Mert Ramazan Demir Haberleri

Yaslandığı korkuluk kırılınca köprüden düşen yaşlı adam yaralandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde köprünün demir korkuluklarına yaslanan Mustafa Avcil (69), korkulukların kırılması sonucu çay kenarına düşerek yaralandı.

Yurthaber 2024-04-29 14:13:15

'Serdar Aziz Galatasaray'ın golüne güzel dediği için kadroya alınmadı' iddiasına Mert Hakan'dan cevap geldi

Süper Lig'in kritik mücadelesinde sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Fenerbahçe'de tecrübeli oyuncu Serdar Aziz kadroya alınmazken, bu kadro dışının sebebi için flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Tecrübeli oyuncu Mert Hakan Yandaş bu iddiaya cevap verdi.

Spor 2024-04-27 22:08:38

İhanet iddiaları gündemdeydi! Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'na eski sevgilisi Afra Saraçoğlu sorulunca bir anda gerildi! Olay sözler

Şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Yazıcıoğlu, yaklaşık dört yıl aşk yaşadığı Afra Saraçoğlu'ndan ayrılmış ardından eski sevgilisinin arkadaşı Dilan Çiçek Deniz ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Yazıcıoğlu'na eski sevgilisi Afra Saraçoğlu sorulunca bir anda gerildi...

Magazin 2024-04-26 10:08:24

Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a demirletildi

Çanakkale Boğazı’nda AK DISCOVERY isimli kuru yük gemisinde çıkan yangının söndürülmesinin ardından gemi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait ‘Kurtarma-13’ römorkörü ile Karanlık Liman demir bölgesine demirletildi.

Yurthaber 2024-04-26 08:20:14

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Mert Demir yıllar önce O Ses Türkiye'ye katılmış... O görüntüler sosyal medyayı salladı

'Ateşe Düştüm' şarkısıyla dillere pelesenk olan Mert Demir'in adı bir süredir Serenay Sarıkaya ile anılıyordu. Aşk iddiaları karşısında uzun süre sessizliğini koruyan ikili geçtiğimiz günlerde ilk kez el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ile aşkı belgelenen Mert Demir şimdi de yıllar önceki görüntüleriyle adından söz ettirdi. Yıllar önce O Ses Türkiye'ye katıldığı ortaya çıkan Demir'in yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin 24-04-24 14:53

Günlük kirası 1 milyon TL! Talep fazla olunca kiralık daire ve villa fiyatları yükseldi 'Ödedikleri para karşılığında...'

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. Tatil sezonunda kiralanan daire ve villalara talebin arttığı belirtilirken bölgede haziran itibarıyla doluluğun yüzde 100 olması bekleniyor. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.

Finans 24-04-24 12:56

Bomba aşk iddiası! Dilan Çiçek Deniz ünlü yönetmenin oğluyla...

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan Deniz aradığı aşkı sonunda buldu. Güzel oyuncu gönlünü ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğluna kaptırdı.

Magazin 24-04-24 08:32

Serenay Sarıkaya'nın son pozları sosyal medyayı salladı! 'Bahar Candan olmuş'

Şu sıralar özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken bir süredir adının aşk iddialarına karıştığı Mert Demir ile el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı böylece belgelenmiş oldu. Bu görüntüler ile magazin gündemine bomba gibi düşen Sarıkaya şimdi de son pozlarıyla adından söz ettirdi. Bahar Candan benzetmesi olay oldu.

Magazin 24-04-24 07:49

İzmir'de demir sopalarla 3 kişiyi öldüresiye döven 6 şüpheli hakkında karar!

Görüntüler sosyal medyada olay olmuştu. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen ve demir sopalarla öldürülesiye darp edilen 3 kişiye ilişkin olayda, 6 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 24-04-24 00:53

En fazla Kapıkule'den: Bayram tatilinde gümrük kapılarından 838 bin yolcu giriş-çıkış yaptı

Türkiye'nin en büyük kara ve demir yolu sınır kapısı olan Kapıkule 220 bin 16 yolcu, 72 bin 384 araç giriş-çıkışı ile yoğunluğun en fazla yaşandığı gümrük noktası oldu.

Finans 23-04-24 15:17

Bir il bunu konuşuyor! Depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzeri kapatılsa da fayda etmedi

Geçtiğimiz hafta peş peşe depremlerle sarsılan Tokat'ta beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sarsıntıların etkisiyle sıvası dökülen eski kuran kursun duvarlarının içinden adeta tarih fışkırdı. 1895 yılında yapıldığı belirlenen çeşmeyle ilgili Prof. Dr. Alpaslan Demir, "Bu da şunu gösteriyor ki; zaman içerisinde tarihi eserlerin üzeri kapatılsa da depremle birlikte bunlar tekrar ortaya çıkabiliyor." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 11:46

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya sonunda el ele görüntülendi! Yorumlar gecikmedi: Gözler Cem Yılmaz'da...

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya uzun süredir aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Taze aşıklar sonunda gülücükler saçarak çıktıkları mekandan el ele ayrıldı. Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın bu hallerini gören sosyal medya kullanıcılarının aklına ise eski sevgili Cem Yılmaz geldi.

Magazin 23-04-24 09:07

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı belgelendi! İlk kez el ele ve mutlu

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi aylardır gizemini koruyordu. Sarıkaya ve Demir'in aşkı belgelendi. Çift, bir mekandan el ele çıkarken ilk kez kameralara takıldı. Keyifleri yerinde olan çiçeği burnunda çift, etrafa gülücükler saçtı.

Magazin 23-04-24 08:23

Özgür Demirtaş'ın Kızıl Goncalar analizi gündem oldu! 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı...

Yaptığı paylaşımlarla gündem olan ekonomist Özgür Demirtaş, son zamanlarda çok konuşulan Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yorum yaptı. Sosyal medyadan oyunculara övgüler yağdıran Demirtaş, diziyle ilgili analizini takipçileriyle paylaştı. Demirtaş, 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' diyerek oyuncuları analiz etti.

Magazin 22-04-24 23:47

Öldüresiye dayak kamerada! Sokak ortasında 7 kişi birden saldırdı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 7 kişi, 2 kişiyi öldüresiye dövdü. U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. U.K.'nin polisteki ifadesinde bir anda saldırıya uğradıklarını ve saldırganları tanımadıklarını söylediği öğrenildi. Saldırı anları cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi. İşte o görüntüler...

Haber 22-04-24 12:54

Erzurum'da feci kaza! Otomobil demir yığınına dönüştü: 1 ölü 6 yaralı

Erzurum-Artvin karayolu Güzelyayla geçidinde kamyonet ile otomobilin çarpıştı. Feci kazada 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Haber 21-04-24 21:16

Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu ile nakliye süreci 25 güne düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi kapsamında 1200 kilometrelik demir yolu, otoyol, enerji nakil ve iletişim hattı planladıklarını anlatan Uraloğlu, gelecek sene bunun ilk fazının devreye alınacağını bildirdi.

Finans 21-04-24 16:02

İmplant tedavisinde vida beynine saplandı... Doktorlar gözlerine inanamadı! Bana hayatımı kaybedebileceğimi söylediler Ameliyatı, Amerika'da dergilere konu oldu

Bursa'da 2 çocuk babası Ramazan Yılmaz (40), sızı yapan dişlerinin tedavisi için özel bir kliniğe gitti. Yılmaz'a implant tedavisi başlatıldı. Ancak iddiaya göre doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip Ramazan Yılmaz'ın beynine saplandı! Hastaneye kaldırılan Yılmaz saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü. Yılmaz'ı sağlığına kavuşturan doktorların başarılı ameliyatı ise Amerika'da literatüre girip dergilere konu oldu.

Haber 21-04-24 12:30

Görenlerin aklı almıyor 'Elektrik direkleri yolun ortasında' Ne otobüs ne de servis girebiliyor 'Acayip bir yapı ortaya çıktı'

Diyarbakır'da 1 ay önce yapımına başlanan caddedeki çalışmada elektrik direkleri, yolun ortasında kaldı. Otomobillerin manevralarla ilerlediği, minibüs ve otobüslerin ise giremediği yolun tamamlanmasını isteyen Muhtar Ramazan Akçiçek “Bu caddenin girişi var, çıkışı yok. En sona giden arabalar geri dönmek zorunda kalıyorlar. Bu kadar masraf boşuna yapıldı. Burada yaşayan kişiler ve çocuklar her gün 1 kilometre yol yürüyüp otobüse binmek durumunda kalıyorlar. Ne otobüs ne de servis geliyor” dedi.

Haber 19-04-24 14:38

Batman’da kolu paketleme makinesine sıkıştıran 1 işçi saatler sonra kurtarıldı

Batman’da çalıştığı ayakkabı imalat atölyesinde kolu paketleme makinesine sıkışan 55 yaşındaki Ramazan Çelik, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Yurthaber 19-04-24 14:34

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı! Morgül'den yanıt geldi

Gündemdeki konuları oldukça yakından takip eden ünlü komedyen Şahan Gökbakar yaptığı taklit videolarıyla da çok konuşuluyor. Gökbakar, bu kez Mert Demir'in şarkısını seslendiren Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldığı bir video paylaştı. Gökbakar'ın paylaşımı kısa süre içerisinde gündem oldu.

Magazin 19-04-24 09:10

Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses için 'akli dengesi yerinde değil' demişti! Avukatı açıkladı: 'Kapsamlı rapor sonucunda...'

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim bitmiyor. Torunu Mert Tatlıses’e açtığı davayı kazanan şarkıcıya, Ahmet Tatlıses'ten bir tepki daha geldi.

Magazin 19-04-24 08:01

Malatya il müftüsü sarık ve cübbe giyme töreni ile görevine başladı

Malatya İl Müftülüğü’ne atanan Ramazan Dolu, sarık ve cübbe giyme töreni ile görevine resmen başladı.

Yurthaber 18-04-24 15:51

KKM hesaplarında düşüş bayram haftasında sınırlı kaldı

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar Ramazan Bayramı tatilinin de araya girmesi nedeniyle geride kalan hafta sadece 4 milyar 141 miylon dolar gibi sınırlı bir düşüş gösterdi.

Finans 18-04-24 15:12

Ramazan tatilinde itfaiye 42 olaya müdahale etti

Düzce İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı tatili boyunca en çok yangın ve hayvan kurtarma vakalarına çıkış yaptı.

Yurthaber 18-04-24 14:09

Diyarbakır bu yıl 2 milyon turisti ağırlamayı hedefliyor

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Ramazan Bayramı'nda kentteki otel ve konaklama mekanlarının yüzde 100 doluluk oranına ulaştığını bildirdi.

Yurthaber 17-04-24 14:50

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'e ateş püskürdü! Kardeşlerinin de malına çökmüş deyip miras kararını duyurdu

Türkücü İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. İbrahim Tatlıses şimdi de oğlu Ahmet Tatlıses'i mirasından men edeceğini açıklayarak olay sözler söyledi.

Magazin 17-04-24 13:13

Tandırevini 50 yılda topladığı eşyalarla nostaljik müzeye dönüştürdü

Van'ın İpekyolu ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki Zübeyit Demir, 50 yılını vererek topladığı yüzlerce eşyayla evinin bahçesinde tandırevi olarak kullandığı eklentiyi "nostaljik müze"ye dönüştürdü.

Yurthaber 17-04-24 11:23

Göbeklitepe bayramda ağırladığı rekor ziyaretçi sayısıyla 2024'ten umutlu

Şanlıurfa'da 12 bin yıllık geçmişiyle "tarihin sıfır noktası" olarak nitelendirilen ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Göbeklitepe, Ramazan Bayramı tatilinde ağırladığı 60 bini aşkın ziyaretçisiyle turizmcilerin 2024 yılı umutlarını artırdı.

Yurthaber 17-04-24 11:21

Büyükçekmece’de 2 ton demir, dakikalarca içinde böyle çalındı

Büyükçekmece’de sabah erken saatlerde bir inşaata giren hırsızlar, dakikalar içerisinde 2 tonluk demiri kamyonete yükleyip kaçtı. Yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yurthaber 17-04-24 09:46

Bakan Uraloğlu bayram sonrası verileri paylaştı: 6 milyondan fazla kişi uçakla seyahat etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatilinde Türkiye genelindeki havalimanlarında gerçekleşen 42 bin 573 uçak trafiğiyle 6 milyon 852 bin 948 yolcunun seyahat ettiğini bildirdi.

Finans 16-04-24 17:01

Tarihi Alan 9 günlük bayram tatilinde 2 milyon ziyaretçiyi ağırladı

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Tarihi Alan’ın 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 2 milyon ziyaretçi ağırladığını belirterek, "Türk milletinin evlatları sel olup Çanakkale’ye koştu, Çanakkale’ye aktı ve ecdadıyla buluştu.

Yurthaber 16-04-24 14:22

Altın fiyatları İran-İsrail gerilimi sonrası tavan yaptı! Evlenecek çiftlere kuyumculardan uyarı: '1 gramlık altınların....'

Ramazan Bayramı tatilinin ardından yaz aylarının gelmesiyle birlikte çiftler düğün hazırlıklarını yapmaya başladı. Çiftlerin düğün hazırlıklarında en önemli masraflarından biri takı ve altın alışverişi oluyor. Rekor fiyatlardan sonra evlenecek çiftlerin takı alışverişi de erken başladı.

Finans 16-04-24 13:03

Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanmıştı... Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü! 'Ahkam kesecek son insansın'

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanan İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses, adeta ateş püskürdü.

Magazin 16-04-24 12:21

Çingene Kızı bayram tatilinde ziyaretçi sayısında rekor üzerine rekor kırdı

Başta "Çingene Kızı" mozaiği olmak üzere birçok önemli esere ev sahipliği yapan Zeugma Mozaik Müzesi, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 40 bin kişiyi ağırladı.

Yurthaber 16-04-24 11:30

Hacıbaba Pastaneleri Diyarbakır’da bayram sürecinde 30 ton tatlı sattı

Diyarbakır’da Ramazan Bayramı süresince oluşan yoğunluk nedeniyle 3 vardiya sistemine geçen Hacıbaba Pastaneleri’nde tatlı satışı 30 tona ulaştı.

Yurthaber 16-04-24 10:39

Bayramın en tartışmalı konusu olmuştu! Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu? Son noktayı uzman isim koydu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili sırasında Düzce'de denetim yapan trafik polislerinin radarlarından kaçmak için bazı sürücüler diğer sürücülere selektör yaparak uyarıda bulunmuşlardı. Bu şekilde uyarıda bulunan 66 sürücüye para cezası kesilmiş ve bu durum sosyal medyada çok konuşulmuştu. Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu sorusunun cevabını uzman isim yanıtladı. İşte tüm detaylar!

Haber 15-04-24 17:20

Erzincan’da Ramazan Bayramı boyunca 17 bin 142 aracın trafik kontrolü yapıldı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, 5 Nisan 2024-14 Nisan 2024 tarihleri arasında Ramazan Bayramı trafik tedbirleri kapsamında toplam 17 bin 142 araç ve sürücüsü durdurularak trafik kontrolü yapıldı.

Yurthaber 15-04-24 15:42

Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.

Yurthaber 15-04-24 15:32

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir mazbatasını aldı:

CHP'den Ardahan Belediye Başkanlığına seçilen Faruk Demir, mazbatasını aldı.

Yurthaber 15-04-24 15:31

Milli Saraylara bağlı müzeler, bayram tatilinde ziyaretçi rekoru kırdı

Milli Saraylar Başkanlığına bağlı müzeler, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

Yurthaber 15-04-24 15:15

Rafting sezonu, yerli ve yabancı 5 bin kişi ile başladı

Melen Çayı’nda rafting sezonu Ramazan Bayramı sonrasında başladı.

Yurthaber 15-04-24 14:07

Ramazan Bayramı tatilinde Babadağ'dan 4 bin 53 kişi yamaç paraşütüyle uçtu

Dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezleri arasında gösterilen Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ’dan, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 4 bin 53 kişi yamaç paraşütü yaptı.

Yurthaber 15-04-24 14:02

Bursa Hayvanat Bahçesi bayram tatilinde 61 bin 800 ziyaretçi ağırladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı tatilinde 61 bin 800 ziyaretçi ağırladı.

Yurthaber 15-04-24 13:51

Kırşehir'deki Japon Bahçesi bayram tatilinde 14 bin kişiyi ağırladı

Kırşehir'in Kaman ilçesindeki Kalehöyük Arkeoloji Müzesi yerleşkesinde bulunan Japon Bahçesi'ni 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 14 bin kişi ziyaret etti.

Yurthaber 15-04-24 13:50

9 günlük tatilde Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali Türbesi’ni 100 bin kişi ziyaret etti

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Bilecik’e yerli ve yabancı turistler akın ederken, Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali Türbesini 100 bin kişi ziyaret etti.

Yurthaber 15-04-24 11:53

Kapadokya'da müze ve ören yerleri bayram tatilinde 243 bin 632 kişiyi ağırladı

Kapadokya bölgesindeki müze ve ören yerlerine, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 243 bin 632 kişi giriş yaptı.

Yurthaber 15-04-24 11:50

Bayram tatili Batı Karadeniz ve Doğu Marmara'nın turizm merkezlerini hareketlendirdi

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerine ev sahipliği yapan Karabük, Bartın, Kocaeli, Sakarya ve Düzce illeri, 9 gün süren Ramazan Bayramı ve eğitim öğretim ara tatilinde yüz binlerce tatilciye doğa ve tarihle iç içe vakit geçirme imkanı sundu.

Yurthaber 15-04-24 11:33

Alev alev yanan traktör demir yığınına döndü

Karaman’da park halindeki traktör alev alev yanarak demir yığınına döndü.

Yurthaber 15-04-24 10:11