Ramazan Bayrami Arefesi Tatil Mi Haberleri

Okullarda tatil sonrası ilk ders zili çaldı

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, 1 milyon 200 bin öğretmen, Ramazan Bayramı tatili ile birleşen "ara tatilin" ardından dersbaşı yaptı.

Yurthaber 2024-04-15 10:05:42

İstanbul'a girişleri yasaklandı! Bayram tatili dönüşü, trafiğe karşı 24 saatlik önlem

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle sona eriyor. Tatil için şehir dışına çıkan vatandaşların, İstanbul'a dönüşleri devam ederken; trafiği rahatlatmak adına bir takım yeni tedbirler alındı. İçişleri Bakanlığı kararıyla kamyon, TIR, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların kente girişleri 24 saat süreyle yasaklandı.

Haber 2024-04-14 06:51:17

Memur ve emekli zammında Cuma gününe dikkat! Merkez Bankası açıklayacak: Yüzde 44,19’luk kritik sınır

Ramazan Bayramı bitti ancak 9 günlük tatil halâ devam ediyor. Ancak piyasaları tatil sonrası yoğun bir ekonomi gündemi bekliyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Cuma günü hem emekli zammı hem memur maaşı zammı için çok kritik bir ipucu açıklayacak. Banka 2024 yılı için enflasyon tahminini duyuracak. İşte gelecek hafta ekonomiye damga vuracak veriler…

Finans 2024-04-13 11:21:49

Tatilin tadı kaçtı, bir tabak makarna 3 bin TL! Fiyatları gören vatandaşlar şaşkına döndü

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde tatil bölgelerindeki fiyatlar vatandaşları şoke etti. Doluluk oranı yüzde 60'larda kalan Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir tabak makarnanın fiyatı 3 bin TL'den satılıyor. Vatandaşlar karşılaştıkları tablo karşısında şaşırdıklarını ifade ederek "Kafelerden, restoranlardan bir şey almak mümkün değil, karnımızı doyurmak için süpermarketlerden alışveriş yapıp plaja geliyoruz" dedi.

Haber 2024-04-11 18:36:59

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 11-04-24 11:26

Yoğunluk oluştu! Normal günlere göre sınır kapılarından çıkışlar 3 kat arttı...

9 günlük bayram tatilini bazı vatandaşlar sevdikleriyle bayramlaşarak, bazı vatandaşlar memleketlerine ya da tatil yörelerine giderek bazı vatandaşlar ise yurt dışına çıkarak geçirmeyi tercih etti. Bayram tatilinde sınır kapılarından çıkışların da 3 kat arttığı öğrenildi. Edirne Valisi Yunus Sezer, Ramazan Bayramı tatilinde Edirne'deki sınır kapılarından yurt dışına çıkışların 3 kat arttığını belirtti.

Haber 10-04-24 09:52

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 09-04-24 11:14

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak? Yola çıkacaklar dikkat: Meteorolojiden uyarılar geliyor! Yağış geliyor...

9 günlük bayram tatili başladı. Vatandaşların kimisi aileleriyle vakit geçirmek için memleketlerine kimisi ise tatil beldelerine gitmeyi tercih ediyor. Bayram tatiline çıkacakların hava durumunu da dikkate alması gerekiyor. Meteoroloji bölge vererek uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Orhan Şen de gök gürültülü sağanak uyarısı vererek risk altındaki illeri sıraladı. İşte bayramda hava nasıl sorusunun cevabı!

Haber 07-04-24 10:17

Bayram öncesi herkes oraya akın etti! Yoğunluk oluştu... Yaptırmak için sıraya girdiler

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Çankırı’da tatil için başka şehirlere gitmek için yola çıkacak vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu.

Haber 06-04-24 12:05

Bayramda çalışacaklar dikkat! Fazla mesai ücreti hesaplaması yaparken kafanız karışmasın… Resmi tatilde 1 saat bile çalışana 1 günlük ücret

Çalışma hayatında hem işverenler hem de çalışanlar açısından tereddüt oluşturabilen konulardan biri de fazla mesai ücreti. Ramazan Bayramı yaklaşırken, bayramda da çalışacak olanların ‘Fazla çalışma ücreti nasıl hesaplanır? Resmi tatillerde fazla çalışma ücreti ödenir mi? gibi sorulara yanıt aramasına sebep oldu. Konunun detayları belli oldu.

Finans 06-04-24 10:42

Bayram tatili başladı, vatandaşlar yollara düştü! Düzce ve Bolu'da trafik yoğunluğu oluştu

Ramazan Bayramına günler kala, 9 günlük bayram tatili haftanın son iş günü olan bugün itibarıyla başladı. İstanbul'da bayram tatili nedeniyle trafik yoğunluğu da yaşandı. Öte yandan Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul havalimanları ile Büyük İstanbul Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu. Ayrıca Düzce ve Bolu'da bayram nedeniyle araç yoğunluğu yaşandı.

Haber 05-04-24 17:04

Türkiye'ye Arap turist akını: Adreslerini belirlediler! Talep patlaması yaşanıyor

İstanbullular ramazan için farklı illerde tatil planı yaparken tatili mega kentte geçirmeye hazırlananların sayısı da az buz değil. Öyle ki otellerde doluluk oranları yüzde 60'ları buldu. En yoğun talep ise Orta Doğu ülkelerinden.

Haber 05-04-24 15:55

İstanbul Havalimanı’nda bayram tatili yoğunluğu

Ramazan Bayramına sayılı günler kala 9 günlük bayram tatilini memleketlerinde veya tatil bölgelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, günün erken saatlerinden itibaren İstanbul Havalimanı’nda yoğunluk oluşturdu.

Yurthaber 05-04-24 13:40

'Bir aile 15 bin TL'ye 5 gün tatil yapabilir' Bayramın gözdesi orası! 300 binden fazla kişi... 'Fiyatların en uygun olduğu dönem'

9 günlük Ramazan Bayramı tatili için rezervasyon yaptırılan turistik tesislerin doluluk oranı yüzde 70'i aşarken, sanatçılı otellerde de bu oran yüzde 90'ın üstüne çıktı. Bayram tatilinde en yoğun ilgiyi ise Antalya görüyor.

Finans 05-04-24 12:07

Prof. Dr. Orhan Şen 'Umduğunu bulamayacaklar' deyip paylaştı! Bayramda hava nasıl? Tatil planlayanlar dikkat... Meteoroloji'den son dakika 5 - 9 Nisan hava durumu

Bayram tatilinde hava nasıl? 5 Nisan - 9 Nisan arası hava nasıl olacak? Ramazan bayramına günler kala vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen de "Bayram tatili havası" başlıklı paylaşımlarıyla tahminlerini aktardı. Peki, bayramda tatil yapmayı düşünenleri nasıl bir hava bekliyor? İşte son dakika il il hava durumu tahminleri...

Haber 05-04-24 09:35

Ramazan bayramında yüksek otobüs bileti fiyatına önlem! Bakan Uraloğlu seyahat edecekler için tek tek açıkladı: Para cezası yolda

Ramazan Bayramı’na bir haftadan kısa bir süre kala tatil planlaması yapanlar için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu alınan önlemleri tek tek açıkladı. 9 günlük bayram tatili için otobüs ile seyahat edecek yolcuların fahiş fiyat ile karşılaşmaması için firmalara bazı yetkiler verildi. Alınan önlemlere rağmen otobüs bileti fiyatlarında fahiş artış yapanlara idari para cezası verileceği açıklandı.

Finans 04-04-24 11:54

Oturduğunuz masaya dikkat: 2 katı fiyat ödemek zorunda kalabilirsiniz! Bayram tatili öncesi kabusu yaşamayın

50 liralık ürünü 100 liraya satmaya çalışıyorlar, ellerinde kalmış ürünleri 'ucuz ürün' diye piyasaya sürüp insanların canını tehlikeye atıyorlar! Ramazan Bayramı yaklaşırken alışveriş listesi hazırlayanlara da tatil hazırlığı yapanlara da önemli uyarı geldi. Tatil bölgelerinde vatandaşların önce masaya bakması gerekiyor; masada o liste yoksa beklenmedik bir şekilde fahiş fiyatla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Finans 02-04-24 11:42

Tüketicilere bayram alışverişinde fahiş fiyat ve açıkta satılan ürün uyarısı

Tüketiciler Derneği Genel Başkanı Levent Küçük, Ramazan Bayramı'na yönelik tatil planı yapan, bayram alışverişine hazırlanan tüketicilerin mağdur olmaması için uyarılarda bulundu.

Yurthaber 02-04-24 11:15

Schengen derdi bitti, yeni dönem başladı: Yunan adalarına 'kapıda vize' ücreti belli oldu! Bu adalarda her hafta tatil yapabilirsiniz

9 günlük Ramazan Bayramı tatili yaklaşırken Türk vatandaşlarına yepyeni bir tatil fırsatı doğdu: Artık Schengen vizesi derdi yaşanmaksızın Yunan adaları ziyaret edilebilecek. Uygulama başladı, Yunan adaları vize ücreti de belli oldu. Peki 'kapıda vize' ile hangi Yunan adaları ziyaret edilebilecek? İşte Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının tüm ayrıntıları...

Finans 02-04-24 10:49

Memur ve sözleşmeli personel maaşları erken ödenecek mi? Bakanlıktan açıklama geldi

Memur ve sözleşmeli personel maaş ödemelerinin Ramazan Bayramı'ndan öncesine çekilmesini istedi. Hazine ve Maliye Bakanlığı maaş ödemeleriyle ilgili bir duyuru yayımladı. Maaş işlemlerinin en geç 8 Nisan'a kadar tamamlanmasını istedi.

Finans 02-04-24 07:22

1 Nisan'da (yarın) okullar tatil mi? 31 Mart seçimlerinin ertesi günü için Milli Eğitim Bakanlığı kararını verdi! 81 ilde Valiliklere resmi yazı gönderdi

1 Nisan'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar (bugün) yapılan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.

Egitim 28-03-24 15:06

2024 Ramazan bayramı ne zaman? 2024 Ramazan bayramı ne zaman başlıyor?

2024 Ramazan ayı sonrası Ramazan Bayramı tatili, özellikle uzakta yaşayan aileleri ile kavuşmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenmektedir. Resmi tatil kapsamında yer alan Ramazan Bayramı'nda, bayramın ne zaman hangi gün başlayacağı ve tatil süresi araştırılmaktadır. Peki, 2024 Ramazan bayramı ne zaman?

Haber 21-03-24 23:41

Oruçluyken istemeden, yanlışlıkla, unutarak yemek içmek orucu bozar mı? Unutarak yiyen kişiye oruçlu olduğunun hatırlatılması gerekir mi?

11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Müslümanlar oruç ibadetini gerçekleştirir. Her Ramazan oruçla ilgili bazı soruların cevabı merak edilmektedir. Oruçla ilgili sıklıkla merak edilen orucu bozan ve bozmayan durumlardır. Peki oruçluyken yanlışlıkla yemek içmek orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:30

Oruçluyken kan verilir mi? Oruçluyken kan alınır mı? Oruçluyken kan vermek ve kan almak orucu bozar mı?

Ramazan ayında, orucu bozan eylemlerle ilgili pek çok sorunun yanıtı merak konusu olabilir. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından orucu bozan eylemler ve durumlar detaylı bir biçimde incelenmiştir. Oruç ibadeti, yememek, içmemek ve cinsel birleşmeden uzak durmak anlamına geldiğin için, oruç esnasında bu tür eylemlerin orucu bozduğu düşünülür. Peki oruçlu tutarken kan vermek ve vücuda kan almak orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:20

Sahurda ezan okunurken su içilir mi? Sahurda ezan bitene kadar yemek yenilebilir mi?

Ramazan ayında hem sahurda hem de iftar zamanında yeterli beslenmek önemli bir eylemdir. Bu konuda sahur vaktinden sonra oruç başlamak üzereyken, ezan okunurken su içilir mi konusu orucuna zarar gelmeden yerine getirmek isteyen kişilerin aklına takılmaktadır. Peki sahurda ezan okunurken su içilir mi?

Haber 21-03-24 23:09

Seçim günü resmî tatil mi? Seçim günü iş yerleri açık mı?

Seçim dönemleri, oy kullanma hakkına sahip olan her seçmen için son derece önemli bir dönemdir. Bu dönem ayrıca toplumun geleceğini de büyük ölçüde etkilemektedir. Seçim zamanlarında Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen birtakım kurallar mevcuttur. Bu kurallarla birlikte seçim gününde bazı temel yasaklar da getirilmektedir. Peki seçim günü resmî tatil mi, seçim günü iş yerleri açık mı?

Haber 21-03-24 18:08

Bayram ikramiyesinde dikkat çeken 'dilekçe' detayı! Geri sayım başladı, emeklilere uyarı geldi

Milyonlarca emekli Ramazan Bayramı öncesi verilecek bayram ikramiyelerini beklerken yeni emekli olacaklara da 'dilekçe' uyarısı geldi. 2 -5 Nisan tarihinde ödenecek bayram ikramiyesinden yeni emekli olacaklar yararlanabilecek mi?

Finans 19-03-24 11:12

İftar çadırı nedir, neden kurulur? İftar çadırı ücretli mi?

Ramazan ayında Müslümanlar oruç tutarak ibadet eder. Ramazanda oruç ibadetini yerine getirecek kişiler için hayırsever vatandaşlar ve belediyeler tarafından il ve ilçelerin belirli noktalarına da ramazan çadırları kurulur. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik düzenlenen bu uygulama sayesinde birçok Müslüman birlikte iftar yapar. Peki iftar çadırı nedir, neden kurulur? İftar çadırı ücretli mi?

Haber 15-03-24 02:15

Bayram 9 gün mü olacak? Açıklama geldi: 6 Nisan ile 14 Nisan arasında…

Ramazan Bayramı yaklaşırken milyonlar ‘bayram 9 gün olacak mı?’ diye merak ediyordu. Bu yıl bayram 10-11-12 Nisan tarihlerine denk geliyor. 9 Nisan Salı günü ise arife. Çalışanlar sadece 8 Nisan 2024 Pazartesi izin alarak 9 gün tatil yapabilecek. Henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi ama turizm sektöründe hazırlıklar 9 gün tatil beklentisi ile başladı.

Finans 13-03-24 16:41

Öğrenciler, çalışanlar... Herkes bu haberi bekliyor! Bayram tatili kaç gün olacak: Kritik 'Pazartesi' detayı

11 ayın sultanı Ramazan ayı başladı. 30 günün ardından mübarek aya bayramla veda edilecek. Tatil yapmak isteyenler, öğrenciler, çalışanlar ise şimdiden bayram tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. Turizmciler de konuya dahil olarak 9 günlük tatil istedi. Seçim, bayram, nevruz ve paskalyanın arka arkaya gelmesiyle turizmciler tatil sezonunun erken başlamasını ümit ediyor.

Finans 11-03-24 10:01

'48 saat yaşanacak' 81 şehirde bekleniyor! Kar yağacak mı? 'Ramazanın 3. gününden itibaren...' Meteoroloji'den son dakika 7 - 11 Mart hava durumu

Kar yağacak mı? Kar bekleniyor mu? Kar yağacak iller hangileri? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur var mı? Son dönemde yaşanan meteorolojik değişimler vatandaşların sık sık bu soruları sormasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken kısa bir süre kalan Ramazan ayında da havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Hava Forum'dan yapılan açıklamaya göre Ramazan ayında Afrika ılık hava dalgasıyla başlanacak ancak 3. gününden itibaren Balkan serinlemesi geliyor.

Haber 07-03-24 10:05

Oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Her yıl Ramazan ile birlikte birçok terim ve adet günlük hayatın parçası hâline gelir. Bereket ayı ve sabır ayı olarak da kabul gören, 1 ay süren Ramazan ayı beraberinde birçok soruyu da getirir. Oruç ise bu dönemin en önemli terimlerinden biri olarak karşımıza çıkar. Peki oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Haber 04-03-24 23:00

Teravih nasıl yazılır? Teravih mi teravi mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Ramazan ayında yatsı namazından sonra kılınan namazı temsil eden teravih kelimesinin yazılı dildeki kullanımı çoğu zaman karıştırılır. Bu sözcüğün doğru yazılışına yönelik sıklıkla yapılan hata ise h sesinin kullanımına ilişkindir. Dolayısıyla teravih sözcüğü yazılırken bu ifadenin sonunda h sesinin kullanılıp kullanılmadığı açıklanmalıdır. Ayrıca teravih kelimesinin geçtiği cümle örnekleri sıralanarak ilgili ifadenin yazılı dildeki kullanımının yakından incelenmesi mümkün hale getirilmelidir.

Egitim 03-03-24 10:04

Zam üstüne zam isyan ettirdi! Kırmızı et fiyatları indirime o tarihte mi gidiyor? 3-5 firma tırmandırıyor

Ramazan yaklaşırken kırmızı et fiyatlarındaki artış gündemde. Son dönemde kuzu ve danaya üst üste gelen zamlar isyan ettirdi. Rekabet Kurumu konuyu gündemine alırken kırmızı et üreticileri birkaç büyük firmanın kırmızı et fiyatlarını özellikle bazı illerde tırmandırdığını söyledi. Peki kırmızı et fiyatlarında artış devam edecek mi? "Suni piyasa"yı işaret eden üreticiler tarih vererek indirim beklentisini açıkladı.

Finans 01-03-24 14:14

Hastalık izni nedir, nasıl alınır? Hastalık izninde maaş kesilir mi?

Çeşitli kurumlarda farklı sigorta türlerine bağlı olarak çalışan her kişinin çeşitli izin hakları bulunur. Doğum izni, süt izni, babalık izni, ölüm izni, yeni iş arama izni, resmi tatil izni, ücretli ve ücretsiz izinler ve hastalık izni bunlardan bazılarıdır. Her bir izin türünün kendine has kuralları ve koşulları bulunur. Bu koşullar ve kurallar resmî kurumlarca ve kanunlarla belirlenmiştir.

Haber 05-02-24 15:36

10 Nisan öncesi yeni kulis! Erdoğan ‘Emekliler Yılı’ ilan etmişti: Emekli bayram ikramiyesi 5 bin lira mi olacak?

Ramazan Bayramı öncesi zam müjdesi gelecek mi? 2 bin liralık emekli ikramiyesi 5 bin lira mı olacak? Son günlerin en hararetli tartışması için yeni iddialar ortaya atıldı. Ankara kulislerinde 10 Nisan’daki Ramazan Bayramı öncesinde hükümetin bayram ikramiyelerinde de artışa gideceği iddiası emeklileri heyecanlandırdı. İşte konuşulan o rakam ve haberin detayları…

Finans 03-02-24 08:52

Müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılardan diyerek Türkiye'yi terk etmişti! Merve Taşkın fazla dayanamadı

Türkiye'yi terk eden fenomen Merve Taşkın fazla dayanamadı. Ülkeye dönüş yapan ancak tatil için mi yoksa kalıcı mı döndüğü bilinmeyen fenomen sosyal medyadan da paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Magazin 16-01-24 11:31

Peş peşe kart tatili haberleri geliyor! İşte 15 Ocak pazartesi bugün okulların tatil olduğu iller...

Hafta sonunu soğuk ve yoğun kar yağışlı geçiren illerde okulların tatil olup olmayacağı merak konusu. Meteorolojiden gelen kar yağışı ile ilgili uyarılarının ardından gözler okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili yapılacak açıklamalara çevrildi. Peki, bugün okullar tatil mi, 15 Ocak'ta okul var mı? Pazartesi günü (bugün) hangi illerde okullar tatil? İşte yanıtı...

Haber 15-01-24 06:37

1 Ocak 2024 resmi tatil mi, kamu kurumları kapalı mı olacak? 1 Ocak 2024 tarihinde okul, hastane, eczane, banka, kargo ve noterler...

Yılbaşı günü için plan yapan vatandaşlar 1 Ocak 2024 Pazartesi gününün resmi tatil olup olmadığı konusunda bilgi edinmek için internette sorgulama yapıyor. Yılbaşı gecesi yapılacak programların ardından yeni yılın ilk günü resmi kurumlara gitmek isteyen vatandaşlar 1 Ocak 2024 Pazartesi günü kamu kurumlarının açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, 1 Ocak 2024 Pazartesi resmi tatil mi? İşte detaylar...

Haber 29-12-23 15:02

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 19 Aralık 2023 hangi ilçelerde okullar tatil edildi, Erzurum, Van, Erzincan valiliklerinden açıklama geldi mi?

Bugün okulların tatil olup olmadığı Erzurum, Van ve Erzincan gibi olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerimizde yayan öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Valiliklerden konuya ilişkin açıklama ya da duyuru yayımlanıp yayımlanmadığını öğrenmek isteyen birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki bugün okullar tatil mi? 19 Aralık 2023 hangi ilçelerde okullar tatil edildi? İşte detaylar...

Haber 19-12-23 06:39

Yalı Çapkını final mi yapıyor? İddialara bomba açıklama

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizinin final yapacağına dair çıkan iddialar tüm izleyenleri şoke etti. Final iddialarına bomba açıklama ise gecikmedi.

Magazin 14-12-23 16:53

Gözde Kansu, Yalı Çapkın'ın Ferit'i Mert Ramazan Demir ile fena dalga geçti! İçliğin içinde mi?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi gündemden düşmüyor. Dizide Gülgün Korhan karakterine hayat verem Gözde Kansu'nun Mert Ramazan Demir'e yaptığı yorum ise sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin, "İçliğin içinde mi çocuğum?" sözleri görenleri gülümsetti.

Magazin 10-12-23 10:14

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 8 Aralık Cuma İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir bugün okul var mı, kar tatili mi? Meteoroloji'den uyarı!

Bugün okulların tatil olup olmadığı veli ve öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Yurt genelinde etkili olan soğuk hava dalgası yer yer kar yağışına dönüştü. Antalya, İzmir ve Bursa gibi illerde şiddetli yağış olması nedeniyle 'Bugün okul var mı' ekranı sorgulanıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların durumu merak ediliyor. İşte kar tatili ve bugün okullar tatil mi sorularının yanıtları...

Haber 08-12-23 07:10

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 7 Aralık 2023 Perşembe okullar tatil oldu mu, hangi illerde tatil edildi?

"Bugün okullar tatil mi?" sorusunun yanıtı 7 Aralık 2023 Perşembe günü olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerde yaşayan öğrenci ve veliler tarafından merak edildi. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Tokat çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Birçok kişi internette "Bugün okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 7 Aralık 2023 Perşembe okullar tatil oldu mu? İşte detaylar...

Haber 07-12-23 07:28

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 6 Aralık 2023 Çarşamba okullar tatil oldu mu, hangi illerde tatil?

"Bugün okullar tatil mi?" sorusunun yanıtı 6 Aralık 2023 Çarşamba günü olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerde yaşayan öğrenci ve veliler tarafından merak konusu oldu. Bugün Meteoroloji'den yapılan açıklamada yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı belirtildi. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ,Karadeniz'in iç kesimlerinde yağmur ve sağanak bekleniyor. Peki, bugün okullar tatil mi? 6 Aralık 2023 Çarşamba okullar tatil oldu mu, hangi illerde oldu?

Haber 06-12-23 07:04

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 5 Aralık 2023 Salı okullar tatil mi, bugün ders var mı, hangi illerde tatil edildi?

"Bugün okullar tatil mi?" sorusunun yanıtı 5 Aralık 2023 Salı günü olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerde yaşayan öğrenci ve veliler tarafından merak konusu oldu. Bugün Güney Ege kıyıları, Doğu Akdeniz'in doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile birçok ilde yağmur ve sağanak bekleniyor. Peki bugün okullar tatil mi? 5 Aralık 2023 Salı okullar tatil mi, bugün ders var mı, hangi illerde tatil edildi? İşte detaylar...

Haber 05-12-23 08:29

Yalova'da okullar tatil mi son dakika? 4 Aralık Yalova'da okullar tatil mi, kaç gün? Armutlu ilçesinde flaş karar!

Yalova'da okullar tatil mi? Bu kentte yaşayan öğrenciler Marmara Denizi'nde gerçekleşen ve Bursa, İstanbul gibi illerden de hissedilen deprem sonrası internette araştırma yapıyor. Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem sonrası eğitime ara verilip verilmediğini araştırıyor. Peki, Yalova'da okullar tatil mi edildi? 4 Aralık Yalova'da okullar tatil mi, kaç gün?

Haber 04-12-23 13:20

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 4 Aralık 2023 Pazartesi okul var mı, valiliklerden kar tatili açıklaması geldi mi?

Bugün okulların tatil olup olmadığı 4 Aralık 2023 Pazartesi günü olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerde yaşayan öğrenci ve veliler tarafından merak konusu oldu. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; hava sıcaklıkları Marmara Bölgesi'nde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde ise mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredecek. Olumsuz hava koşullarının görüldüğü illerde birçok kişi internette, "Bugün okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Haber 04-12-23 08:11

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, valilikten açıklama geldi mi? 30 Kasım 2023 hangi illerde okullar tatil edildi?

Bugün okulların tatil durumu ile ilgili ayrıntılar öğrenci ve veliler tarafından merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrası geçtiğimiz günlerde etkisini gösteren olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde eğitime 1 gün süreyle ara verilmişti. Kıyı Ege, Trakya çevreleri ile İstanbul, Kocaeli ve Aydın'da yoğun yağış uyarısında bulunuldu. Peki, bugün okullar tatil mi? 30 Kasım 2023 hangi illerde okullar tatil edildi?

Haber 30-11-23 08:36