Kamu Bankası Haberleri

SON DAKİKA | Emeklileri üzecek promosyon kararı! 20 bin TL konuşulurken, kamu bankaları çekildi

Son dakika haberi: Bankaların verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili sürpriz sayılabilecek bir gelişme yaşandı. Yeni yılda emekli zam oranlarının belli olmasıyla bankaların promosyonları 20 bin TL'ye kadar yükseltmesi beklenirken, kamu bankalarının aldığı karar dikkat çekti. Özellikle mahallesinde ve ilçesinde özel banka olmayan emeklileri üzecek olan karar gündem yarattı. Yaşanan gelişmeyi duyan emekliler sitem ederken, çok üzgün olduklarını belirtiyor.

Finans 23-09-2022 07:47

İşletmelere 20 milyar liralık destekte detaylar belli oldu

Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı iki destek paketinin toplamda 20 milyar lirayı aşan bir kredi sağlayacağını belirterek, "Bunların ülkemizin ekonomisine, katma değerli, sürdürülebilir üretime dayalı büyüme modeline katkı verecek 2 önemli kredi paketi olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Finans 01-12-2021 17:07

Çalışana SMS ile düşük faizli kredi fırsatı! 3 ay geri ödeme yok!

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber birçok banka kampanyalı bayram kredilerini duyurmaya başladı. Özellikle kamu bankaları tarafından yapılan kampanyalı kredi fırsatları ise dikkat çekiyor. Kamu bankası olan Vakıfbank, tüm ihtiyaçlar için 36 ay vade ile ‘Bayram kredisi kampanyası’nı duyurdu. Vakıfbank’ın bu kampanyası kapsamında aylık akdi faiz oranı da 1.51’e düşürüldü. Binlerce kişinin faydalanabileceği kampanyalı kredi, aynı zamanda 3 ay da ertelemeli olarak sunuluyor.

Finans 09-07-2021 11:37

Kamuda çalışanlar dikkat: Sokağa çıkma yasağından kimlerin muaf olacağı belli oldu

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine ‘Tam kapanma Tedbirleri’ konulu genelgeyi dün akşam itibari ile gönderdi. Bu genelgeye göre, 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabahına kadar tam kapanma uygulanacak. Bu durumdan bazı kamu çalışanları mauf olacak. İşte kısıtlamadan muaf olacak kamu görevlileri...

Finans 27-04-2021 10:44

Kamu Bankası

Kamu Bankası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kamu Bankası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.