Hollanda Abd Maci Haberleri

Dünyaca ünlü oyuncu Robert De Niro’dan Trump'a sert sözler: Palyaçonun teki

Ünlü oyuncu Robert De Niro, bugün New York’ta ABD Başkanı Joe Biden’ın seçim kampanyası çerçevesinde gerçekleştirilen bir etkinlikte eski ABD Başkanı Donald Trump ile ilgili sert sözler söyledi. De Niro, "Palyaçonun teki. Onu kimse ciddiye almıyordu. Şimdi ciddiye alınıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-28 22:29:41

Ekonomik uçtular ama business dönebilirler! Filenin Sultanları isyan etmişti... Uçak kriziyle ilgili Bakan Uraloğlu'ndan açıklama

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD'deki turnuvaya THY'nin tarifeli uçağında ekonomik sınıfta gitmesi tartışmalara neden olmuştu. Filenin Sultanları sosyal medya üzerinden adeta duruma isyan ederken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan açıklama geldi. Bakan Uraloğlu, ABD seyahatinde yaşanan sorunun iletişim eksikliğinden kaynaklandığını belirtirken; "Dönüşleri business olarak organize etmeye çalışıyoruz." dedi.

Spor 2024-05-28 14:37:06

Refah'taki çadır kente saldırı bardağı taşırdı! İsrail'e karşı sokaklara çıktılar: ABD, Almanya, Fransa, Tunus, Kanada...

7 Ekim'deki saldırının ardından aylardır Filistin halkına yönelik amansız katliama girişen İsrail hükümeti, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde sivillerin bulunduğu çadır kente düzenlediği saldırıyla bardağı iyice aşırdı. Netanyahu'nun katliamı "hata" olarak nitelendirirken, tüm dünya ayağa kalktı. Başta Türkiye olmak üzere ABD, Almanya, Fransa, Kanada ve Tunus'ta protesto gösterileri düzenlendi. ABD'deki İsrail protestolarına polisin sert müdahalesi damga vurdu.

Manşet 2024-05-28 10:53:27

ABD borsasında 100 yıl sonra ilk! Yeniden başlıyor: Sadece 1 günde...

Wall Street yaklaşık 100 yıl sonra T+1 takas dönemine geri dönüyor. Bugün itibariyle başlayacak uygulama ile hisse piyasalarında işlemlerin gerçekleşmesi sadece 1 günde yapılabilecek.

Finans 2024-05-28 09:08:46

Tatil sonrası piyasalarda pozitif hava: Dolar peş peşe 3 gündür düşüyor

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankasının (Fed) bu yıl faiz indirimine başlayacağına yönelik iyimserliğin korunmasıyla pozitif bir seyir izlerken, Dolar ise gelişmiş ülke para birimlerine karşı düşüşünü üçüncü gününe taşıdı.

Finans 28-05-24 08:55

AB'den sonra G7! Rus varlıklarının gelirleri Ukrayna için kullanılmak isteniyor

G7 maliye bakanları, dondurulan Rus varlıklarından elde edilen gelirlerin Ukrayna'nın toparlanmasına destek olmak üzere kullanılmasına yönelik ABD önerisi üzerinde "ilerleme" kaydetti ancak nihai bir anlaşmaya varamadı. AB ülkeleri de Rus varlıklarının gelirleri Ukrayna için kullanılmasına karar vermişti.

Finans 26-05-24 07:55

Bitcoin'den sonra sıra onda! SEC’ten spot ethereum ETF’ler için kritik hamle

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot ethereum Borsa Yatırım Fonu (ETF) için başvuran tüm şirketlere onay verdi. SEC Ocak ayında da spot Bitcoin ETF’lere onay vermişti. Spot bitcoin ETF’lerine toplam net girişler 12 milyar doları aştı.

Finans 24-05-24 11:31

Faiz indirimi beklentileri ötelendi! Küresel piyasalarda negatif seyir

ABD Merkez Bankasının (Fed) ilk faiz indirimine ilişkin beklentilerin iki ay ötelenmesinin ardından küresel piyasalarda da negatif seyir hakim. ABD'de açıklanan makroekonomik veriler güçlü sinyaller vermeye devam ederken, söz konusu veriler Fed yetkililerinin enflasyonun soğuduğuna dair daha fazla kanıt görmek istedikleri ve faiz indirimi konusunda aceleci davranılmaması gerektiğine yönelik sözle yönlendirmelerini destekledi.

Finans 24-05-24 09:47

Ajax, teknik direktör Francesco Farioli ile anlaştı

Hollanda 1. Futbol Ligi (Eredivisie) ekibi Ajax'ta teknik direktörlüğe İtalyan Francesco Farioli getirildi.

Spor 23-05-24 22:26

Küresel piyasalarda Fed ve Nvidia etkisi!

Küresel piyasalarda ABD Merkez Bankası'nın (Fed) tutanaklarındaki sinyaller ve Nvidia'nın rekor gelir açıklamasının ardından karışık seyrediyor. Yurt içinde ise gözler saat 14.00'te Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararında.

Finans 23-05-24 10:33

Fed tutanaklarında enflasyon mesajı! Faiz oranları beklenenden uzun süre yüksek kalabilir

ABD Merkez Bankası, Federal Açık Piyasa Komitesinin son toplantısının tutanaklarını yayımladı. Tutanaklarda, Fed yetkililerinin enflasyonun sürdürülebilir bir şekilde yüzde 2'ye doğru düştüğüne dair daha fazla güven kazanmalarının tahmin edilenden daha uzun süreceğini değerlendirdiği aktarıldı

Finans 23-05-24 08:50

Kripto para piyasasında gözler Ethereum ETF kararında: Kritik 24 saatte geri sayım başladı

Kripto para piyasasında gözler, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvurularına ilişkin vereceği karara çevrildi. Yarın açıklanması beklenen karar sonrası kripto para piyasasında hareketlilik bekleniyor. ETF haberlerinin gündem olmasının ardından hem Bitcoin hem de Ethereum'un fiyatlarında artış yaşanmıştı.

Finans 22-05-24 12:39

Biden'dan benzin hamlesi! Fiyatları düşürmek için 1 milyon varil satışa sunacak

ABD Başkanı Joe Biden yönetimi fiyatları düşürmek için 1 milyon varil benzin satışa sunacak. Ülkenin rezervlerinden yapılan petrol satışlarıyla ABD'nin stratejik rezervindeki ham petrol oranı 1984'ten bu yana en düşük seviyeye inmiş ve enerji güvenliğine ilişkin endişeleri artırmıştı.

Finans 22-05-24 10:27

Sosyal medya bu adamı konuşuyor! 4600 telefon satın alıp kendisini izledi... 4 ayda 415 bin dolar kazandı

Çin'de canlı yayın izleyici sayısını arttırmak için 4600 telefon satın aldı ve kendi hesabını izlemeye başladı. Dört ayın sonunda yayıncı 3 milyon yuan (415.000 ABD Doları) kazandı. Çinli yayıncı dolandırıcılık gerekçesiyle hapse atıldı. Bu durum sosyal medyada Çin'in herhangi birini dolandırıcılık nedeniyle ilk kez cezalandırdığı anlamına geliyor.

Trend 22-05-24 10:04

New York borsası düşüşle açıldı

Yatırımcılar ABD Merkez Bankasının (Fed) gelecek dönemki para politikasına dair daha fazla ipucu beklerken, pay piyasalarında açılışta negatif seyir izlendi. New York borsası güne düşüşle başladı.

Finans 21-05-24 17:28

Küresel piyasalarda Fed yönlendirmeleri etkisi! Karışık seyrediyor

Küresel piyasalarda ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin "temkinli" sözle yönlendirmelerinin ardından karışık bir seyir hakim. Nvidia yatırımcıların odağında. Şirketin hisse fiyatının yıl başından bu yana yüzde 90'ın üzerinde değer kazanması dikkati çekti.

Finans 21-05-24 10:19

RTÜK Başkanı Şahin'den Sezgin Baran Korkmaz açıklaması! 'İncelemeye alınmıştır'

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, hakkında yakalama kararı bulunan ve yargı süreci devam eden Sezgin Baran Korkmaz'ın Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) bir televizyon kanalının canlı yayınındaki konuşmasının RTÜK tarafından incelemeye alındığını bildirdi.

Haber 20-05-24 16:29

Ekonomi ve finans takvimi yoğun: Haftanın gündemi Merkez Bankası! Faiz kararı belli oluyor

Küresel pay piyasalarında, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin temkinli sözle yönlendirmelerine karşın ülkede açıklanan verilerin enflasyon endişelerini yatıştırmasıyla pozitif bir seyir izlenirken, bu hafta yurt içinde gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararına çevrildi. İşte herkesi ilgilendiren haftanın ekonomi ve finans olayları ile geçtiğimiz hafta piyasalarda yaşanan gelişmeler…

Finans 20-05-24 07:58

ABD'de tırmanan fabrika inşaat harcamaları ne gösteriyor?

ABD, küresel güç dengesi, dünyanın geleceği ve bazı ülkelerin gelecekteki büyüme beklentileri açısından sonuçları olan ilginç bir ekonomik canlanmanın tadını çıkarıyor.

Yurthaber 17-05-24 13:35
abd

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Robin van Persie'nin yeni adresi belli oldu! Kariyerinde bir ilk

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Hereeveen, teknik direktörlük görevine Robin van Persie'nin getirildiğini duyurdu.

Spor 17-05-24 12:47

Veri sinyalleri sonrası küresel piyasalarda karışık seyir!

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin temkinli duruşlarını korumaya devam etmesi ve açıklanan verilerden alınan sinyallerle karışık bir seyir izliyor. Yurt içinde veri gündemi yoğunken emekli, memur ve memur emeklileri Merkez Bankası'nın bugün açıklayacağı Piyasa Katılımcılar Anketi'ne odaklanmış durumda.

Finans 17-05-24 09:26

Güneş tutulması, Kuzey Amerika'da gündüzü geceye çevirdi

Tam Güneş tutulması, Kuzey Amerika'da Meksika, ABD ve Kanada kentlerini sırasıyla dolaşarak on milyonlarca kişiye unutamayacakları anlar yaşattı. Büyüleyici kozmolojik olaya tanıklık etmek isteyen çok sayıda kişi, tam Güneş tutulmasının görülebileceği 6500 kilometrelik hat üzerinde bulunan izleme noktalarına akın etti.

Yurthaber 17-05-24 08:05

Filenin Sultanları'ndan Milletler Ligi'nde net galibiyet! Hollanda'yı 3-1'lik skorla yenmeyi başardılar

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Milletler Ligi'nde (VNL) Türkiye ile Hollanda, Antalya'da karşılaştı. Filenin Sultanları, 2024 Voleybol Milletler Ligi'nde ilk galibiyetini aldı. Kadın Voleybol Milli Takımımız, Hollanda'yı 3-1'lik skorla yenmeyi başardı.

Spor 16-05-24 22:14

2024 Voleybol Milletler Ligi'nde ilk maçlar oynandı! Direkt rakiplerimizden Almanya ve ABD net sonuçlarla güne damga vurdu...

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi ilk hafta maçında Japonya'ya 3-2 yenilerek turnuvaya mağlubiyetle başlamıştı. Türkiye'nin yanında günün diğer maçları da sonuçlandı.

Spor 16-05-24 15:25

Altın, dolar, borsa, Bitcoin... Hepsini etkiledi, Küresel piyasalarda enflasyon verisi rüzgarı!

Altın, dolar, Euro, borsaların beklediği ABD enflasyon verisi açıklandı. ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından küresel piyasalar pozitif seyrediyor.

Finans 16-05-24 10:34

Altın fiyatlarında hareketlilik! İslam Memiş 'Altın piyasası için sürpriz açıklamalar gelebilir' dedi, 'Hazır olun' uyarısı (16 Mayıs gram altın çeyrek altın fiyatları)

Küresel piyasaların beklediği ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından altın yönünü yukarıya çevirdi. Altın yatırımcıları 'Altın fiyatlarında son durum ne, gram altın çeyrek altın ne kadar' sorularının yanıtlarını arıyor. (16 Mayıs 2024 Perşembe gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 16-05-24 10:09

Ay'a adım atacak bir sonraki ülke hangisi olacak?

Apollo 11, 1969'da Buzz Aldrin ve Neil Armstrong'u Ay yüzeyine indirdi. Sonraki 3 yılda yapılan yeni Apollo seyahatlerinde 10 Amerikalı daha Ay yüzeyine ayak bastı. Bugün yalnızca ABD değil Çin ve Hindistan da benzer programlar yürütüyor. Peki Ay yarışındaki bu hızlanmanın sebebi ne? Hangi ülke, neyin peşinde?

Yurthaber 16-05-24 09:47

Dışişleri Bakanı Fidan: ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor biz de Filistin'i destekliyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NTV'de açıklamalarda bulunuyor. Bakan Fidan, "Önemli olan, hedefimiz, bölgemizde barışın ve güvenliğin sağlanması." ifadelerini kullandı. Gazze meselesi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Fidan, "ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor. Biz de Filistin'i destekliyoruz. Bu bir ayrım noktası." dedi.

Haber 15-05-24 21:29

Bitcoin'de hareketlilik! 64 bin doları aştı

ABD enflasyon rakamları piyasalarda hareketliliğe neden oldu. Bitcoin'de hareketlilikten etkilenirken yüzde 5 değer kazandı. Bitcoin 64 bin 500 doları gördü.

Finans 15-05-24 17:40

New York borsasında enflasyon verisi etkisi! Yükselişle açıldı

Küresel piyasaların beklediği kritik veri saat 15.30'da açıklandı. ABD TÜFE verisi sonrası New York borsası yükselişle açıldı. ABD'de bugün açıklanan verilere göre, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), nisanda aylık bazda yüzde 0,3 ile beklentilerin altında artarken, yıllık bazda yüzde 3,4 ile beklentilere paralel yükseldi.

Finans 15-05-24 17:24

New York Fed imalat endeksi! Mayıs ayında da sürdü

ABD Merkez Bankası (Fed) New York şubesinin açıkladığı imalat endeksi, mayıs ayında eksi 15,6 ile sektördeki daralmanın devam ettiğini gösterdi.

Finans 15-05-24 16:59

ABD enflasyon beklentilerin altında geldi! 6 ay sonra ilk: İşte altın ve dolar kurunda son durum

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verisi açıklandı. ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), nisanda aylık bazda yüzde 0,3 ile beklentilerin altında artarken, yıllık bazda ise yüzde 3,4 yükseldi. İşte veri sonrası altın ve dolar kurunda son rakamlar ile güncel altın-dolar fiyatı grafiği...

Finans 15-05-24 15:41

Çin'in enerji ürünlerindeki atılımı küresel bir ticaret savaşına yol açabilir mi?

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Avrupa Birliği (AB) son dönemde Çin'in "kapasitesinden fazla" enerji ürünü üretmesinin küresel dengeleri bozduğunu öne sürüyor. Pekin ise bu iddialara sert bir şekilde karşı çıkıyor.

Yurthaber 15-05-24 12:37

ABD, İsrail'e 1 milyar dolarlık silah göndermeyi planlıyor

ABD'de Joe Biden yönetimi İsrail'e değeri 1 milyar doları aşan silah ve askeri teçhizat göndermeyi planlıyor.

Yurthaber 15-05-24 12:30

Küresel piyasaların gözü ABD enflasyonunda!

Küresel piyasalarda gözler ABD'nin enflasyon verilerine çevrildi. Dünya genelinde enflasyon ve resesyon endişelerinin varlık fiyatlarına etkisinin sınırlı da olsa gerilediği görülürken, pay piyasaları rekor seviyelerde seyretmeye devam ediyor.

Finans 15-05-24 09:53

Ons altın, gram altın, çeyrek altın... Hepsini etkilecek! Altın için kader günü! Yön belli olacak

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki hareketliliği takip ederken altın için kader günü bugün yaşanacak. ABD enflasyonunun açıklanmasının ardından altın fiyatları yönünü bulacak. (15 Mayıs 2024 Çarşamba gram altın çeyrek altın ne kadar?)

Finans 15-05-24 09:22

Dünya piyasalarının beklediği açıklama geldi! Fed Başkanı faiz için net sinyali verdi

Dünya piyasalarının beklediği açıklama ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'dan geldi. Powell'dan faiz indirimine ilişkin sinyal geldi. Powell, "Bir sonraki hamlenin bir faiz artışı olacağını düşünmüyorum." değerlendirmesini yaptı.

Finans 14-05-24 17:35

Kritik veri açıklandı: Altın, dolar, borsa... Piyasalarda son durum, sırada yarın var!

Yatırımcılar dikkat! Küresel piyasaların fiyatlamalar için takip ettiği kritik veri açıklandı. ABD Çalışma Bakanlığı, nisan ayına ilişkin ÜFE verilerini açıkladı. Buna göre ÜFE, nisanda bir önceki aya kıyasla yüzde 0,5 arttı. Piyasa beklentisi, üretici fiyatlarının aylık bazda yüzde 0,3 arttığı yönündeydi. ÜFE, martta yüzde 0,1 azalmıştı. Altın, dolar, borsada veri sonrası son durum...

Finans 14-05-24 15:53

ABD ÜFE verisi açıklandı: Beklentiye paralel yükseliş

Piyasaların merakla takip ettiği veri açıklandı. ABD'de ÜFE artış hızı yıllık bazda piyasa beklentilerine paralel yükseliş sergiledi.

Finans 14-05-24 15:43

Ömer Bolat'tan ABD'ye mesaj: '100 milyar dolarlık hedef kolayca geçilebilir'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde, ABD'li iş çevrelerini Türkiye'deki yatırım ve ticaret fırsatlarını değerlendirmeye davet ederek, 'ABD ve Türkiye'deki iş çevreleri ile birlikte fırsatları değerlendirebilirsek, devlet başkanlarımız tarafından belirlenen 100 milyar dolar ticaret hacmi hedefini kolaylıkla gerçeğe dönüştürebiliriz. Kararlı olmaya devam edersek, bu ulaşılabilir bir hedeftir.' dedi.

Finans 14-05-24 11:34

Altın fiyatları için saat saat tahmin! Hepsi iki günde açıklanacak: ‘Bunun ekmeğini yiyorlar…’ (14 Mayıs 2024 çeyrek, Cumhuriyet, gram altın fiyatı)

Gram altın, ons altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları yatırımcıların radarında kalmaya devam ederken bugün ve yarın peş peşe açıklanacak veriler piyasaların odağına yerleşti. Önce ABD ÜFE verisi açıklanacak, ardından Fed Başkanı Powell konuşacak. Yarın ise altın fiyatları için tam anlamıyla kader günü. Nisan ayı ABD enflasyonu belli olacak. Peki altın fiyatları için tahminler ne? Uzmanlar tüm gelişmeleri saati saatine yorumladı. Altın için tüm senaryoları anlattılar. İşte detaylar…

Finans 14-05-24 10:32

Son dakika: Altın fiyatları için kader günü! Uzman isim ‘Altının enterasan bir hikayesi var...’ diyerek anlattı

Son dakika haberi… Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları yatırımcıların yeni haftada da gündeminde kalmaya devam ediyor. Altın fiyatları yatay seyirde ilerlerken tüm gözler ABD Merkez Bankası Fed’in faiz oranları üzerinde belirleyici olacak Çarşamba günkü ABD enflasyon rakamlarına çevrildi. Peki fiyatlar düşecek mi yükselecek mi? Doç. Dr. Derya Hekim, ‘Altının enteresan bir hikayesi var’ diyerek, ‘Altın aşağı inmiyor ama yukarı doğru gidecek yolu var” dedi. İşte detaylar…

Finans 13-05-24 08:11

Altın, dolar, borsa... Yeni haftada finans ve ekonomi takvimi yoğun: Emekli ve memur zammında yeni ipucu yolda

Altın fiyatlarından dolara, borsadan merkez bankalarının faiz kararlarına… Tüm dünyada ve Türkiye’de ekonomik veri takvimi oldukça yoğun bir haftaya başlıyor. Kritik ABD enflasyonu, Fed faiz kararı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın adımları, altın, dolar, borsa... 7’den 77’ye herkesi ilgilendiren haftanın ekonomi ve finans olayları ile geçtiğimiz hafta piyasalarda yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.

Finans 13-05-24 07:34

ABD bütçesi nisanda 210 milyar dolar fazla verdi

ABD federal hükümetinin bütçe fazlası, nisanda geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 19 artışla 210 milyar dolara ulaştı. ABD'nin bütçe açığı, 2023 mali yılında bir önceki yıla kıyasla yüzde 23 artarak 1,7 trilyon dolara yükselmişti.

Finans 12-05-24 11:11

Küresel piyasalarda gündem ABD enflasyon verileri ve Fed Başkanı'nın konuşması!

Küresel piyasalar, ABD'de açıklanacak istihdam verisi ve faiz indirimine gideceği beklentileri artan ABD Merkez Bankası'nın (Fed) başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarını takip edecek.

Finans 12-05-24 09:13

Dünya gözlerini çevirmişti! ABD'den Hamas-İsrail açıklaması: 'Bu son derece üzücü'

Dünya, İsrail ve Hamas arasında yapılacak anlaşmaya gözlerini çevirmişken ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby'den açıklama geldi. Müzakerelerin şimdilik anlaşma sağlanamadan sona erdiğini belirten Kirby, “Açıkçası bir anlaşmaya varamadık ve bu son derece üzücü” dedi.

Haber 10-05-24 23:37

Kuzey yarım kürede şiddetli 3 gün sürecek şiddetli jeomanyetik fırtına! NASA Güneş'teki büyük patlamanın fotoğrafı paylaştı

Güneş'te 10 Mayıs'ta güçlü bir patlama meydana geldi. NASA da güneş patlamasının fotoğrafını paylaştı. ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi, Güneş yüzeyindeki patlamalardan kaynaklı kuzey yarım kürede 3 gün sürmesi beklenen şiddetli "jeomanyetik fırtına" yaşanacağını belirtti. Jeomanyetik fırtınadan dolayı uydu navigasyon sistemlerinde saatler sürecek kesintiler yaşanabileceği, bazı aletlerin hiç çalışmayabileceği kaydedildi.

Haber 10-05-24 22:26

Almanya'da Tesla gerginliği! Genişleme planına tepki gösteren grup fabrika sahasına girdi

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Almanya'nın başkenti Berlin yakınlarındaki Grünheide'de bulunan giga fabrikasının ormanlık alan kullanılarak genişletilmesi planına tepki gösteren grup, polis barikatını aşarak fabrika sahasına girdi. Bölgede otoyol çıkışları kapatılırken, göstericiler demir yolu ulaşımını da engelledi. Polis bazı protestocuları gözaltına aldı, 3 polis memuru ve bir kadın protestocu yaralandı.

Haber 10-05-24 20:14

Yine ABD yine skandal! 'Polis yanlış ihbar yüzünden askeri öldürdü' iddiası ülkeyi ayağa kaldırdı

ABD'de şiddet ihbarı üzerine olay yerine giden polis, ABD Hava Kuvvetleri'nde görevli bir siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü. Olayın ardından, öldürülen askerin ailesi askerin evde yalnız olduğunu, polisin yanlış adrese gittiğini savundu.

Manşet 10-05-24 16:47