Kpss Kac Dakika Haberleri

Son dakika! Başakşehir'de işçi yatakhanesinde korkutan yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberi: Başakşehir’de şantiyeye ait işçilerin kaldığı bir yatakhanede yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Haber 2024-05-07 16:01:50

Son dakika | Feci olayda 9 kişi hayatını kaybetmişti! Gaziantep'teki kazada flaş gelişme

Son dakika haberi: Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 9 kişinin yaşamına mal olan feci kazayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Minibüsle çarpışan beton mikserinin sürücüsü Mehmet Göğüş tutuklandı.

Haber 2024-05-07 14:59:39

Son dakika | Adaylık iddialarına son noktayı koydu! Özgür Özel, Ey Mehmet Şimşek diyerek yüklendi

Son dakika haberi: CHP lideri Özgür Özel, Devlet Bahçeli ile görüşmesinin hemen ardından Mecliste grup toplantısında görüşmeden detayları payaştı. Yeni KDV artışları yapılacağını öne süren Özel "Mehmet Şimşek vatandaşın cebine yeniden el atmak üzere" dedi. Şimşek'e IMF üzerinden yüklenen Özel, "Ey Mehmet Şimşek, IMF'in hayaleti hep yoksulun üzerinde dolaşıyor, şu gulyabaniyi biraz da zenginlere götür be kardeşim!" diye konuştu. Özel'in adaylık çıkışı da çarpıcıydı.

Finans 2024-05-07 14:23:56

SON DAKİKA | İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye katıldı! Rozetini Özel taktı

Son dakika haberi: İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem, CHP'ye katıldı. İYİ Parti'nin 31 Mart 2024'te yapılan yerel seçimlere tek başına girme kararı almasının ardından partiden ayrılan Bahadır Erdem'e rozetini CHP lideri Özgür Özel bizzat taktı.

Haber 2024-05-07 13:57:23

SON DAKİKA | Lisede dehşet! Okuldan atılan öğrenci okul müdürüne kurşun yağdırdı

Son dakika haberi: Eyüpsultan’da yabancı uyruklu öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’a silahla 5 el ateş etti. Odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan okul müdürü hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 07-05-24 13:35

SON DAKİKA: İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine az bir zaman kala deplasman seyircisi kararı!

Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinin oynanmasına kısa bir süre kala İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan kritik bir karar geldi. Buna göre, RAMS Part'ta oynanacak mücadelede 2 bin 400 sarı-lacivertli taraftar takımlarını desteklemek üzere tribünlerdeki yerini alabilecek.

Spor 07-05-24 12:16

SON DAKİKA | Fahrettin Koca açıkladı! MHRS'de yeni düzenlemenin ayrıntıları 9 Mayıs'ta belli olacak

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni düzenlemeye ilişkin, 9 Mayıs Perşembe günü bir basın toplantısı yapılmasının planlandığını belirtti. Bakan Koca, "Bu perşembe tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz. Kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız" dedi.

Haber 07-05-24 12:12

CHP lideri Özel, TBMM'de Bahçeli'yi ziyaret etti! Görüşme sonrası açıklama yapılmadı

CHP lideri Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Meclis'teki makamında ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. Bahçeli görüşmenin ardından, "Açıklamayı sayın Genel Başkan yapacak" ifadelerini kullandı.

Haber 07-05-24 12:04

Altın fiyatlarında jeopolitik gerilim alarmı! Uzman isim uyardı, beklentileri açıkladı: 'Bu seviyeler orta ve uzun vadede...' (7 Mayıs gram altın, çeyrek altın ne kadar?)

Altın fiyatlarında son dakika... Orta Doğu'da jeopolitik gerilimler yeniden tırmandı.İsrail ordusu, Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Gazze'nin Mısır'a açılan sınır kapısının Filistin tarafını ele geçirdiğini duyurdu. Jeopolitik gerilimlerin ardından altın fiyatlarının yönü ne oldu? 7 Mayıs Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 07-05-24 09:54

Benzin ve motorin indiriminde rakam belli oldu! Bu gece değişiyor (7 Mayıs Salı güncel akaryakıt fiyatları)

Akaryakıt fiyatları için son dakika gelişmesi yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Hem benzin fiyatı hem de motorin fiyatları bu gece yarısından itibaren değişiyor. Peki 7 Mayıs 2024 Salı güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 07-05-24 09:46

Gözler MEB'e çevrilmişti! Atama bekleyen öğretmenlerin beklediği haber geldi: 20 bin öğretmen ataması yapılacak

Bir süredir kamuoyunun önemli konularından biri olan öğretmen atamalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından bugünü işaret etti. Sayı bekleyen öğretmenler için Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin kameralar karşısına geçti. Bakan Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Mülakat sistemin dair detay veren Bakan Tekin, "Bugün itibarıyla yüzde 50 mülakat yüzde 50 KPSS puanını baz alacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan branş dağılımı da belli oldu.

Egitim 07-05-24 09:38

Son dakika: İsrail ordusu Refah’a girdi! Sınır kapısının Gazze tarafını ele geçirdiler…

İsrail, Hamas'ın ateşkesi kabul etmesinden saatler sonra Refah'ta askeri operasyona başladı. İsrail ordusu, Gazze’nin Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Mısır’la olan sınır kapısının Gazze tarafını ele geçirdiğini duyurdu.

Haber 07-05-24 09:23

MEB duyuracak! Bakan Tekin’den son dakika ‘mülakat’ açıklaması geldi! Öğretmen ataması bugün belli oluyor...

Kamuya öğretmen ataması ile ilgili beklenen gün gelse de tartışmalar devam ediyor. Atama sayısı ve branş dağılımı bugün belli olacak ama MEB, mülakat konusunda geri adım atmıyor. Öğretmen adayları ise AK Parti’nin daha önce vermiş olduğu ‘mülakatı kaldıracağız’ sözlerini hatırlatıyor. Bakan Tekin de mülakat hakkındaki görüşlerini bugün bir kez daha açıklayarak mülakatın olacağını vurguladı. Verdiği ‘profesör’ örneği ise dikkat çekti...

Egitim 07-05-24 07:46

SON DAKİKA | Haydarpaşa açıklarında yük gemisi karaya oturdu, boğaz trafiği askıya alındı

Son dakika haberi: İstanbul Haydarpaşa Mendireği önlerinde makine arızası yapan ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin karaya oturması nedeniyle İstanbul Boğazı'nın gemi trafiği çift yönlü askıya alındı. Geminin kurtarılması için kurtarma ekiplerinin yönlendirildiği bildirildi.

Haber 07-05-24 06:58

Hamas ateşkesi kabul etti! İsrail Savaş Kabinesi, Refah’ta saldırılara devam kararı aldı! ABD'den açıklama geldi

Son dakika haberi: Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Katar ve Mısır'a, Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına ilişkin önerilerini onayladığını bildirdi. Ateşkes teklifinin detayları da ortaya çıktı. Ancak bu açıklamanın ardından İsrail Savaş Kabinesi, Refah’ta saldırılara devam kararı alırken, Refah şehrinin doğusunu yoğun bir şekilde bombaladığı belirtildi. ABD yönetiminden ise " İsrail'in Refah'a kara saldırısı düzenlemesini desteklemiyoruz" açıklaması geldi.

Haber 06-05-24 19:42

Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu! 14 dakika havada kaldı

Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden Milli Muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu başarıyla tamamladı. KAAN, 14 dakika havada kalarak, 10.000 feet irtifa ve 230 knot hıza ulaşmayı başardı.

Haber 06-05-24 17:16

SON DAKİKA | Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 16 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MSB, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 06-05-24 16:59

Son dakika | YSK, 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı: Bu belediyelerde seçimler yenilenecek

Son dakika haberi: Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarını açıkladı. Buna göre bazı seçimlerin yenileneceği belediyeler ve bu belediyelerdeki yeni seçim tarihi belli oldu.

Haber 06-05-24 15:37

Son dakika | Erdoğan'dan 'ihanet' çıkışı! Serzenişler artıyor, farkındayız deyip rest çekti: Artık çok daha kararlı şekilde üzerine gideceğiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde kamu mallarıyla ilgili tartışılan serzenişlere gündeme getirdi. "Kamu malına el uzatmak bizim nazarımızda ihanete eş değerdir. Tespit ettiğimiz tüm eksiklerin, hataların, varsa ihanetlerin üzerine inşallah bundan sonra çok daha kararlı şekilde gideceğiz" mesajını verdi.

Haber 06-05-24 15:03

SON DAKİKA | Okuldan atılan kız öğrenci silahla liseyi bastı! Dehşet anları kamerada

Son dakika haberi: Mardin’in Kızıltepe ilçesinde devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, elinde silahla okulu bastı. Okulun kapısına dayanan kız öğrenci kapıya tekmeler atıp içeri girmeye çalıştı. Havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 06-05-24 14:24

SON DAKİKA | Gaziantep’te feci kaza! TIR, yolcu minibüsünü biçti: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi: Gaziantep’in İslahiye ilçesinde tır, çarpıştığı yolcu minibüsünü biçti. Kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı. Ölenlerden 4’ünün öğrenci olduğu belirtildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazaya ilişkin İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını belirtti.

Haber 06-05-24 13:43

Emekli zammında yeni tablo! Mehmet Şimşek ve Vedat Işıkhan sınırı belirledi: En düşük emekli maaşında 2 formül

Son dakika: Bağ-Kur SSK emekli zammı Temmuz ayında bir kez daha artacak. Ocak ayında yüzde 49,25 zam alan emekliler için 4 aylık enflasyon da şimdiden netleşti. Memur emeklisinin de 4 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. Şimdi gözler emekli kök maaş ve en düşük emekli maaşı düzenlemelerine çevrildi. İşte en düşük emekli maaşı tahmini ve SGK emekli maaşı hesaplama tablosu…

Finans 06-05-24 13:14

SON DAKİKA | İsrail ordusu Gazze'nin güneyindeki mahalleleri boşaltıyor

Son dakika haberi: İsrail Devlet Televizyonu KAN, İsrail ordusunun, Refah'ın doğusunda İsrail sınırı yakınındaki bazı mahalleleri boşaltmaya başladığını duyurdu.

Haber 06-05-24 08:45

Son dakika: AKARYAKITA İNDİRİM geliyor! Benzin ve motorinde kararlar peş peşe geldi: Önce indirim sonra tek fiyat (6 Mayıs Pazartesi güncel benzin-mazot-LPG fiyatı)

Son dakika haberleri… Benzin ve motorin fiyatları EPDK kararı ile 15 Mayıs sonrasında tek tarife dönemine geçiyor. Ancak öncesinde araç sahiplerini sevindirecek bir başka gelişme daha yaşandı. Akatyakıt fiyatları yarın gece yarısından itibaren değişecek. Çifte indirim yolda. 6 Mayıs 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı, motorin litre fiyatı ve otogaz fiyatı kaç para? İşte detaylar…

Finans 06-05-24 08:36

Son dakika | Sibergözde teker teker yakalandılar! İnternette vatandaşı dolandıranlara bir darbe daha

Son dakika haberi: Sanal alemde siber suçlarla vatandaşı dolandıran 51 kişi yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "SİBERGÖZ-38" operasyonlarının detaylarını duyurdu.

Haber 06-05-24 08:15

SON DAKİKA | İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM), dümen arızası yapan kargo gemisi nedeniyle İstanbul Boğazı’nda gemi trafiğinin çift yönlü ve geçici olarak askıya alındığını duyurdu.

Haber 06-05-24 07:03

Son dakika| Van'da 3.9 büyüklüğünde deprem! Derinliği...

Van'ın Tuşba ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Haber 05-05-24 23:14

Hakim Ziyech yıldızlaştı, Galatasaray Sivasspor'u 6-1 mağlup etti! Sarı-Kırmızılılar 35 yıl sonra bir rekoru daha kırmayı başardı

Son dakika... Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray 35. hafta mücadelesinde sahasında Sivasspor'u konuk etti. Tam 7 golün kaydedildiği mücadelede Sarı-Kırmızılılar rakibini 6-1 mağlup ederken 35 yıl sonra bir rekoru daha kırmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 05-05-24 20:53

Son dakika | Yaz gelirken kar sürprizi! İstanbul'un yanı başı beyaza büründü; Meteoroloji 18 il için sarı alarm verdi

Son dakika haberi: Yaz mevsimi yaklaşırken Türkiye'de kar sürprizi yaşandı. Uludağ'da beyaza büründü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 18 il için sarı kodlu uyarı geldi. Ayrıca 9 kentte bugün ve yarın yağmur ve kar yağışı bekleniyor. İşte son dakika hava durumu uyarılarıyla meteoroloji açıklamaları...

Haber 05-05-24 10:48

İlk sefer gerçekleşti! İstanbul-Sivas arası 7 saate düştü: İstanbul'dan göçü başlattık

İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı seferlerinin ilki Sivas'a gerçekleştirildi. 483 yolcu kapasitesine sahip seferin süresi, İstanbul-Sivas arası 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul yönünde ise 7 saat 8 dakika sürecek.

Finans 05-05-24 08:41

SON DAKİKA: Arda Güler'in takımı Real Madrid, Barcelona'nın Girona'ya mağlup olmasıyla bitime 4 hafta kala La Liga şampiyonluğunu ilan etti!

Son dakika... İspanya La Liga'nın 34. hafta mücadelesinde Barcelona Girona'ya 4-2 mağlup olurken, Cadiz'i 3-0 ile geçen Real Madrid ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 21:36

3-0 kazanılan Cadiz maçında 65 dakika sahada kalmıştı! Ancelotti'den Arda Güler için çok ilginç açıklama... Gençlere süre vermek için burada değilim

Real Madrid Cadiz engelini 3 golle geçerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken Carlo Ancelotti karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 04-05-24 20:49

Arda Güler'in ilk 11 başladığı mücadelede Real Madrid şampiyonluk meşalesini yaktı!

İspan La Liga'da heyecan 34. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Haftanın dikkat çeken maçında Real Madrid sahasında Cadiz'i 3-0 mağlup ederken, Arda Güler 65 dakika sahada kaldı. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 19:15

Son dakika! Edanur'un ölümüyle ilgili yeni gelişme: 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı

Son dakika: 5 yaşındaki Edanur'un çukura düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi. 3 kişi yakalandı.

Haber 04-05-24 16:03

Son dakika: BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM! Akaryakıtta Pazartesi gece yarısından sonra yeni tarife (4 Mayıs Cumartesi güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Dün benzin fiyatı 28, motorin fiyatları 26 kuruş artmıştı, LPG’ye ise 1,64 TL indirim yapılmıştı. Bugün ise akaryakıt fiyatları için yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Benzin ve mazot fiyatı Pazartesi gece yarısından itibaren değişecek. Peki 4 Mayıs 2024 Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin ve motorin fiyatı…

Finans 04-05-24 14:04

S&P'nin kredi notu kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum: 'Devamın habercisi'

Son dakika haberi... Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un (S&P) Türkiye'nin kredi notunu yükseltmesine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama geldi. Şimşek, "S&P, Fitch ve Moody’s’in pozitif not görünümleri not artışlarının devamının habercisi" dedi.

Finans 04-05-24 13:49

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu! Sayın Bakanımızın araçları da dahil olmak üzere Bakan Yardımcılarımızın koruma araç ve koruma polis sayıları azaltılmıştır

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatıyla Bakan Yerlikaya ve Bakan Yardımcılarının koruma araç ve polis sayılarının azaltıldığı belirtildi.

Haber 04-05-24 12:36

Son dakika! Bakanlık duyurdu: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul'da gemi trafiğinin saat 17.00'ye kadar askıya alındığını duyurdu.

Haber 04-05-24 10:24

Daltonlar çetesine büyük darbe: 14 kişi gözaltına alındı! Kağıthane, Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında İstanbul’un Kağıthane Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-37” operasyonlarında, 14 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 04-05-24 08:34

Hava durumu uyarısı geldi: Böylesi uzun süredir görülmemişti: 81 ilin tamamında yağış var! Kritik tarihi Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı: 15 Mayıs…

Son dakika gelen Meteoroloji verilerine göre bugün Türkiye’nin 81 ilinin tamamında yağış bekleniyor. Sıcaklıklarında 2 ila 4 derece azalması beklenirken 15 il için ayrıca sarı kodlu uyarı geçildi. Bu illerde yağış daha kuvvetli olacak. Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı uyarıda kuvvetli yağışın sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kısa süreli fırtına oluşturabileceğini belirterek uyardı. Şen ayrıca hava sıcaklıklarının artacağı tarihi de duyurdu. İşte hava durumu haberinin detayları...

Haber 04-05-24 07:56

SON DAKİKA: İnanılmaz son... Dolmabahçe'de Beşiktaş 90+7'de kazandı! Siyah-Beyazlılar Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etti

Son dakika... Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Rizespor ile karşı karşıya geldi. Tam 5 golün kaydedildiği mücadelede kazanan 90+7. dakikada attığı golle 3-2'lik skorla Beşiktaş oldu.

Spor 03-05-24 22:05

SON DAKİKA: Volkan Demirel ayrılalı henüz 3 saat olmuştu! Hatayspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı

Son dakika... Hatayspor'da Volkan Demirel dönemi resmen sona ererken, Hatay ekibinden yapılan açıklamada yeni teknik direktör resmen açıklandı.

Spor 03-05-24 20:00

Son dakika | 2024 KPSS başvuruları başladı! KPSS başvuru ekranı erişime açıldı... Başvuru ücreti ne kadar?

Son dakika haberi: Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) lisans sınavı başvuruları başladı. ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasıyla beraber KPSS başvuru ekranı da erişime açıldı. 'KPSS başvuru ücreti ne kadar?' sorusu da yanıtını buldu.

Egitim 03-05-24 16:04

Fahiş fiyat ve stokçuluğun cezaları artırılıyor: Kanun teklifi Meclis'te!

Son dakika: TBMM Başkanlığı'na sunulan kanun teklifi ile Türk Ticaret Kanunu'nda değişiklik yapılması için adım atıldı. Bu değişiklikler arasında, fahiş fiyat artışları ve stokçuluk gibi olumsuz uygulamaların önlenmesi için cezaların artırılması yer aldı. Kanun teklifi ile ekonomik düzenlemelerde yapılan değişikliklerin daha etkili olması ve tüketicilerin haklarının korunması amaçlanıyor.

Finans 03-05-24 15:12

Son dakika | Erdoğan'dan merakla beklenen Özgür Özel açıklaması geldi! İlk fırsatta diyerek vurguladı: Bu adımı atacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Özgür Özel ile görüşmesine ilişkin ilk açıklama geldi. İlk fırsatta Özel'i ziyaret edeceğini belirten Erdoğan, "Türkiye'de siyasetin yumuşama sürecini başlatalım istiyorum. Bu adımı da atacağız" dedi.

Haber 03-05-24 14:37

SON DAKİKA: Mayıs ayı kira artış oranı belli oldu

Son dakika haberi... TÜİK'in nisan ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından mayıs ayı kira artış oranı da belli oldu.

Finans 03-05-24 10:11

EMEKLİ MEMUR ZAMMI SON DAKİKA: 4 aylık enflasyon farkı sonrası yeni tablo! Muhammet Bayram, 'son yüksek zamlar' diyerek anlattı

Son dakika: SSK Bağ-Kur emekli zammı için aylık enflasyon belli oldu! TÜİK, Nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. 4 aylık enflasyon verisinin ortaya çıkması ile de 16 milyon emeklinin Temmuz ayı için zam hesabı değişti. Peki Bağ-Kur SSK en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte emekli kök maaş ve en düşük emekli maaşı için düzenlemelerin detayları ve meslek meslek yeni memur zammı hesaplama tablosu.

Finans 03-05-24 10:04

SON DAKİKA: Enflasyon rakamları nisan ayı için belli oldu! TÜİK duyurdu, yıllık bazda 17 ayın zirvesinde! Bakan Şimşek'ten ilk açıklama

Son dakika haberi... Türkiye İstatistik Kurumu maaşların zam oranını etkileyecek enflasyon rakamlarını duyurdu. Mart ayında enflasyon aylık bazda yüzde 3.16, yıllık bazda yüzde 68,50 artmıştı. Memur ve emeklinin zam için gözünü çevirdiği nisan ayı enflasyonu ne kadar oldu?

Finans 03-05-24 10:00

Son dakika | Sanal alemde pedofili sapkınlığı! Müstehcen çocuk görüntüleri indiriyorlardı... 77 ilde yakalandılar

Son dakika haberi: Çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizine yönelik önemli bir operasyon gerçekleşti. Pedofili sapkınlığı için 77 ilde düğmeye basıldı, bilgisayar ortamında o fotoğraf ve videoları indiren 156 kişi yakalandı.

Haber 03-05-24 08:09