımı oldukça kolay hem de çabucak tüketilen bir Türk mutfağı lezzetidir. Ekmek hamuru ile yapılan pişi genelde mayalanarak yapılır. Ancak aşağıdaki tarifle mayasız olarak ve çok daha hızlı bir şekilde lezzetli pişiler hazırlayabilirsiniz.

Yemek 16-06-24 15:33

Baklava hamuru tarifi: Baklava hamuru nasıl yapılır?

Çıtır çıtır, tam kıvamında, kat kat baklavalar yapabilmek için öncelikle güzel bir baklava hamuru hazırlamanız gerekir. Birkaç püf noktasına dikkat ettikten sonra dört dörtlük bir baklava hamuru hazırlayabilirsiniz. İşte baklama hamuru tarifi!

Yemek 15-06-24 19:50

Ev baklavası tarifi: Ev baklavası nasıl yapılır?

Bayramların vazgeçilmezi, olmazsa olmaz ikramı olan Türk baklavası hem zahmetli hem de çok lezzetli bir gelenek olarak kabul edilmiştir. Aslında o kadar da zor olmayan ev baklavasını siz de aşağıdaki tarifi kullanarak yapabilir ve misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek 15-06-24 17:57

Ticaret Bakanlığı'ndan ceza yağdı! 'Anne tarifi' ifadesi başlarını yaktı!

Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Reklam Kurulu, tüketiciyi aldatıcı reklam ve faaliyetlere 5 ayda yaklaşık 108 milyon TL ceza kesti" denildi. Gıda sektöründe, özellikle çocukların tüketimine yönelik ürünlerde, ’anne tarifi’, ’anne formülü’, ’anne dokunuşu’ gibi ifadelerin kullanımı, bu ürünlerin ev şartlarında hazırlanmış gibi gösterilerek yanıltıcı nitelikte olduğu gerekçesiyle durduruldu.

Finans 23-05-24 08:59

Patates köftesi tarifi: Patates köftesi nasıl yapılır?

Bazı tarifler vardır ki hem atıştırmalık hem de sofralarda öğün ya da yardımcı yiyecek olarak sunulabilir. Her hâli bir başka sevilen patates ile yapılan patates köftesi tarifi de bu tariflerden biri olarak kabul edilebilir. Hem sofraları renklendirir, hem de ev oturmalarında çayın yanında tüketilebilir.

Yemek 18-05-24 21:48

Mercimek köftesi tarifi: Mercimek köftesi nasıl yapılır?

Ev partilerinin, çay sohbetlerinin olmazsa olmazı Türk lezzetlerinden biri de mercimek köftesidir. Misafirlerinize lezzetli mercimek köfteleri yapmak istiyorsanız bu tarifimizi mutlak denemelisiniz. İşte mercimek köftesi tarifi ve gerekli malzemeler...

Yemek 30-04-24 21:38

Ağlayan pasta tarifi: Ağlayan pasta nasıl yapılır?

Ev partilerinizde, çay davetlerinizde ve kahve sohbetlerinize eşlik edecek farklı tarifler ve lezzetler arıyorsanız ağlayan pasta tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hem yapımı çok pratik olan hem de son derece lezzetli olan bu tatlıyı çok seveceksiniz.

Yemek 25-04-24 23:54

Bağımlısı olabilirsiniz: Kıyır kıyır fındıklı kurabiye tarifi! Evde kolay fındıklı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Fındıklı kurabiye tarifi, yediden yetmişe herkesin sevdiği bir lezzet. Kısa süre içerisinde hazırlayabileceğiniz ve servis edebileceğiniz fındıklı kurabiye tarifi sofralarınıza renk katacak. Peki, ev yapımı ağızda dağılan fındıklı kurabiye tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 20-02-24 12:12

Hamburger ekmeği tarifi: Hamburger ekmeği nasıl yapılır?

Adını doğduğu Almanya’nın Hamburg şehrinden aldığı bilinen hamburgerler, fast food olması nedeniyle sağlıksız bulunur ve özellikle sağlığına dikkat eden, dengeli beslenmeyi tercih eden insanlar tarafından pek sevilmez. Ancak ev yapımı bu tarif sayesinde çok sevilen bu lezzetin ekmeğini kendi mutfağınızda hazırlayabilirsiniz.

Yemek 18-02-24 13:58

Pizza hamuru tarifi: Evde pizza hamuru nasıl yapılır?

Aslında İtalya kökenli olan ama artık neredeyse tüm dünya mutfaklarında yer alan pizzayı herkes ayrı malzemelerle, kendi damak tadına göre yapar hâle gelmiştir. Geleneksel hâlinde taş fırınlarda pişirilen pizzanın hamuru aslında son derece kolay bir şekilde yapılır. Az bir sürede yapılabilen ve püf noktası mayalanmasında saklı olan pizza hamuru tarifimizi yapmak için ise aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Yemek 14-02-24 21:52

Ev yapımı sıcak çikolata tarifi: Evde sıcak çikolata nasıl yapılır?

Kış aylarında, film izlerken, gece boyu süren sohbetlerde size eşlik edecek olan içecekler denemeyi ve bu içecekleri kendi mutfağınızda, kendi malzemeleriniz ile yaparak sevdikleriniz ile paylaşmayı seviyorsanız ev yapımı sıcak çikolata tarifimiz tam da size göre.

Yemek 14-02-24 21:25

Milföy pasta tarifi: Milföy pasta nasıl yapılır?

Ev partilerinin, çay ve kahve sohbetlerinin en iyi eşlikçilerinden biri olan milföy pasta, çeşitli pastanelerin menülerinde de yer alan bir tatlıdır. Ancak bu pasta evde de son derece hızlı, pratik ve kolay bir şekilde yapılabilir. Milföy pasta tarifimize göz atıp siz de bu lezzetli pastayı kendi mutfağınızda yapabilirsiniz.

Yemek 10-02-24 17:01

Ev yapımı bebe bisküvisi tarifi: Evde bebe bisküvisi nasıl yapılır?

Sağlıklı beslenmeye dikkat eden, daha çok doğal ve organik ürünlerle beslenmeyi tercih edenler çocukları için de olabilecek en sağlıklı besinleri almak isterler. Bebe bisküvileri hem büyüklerin hem de çocukların ve bebeklerin en sevdiği lezzetlerden biridir. Ancak dışarıdan hazır alındığı için güvenliği konusunda bazı anneleri tereddüde düşürebilir. Bu hassasiyete sahip kişiler için bir tarifimiz var.

Yemek 10-02-24 16:42

Milföyden profiterol yapımı: Milföy hamurundan profiterol nasıl yapılır?

Özel krema dolgusu, üzerinde eritilmiş çikolatası ve top şeklindeki hamuru ile profiterol hem hafif hem de son derece lezzetli bir tatlıdır. Kökeni tam olarak bilinmese de Fransız mutfağından bir tatlı olduğu kabul edilmiştir. Birkaç aşaması olan bu tatlı, milföy hamuru kullanılarak çok daha kısa bir süre içinde ve aynı lezzete yakın olarak yapılabilir. Milföyden profiterol yapımı için aşağıdaki tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 10-02-24 15:43

Evde fıstık ezmesi tarifi: Evde fıstık ezmesi nasıl yapılır?

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezlerinden biri olarak kabul edilen fıstık ezmesini dışarıdan, marketlerden almak yerine evde kendi mutfağınızda hazırlayabilirsiniz. Ev yapımı ürünleri tercih ediyor ve kendi yaptığınız şeyleri tüketmeyi seviyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 10-02-24 15:17

Waffle hamuru tarifi: Waffle hamuru nasıl yapılır?

Bir hamur tatlısı olan waffle, Belçika asıllı bir lezzettir. Farklı meyvelerle, dondurmalarla ve tatlı soslarla servis edilen bu lezzet, Türk mutfaklarında ve sofralarında da yerini almıştır ve birçok kafenin ve lokantanın menülerinde de görülmektedir. Ancak hem waffle hem de waffle hamuru evde de kolaylıkla yapılabilir.

Yemek 09-02-24 17:09

Evde kolay pasta nasıl yapılır? Nefis Alman pastası tarifi ve malzeme listesi! Bağımlılık yapan lezzet

Kolay pasta tariflerinden biri olan Alman pastası hem misafir ikramlıklarında hem de doğum günü gibi özel günlerde tercih ediliyor. Tamamen ev yapımı olan pandispanya keki, arasındaki lezzetli krema ve son dokunuş olarak üzerine dökülen pudra şekeri ile tamamlanan Alman pastası tarifi ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Denemek ve tekrar tekrar yapmak isteyenler lezzetli Alman pastası tarifini araştırıyor. Peki, Alman pastası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Yemek 29-01-24 14:42

Portakallı kurabiye tarifi: Portakallı kurabiye nasıl yapılır?

Ev partilerinin, özel gün etkinliklerinin, çay davetlerinin gözde ikramlıklarından biri de hem tatlısı hem tuzlusu yapılabilen kurabiyelerdir. Özellikle mevsiminde en taze şekilde temin edilebilen meyveler ile yapılan kurabiyeler, keyifli sohbetlerin vazgeçilmez eşlikçileri olur. Kendi mevsiminin en faydalı meyvelerinden portakal ile yapılan kurabiyeler soğuk kış günlerinin en sevilen lezzetlerinden biridir.

Yemek 24-01-24 20:49

Mandalinalı kek tarifi: Mandalinalı kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinin, ev partilerinin ve davetlerin en çok tercih edilen lezzetlerinden biri de kektir. Meyvelerden ya da çeşitli malzemeler ile yapılabilen kek türleri, çayın ya da kahve sohbetlerinin yanında vazgeçilmez bir eşlikçi olarak kabul edilir. Siz de kokusu tüm evi saracak lezzetli bir kek yapmak istiyorsanız taze mandalinalardan yapacağınız kek ile dikkatleri üzerinize çekerek övgüler alabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 20:00

En kolay pizza hamuru tarifi! Evde pratik pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Hafif kabarmış bir hamuru ve bol bol malzemesiyle evde yapılan pizzalar yedikçe yediren türden. Eğer siz de "Evde pizza nasıl yapılır?" sorusunun yanıtını merak ediyorsanız bu pratik pizza hamuru ve pizza sosunu tarifleriniz arasına mutlaka kaydetmelisiniz. Pizza yapmanın en önemli noktalarından biri de elbette hamuru oluyor. Tüm detayları ve incelikleriyle pizza hamuru ve pizza sosu tarifini sizler için derledik.

Yemek 17-01-24 17:50

Kütür kütür salatalık turşusu tarifi! Evde kolay salatalık turşusu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Ev yapımı turşuların eşsiz lezzeti sofralarımızı süslemeye devam ediyor. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz salatalık turşusu tarifi sadece birkaç basit malzeme ile yapılabilir. Bu pratik tarif, turşu sevenler için harika bir seçenek. Lezzetli ve kıtır kıtır turşuların sırrını öğrenmek ve evinizde kolayca yapmak istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz. İşte evde kolay salatalık turşusu yapımı...

Yemek 10-01-24 17:46

Kalpli kurabiye tarifi: Kalpli kurabiye nasıl yapılır?

Özellikle sevgililer gününde çok sık yapılan ve tüketilen kalp şeklindeki kurabiyeler, herhangi bir günde de yapılarak sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz, çayın ya da kahvenin yanında sunabileceğiniz lezzetler arasında yer alır. Evde birkaç dakika içinde yapabileceğiniz kalpli kurabiyeleri şeker hamuru ya da pudra şekeri ile süsleyerek de servis edebilirsiniz.

Yemek 22-12-23 18:14

MASTERCHEF SU BÖREĞİ TARİFİ! Ev yapımı kolay su böreği nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Su böreği tarifi, MasterChef programında yapılması nedeniyle merak edildi. Tepsi böreği çeşitlerinden biri olan su böreği Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. Püf noktalarına dikkat edildiğinde ev yapımı kolay ve pratik su böreği tarifini hazırlayabilmek mümkün. Peki, su böreği nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları ne?

Yemek 13-11-23 20:16

MasterChef mücver tarifi! Sofralara renk katan enfes mücver nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Mücver tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde şefler yarışmacılardan birbirinden lezzetli ev yemekleri yapmasını istedi. Yapılmasını istenen tariflerden biri de mücver oldu. Peki, kabak mücveri nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla enfes mücver tarifi...

Yemek 03-11-23 23:59

MasterChef incir uyutması nasıl yapılır, malzemeleri neler? Sadece 3 malzemeli nefis incir uyutması tatlısı tarifi!

İncir uyutması tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde şefler yarışmacılardan birbirinden lezzetli ev yemekleri yapmasını istedi. Yapılmasını istenen tariflerden biri de incir uyutması tatlısı oldu. Peki, incir uyutması nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 03-11-23 23:58

Lokanta usulü mercimek çorbası tarifi! Kış aylarının vazgeçilmezi mercimek çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Mercimek çorbası tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde ev yemekleri yapıldı. En çok beğenilen tarif ise mercimek çorbası oldu. Mercimek çorbasının çok farklı çeşitleri bulunuyor. Peki, lokanta usulü mercimek çorbası nasıl yapılır?

Yemek 03-11-23 20:25

Masterchef karnıyarık tarifi! Patlıcan severlerin bayıldığı karnıyarık nasıl yapılır? İşte püf noktaları

Karnıyarık tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde yarışmacılar klasik ev yemekleri yaptılar. En merak edilen tariflerden biri de karnıyarık oldu. Sofraların olmazsa olmazı, pilavın sevdalısı, cacığın en iyi dostu, yemek tariflerinin gözdesi bu tarifi sizler için hazırladık Peki, patlıcan severlerin bayıldığı karnıyarık nasıl yapılır? İşte püf noktaları

Yemek 03-11-23 20:08

Gelinim Mutfakta yeni gelin baklavası nasıl yapılır, malzemeleri neler? Ev yapımı kolay ve pratik baklava tarifi!

Baklava, tatlı sevenlerin vazgeçilmezi olan lezzetli bir hamur işidir. Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer alan baklavanın detaylı tarifi merak ediliyor. Her ne kadar zahmetli görünse de oldukça pratik ve lezzetli olan baklava tarifini evde gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Peki, ev yapımı baklava nasıl yapılır, püf noktaları neler?

Yemek 03-11-23 17:01

MasterChef karışık PİZZA tarifi! Evde kolay pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır?

Pizza tarifi, ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef All Star'da yapılmasının ardından gündeme geldi. Heyecan dolu mücadelelerin devam ettiği programda şefler yarışmacılardan İtalyan lezzeti pizza yapmalarını istedi. Çeşit çeşit pizza tariflerinin yapıldığı gecede ekranı başındaki izleyiciler kolay pizza tarifini sorgulamaya başladı. Peki, pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır? İşte nefis karışık pizza tarifi...

Yemek 30-10-23 18:50

MASTERCHEF LAZANYA TARİFİ nasıl yapılır, malzemeleri ne? Lazanya hamuru, sosu ve iç harcı tarifi

Lazanya hamuru, beşamel sosu ve iç harcının tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'da yapılmasının gündeme gelen lazanya tarifini denemek isteyenler orijinal tarifi araştırmaya koyuldu. Lazanya, İtalyan mutfağından gelen oldukça popüler bir yemektir. Lazanya, katmanlı bir makarna yemeği olarak bilinir ve genellikle farklı malzemelerin bir arada kullanılmasıyla yapılır. Peki, lazanya tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 25-10-23 18:46

MasterChef MANTI tarifi! Ev yapımı kolay ve lezzetli mantı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Mantı tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. 23 Ekim Pazartesi akşamı MasterChef'te gerçekleşen kaptanlık oyunu için şefler yarışmacılardan mantı tarifi yapmalarını istedi. Çeşit çeşit mantıların yapıldığı gecede izleyiciler en lezzetli ve pratik mantı tarifini araştırmaya başladı. Peki, ev yapımı mantı nasıl yapılır, püf noktaları neler? İşte malzeme listesi ve yapımı...

Yemek 23-10-23 19:07

MasterChef profiterol tarifi! Profiterol hamuru nasıl yapılır? Pate a Choux (PATAŞU) tarifi ve malzemeleri

Profiterol tarifi tatlının MasterChef'te yapılmasıyla merak edildi. Çikolata tutkunlarını mutlu edecek nefis bir tatlı olan profiterolü bu tarifle yapmak çok kolay. Pataşu ya da şu hamuru olarak da bilinen, hamurları fırında puf gibi kabartıp içlerini kremayla doldurmanız yeterli oluyor. Biz de bu tadına doyulmaz profiterol tarifini sizler için hazırladık. Peki, Profiterol hamuru nasıl yapılır? "Pate a Choux" (PATAŞU) tarifi ve malzemeleri

Yemek 09-10-23 19:44

MasterChef lahmacun tarifi! Evde kolay lahmacun hamuru ve harcı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Lahmacun tarifi, 25 Eylül Pazartesi günü MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. MasterChef All Star'da birbirinden lezzetli yemekler yapılıyor. Yapılması istenen tariflerden biri de lahmacun oldu. Peki, lahmacun nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis lahmacun tarifi...

Yemek 25-09-23 18:50

Ev yapımı leziz et döner tarifi! Evde kolay et döner nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Et döner tarifinin nasıl yapıldığı merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde yarışmacılar et döner tarifi yaparak kaptanlık mücadelesi verdi. Dışarıda sıklıkla tüketilen et döneri evde de kola bir şekilde hazırlanabiliyor. Peki, ev yapımı et döner nasıl yapılır? Malzeme listesi ve tarifin detayları haberin devamında.

Yemek 11-09-23 23:47

Ev yapımı kolay lahmacun tarifi! Pratik lahmacun hamuru ve harcı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Lahmacun, Türk mutfağının en sevilen tarifleri arasında yer alıyor. Genellikle Gaziantep ve Şanlıurfa gibi yörelerde sıklıkla yapılan lahmacunu yediden yetmişe herkes seviyor. Dışarıda yedikleriniz kadar lezzetli bir lahmacun tarifini denemek isteyenler için ev yapımı pratik lahmacun tarifine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 17-08-23 11:49

Elma sirkesi nasıl yapılır? Evde elma sirkesi tarifi ve yapılışı

Elma sirkesi binlerce yıllık geçmişiyle insanlık tarihinin en eski fermente içeceklerinden biridir. Şifa verici özellikleri ve birçok farklı alanda kullanımıyla tanınan elma sirkesi ev yapımı olarak da kolaylıkla hazırlanabilir. Elma sirkesi doğal mayalanma süreciyle elde edilen bir hazine gibidir ve yemeklerden güzellik bakımına, temizlikten sağlık sorunlarına kadar pek çok alanda kullanılabilecek çok yönlü bir üründür.

Haber 30-07-23 19:40

Evde kolayca ekler nasıl yapılır? Tadına doyulmaz MasterChef ekler hamuru tarifi!

TV8'de yayınlanan Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve konuk olarak bulunan Ömür Akkor'un jüriliği yaptığı MasterChef All Star'da Fransız mutfağından ekler yapıldı. Sevilerek tüketilen bu tatlının tarifi kullanıcılar tarafından merak edildi. Yapımı oldukça kolay olan ekler hamuru tarifi araştırılıyor. Peki, Evde kolayca ekler nasıl yapılır?

Yemek 24-06-23 22:03

Gelinim Mutfakta kolay ev baklavası tarifi! Kolay ev baklavası nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında perşembe günü kolay ev baklavası tarifi verildi. Baklavayı sevenler ama evde baklava yapımının zor olduğunu düşünenlerin bu tarifi kaçırmaması gerekiyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri kolay ev baklavası nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte özel günlerin yıldızı olacak kolay ev baklavası tarifi...

Yemek 25-05-23 14:19

Yapımı çok basit: Damla çikolatalı kurabiye tarifi! Pratik damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri...

Pratik kurabiye tarifleri denince akla ilk gelenlerden biri de hiç şüphesiz damla çikolatalı kurabiye oluyor. Çat kapı misafire en hızlı şekilde hazırlayabileceğiniz damla çikolatalı kurabiye, büyük küçük herkesin sevdiği bir lezzet. Ağızda dağılan hamuru ve lezzetine lezzet katan damla çikolatalarıyla deneyenlerden tam puan alan bu kurabiye tarifinin yapımı da oldukça basit. Peki, Pratik damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri...

Yemek 15-05-23 23:46

Ağızda dağılan ev baklavası tarifi! Pratik ev baklavası nasıl yapılır?

Bayram denildiğinde ilk akla gelen lezzet ev baklavası oluyor. Ev baklavası yediden yetmişe herkesin sevdiği tatlılar arasında yer alıyor. Ev baklavasının yapımının zor olduğu düşünülse de evde pratik ev baklavası tarifi ile bu enfes lezzeti kolayca hazırlayabilirsiniz. Ağızda dağılan ev baklavası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 17-04-23 15:45

Uzun süre toz almamanızı sağlayacak 2 malzemeli karışım! Evinizi mis gibi kokutacak

Bahar aylarında artış gösteren tozlar birçok kişinin alerjilerini tetikliyor. Daha sağlıklı olmak ve hijyenik bir ortamda yaşamak için düzenli olarak toz almak gerekiyor. Ancak sürekli olarak toz almak en sevilmeyen, uğraştırıcı ev işi olarak görülüyor. Mobilyalarınızın uzun süre toz tutmaması ve evinizin mis gibi kokması için oldukça kolay bir karışım bulunuyor. İşte toz tutmayan sprey tarifi...

Kadin 13-04-23 10:36

Gözenek sıkılaştırıcı maske tarifi önerisi: Gözenekleri sıkılaştırmak için maske nasıl hazırlanır?

Pek çok insan için cildinin görünümü oldukça önemlidir. Güzel görünen bir cilt iyi hissetmenin en önemli etkenlerindendir. Bunun için çeşitli krem, serum, gözenek sıkılaştırıcı gibi cilt bakım ürünleri kullanılır. Gözeneklerin sıkılaştırılması pürüzsüz görünen bir cildin en büyük sırrıdır. Gözeneklerin sıkılaşması için dışardan alınan ürünler olduğu gibi ev ortamında da hazırlanabilen maske tarifleri bulunur. Gözenekleri sıkılaştırmak için maske nasıl hazırlanır?

Kadin 10-04-23 11:57

Ev yapımı gevrek sokak simidi tarifi! Evde simit nasıl yapılır?

Simit en sevilen sokak lezzetlerinden. Gevrek simitler kahvaltıların yıldızı olarak görülüyor. Bu lezzet evde yapıldığında simidin mis gibi kokusu tüm evi sarıyor. Enfes sokak simidi nasıl yapılır merak ediyorsanız bu simit tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 03-03-23 15:15

Airfryer sucuk köfte tarifi ve malzemeleri nelerdir? Airfryer'da sucuk köfte nasıl yapılır?

Her öğünde tüketebileceğiniz ya da özel yemek davetlerinizde sunabileceğiniz tüm yiyecekleri airfryer ile kısa süreler içinde pişirebilirsiniz. İster kahvaltıda, ister ev partilerinde isterseniz ana yemek olarak sofranızda sunabileceğiniz sucuk köftesi pişirmek için de airfryer kullanabilirsiniz. Airfryer’da pişirdiğiniz tüm yemekler daha az yağlı ve daha sağlıklı olacaktır.

Yemek 17-02-23 11:24