Plan Haberleri

Plan nasıl yazılır? Plan mı pilan mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizde yabancı kökenli olan farklı dillerden gelip zamanla değişim göstererek Türkçeleşen birçok kelime yer alır. Bu kelimelerin yazımlarında ya da söyleniş biçimlerinde sık olarak hataya düşülür. Hataların önüne geçebilmek için Türkçe yazım ve telaffuz kuralları geliştirilmiştir. Kurallara uyulması hâlinde yazım ya da telaffuz hatası yapılmaz. Plan kelimesi de bu tür kelimelerden biridir.

Egitim 07-09-2023 20:36

Gerçek uyuyan güzel hastalığına sahip! Dört gün boyunca aralıksız uyuyor...Hayatımı mahvediyor

Uyku birçok kişi için zamanımızı boşa harcadığımız bir vakit olarak görülse de vücudun en temel ihtiyaçları arasında üst sırada yer alıyor. Uykusuzluk kalp krizi, inme. kanser gibi hastalıkların risklerini artırıyor. Ancak fazla uyumak da sağlık açısından zararlar taşıyabiliyor. Kendini 'Gerçek Uyuyan Güzel' olarak adlandırılan bir kadın dört boyunca aralıksız uyuduğunu paylaşarak hastalığının etkilerini anlattı.

Haber 01-03-2023 09:40

Borçlardan kurtulmak için yapmanız gerekenler: Doğru planı uygulayın

Borçtan kurtulmak için bir sürü yöntem aranıyor. İnsanlar yüklü borçlara sahip olabiliyor. Bu borçlar ödenmedikçe can sıkıcı durumlara yol açıyor. Borçlardan kurtulmak için doğru tasarruf yöntemlerini tercih etmek gerekiyor. Borçları kapatmak için basit ve kararlı planlara ihtiyacınız olabilir. İşte en kısa sürede borçlardan kurtulmanızı sağlayacak yöntemler...

Kadin 22-10-2022 20:35

Seks uzmanları öneriyor: Orgazm olmanızı artıracak erotik planlar

Cinsel ilişki hem erkekler hem de kadınlar için oldukça önem taşıyor. Seks sırasında iki tarafın da kendine göre ihtiyaçları oluyor. Bu ihtiyaçların karşılanmaması orgazm sorunları yaratıyor. Seks uzmanları orgazm olmanızı artıracak 'erotik planlar' denilen önerilerde bulundu.

Haber 21-10-2022 17:08

Plan

Plan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Plan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.