Hindi Dolma Haberleri

Biber dolması tarifi: Biber dolması nasıl yapılır?

15. yüzyıldan itibaren Güney Amerika bölgesinden tüm dünyaya yayılan dolmalık biberin zeytinyağlı dolma olarak sofralarda boy göstermesinin Osmanlı'ya dayandığı bilinir. Saraylardan çıkmış olan bu lezzeti siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin.

Yemek 2024-04-26 15:45:57

Haftada 1 kez pişiyor, yiyen vazgeçemiyor! Porsiyonu 140 lira

Türk mutfağında ayrı bir yere sahip olan hindi boynu eti, Konya'da vatandaşların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer almaya başladı. Haftada bir kez köz ateşinde yaklaşık 7 saat pişen hindi boynu eti, kuzu eti lezzetinde olmasıyla dikkat çekiyor. Önce merak edip bu lezzeti deneyen vatandaşlar, daha sonra 'Bu gerçekten hindi eti mi?' diye sormaktan kendini alamıyor. Porsiyonu 140 liradan satılan hindi boynu etini, yağsız olduğu için şeker, kolesterol ve tansiyon hastaları özellikle tercih ediyor.

Haber 2024-04-21 11:30:49

Haftalık fiyatı 200 bin TL! O ilde lüks villalara yoğun ilgi... Rezervasyonlar dolma noktasına geldi 'Aslında çok yüksek fiyatlar değil'

Antalya'da yerli ve yabancı ünlülerin de sıklıkla tercih ettiği, izole tatilin adresi lüks villalara Ramazan Bayramı öncesinde yoğun ilgi oldu. Yüzde 80'lere varan doluluğa ulaşan villaların haftalık fiyatları 15 bin liradan başlayıp, 200 bin liranın üzerine çıkıyor.

Finans 2024-04-06 10:08:12

Avatar Atakan 'dolma' göndermesi yapmıştı! Adem Kılıçcı'dan yanıt gecikmedi

Survivor'da geçtiğimiz günlerde yarışmacı olan Avatar Atakan eski Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı'ya gönderme yapmıştı. Kılıçcı, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla Avatar Atakan'a cevap verdi.

Magazin 2024-04-02 09:12:24

Ramazanda sindirimi kolaylaştıran karışıma yoğun ilgi! İftar ve sahur arasında içildiğinde susuzluğu engelliyor

Eskişehir’de aktarlık yapan esnaf, demir hindi şerbeti, kızamık şekeri, tarçın, karanfil, zencefil ve zerdeçal ile hazırlanan karışımın Ramazan Ayı’nda oruç tutan vatandaşların hem sindirimlerini kolaylaştırdığını hem de susuzluk hislerinin önüne geçtiğini söyledi.

Haber 29-03-24 08:49

Ramazan duası - Ramazanda nasıl dua edilir? Ramazanda okunacak dua: Ramazan duası Arapça okunuşu, Türkçe anlamı

İslam inancına göre, kişilerin birbirlerine daha tatlı dilli ve hoşgörülü olmaları, yardımlaşmanın çoğalması gereken ramazan ayında ibadetlerin de önemi artar. Ayrıca, bu mübarek dönem süresince yapılan ibadetlerin ve edilen duaların kabul olacağına inanılır. Bu sebeple, ramazan ayı, Müslümanlar için manevi bir yenilenme ve huzur dolma dönemi olarak kabul edilir. Peki, ramazan duası nasıl yapılır?

Haber 21-03-24 23:36

Shawarma tarifi: Shawarma tarifi nasıl yapılır?

Avrupa ülkelerinde Shawarma adı ile bilinen bu tarif Arap ülkelerinde şavurma adı ile anılır. Koyun, keçi, tavuk, hindi ya da sığır etinin özel bir sos ile harmanlanması ile yapılan bu yemeğin tarifi ise son derece kolaydır. Hem pratik hem de lezzetli olan bu tarifi, mutlaka denemelisiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 13-03-24 21:47

Adeta şifa deposu: Vücuttaki tıkanıklığı açar, iltihabı söker atar! Enfeksiyonu bitiren doğal antibiyotik

Udi hindi, alternatif tıp alanında uzun yıllardan beri vazgeçilmez bitkiler arasında yer alıyor. Uzak Doğu Asya'dan dünyaya yayılan bu bitki adeta şifa deposu özelliği taşıyor. En çok yağ şekliyle kullanılan bu faydalı bitki, özellikle üst solunum sorunu yaşayn kişilerin bir numaralı tercihi.

Haber 12-03-24 10:44

Televizyon karşısında yılbaşı kutlaması bile 2.500 TL! Hindi yok tavuk var: İşte yarın akşamın minimum maliyeti

Yılbaşında ailesi ve yakınlarıyla kutlamak isteyenlerce evde yeni yıl eğlencesi hazırlığı başladı. Yılbaşı akşamını evde geçirecek 4 kişilik ailenin çorba, pilav, salata, ana yemek ve tatlıdan oluşan 'yeni yıl sofrası', sonrasında televizyon karşısında kuruyemiş ile meyve atıştırmalığı için en az 1000 lira ile 2500 lira harcaması gerekiyor.

Finans 30-12-23 13:27

LEZİZ HİNDİ TARİFİ: Adım adım yılbaşı hindisi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan hindi tarifi merak ediliyor. Adım adım hazırlanan ve özenle pişirilen yılbaşı hindisi tarifi sofralara şıklık ve lezzet katıyor. Bu lezzetli yemeğin nasıl yapıldığını ve hangi malzemelerle hazırlandı araştırılıyor. Eğer yılbaşı sofranızı bu lezzetli hindisiyle renklendirmek istiyorsanız, tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 29-12-23 17:43

Airfryer’da hindi tarifi: Airfryer'da hindi nasıl yapılır?

Kalabalık yemek sofralarındaki çeşit çeşit yemeklerin ve tatlıların, davetlerinizde ikram edebileceğiniz atıştırmalıkların çoğunu Airfryer ile hazırlayabilirsiniz. Yılbaşını evde vereceğiniz yemek daveti ile sevdikleriniz ile birlikte kutlamak istiyorsanız en lezzetli sofralar için yine Aifryer kullanabilirsiniz. Özellikle yılbaşı yemeklerinin vazgeçilmez lezzeti olan hindiyi de Airfryer ile çok kısa sürede ve çok daha lezzetli olarak hazırlayabilirsiniz.

Yemek 28-12-23 23:04

İç pilavlı tavuk dolma tarifi: İç pilavlı tavuk dolma nasıl yapılır?

Tüm yemek davetlerinizde, tatlıları ve yemekleri, çay kahve sohbetlerinize eşlik edecek atıştırmalıkları Airfryer’da çok kısa süreler içinde ve daha sağlıklı bir şekilde pişirebilirsiniz. Tariflerinizi hızlıca Airfryer ile hazırlayarak servis edebilirsiniz. Özel yemek davetleri için kurulan sofralara eşlik eden en lezzetli yemeklerden biri olan iç pilavlı tavuk dolmayı da Airfryer’da hazırlayabilirsiniz.

Yemek 26-12-23 16:15

Yılbaşı hindisi tarifi: Yılbaşı hindisi nasıl yapılır?

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan hindi, kalabalık aile yemeklerinde de tercih edilen bir tarif olarak karşımıza çıkar. Besleyici özelliğinin yanı sıra lezzeti ile de çok sevilen ve tercih edilen hindi yemeği yılbaşı yemeklerinde çeşitli tariflerle yapılabilmektedir. Dünya çapında bir yiyecek olan yılbaşı hindisini evde kısa süre içinde hazırlayabilir, böylece sevdiklerinize lezzetli bir yılbaşı sofrası hazırlayabilirsiniz.

Yemek 22-12-23 17:32

Tüketmeden önce bir kez daha düşünün! Bu şekilde görünüyorsa dikkat! Günün sonu hastanede bitebilir

Uzmanlar, iştahla tüketilen atıştırmalıkların başında gelen midye dolma konusunda uyarıda bulunuyor. Omega 3 yağ asitleri açısından oldukça zengin bir kaynak olan bu besini yemeden önce görüntüsüne dikkat edilmesi gerektiğini belirten uzmanlar "Sakın ağzınıza sürmeyin!" diyerek o konuyu işaret etti.

Kadin 15-12-23 08:28

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? 11 Aralık 2023 MasterChef All Star mavi ve kırmızı takım kaptanları

MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde mavi ve kırmızı takım kaptanı belli oldu. Yarışmacılar mavi kaptan olabilmek içim midye dolma yaptılar. Yarışın kazananı Mavi Takım kaptanı olup Kırmızı Takım kaptanını belirledi. Peki, MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? 11 Aralık 2023 MasterChef All Star mavi ve kırmızı takım kaptanları kim oldu?

Magazin 12-12-23 07:43

MASTERCHEF MİDYE DOLMA TARİFİ! Evde kolay ve sağlıklı midye dolma nasıl yapılır? İşte malzemeler

Midye dolma tarifi araştırılıyor. MasterChef All Star'ın son bölümünde kaptanlık yarışında midye dolma yapıldı. Sevilen sokak lezzetlerimizden olan midye dolması yapılışı merak edildi. Hem yüksek besin değeri hem de damak çatlatan tadıyla deneyenlerin bir daha vazgeçemediği efsane sokak lezzetinin tarifini sizler için derledik. Peki, Evde kolay ve sağlıklı midye dolma nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 11-12-23 21:47

MASTERCHEF EKŞİLİ KURU DOLMA TARİFİ! Tadı damağınızda kalacak ekşili kuru dolma nasıl yapılır?

Ekşili kuru dolma tarifi araştırılıyor. MasterChef'in yeni bölümünde yarışmacılar doğu bölgesinin en sevilen yemeklerinden biri olan ekşili kuru dolma yaptılar. Bölümün yayınlanmasıyla birlikte ekşili kuru dolma tarifi merak edildi. Peki, Tadı damağınızda kalacak ekşili kuru dolma nasıl yapılır? İşte tarifi...

Yemek 02-11-23 20:54

Antalya'da meralardaki çekirgelere karşı hindili mücadele

Antalya Büyükşehir Belediyesince meraları istila eden çekirgelerle mücadele için çobanlara hindi dağıtıldı.

Yurthaber 21-08-23 14:16

Udi hindi yağı nedir? Udi hindi yağı nasıl kullanılır?

Alternatif tıp alanında birçok farklı şifalı özelliği ile öne çıkan çok sayıda bitki çeşidi bulunmaktadır. Udi hindi de şifalı bitkiler arasında bulunmaktadır. Ana yurdu Uzakdoğu Asya olan bu bitki, aynı ismi taşıyan udi hindi ağacından gelmektedir. Bu ağacın bitkileri dışında odun bölümleri de tütsü niteliğinde kullanılmaktadır. Udi hindi bitkisinin birçok farklı formda ve alanda kullanımı mevcuttur. Yaygın olarak yağ formu tercih edilmektedir. Peki, udi hindi yağı nedir, nasıl kullanılır?

Haber 16-08-23 19:13

MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 1 Ağustos MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayları merak edildi. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 1 Ağustos Salı akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar çeşit çeşit dolma tarifleri yaptı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 1 Ağustos MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 01-08-23 23:58

MasterChef kofik dolması nedir, nasıl yapılır? Elazığ'ın meşhur lezzeti kofik dolması tarifi

Kofik dolması tarifi MasterChef izleyicileri tarafından merak edildi. MasterChef All Star jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan farklı dolma tarifleri istedi. Bunlardan biri de kofik dolması oldu. En iyi kofik dolması tarifini yapan yarışmacı dokunulmazlık mücadelesinde öne geçecek. Peki, MasterChef kofik dolması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla kofik dolması yapımı...

Yemek 01-08-23 21:28

MasterChef mumbar dolması tarifi! Enfes lezzet mumbar dolması nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Mumbar dolması tarifi MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. MasterChef All Star jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan farklı dolma tarifleri istedi. Bunlardan biri de mumbar dolması oldu. En lezzetli mumbar dolması tarifini yapan yarışmacı dokunulmazlık mücadelesinde öne geçecek. Peki, MasterChef mumbar dolması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla mumbar dolması yapımı...

Yemek 01-08-23 21:11

Dolma kalem nasıl yazılır? Dolma kalem ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe kelime dağarcığı bakımından en zengin olan dillerden biridir. Bu zenginliğin sebeplerinden biri farklı ülkelerin dillerinden birçok kelimeyi dağarcığına katması ve zamanla bu kelimeleri Türkçeleştirmesidir. Bir diğer sebebi ise birden fazla kelimenin bir araya gelerek oluşturduğu birleşik türde ve yeni anlamlara karşılık gelen kelimelerdir. Birleşik türde kelimelerin yazılışlarında ya da telaffuzlarında sıklıkla hataya düşülür.

Egitim 16-06-23 16:25

Hindi etinin faydaları nelerdir, besin değeri nasıl? Hindi eti kilo aldırır mı, nasıl kullanılır?

Hindi eti, dünya genelinde yaygın olarak tüketilen ve sağlıklı bir protein kaynağı olan bir et çeşididir. Hindi eti, hindi kuşunun kaslı bölgelerinden elde edilir ve besleyici değeri yüksek bir gıdadır. Hem besleyici özellikleri hem de lezzeti nedeniyle birçok kültürde önemli bir yere sahip olan hindi eti, çeşitli yemeklerde kullanılarak sofralara zenginlik katar.

Haber 15-06-23 11:26

Selçuk Üniversitesinde tavuk ve hindi kemiği ile derisinden jelatin üretildi

Selçuk Üniversitesi Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünün projesiyle hindi ve tavuk derisi ile kemiğinden, sığırdan elde edilene alternatif olabilecek jelatin üretildi.

Yurthaber 13-06-23 13:15

Gelinim Mutfakta Bitlis usulü katıklı dolma tarifi! İştah kabartan katıklı dolma nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü Bitlis usulü katıklı dolma tarifi verildi. Yaz aylarının favorisi kabakla hazırlanan Bitlis usulü katıklı dolma yiyen herkesin hayran kalacağı bir lezzet. Gelinim Mutfakta izleyicileri Bitlis usulü katıklı dolma nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte leziz Bitlis usulü katıklı dolma tarifi...

Yemek 23-05-23 13:12

Çalışma odanızda mutlaka bulunması gereken mürekkep çeşitleri

Yazı yazmak sizin için bir ihtiyaçtan çok tutku ise dikkatinizi buraya verin! Yazı yazmaktan keyif alan birçok kişinin yolu önünde sonunda dolma kalemler ile kesişiyor. Çünkü dolma kalemlere kendi istediğiniz rengi ve hissi sunan mürekkepleri doldurabiliyorsunuz. Haydi gelin, düşüncelerinizi kâğıda aktarmanın en güzel yolu olan ve çalışma odanızda mutlaka bulunması gereken mürekkep çeşitlerine birlikte göz atalım.

Haber 12-05-23 17:55

Gelinim Mutfakta yaprak dolama tarifi! Sarma lezzetinde yaprak dolama nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında pazartesi günü yaprak dolama tarifi verildi. Yaprak sarmanın lezzetini katlayan yaprak dolma tarifi oldukça beğeniliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri iştah kabartan yaprak dolama nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte yaprak dolama tarifi...

Yemek 08-05-23 13:18

Gelinim Mutfakta saray dolması tarifi! Sultanlara layık saray dolması nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında pazartesi günü saray dolması tarifi verildi. Dolma tariflerini sevenlerin vazgeçilmezi olan saray dolması bol kuru erikle enfes bir lezzete kavuşuyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri iştah kabartan saray dolması nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte sultanlara layık saray dolması tarifi...

Yemek 17-04-23 13:40

Efsaneleri aratmayan 'dolma' tartışması... İki ilçe karşı karşıya geldi! İskilip dolması mı, baharatlı Bayat dolması mı?

Çorum'da İskilip ve Bayat ilçeleri arasında dolma krizi yaşanıyor. Aktarılanlara göre 2010'da İskilip Belediyesi'nin girişimleriyle tescillenen ‘İskilip dolması’ coğrafi işaret almıştı. Geçtiğimiz aylarda Bayat Belediyesi de 'baharatlı Bayat dolması'na coğrafi işaret almak için başvurmuştu. Başvuru ilçeler arasında gerilime yol açmıştı. Geçtiğimiz günlerde İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük bir açıklamayla dolmanın kendilerine ait olduğunu söylemişti. Bir açıklama da Bayat Belediyesi’nden geldi.

Haber 07-04-23 18:01

Udi hindi yağı faydaları nelerdir, ne işe yarar? Udi hindi yağı nasıl kullanılır, içilir mi?

Alternatif tıp alanında uzun yıllardan beri vazgeçilmez bitkiler arasında yer alan udi hindi özellikle Uzak Doğu Asya'dan dünyaya yayılan bir bitki türüdür. Birçok rahatsızlığa şifa olarak bilinen udi hindinin en çok kullanım şekli yağ olarak kullanımıdır. Özellikle üst yolunum sorunu yaşayan kişiler tarafında tercih edilen yağın daha pek çok faydası bulunur.

Haber 07-04-23 15:49

Gelinim Mutfakta Gaziantep usulü kuru dolma tarifi! Enfes lezzetiyle Gaziantep usulü kuru dolma nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü Gaziantep usulü kuru dolma tarifi verildi. Kuru patlıcan ve kuru biber kullanılarak yapılan bu enfes tarifi herkesin denemesi gerekiyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri Gaziantep usulü kuru dolma nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte yedikçe yedirten Gaziantep usulü kuru dolma tarifi...

Yemek 04-04-23 13:21

Lezzetine doyulmaz Antep usulü kuru dolma tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz kuru patlıcan dolması nasıl yapılır?

Antep usulü kuru dolma tarifi merak edildi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kuru patlıcan dolması yapılmasıyla Antep usulü kuru dolma tarifi araştırmaları sıklaştı. Peki kuru dolma nasıl yapılır? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz kuru patlıcan dolması tarifi...

Yemek 28-03-23 17:16

Tatlılarınız ve yemekleriniz için en iyi kırık pirinç çeşitleri

Mutfakların vazgeçilmez bakliyat ürünlerinden biri olan pirinç, hem lezzetli hem doyurucu olması sebebiyle birçok yemekte kullanılıyor. Şekli, rengi ve boyutu ile birbirinden ayrılan, tatlıdan tuzluya pek çok yiyeceği hazırlarken kullanabileceğiniz pirinç türlerinden biri de kırık pirinç. Gelin, fiyat açısından diğer pirinç çeşitlerine göre daha ekonomik olan ve dolma, sütlaç, çorba gibi yiyeceklerin lezzetine lezzet katan en iyi kırık pirinçleri birlikte inceleyelim.

Yemek 26-02-23 21:53

Girit kabağı dolması nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz girit kabağı dolması tarifi ve malzemeleri!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında Girit kabağı dolması hazırlandı. Peki Girit kabağı dolması nasıl yapılır? Bu yemeği hazırlarken kabağın sağları kesilir, içi oyulur, içine dolma harcı koyulur ve saplar ile geri kapatılır. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz Girit kabağı dolması tarifi ve malzemeleri!

Yemek 13-01-23 12:13

Airfryer renkli biber dolması tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da renkli biber dolması nasıl yapılır?

Dolma ya da biber dolması Türk kültüründe ve mutfağında en sık tercih edilen yöresel lezzetlerden birisidir. Biber dolması batı bölgelerinde daha çok zeytinyağlı yapılırken doğu taraflarında da etli ya da kıymalı yapılır. Hemen hemen her damak zevkine uyum sağlayan dolmayı airfryer’da da yapılabildiğini biliyor muydunuz? Kısa sürede hiç zahmete girmeden airfryer'da lezzetli mi lezzetli renkli biber dolması hazırlayıp sofralarınızı renklendirin!

Yemek 30-12-22 17:32

Airfryer kıtır dolma tarifi ve malzemeler inedir? Airfryer'da kıtır dolma nasıl yapılır?

Yeni lezzetlerin peşinde olanlara farklı bir tarifle kaşınızdayız! Midye genelde midye dolma ya da midye tava şeklinde yense de midyeye farklı bir dokunuş yaparak kıtır dolma olarak da tüketebilirsiniz. Malzemeleri kişi sayısına ya da isteğe göre artırıp azaltabilir ya da farklı malzemelerle harmanlayarak kıtır dolmanın tadını zenginleştirebilirsiniz. Midye kabukları, ekmek kırıntısı ve kaşar peyniriyle yapılan kıtır dolma sofralarınıza farklı bir renk katacak.

Yemek 30-12-22 17:31

Zuhal Topal'la Yemekteyiz nefis yılbaşı yemeği: Fırında kestaneli iç pilavlı hindi! İşte tarifi ve malzemeleri

Bir yılbaşı klasiklerinden biri olan fırında kestaneli iç plavlı hindi, yeni yılda birçok evin sofralarında yer alıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında nefis bir lezzet olan fırında kestaneli iç pilavlı hindi hazırlandı. Yapımı biraz meşakatli olsa da bu tarif, yılbaşı sofralarına çok yakışıyor. İşte fırında kestaneli iç pilavlı hindi tarifi...

Yemek 30-12-22 14:59

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere protein dolu tarifler! İşte 30 Aralık yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünenler için protein dolu birbirinden nefis tarifleri haberimizde derledik. Leziz ve sağlıklı tariflerle adeta lezzet şöleni yaşayacaksınız. Bugün yemek menüsünde, yılbaşı sofralarında sıklıkla yer alan hindi var. İşte 30 Aralık yemek menüsü...

Yemek 30-12-22 14:59

Yılbaşının olmazsa olmazı: Üzeri nar gibi kızaran hindi tarifi! Tüm püf noktalarıyla hindi nasıl yapılır?

Yılbaşı menüsü denildiğinde ilk akla gelen lezzet üzeri nar gibi kızaran içi yumuşacık hindi oluyor. Evde hindi yapımının zor olduğu düşünülse püf noktalara dikkat edildiğinde tam kıvamında hindi yapmak oldukça kolay. 2022 yılbaşında da enfes hindi nasıl yapılır merak ediyorsanız bu hindi tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 30-12-22 13:14

MasterChef açık dolma tarifi! Gönüllere taht kuran açık dolma nasıl yapılır?

MasterChef Türkiye yarışmasında 30 Aralık Cuma günü açık dolma tarifi yapılacak. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüriliğini yaptığı MasterChef'in her bölümü ilgiyle takip ediliyor ve tarifler deneniyor. Ekran başından ilginç açık dolmayı gören izleyiciler 'Açık dolma nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte en pratik açık dolma tarifi...

Yemek 30-12-22 13:12

Birinci olana canlı hindi veriliyor! 45 yıldır süren gelenek herkesi şaşırtıyor

Zonguldak'ta, amatör ligde mücadele eden futbol takımına katkı amacıyla, 45 yıldır hindi ödüllü okey turnuvası düzenleniyor. Dikkat çeken hindi ödüllü okey turnuvası geleneği bu yıl da devam etti. 5 gün süren turnuvanın son gününde final oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. Final oyunun sonunda turnuva birincisine ödül olarak canlı hindi, dereceye girenlere ise kesilmiş hindi verildi. Turnuva birincisinin canlı hindiyi beslemesi için bir arkadaşına bağışladığı ve kesilmeyeceği belirtildi.

Haber 25-12-22 16:11

Araştırma sonuçları şaşırtıcı: Cinsel performans için Viagra'dan daha etkili! Cinsel sorunları çözen doğal ilaç

Cinsel sorunlar toplumda oldukça büyük problemlere neden olmaktadır. Bu sorunların konuşulmaması ve kulaktan dolma bilgilerle çeşitli tedavi yöntemlerinin uygulanması cinsel sorunların çok daha büyük bir problem olmasına neden olmaktadır. Araştırmalar her evde bulunan şifa kaynağının cinsel performansı yaygın olarak kullanılan ilaçlardan daha fazla artırabileceğini buldu.

Haber 21-12-22 15:14

MasterChef kabak dolması tarifi! Yoğurtsuz düşünülemeyen kabak dolması nasıl yapılır?

MasterChef Türkiye yarışmasında 20 Aralık Salı günü dolma tarifleri yapılacak. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüriliğini yaptığı MasterChef'in her bölümü ilgiyle takip ediliyor ve tarifler deneniyor. Ekran başından bol yoğurtlu kabak dolmasını gören izleyiciler 'Kabak dolması nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte en hafif kabak dolması tarifi...

Yemek 20-12-22 15:42

Balığın en lezzetli hali: Uskumru dolma tarifi! Uskumru dolması nasıl yapılır?

Kış aylarında her hafta sevilerek tüketilen balıklar hem faydaları hem de lezzetleriyle gönüllere taht kuruyor. Klasik ızgara ve kızartma balık tariflerinden sıkılanlar yeni tarifler arıyor. Uskumru dolma tarifi eşsiz lezzetiyle yiyen herkesi şok ediyor. Misafirlerinizi şaşırtmak istiyorsanız kesinlikle uskumru dolmasını denemelisiniz.

Yemek 11-12-22 13:26

Yıllardır yanlış biliyormuşuz! Seks hakkında inanmayı bırakmamız gereken 5 efsane

Cinsel ilişkiler ve hastalıklar hakkında çok yanlış bilgiler bulunuyor. Cinselliğin utanılacak bir durum olarak görülmesi ve cinsel eğitim verilmemesi bu kulaktan dolma bilgilerin paniğe, cinsel sorunlara yol açmasına neden oluyor. Uzmanlar inanmayı hemen bırakmamız gereken 5 seks efsanesini paylaştı.

Haber 28-11-22 11:43

MasterChef'te Mehmet Şef ve Fatma Nur arasında büyük iddia! Mehmet Şef paralarını kaybetti

MasterChef’in dün akşam yayınlanan bölümüne Mehmet Şef ve Fatma Nur arasındaki iddia damga vurdu. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’in son bölümünde yarışmacılar kaptanlık yarışında midye dolma yaptılar. 60 tane midye yiyebilirim diyen Fatma Nur ile Mehmet Şef iddiaya girdi. İddianın kazananı olan Fatma Nur, Mehmet Şef’in paralarını tek tek aldı.

Magazin 22-11-22 09:54

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? 21 Kasım MasterChef mavi takım, kırmızı takım kaptanı kim oldu? Yeni takımlar belli oldu!

MasterChef kaptanlık oyunu sonrası takımların nasıl oluştuğu 21 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan bölümün ardından merak konusu oldu. MasterChef yarışmacıları midye dolma yaparak hünerlerini sergiledi. Birçok kişi, yarışmada yeni takımların nasıl oluştuğunu araştırıyor. Peki, MasterChef kaptanlık oyununu kim, hangi yarışmacı kazandı? 21 Kasım MasterChef mavi takım, kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 22-11-22 08:18

MasterChef midye dolma tarifi! Midye dolma evde nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte Mehmet Şef'ten püf noktası!

Midye dolma tarifi, malzemeleri ve yapılışı merak ediliyor. Bu akşam MasterChef Türkiye'de oynanacak olan kaptanlık oyununda yarışmacılardan en güzel midye dolmayı yapmaları istenecek. En güzel midye dolmayı yapan mavi takımın kaptanı olacak. Peki, Midye dolma evde nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? MasterChef midye dolma tarifi nedir? İşte Mehmet Şef'ten püf noktası...

Yemek 21-11-22 19:57