Lgs Sina Suresi Haberleri

Liseyi bitirdi, hayatı değişti! Girişimcilikten hanım ağalığa... Her şey devlet desteğiyle başladı

Osmaniye'de aile ekonomisine katkıda bulunan kadınların başarısı parmakla gösteriliyor. 7 kadın bir araya gelerek devlet desteğiyle çiftlik kurdu. Ortak sayısı 23'e çıktı ve ardından hepsi birer hanım ağa oldu. Çiftliğin genç ortaklarından Mine Sina Yüksel liseden sonra girdiği bu yolda hayatının nasıl değiştiğini anlattı.

Haber 2024-04-27 10:03:57

MEB, LGS kapsamındaki merkezi sınava yönelik örnek soruları yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere destek olmak amacıyla hazırladığı yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Egitim 2024-04-17 11:53:13

'Hocayım' diye mezarlıkta geziyordu! Polis 'dua oku' deyince foyası ortaya çıktı: Nasıl okuyamadım

Ramazan bayramı arifesinde mezarlıktaki yakınlarını ziyaret eden çok sayıda vatandaş sahte hocalarla karşılaştı. Adana polisi harekete geçerek sahte hocaları mezarlıkta sınava tabi tuttu. Kuran-ı Kerim ile dolaşan şahıslara tek tek önce dua sonra Yasin Suresi okutuldu. Duaları okuyamayanlar mezarlığın dışına çıkarılırken bir sahte hocanın, "Ben dua biliyorum. Nasıl yanlış okudum, doğru okudum. Bana ne kadar para verirlerse o kadar kazanıyorum” demesi dikkat çekti.

Haber 2024-04-09 13:00:49

LGS kapsamındaki merkezi sınava başvurular yarın 17.00'ye kadar uzatıldı

Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran'da yapılacak merkezi sınav başvurular yarın saat 17.00'ye kadar yapılabilecek.

Yurthaber 2024-04-01 13:49:19

Canlı Adalar seçim sonuçları! Saatler kala heyecan dorukta: Adalar'da seçimi kim kazandı?

Adalar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Adalar'da AK Parti Uğur Sina Şen'i aday olarak göstermişti. Şen'in karşısında CHP cephesinde ise Ali Ercan Akpolat var. İYİ Parti'de ise Ayşe Gülnur Şakir belediye başkan adayı olarak gösterildi. Adalar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:02

Adalar canlı seçim sonuçları! Adalar seçim sonuçlarında ipi Uğur Sina Şen mi Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek??

Türkiye bir kez daha sandık başına gidiyor! İstanbul'un en çok merak edilen ilçelerinden biri olan Adalar'da seçim sonuçları takip ediliyor. Adalar seçim sonuçlarında ipi AK Parti adayı Uğur Sina Şen mi yoksa CHP adayı Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek? Adalar seçim sonuçları Mynet'te olacak!

Haber 30-03-24 22:20

LGS başvuruları bugün sona eriyor! LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için başvurular bugün sona erecek.

Egitim 29-03-24 10:58

Son dakika | LGS'ye girecek öğrenciler dikkat! Merkezi Sınav başvuru tarihleri belli oldu

2 Haziran'da gerçekleşecek LGS için son dakika haberi geldi. LGS kapsamında 2 Haziran 2024'te uygulanacak Merkezi Sınav'ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Egitim 12-03-24 10:33
lgs

İbn-i Sina'dan bin yıllık Ramazan reçetesi: Gün boyu tok tutuyor ve susatmıyor! 29 gün rahat ettirecek tavsiye

Aradan binlerce yıl geçmesine rağmen birçok kişi tarafından uygulanan İbn-i Sina'nın doğal reçeteleri tam anlamıyla şifa dağıtıyor. Kitaplarından alınan bilgilerle halen günüme ışık tutmayı başaran İbn-i Sina, oruç tutan kişilerin gün boyu tok kalmasını ve susamamasını sağlayacak faydaları saymaklar bitmeyen besini tavsiye etti. Ramazan ayı boyunca sizi rahat ettirecek o besin ve faydalarını haberimizde derledik.

Haber 12-03-24 07:57

ZBEÜ’de elektrikli araç şarj istasyonları kuruldu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü, 15 Temmuz Şehitler Kampüsü ve İbni Sina Kampüsünde ikişer adet olmak üzere toplamda altı adet şarj istasyonu kuruldu.

Yurthaber 26-02-24 14:20

500 tam puan alana burs! İstanbul Valisi Davut Gül duyurdu: Aylık 3'er bin lira verilecek

İstanbul Valisi Davut Gül, Liselere Geçiş Sistemi'nde (LGS) 500 tam puan alan 388 öğrenciye aylık 3'er bin lira burs verileceğini duyurdu.

Egitim 17-02-24 15:21

İbni-i Sina’nın yıllar önce önerdiği şifa kaynağı! Kanser oluşumunu önlüyor, tepeden tırnağa iyileştiriyor

İnsan sağlığı için çok faydalı önerilerde bulunan İbn-i Sina'nın şifa kaynakları her derde deva oluyor. İslam'ın Altın Çağı'nın en önemli doktorlarından olan İbn-i Sina'nın birçok hastalık için çözüm önerileri günümüze kadar ulaştı. İbn-i Sina'nın reçeteleri aradan geçen bine yakın yıla rağmen günümüz hastalıklarına ışık tutuyor. Kuru incir ve zeytinyağının faydalarından dolayı kullanılması gerektiğini öneren İbn-i Sina bu karışımın tarifini kitabında belirtmiş.

Kadin 31-01-24 09:36

Sürdüğünüz anda... Saray hekimlerinin tedavi edemediği kişileri bile iyileştiren İbn-i Sina bin yıllık kitabında yazmış! Altın değerinde güzellik formülü

Pek çok insan, çeşitli rahatsızlıklardan korunmak ve iyileşme sürecine katkı sağlamak için şifalı bitkilerden yararlanıyor. Bin yıllık eseri “El Kânun Fi't-Tıbb” ile dünya tıp tarihine damga vuran İbn-i Sina'nın da şifalı bitkilere dair önemli tavsiyeleri var. Özellikle akne ve sivilce sorunu yaşayanlar için İbn-i Sina gül suyunu önermiş. Saray hekimlerinin bile tedavisini bulamadığı Buhara Emiri'ni dahi tedavi eden İbn-i Sina'nın reçeteleri altın değerinde. İşte gül suyun cilde faydaları...

Kadin 15-01-24 16:45

Beyaz saçlar da boya da artık dert değil! İbn-i Sina'nın 1000 yıl önce yazdığı reçetede şifalı formül saklı

Beyaz saçlardan kurtulmak isteyenler ilk yöntem olarak boya kullanıyor ama bu saçlara zarar verebiliyor ve kalıcı da olmuyor. Saç denince insanların karşısına genelde saçları uzatan veya sıklaştıran formüller çıkıyor ama beyaz saçlarla başa çıkmak için de çeşitli yöntemler var. İbn-i Sina ise yıllar önce beyaz saçları ortadan kaldıracak formülü bulmuş bile. Diğer bütün formülleri unutun. İşte doğal yöntemle saçların beyazlığından kurtulmak isteyenler için İbn-i Sina’nın günümüze ulaşan reçetesi…

Kadin 12-01-24 11:19

İbn-i Sina'nın yıllar önce önerdiği doğal ağrı kesici! Meğer o sorunun çözümü bunda saklıymış

İslam'ın Altın Çağı döneminin en önemli doktorlarından İbn-i Sina'nın kitabında yazdığı sağlıklı önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Diz ağrılarını geçirmek için her mutfakta olması gereken doğal ağrı kesici besini açıklayan İbn-i Sina birçok kişinin muzdarip olduğu bu sorunun çözümünü anlatmış.

Haber 26-11-23 15:14

MEB 2024 SINAV UYGULAMA TAKVİMİ: İOKBS, LGS, ÖKBYS AÖL, AÖO, AÖIHL-MAÖL ve ehliyet sınavları ne zaman, hangi tarihte?

MEB 2024 sınav uygulama takvimi açıklandı. Önümüzdeki yıl; ehliyet sınavı, İOKBS, LGS, ÖKBYS ve AÖL gibi sınavların hangi tarihlerde yapılacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarında araştırma yapıyor. MEB 2024 sınav uygulama takvimi ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, İOKBS, LGS, ÖKBYS AÖL, AÖO, AÖIHL-MAÖL ve ehliyet sınavları ne zaman, hangi tarihte? İşte ayrıntılar...

Egitim 24-11-23 15:25

İsrail'den Cenin Mülteci Kampı'na saldırı! Ölü ve yaralı sayısı arttı

İsrail askerlerinin, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırılarda, 3 Filistinli öldü, 2'si ağır 9 kişi yaralandı. Öte yandan Cenin kentine onlarca askeri araçla farklı noktalardan giriş yapan İsrail askerleri İbni Sina Hastanesi'ni de abluka altına aldı.

Haber 17-11-23 08:16

İbn-i Sina'nın yüz yıllık gizli reçetesi ortaya çıktı! Sadece bir kaşığı öksürüğü anında kesiyor

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa da reçeteleriyle çözüm bulmuş. Bu gizli reçetelerden biri daha ortaya çıktı. İbn-i Sina'nın ''El Kanun Fi' Tıbb’’ eserinde bahsettiği bu tarifler öksürüğünüzü anında kesecek.

Kadin 13-11-23 08:51

2024 LGS NE ZAMAN, hangi tarihte? Bakan Tekin'den son dakika açıklaması! LGS tarihi belli oldu

2024 LGS ne zaman? Merak edilen soru Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yaptığı son dakika açıklaması ile yanıt buldu. Bakan Tekin, çocukların 2023-2024 eğitim öğretim yılını 14 Haziran'da karnelerini alarak tamamlayacaklarını ifade etti ve konuya dair konuştu. Birçok kişi arama motorlarında Liselere Geçiş Sistemi sınavı hakkında sorgulama yapıyor. Peki, 2024 LGS ne zaman? İşte 2024 yılı LGS tarihi...

Egitim 02-11-23 09:56

SON DAKİKA | Bakan Tekin duyurdu! 2024 LGS'nin yapılacağı tarih belli oldu

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, LGS kapsamındaki merkezi sınavın 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacağını açıkladı.

Egitim 02-11-23 09:49
lgs

SON DAKİKA | Tünellerden bir anda karşılarına çıktılar! Hamas, İsrail tankını böyle havaya uçurdu

İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdürüyor. Gece boyunca devam eden saldırılarda çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Hamas ise bir İsrail tankını vurduğu anların görüntülerini yayımladı. Öte yandan İsrail hükümetine bağlı bir bakanlığın, Gazze Şeridi'ndeki 2,3 milyon kişinin, Mısır'ın büyük bölümü çöl olan Sina Yarımadası'na nakledilmesini öngören bir savaş önerisi hazırladığı ortaya çıkarken; İsrail ordusu da kara harekatına ait yeni görüntüler paylaştı.

Haber 31-10-23 06:51

CUMA HUTBESİ 20 EKİM 2023! Diyanet açıkladı: Rahmet ve Sekinet Müjdesi, İnşirah Suresi

Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından WORD belgesi, PDF dosyası ve MP3 olarak yayımlandı. Çok sayıda vatandaş şimdiden arama motorlarında konuya dair sorgulama yapmaya başladı. Geçtiğimiz hafta konu başlığı "Zulümle Âbâd Olunmaz" olarak belirlenmişti. İşte 20 Ekim 2023 cuma hutbesi konusu...

Haber 20-10-23 12:00

CUMA NAMAZI SAATLERİ 20 EKİM 2023! Cuma namazı ne zaman, saat kaçta? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir ve il il cuma vakitleri

Cuma namazı saatleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il yayımlandı. Bugün birçok kişi camiye gidecek. Eller semaya kalkacak dualar edilecek. Çok sayıda vatandaş internette, "20 Ekim 2023 cuma namazı saat kaçta kılınacak?" sorusuna yanıt arıyor. Cuma hutbesinin konusu da "Rahmet ve sekinet müjdesi: İnşirâh suresİ" olarak açıklandı. Filistin'e dualar edildi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il cuma namazı vakitleri...

Haber 20-10-23 11:58

İstanbul'daki camilerde Filistin'e destek için Fetih suresi okundu

İstanbul'daki camilerde İsrail'in saldırıları sonucu Filistin'de ölenler için Fetih suresi okundu.

Yurthaber 20-10-23 07:36

İbn-i Sina'dan bin yıllık şifa tarifi: Kısırlığa, kansere her türlü hastalığa birebir!

İbni-i Sina, İslam'ın Altın Çağı döneminde yazdığı kitaplarıyla günümüze ışık tutmaya devam ediyor. Tıbbın babası olarak nitelendirilen İbn-i Sina, hastalıkların tedavisinde doğal yolları kullanmasıyla biliniyor. Her derde deva olan kürleri dikkat çekiyor.

Haber 14-10-23 10:08

İbn-i Sina binlerce yıl önce önerdi! Bu meyveyi yiyen doktor yüzü görmüyor

Dünyanın en büyük hekimlerinden, Batı'da "Avicenna" olarak tanınan, modern tıbbın temel taşlarını koyan, tıp, fizik ve felsefe gibi alanlarda birçok kitap yazan İbn-i Sina'nın bin yıl önce önerdiği bütün meyvelerden daha besleyici dediği bu meyveyi tüketen doktor yüzü görmüyor. Birçok hastalığın tedavisinde kullanılabilen doğal şifa kaynağı olan bu meyve yüksek C ve A vitamini içeriyor.

Haber 11-10-23 15:39

İbn-i Sina binlerce yıl önce önerdi! Bu 3 besini yiyen daha uzun yaşıyor

İbn-i Sina'nın binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçeteler sayesinde halen günümüze ışık tutuyor. Dünyada da tariflerinin birçok ülkede uygulandığı İbn-i Sina, uzun yaşamın sırrını paylaşmış. Bu üç süper besin hem sağlığa fayda sağlıyor hem de daha uzun yaşamaya katkı sağlıyor.

Haber 21-09-23 09:03

İbn-i Sina'nın yüz yıllar önceki gizli reçetesi ortaya çıktı! Bu tarif ağrılarınızı anında kesecek

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa da reçeteleriyle çözüm bulmuş. Bu gizli reçetelerden biri daha ortaya çıktı. İbn-i Sina'nın diz ağrıları için verdiği bu tarif ağrılarınızı bir gecede geçirecek.

Haber 05-09-23 14:57

İbn-i Sina binlerce yıllık reçetesi! Hastalıkları önlüyor, bağışıklığı güçlendiriyor! Her gün bir bardak tüketin

İbni-i Sina, İslam'ın Altın Çağı döneminde yazdığı kitaplarıyla günümüze ışık tutuyor. "Polimerik erken tıbbın babası" olarak da anılan İbn-i Sina kitaplarında sağlıklı yaşam için tüketilmesi gereken besinler yer alıyor. İbn-i Sina'nın binlerce yıl önce önerdiği besin, günümüzde de hastalıklara şifa olarak öneriliyor. Bu besinden her gün bir bardak tüketmek hastalıkları önlüyor, bağışıklığı güçlendiriyor. İşte İbn-i Sina'nın önerdiği o besin…

Haber 29-08-23 17:28

İbn-i Sina'dan bin yıllık şifa kaynağı: Vücudu baştan aşağı yeniliyor! Yeni doğmuş gibi olacaksınız

İbn-i Sina'nın önerileri tam bir şifa kaynağı olarak kullanılıyor. Binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçetelerle günümüze ışık tutan İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada birçok ülkede uygulanıyor. Hastalıklara, yorgunluğa karşı doğal ilaçları öneren İbn-i Sina, vücudu temizlediğini söylediği bitkileri sıralamış. İşte her derde deva olan o bitkiler...

Haber 24-08-23 12:59

Liseler ne zaman açılıyor? 2023-2024 lise kayıt ve açılış tarihleri belli oldu mu? İşte MEB takvimi

Liselerin ne zaman açılacağına dair araştırmalar eylül ayının yaklaşmasıyla beraber yoğunlaştı. 2023 LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. Hem lise öğrencileri hem de bu yıl liseye yeni başlayacak olan öğrenciler lise açılış tarihlerini sorguluyorlar. Peki, Liseler ne zaman açılıyor? 2023-2024 lise kayıt ve açılış tarihleri belli oldu mu?

Egitim 18-08-23 13:25

LİSE KAYITLARI başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB 2023 lise kayıt tarihleri belli oldu mu? 9. sınıf kaydı için gerekli belgeler!

Lise kayıt tarihleri okulların açılmasına az bir zaman kala yoğun araştırma konusu oldu. Bu yıl LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. İlk tercih işlemleri 3 Temmuz- 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Açıklanan LGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir okula yerleşemeyen veya kazandığı okuldan farklı bir okula geçmek isteyen öğrenciler için nakil dönemi başladı. Peki, lise kayıtları ne zaman başlayacak? MEB 2023 lise kayıt tarihleri belli oldu mu?

Egitim 13-08-23 14:47

LGS 3. NAKİL TERCİHLERİ 2023: MEB LGS 3. nakil tercihleri ne zaman? Hiçbir liseye yerleşemeyenler ne yapacak? MEB açıkladı!

LGS 3. nakil tercihleri ile ilgili detaylar hiçbir liseye yerleşemeyen öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere ikinci nakil 3. tercih başvuruları 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında alındı ve sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlandı. Peki, MEB LGS 3. nakil tercihleri ne zaman? Hiçbir liseye yerleşemeyenler ne yapacak?

Egitim 10-08-23 10:24
meb

LGS 3. tercihler ne zaman? 2023 LGS lise üçüncü nakil işlemleri nasıl yapılır?

LGS lise 3. nakil tercihlerine ilişkin MEB'den tarih bilgisi merak konusu oldu. Bilindiği üzere ikinci nakil 3. tercih başvuruları 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında alındı ve sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Peki, 2023 LGS 3. tercihler ne zaman? Lise 3. nakil işlemleri nasıl yapılır? İşte, LGS lise 3. nakil tercih tarihi ile ilgili detaylar...

Egitim 10-08-23 09:04
lgs

LGS ikinci nakil sonuçları nasıl öğrenilir? MEB 7 Ağustos 2023 LGS 2. nakil sonuç sorgulama ekranı

LGS 2. nakil sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile belli oldu. 2023 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Sonuçlarına bakanlığın internet adresinden ulaşılabiliyor. Birçok kişi internette "2023 LGS ikinci nakil sonuçları nasıl öğrenilir?" sorusuna yanıt arıyor. İşte Meb.gov.tr LGS 2. nakil sonuçları sorgulama ekranı...

Egitim 07-08-23 13:26

LGS'de yerleşemeyenler ne yapacak, liselere yerleşemeyenler ne zaman ve nasıl tercih yapacak? LGS 3. tercih var mı? e-okul.MEB.gov.tr sorgulama

LGS 2. nakil sonuçları hakkında MEB'den yapılan son dakika açıklaması sonrası "2023 LGS 3. tercih var mı?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. 2023 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Sonuçlarına bakanlığın internet adresinden ulaşılabiliyor. Peki, LGS'de yerleşemeyenler ne yapacak, liselere yerleşemeyenler ne zaman ve nasıl tercih yapacak? İşte, e-okul.MEB.gov.tr sorgulama...

Egitim 07-08-23 13:26

Son dakika | LGS 2. nakil sonuçları açıklandı! MEB duyurdu

Son dakika haberi: LGS kapsamında yerleştirmeye esas 2. nakil sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklandı.

Egitim 07-08-23 10:07
lgs

LGS TERCİH SONUÇLARI 2023 AÇIKLANDI! LGS nakil tercih sonuçları sorgulama

LGS nakil sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. LGS tercih işlemlerinin yapılmasının ardından sonuçlar açıklanmış ve nakil süreci başlamıştı. İlk nakil sonuçlarının ardından ise ikinci nakil tercihleri başladı. İkinci nakil tercih başvuruları ise 31 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri tamamlandı. Peki, LGS nakil tercih sonuçları nereden sorgulanır?

Haber 07-08-23 10:04

LGS nakil tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 LGS 2. nakil tercih sonuçları sorgulama

LGS nakil sonuçları için araştırmalar giderek hızlanıyor. LGS nakil sürecinde; her nakil döneminde öğrenciler, her gruptan en fazla 3 (üç) okul tercihinde bulunabiliyor. Birinci nakil sonuçlarının açıklanmasının ardından ikinci nakil süreci başladı. Başvurular ise bugün sona erecek. Peki, LGS 2. nakil tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haber 04-08-23 15:33

LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 LGS 3. tercih (2. nakil) sonuçları nasıl öğrenilir? MEB lise sonuçları

LGS 2. nakil sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Bu yıl LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. İlk tercih işlemleri 3 Temmuz- 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Açıklanan LGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir okula yerleşemeyen veya kazandığı okuldan farklı bir okula geçmek isteyen öğrenciler için nakil dönemi başlayacak. Peki, LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 LGS 3. tercih (2. nakil) sonuçları nasıl öğrenilir?

Egitim 03-08-23 16:23

ATV'den şaşırtan final kararı! O dizinin fişini çekti

ATV'de bu yaz yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer gibi isimlerin yer aldığı Vermem Seni Ellere dizisi her hafta pazar akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final yapacağı ortaya çıktı.

Magazin 01-08-23 22:22

LGS lise kayıtları başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB 2023-2024 lise kayıt tarihleri belli oldu mu? İşte gerekli evraklar

Lise kayıtlarının bu yıl hangi tarihlerde yapılacağı merak ediliyor. Bu yıl LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. İlk tercih işlemleri 3 Temmuz- 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Açıklanan LGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir okula yerleşemeyen veya kazandığı okuldan farklı bir okula geçmek isteyen öğrenciler için nakil dönemi başladı. Peki, LGS lise kayıtları başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB 2023-2024 lise kayıt tarihleri belli oldu mu?

Egitim 31-07-23 23:39

LGS NAKİL TERCİH SONUÇLARI 2023 SORGULAMA meb.gov.tr'de! LGS 2. tercih sonuçları e-okul giriş ile sorgulama ekranı

LGS nakil sonuçları açıklandı. LGS tercih işlemlerinin yapılmasının ardından sonuçlar açıklanmış ve nakil süreci başlamıştı. LGS 2. tercih sonuçları 31 Temmuz Pazartesi günü açıklandı. İkinci nakil tercih başvuruları ise 31 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Peki, LGS nakil tercih sonuçları nereden öğrenilir?

Finans 31-07-23 10:23

Son dakika | Merakla beklenen LGS nakil tercihleri yerleştirme sonuçları açıklandı!

Son dakika haberi: 2023 LGS 1. nakil tercihleri yerleştirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı.

Egitim 31-07-23 10:02
lgs

LGS NAKİL SONUÇLARI AÇIKLANDI! LGS nakil 2. tercih sonuçları sorgulama

LGS nakil sonuçları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyordu. LGS 2. tercih sonuçları 31 Temmuz Pazartesi itibari ile gündem oldu. Haziran ayında düzenlenen ve ilk yerleştirmede istediği sonucu alamayan adaylar heyecanla süreci takip ediyor. LGS kapsamında yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçları açıklandı.

Haber 31-07-23 10:00

İbn-i Sina yıllar önce önerdi! Kavun kabuklarını sakın çöpe atmayın! Her derde deva

İbn-i Sina'nın doğal reçeteleri aradan binlerce yıl geçmesine rağmen birçok kişi tarafından yoğun ilgi görüyor. Sağlık ve sağlıklı yaşam konusunda çeşitli önerilerde bulunan İbn-i Sina'nın kitaplarından alınan bilgiler günümüze ışık tutuyor. İbn-i Sina’nın kavun kabuklarının şifa deposu olduğunu vurguladığı ortaya çıktı.

Haber 27-07-23 17:27

LGS 1. ve 2. nakil işlemleri ne zaman yapılacak? MEB LGS 2023 nakil tercihleri nasıl yapılır?

LGS nakil tarihleri merak ediliyor. Bu yıl LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. İlk tercih işlemleri 3 Temmuz- 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Açıklanan LGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir okula yerleşemeyen veya kazandığı okuldan farklı bir okula geçmek isteyen öğrenciler için nakil dönemi başlayacak. Peki, LGS 1. ve 2. nakil işlemleri ne zaman yapılacak? MEB LGS 2023 nakil tercihleri nasıl yapılır?

Egitim 26-07-23 23:43

LGS BOŞ KONTENJANLAR VE TABAN PUANLARI 2023: LGS boş kontenjanlar, yüzdelik dilim ve taban puanları açıklandı mı? Gözler MEB'de!

LGS boş kontenjanlar ve taban puanları Liselere Geçiş Sistemi sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından merak konusu oldu. Beklenen açıklama geçtiğimiz gün MEB tarafından yapıldı. Öte yandan birçok kişi arama motorlarında lise 1. nakil, yerleştirmeye esas nakil işlemleri hakkında sorgulama yapıyor. Peki, 2023 LGS boş kontenjanlar, yüzdelik dilim ve taban puanları açıklandı mı? İşte LGS taban puanları ile ilgili detaylar...

Egitim 25-07-23 14:15

LGS 2. TERCİHLER 2023: MEB LGS ikinci tercih nasıl yapılır, ne zaman sona erecek? Lise 1. nakil, yerleştirmeye esas nakil işlemleri...

LGS ikinci tercihlerin nasıl yapılacağı Liselere Geçiş Sistemi sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından merak konusu oldu. Beklenen açıklama geçtiğimiz gün MEB tarafından yapıldı. Öte yandan birçok kişi arama motorlarında lise 1. nakil, yerleştirmeye esas nakil işlemleri hakkında sorgulama yapıyor. Peki, 2023 LGS ikinci tercih nasıl yapılır? LGS ikinci tercihler ne zaman sona erecek?

Egitim 25-07-23 14:09