Nurettin Sözen Haberleri

Ekrem İmamoğlu'ndan Tuzla'daki gerginlikle ilgili dikkat çeken sözler! 'Altında kalırsınız'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler hattının resmi açılışında konuştu. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile yaşanılan olay hakkında açıklamada bulunan İmamoğlu, Tuzla'daki arıtma tesisi açılışını belediye başkanı olduğu zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığını ancak, projenin Nurettin Sözen tarafından başlatıldığını hatırlatarak, "Böyle bir şeyin siyasi altlığını bu şekilde deşifre ettiğiniz zaman altında o kadar şey çıkar ki altında kalırsınız" dedi.

Haber 28-10-2022 14:25

İmamoğlu'na tebrik ziyaretleri

KKTC'nin İstanbul Başkonsolosu Fahri Yönlüer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarından Nurettin Sözen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti

Haber 08-07-2019 12:09

Eski İBB Başkanı Nurettin Sözen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: Siyaseti iflas edince eski defterleri karıştırıyor

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Nurettin Sözen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi. Sözen, 'Müflis tacir güç durumda kaldığı zaman eski defterleri karıştırırmış. Siyaseti iflas edince AK Parti Genel Başkanı eski defterleri karıştırıyor' dedi.

Haber 01-01-2019 10:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB eski Başkanı Sözen'e 'çöp' yanıtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Teşkilat Toplantısına katıldı. Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Nurettin Sözen'in," Grevi olmayan bir toplumda yaşamaktansa, çöp yığınlarıyla demokrasi içinde, sendikası, toplu sözleşmesi olan, grevi olan bir düzende yaşamayı yeğlerim diyorum" sözlerine yanıt verdi.

Haber 30-12-2018 21:33

Nurettin Sözen

Nurettin Sözen Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Nurettin Sözen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.