Icra Sinavi Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nca Doğu Akdeniz'de icra edilen Denizkurdu-II/2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tatbikata telefonla bağlanarak önemli mesajlar verdi.

Haber 2024-05-11 19:37:34

Skandal hamle! ''5 aydır kaşar ekmek yiyoruz'' diyen Hatayspor'a haciz davası açtılar! ''Depremzede olarak gittik, 5 milyon TL istediler''

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde tesisleri büyük zarar gören Hatayspor, çalışmalarını TFF'nin Riva Tesisleri'nde sürdürüyordu. Ekonomik olarak da zor günler geçiren Hatayspor'a gönderilen haciz futbolseverleri bir hayli sinirlendirdi. Sosyal medyada tepki gösteren taraftarlar verilen bu kararın geri çekilmesini istiyor. Bu hamlenin ardından Kulüpler Birliği, Hatayspor’un konaklama bedelinin ödenmesi ve icra dosyasının kapatılması için resmi görüşmelere başladı.

Spor 2024-05-06 17:04:57

Eşinden para istedi, 'param yok' cevabını alınca hayatı değişti! Kendi işinin patronu oldu

Kocası harçlık vermeyince kendi dükkanını açan kadın, 36 yıldır mesleğini icra ediyor. Daha sonra eşinden ayrılan kadın 3 çocuğunun üniversiteyi bitirmesine katkı sağladı. "Herkes bana, 'Başaramazsın, yapamazsın, tek başına bir bayansın' dedi. Ben de 'Neden, ben de yapabilirim' dedim." ifadelerine yer veren kadın hikayesiyle alkış topladı.

Kadin 2024-05-06 07:47:11

Doğu Perinçek'in de danışmanıydı! Eski Bursaspor Başkanı Emin Adanur tutuklandı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in danışmanlarından, eski Bursaspor Başkanı Emin Adanur, hacze gelen avukatlar ve icra memurunu dövdürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Adanur avukatlar ve icra memurlarını telefonda da tehdit etti.

Haber 2024-04-26 13:55:49

Bursa’da hacze giden icra memuru ve avukatlar darp edildi

Bursa’da hacze giden 2 avukat ve 1 icra memuru darp edildi. Olayla ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yurthaber 25-04-24 13:36

THY, İstanbul Havalimanı’nda Pet Lounge kuracak

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, evcil hayvanların uçağa kabulü kriterleri üzerinde olan ve kabin içinde taşınması mümkün olmayanlar için İstanbul Havalimanı’nda bir "Pet Lounge" konusunda çalıştıklarını duyurdu.

Yurthaber 25-04-24 08:12

THY'nin 25 Nisan'da yapılacak bazı Fransa seferleri iptal edildi!

Türk Hava Yolları (THY), Fransa’nın Lyon, Marsilya, Nice ve Paris kentlerine 25 Nisan'da icra edilmesi planlanan bazı seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.

Haber 24-04-24 23:35

Vergi dairesinde rüşvet skandalı! Suçüstü yakalandılar

İstanbul'da vergi borcu olan bir kişiyi, tehdit ederek rüşvet istediği öne sürülen vergi dairesinde görevli gelir uzmanı ve icra memuru, mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar güvenlik kamerasına yansırken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Haber 23-04-24 12:30

SON DAKİKA | TFF başkanlığı için bir isim daha! Erdal Alkış'ın ardından Servet Yardımcı da aday oldu

Son dakika haberi: UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. 18 Temmuz'da yapılması beklenen seçimler için ilk olarak iş insanı Erdal Alkış adaylığını duyurmuştu.

Spor 17-04-24 15:23

Dünya Bankası ile Türkiye masaya oturmuştu! Anlaşmanın detayları netleşti

Dünya Bankası Grubu (WBG) İcra Direktörleri Kurulu, Türkiye için hazırlanan ve üç kilit kalkınma stratejisi (üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik) üzerinde odaklanacak yeni Ülke İşbirliği Çerçevesini (CPF) onayladı. Buna göre 2024-2028 mali yıllarını kapsayan işbirliği çerçevesi üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik başlıklı üç kilit kalkınma stratejisine odaklanacak.

Finans 11-04-24 13:34

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! 6 ilde düzenlenen ’Bozdoğan-24’ operasyonlarında 15 şüpheli yakalandı

Son dakika haberi: 6 ilde bölücü terör örgütlerine yönelik eş zamanlı icra edilen ‘Bozdoğan-24’ Operasyonları çerçevesinde 15 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Haber 10-04-24 17:10

Bakan Şimşek Dünya Bankası ile işbirliğini duyurdu! 5 yıl boyunca geçerli olacak: Yürürlüğe girdi

Bakan Şimşek, Dünya Bankası ile yürütülen güçlü işbirliği kapsamında gelecek 5 yıllık döneme ilişkin mali işbirliği programı oluşturulduğunu belirterek, "Dünya Bankasının ilk 3 yıl içinde ülkemize ilave 18 milyar dolarlık finansman sağlayacağı Ülke İşbirliği Çerçevesi Programı, Bankanın İcra Direktörleri Kurulunda görüşülerek yürürlüğe girdi" dedi.

Finans 10-04-24 13:40

Iftara giderken ne hediye alınır? İftara giderken ne götürülür?

Ramazan ayının icra edilmeye başlamasıyla birlikte manevi coşku tüm Müslümanları sarmalamaktadır. İftar saatinde ve misafirken edilen duaların kabul edileceğinin söylendiği bu mübarek ay ile ilgili Peygamberimiz “Kim bir Müslüman kardeşine iftar vakti yemek yedirirse, onun sevabı kadar da kendisine sevap yazılır. Yemek yedirdiği kimselerin sevabından da hiçbir şey eksilmez." buyurmuştur. Peki, iftar davetine giderken ne alınır?

Haber 21-03-24 23:42

Neden on bir ayın sultanı denir? 11 ayın sultanı ne demek? Ramazan ayının on bir ayın sultanı olmasının sebebi nedir?

Ramazan ayının İslam dininde büyük bir manevi değeri ve diğer aylar arasında seçkin bir konumu bulunur. Kur'an'da bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen "Kadir Gecesi" yine bu ay içerisinde yer alır. Ayrıca İslam'ın temel ibadetlerinden biri olan oruç da bu ayda icra edilir. Peki neden 11 ayın sultanı denir?

Haber 21-03-24 23:13

Kimse tahmin edemezdi! 40 milyon liralık imza... Kargo sandı, pencere yöntemi ile senet dolandırıcılığı...

İstanbul’da yaşayan Tevfik Sutaş (83), kendisine 'Kargo teslim kağıdı imzalatıyoruz' denilerek pencere yöntemiyle 40 milyon TL'lik senet imzalatılıp, hakkında icra takibi başlatılarak dolandırılmak istediğini söyledi. Sutaş'ın avukatıyla itiraz edip, konuyu yargıya taşımasıyla yapılan bilirkişi incelemesinde, senedin kare kutuya imza alıp kargo veyahut başka bir tebligat teslim edilip yapıldığı belirlenip, icra takibi durduruldu, soruşturma ise sürüyor.

Finans 02-03-24 13:36

Günlük kazançları 200 bin lira! Çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı: 80 milyon kişinin bilgilerini 1 liradan satmış

İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke çökertildi. Şebekenin günde ortalama bin kişiyi dolandırarak 200 bin lira kazanç elde ettiği, şebeke lideri Abdullah Çoşkun Çelebioğlu’nun 80 milyon kişinin bilgilerine sahip olduğu ve bu bilgileri 1 liradan başka dolandırıcılara sattığı tespit edildi.

Haber 29-02-24 16:20

Hava Kuvvetlerinden Karadeniz’in uluslararası hava sahasında eğitim

Türk Hava Kuvvetlerine bağlı muharip ve destek uçakları Karadeniz’in uluslararası hava sahasında eğitim görevi icra etti.

Yurthaber 29-02-24 15:23

Koza Halı 2023'te yüzde 138 büyüdü: 'Hedefimiz Türkiye'nin en çok aranan halı markası olmak'

Koza Halı İcra Kurulu Başkanı Halil İbrahim Cingisiz 2023 yılında yüzde 138 büyüdüklerini açıkladı. Cingisiz, Türkiye'nin en çok bilinin ve aranan halı markası olmak istediklerini belirtti.

Finans 28-02-24 10:40

Ticaret Bakanı Bolat'ın babası Şevki Bolat son yolculuğuna uğurlandı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat'ın dün tedavi gördüğü hastanede vefat eden babası Şevki Bolat, toprağa verildi.

Yurthaber 22-02-24 15:36

Kocasının rahatsızlanması üzerine başladığı mesleği 23 yıldır icra ediyor

Hatay'da 49 yaşındaki Özlem Buluter Can, eşinin rahatsızlığının ardından başladığı hızarcılığı, 6 Şubat 2023'teki depremde yıkıldıktan sonra bahçeye kurduğu atölyesinde sürdürüyor.

Yurthaber 22-02-24 12:17

Hülya Avşar'ın icra tebligatı kuryenin başını yakmıştı! Hülya Avşar'dan ilk açıklama geldi

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar bu defa icra tebligatı davasıyla gündeme geldi. Hülya Avşar'a ait icra tebligatını kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim ettiğini söyleyen fakat Çilingiroğlu yerine imza attığı iddiasıyla dağıtım görevlisine dava açıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Avşar, "Şu anda avukatım yakından ilgileniyor. Yakaladık Allah'a şükür" dedi.

Magazin 20-02-24 15:35

Hülya Avşar'ın icra tebligatı onun başını yaktı! Kurye Zehra Çilingiroğlu'na teslim etti ama imzayı kendisi attı... Cezası belli oldu

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar bu defa icra tebligatı davasıyla gündem oldu. Hülya Avşar'a gelen tebligatı kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim eden kurye imzayı kendisi atınca başı derde girdi. PTT'nin taşeron firmasında dağıtım görevlisi İbrahim K. hakim karşısına çıktı ve cezası belli oldu.

Magazin 17-02-24 16:13

Jandarma 1 ayda 43 bin aracı denetledi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 2024 yılı Ocak ayında icra edilen trafik denetimlerinde 43 bin 427 aracın kontrol edildiği belirtildi.

Yurthaber 02-02-24 09:47

Denizli jandarması Ocak ayında meydana gelen olayların yüzde 98’ini aydınlattı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 2024 ayında icra edilen asayiş çalışmalarında meydana gelen 889 olaydan yüzde 98’inin aydınlatıldığı belirtildi.

Yurthaber 02-02-24 09:34

TFF'den devrim gibi kararlar! Resmi açıklama geldi 'VAR' kayıtları yayınlanacak... 26'ncı haftadan sonra her şey değişiyor

Türkiye Futbol Federasyonu devrim gibi kararlara imza atmaya hazırlanıyor. TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt yaptığı açıklamalarda yenilikleri duyururken bunların arasında VAR kayıtlarının açıklanması da var. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 10:17

Beşiktaş'ın iflası için dava açıldı! Domagoj Vida'nın menajerlik şirketi yine hamle yaptı

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Domagoj Vida siyah-beyazlılara icra takibi başlattı. Tecrübeli oyuncunun menajerlik şirketi Beşiktaş'a iflas talebiyle dava açtı. Ortaya çıkan bu haber sosyal medyada büyük ses getirdi.

Spor 29-01-24 11:26

Yargıtay'dan icra takibindeki alacaklıları sevindirecek faiz kararı

Yargıtay 12. Hukuk Dairesi, icra takibinde alacaklı vatandaşları sevindirecek emsal bir karara imza attı. Sıra cetveline itiraz edilmesi halinde varsa oluşan faiz gelirlerinin hak sahiplerine ödenmesine hükmetti.

Finans 21-01-24 14:27

Bursa'da tahsilat yapmalarına rağmen senetleri icraya veren 3 tefecilik şüphelisi tutuklandı

Bursa'da tefecilik yaparak kendilerine borçlandırdıkları 43 kişiye, paralarını tahsil etmelerine rağmen senetleri vermeyip icra takibiyle 15 milyon lira haksız kazanç elde ettikleri öne sürülen 3 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 19-01-24 10:54

Osmaniye'de hacze giden polis memuru bacağından vuruldu

Osmaniye'de, icra memurlarıyla bir iş yerine hacze giden polis, çıkan tartışmada tabancayla bacağından vurularak yaralandı.

Yurthaber 18-01-24 12:33

SON DAKİKA | AYM ve Yargıtay arasındaki kriz gündem olmuştu! AYM Başkanı Zühtü Arslan'dan ilk açıklama: 'Vahim bir olay'

Son dakika haberine göre AYM'nin tutuklu milletvekili Can Atalay hakkında verdiği iki hak ihlali kararına Yargıtay'ın uymaması ve AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunması gündem olmuştu. Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Arslan, ihlal kararlarının icra edilmemesinin, bireysel başvuru yolunu etkisiz kılabilecek nitelikte 'vahim bir olay' olduğunu vurguladı.

Haber 12-01-24 18:40

Bir meslek grubu daha bitiyor! Hazır ürünlerin yaygınlaşması yorgancılık mesleğini bitiriyor

Bazı meslekler hazır ürünlerin yaygınlaşmasıyla sona ermeye başladı. O mesleklerden birisi de 'yorgancılık' oldu. Kütahya'nın Gediz ilçesinde 33 yıldır yorgancılık mesleğini icra eden Ercan Erdoğmuş, evlerde kullanılan fabrikasyon ürünlerin yorgancılığı bitirme noktasına getirdiğini söyledi. Mesleklerinin eski popülerliğini yitirdiğini söyleyen Erdoğmuş, "Hazır ürünler yaygınlaşınca bizim mesleğin tadı da geleceği de kalmadı" dedi.

Haber 12-01-24 18:38

Siirt’te yol kontrollerinde farklı araçlarda uyuşturucu madde ele geçirildi

Siirt’in Kurtalan ilçesinde icra edilen yol kontrollerinde farklı araçlarda yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yurthaber 05-01-24 09:17

Savunma sanayiinde çok sayıda proje için karar alındı! Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısı sonrası açıklama

Savunma Sanayii İcra Komitesi'nin toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen toplantının ardından açıklama geldi. Açıklamada yerli savunma sanayii ürünlerinin mevcut durumları ve önümüzdeki süreçte atılacak adımlar ele alındı.

Haber 03-01-24 17:01

Hippoterapi Türkiye İcra Kurulu Karadeniz toplantısı Kastamonu’da yapıldı

Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen at destekli terapi olarak bilinen hippoterapinin öneminin ele alındığı toplantıda, şu ana kadar 600’den fazla özel ihtiyaçlı çocuğun hippoterapiden faydalandığı belirtildi.

Yurthaber 02-01-24 12:44

Kadıköy Belediyesi'ne haciz! Kamulaştırmayı ödemeyince icralık oldu

Kadıköy Belediyesi, Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) nedeniyle 2015 yılında kamulaştırma yaptı. Belediyenin kamulaştırmayı ödememesi nedeniyle icra işlemi uygulandı. Belediyeden alınan klima, televizyon, 12 adet masa ve sandalyeleri, 2 kamyona yüklenerek ihale yolu ile satılmak üzere yediemin deposuna götürüldü.

Haber 22-12-23 12:59

Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri

Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Sema Ayini Şerifi icra edildi.

Yurthaber 18-12-23 07:26

Türk vatandaşlığına geçen Rus'a, 15 milyon liralık icra şoku! '2 kez elden 500 bin dolar verdik'

Rusya'dan geldiği Antalya'da taşınmaz satın alarak Türk vatandaşlığına geçen ve adını 'Süleyman Aslan' olarak değiştiren R.M., yeni adıyla düzenlenmiş 15 milyon 500 bin liralık 2 senetle icra takibi başlatılınca suç duyurusunda bulundu. R.M.'nin tanımadığını öne sürdüğü kendisi hakkında icra takibi başlattıran 2 kişi hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Şüpheliler ise Aslan'a 2 kez elden 500 bin dolar verdiklerini iddia etti. İşte detaylar...

Haber 17-12-23 12:59

Türkiye’nin ilk uçak fabrikası yeniden doğdu! ‘Birçok alanda faaliyet gösterecek’

Tomtaş İcra Kurulu Üyesi Ali Ekşi, “Tomtaş ailesi dünyanın en önemli havacılık firmalarından Tusaş, Kayseri’deki 70 yıllık havacılık birikiminin imtiyaz sahibi Asfat, Orta Anadolu’nun en büyük teknoloji geliştirme bölgesi Erciyes Teknopark ve Kayserili iş adamlarından oluşmaktadır. Ülkemizin sahip olduğu girişimcilik kültürü, jeostratejik konumu, neredeyse 100 yıllık havacılık birikimi ile sahip olduğu rekabet gücü ve hiçbir zaman sınırlanamayan potansiyeli Tomtaş’ı doğurmuştur." dedi.

Haber 04-12-23 20:45

EURO 2024'ün ödülleri açıklandı! İşte şampiyonun kazanacağı büyük para

14 Haziran 2024'te düzenlenecek olan EURO 2024'ün grupları belli oldu. UEFA İcra Komitesi 14 Temmuz tarihinde sona erecek turnuvanın para ödülü dağıtım sistemini duyurdu.

Spor 02-12-23 21:18

Edirne’de Yunanistan’a kaçmaya çalışan 5’i PKK’lı, 8’i FETÖ üyesi 13 terör şüphelisi yakalandı

Edirne’de jandarma ekiplerince terörle mücadele, emniyet ve asayişin sağlanması ve aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesine yönelik icra edilen faaliyetler neticesinde Yunanistan’a kaçmaya çalışan 13 terör örgütü şüphelisi yakalandı.

Yurthaber 28-11-23 12:02

Türkiye'de bir ilk! Hasta annesini sadece icra yoluyla görebiliyor

İzmir'de yaşayan Semra Gültekin (55), geçen yıl ablası Seval Ünal'a (60) misafirliğe gönderdiği demans hastası annesi Yıldız Gültekin'in (89) bir daha kendisine gösterilmediği gerekçesiyle hukuk mücadelesi başlattı. Mahkeme emsal bir karara imza atarak şahsi ilişki kurma hakkını '18 yaşından büyükler' için uygulayıp, Gültekin'in annesini her ayın ilk cuma günü icra kanalıyla görebilmesine karar verdi. Gültekin'in avukatı Erdoğan Zeren, "Bu karar Türkiye'de ilk karardır" dedi. İşte detaylar...

Haber 27-11-23 11:20

2 milyon TL haksız kazanç sağlayan 2 tefeci tutuklandı

Adana’da tefecilik yoluyla 2 milyon lira haksız kazanç elde ettiği ve borcu olan kişilere icra yoluyla maaşlarına el koydurduğu öne sürülen 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yurthaber 24-11-23 10:17

5 milyonluk arabalar 1 milyona düştü! Yediemin'deki hacizli araçlar için yeni aşamaya geçiliyor: 5 Aralık tarihine dikkat!

Yediemin otoparklarındaki 1,5 milyon hacizli aracın ekonomiye kazandırılması amacıyla uygulamaya konulan düzenlemede yarın yeni aşamaya geçilecek. Banka ve şahıs alacaklarından dolayı yakalamalı ve hacizli araçları bulunan vatandaşlar, yarından itibaren en yakın icra dairesine gidip, talep formlarını, dilekçelerini doldurduktan ve Yediemin otopark ücretini ödedikten sonra araçlarını gelip teslim alabilecekler.

Finans 22-11-23 12:10

Öğretmenler Günü ne zaman 2023? 24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl hangi güne denk geliyor?

Öğretmenler Günü'nün bu yıl hangi güne denk geldiği öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, öğretmenlere "Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" demiştir. Çok sayıda vatandaş bu mesleği icra eden yakınları ve arkadaşları için WhatsApp, Instagram ve Facebook gibi uygulamalarda tebrik mesajları yayımlayacak. Peki, Öğretmenler Günü ne zaman 2023, resmi tatil mi? 24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl hangi güne denk geliyor?

Haber 22-11-23 11:57

İOKBS ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI TARİHİ 2024: Bursluluk sınavı ne zaman yapılacak? MEB İOKBS tarihini açıkladı mı?

İOKBS bursluluk sınav tarihi ile ilgili MEB tarafından açıklama yapılıp yapılmadığı merak konusu oldu. 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'na (İOKBS) ilişkin araştırmalar hız kazandı. Peki, 2024 bursluluk sınavı ne zaman yapılacak? MEB İOKBS tarihini açıkladı mı?

Egitim 21-11-23 07:48

ÖĞRETMENLİK KARİYER BASAMAKLARI SINAVI CEVAP ANAHTARI 2023: MEB Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınav soru ve cevapları nasıl öğrenilir?

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı cevap anahtarı yayımlandığını duyurdu. Perki, başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınav soru ve cevapları nasıl öğrenilir? İşte Öğretmenlik Kariyer Basamakları cevap anahtarı...

Egitim 20-11-23 14:50

Kocaeli'de icra memurunu silahla yaralayan avukatın yargılanması sürüyor

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde icra memurunu silahla yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan avukatın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 15-11-23 14:02

2023 UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI online mı, yüz yüze mi? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman?

Uzman öğretmenlik sınavı hakkında araştırmalar hız kazandı. Sınav, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilecek. Sınav giriş belgelerinin 13 Kasım'da erişime açılacağı duyurulmuştu. Peki, uzman Öğretmenlik sınavı online mı, yüz yüze mi? 2023 uzman öğretmenlik sınavı ne zaman?

Egitim 13-11-23 15:05

Balıkesir’de jandarmadan 358 personelle ’Huzur’ operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ve trafik ekipleri genel asayişin ve kamu düzeninin sağlanması, suç işleme amacındaki şahısların caydırılması, aranan şahısların, araçların yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesi, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması maksadıyla 113 Ekip ve 358 personel ve 2 Narkotik Tespit Köpeğinin katılımı ile Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçlar Uygulaması icra edildi.

Yurthaber 09-11-23 14:09