Secim Genelgesi Maddeleri Haberleri

Geçmeyen mide ağrılarını bıçak gibi kesiyor! Muzun içine bir yemek kaşığı eklemek yetiyor

Mide ağrısı, günlük yaşamımızı olumsuz etkileyen rahatsız edici bir durumdur. Bazı doğal çözümler bu ağrıları hafifletebilir. Muz, içeriğindeki besin maddeleri sayesinde mide ağrısını kesmede etkilidir. Muzun içine ekleyeceğiniz 2 malzeme ile hazırlanan bu karışım geçmeyen mide ağrılarına anında etki ediyor. İşte mide ağrılarına doğal ve etkili çözüm...

Kadin 2024-05-07 09:12:16

Özgür Özel duyurdu! CHP'nin kazandığı belediyelerde başlayacak: Türkiye'de yeni bir çağ açacağız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti olarak gelecek hafta kazandıkları belediyelerde uygulamaya koymak üzere "israf ve tasarruf genelgesi" yayımlayacaklarını belirterek, diğer partilere de örnek olmasını isteyeceklerini söyledi. Özel genelgeyle ilgili, "Türkiye'de yeni bir çağ, yeni bir çığır açacağız. Sonra da herkesten bu tasarrufa ve bu israfı sonlandırmaya katkı sağlamasını isteyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-27 16:46:02

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli yakalandı

Avcılar'da baskın yapılan adreste şüphelilerin delilleri yok etmek için uyuşturucu maddeleri ateşe vermesiyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 2024-04-26 15:24:06

Masada silah bırakma var! Türkiye'nin tezi Hamas'ın ön şartı oldu

Hamas'ın üst düzey yöneticilerinden Halid Hayya, silah bırakma şartlarını açıkladı. Hayya, daha önce Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın gündeme getirdiği, maddeleri tek tek sıraladı.

Haber 2024-04-25 11:49:53

Tek seferde yakalanan 3. en büyük kokain miktarı! Çuval çuval taşırken fotoğraflandılar: Ardından kıskıvrak yakalandı

Kocaeli merkezli 3 ilde elebaşılığını yabancıların yaptığı “Uluslararası Uyuşturucu Madde” organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-11” operasyonlarında toplamda; 608 kilogram kokain ve 827 kilo 500 gram uyuşturucu madde çoğaltımında kullanılan ara kimyasal madde ele geçirildi. Bu operasyonda yakalanan kokain miktarı, EGM tarafından Türkiye’de bir defada yakalanan “3. en büyük kokain miktarı” oldu. Öte yandan şüphelilerin maddeleri taşıdıkları anlara dair görüntüler yayınlandı.

Haber 11-04-24 08:05

İsrail'e yeni yaptırımlar gelecek mi? Ticaret Bakanı Bolat'tan ihracat kısıtlaması açıklaması: Gelişmelere göre karar verilebilir

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail'e ihracat kısıtlaması kararıyla ilgili açıklamalar yaptı. Bolat, "Maalesef bugüne kadar uluslararası bir ambargo kararı alınmadı. Dünyada Türkiye, bu sabah alınan kararla bir işaret fişeği yakmıştır. Türkiye ambargo uygulayan ilk ülke oldu. Bu ürünler seçilirken temel gıda maddeleri kapsam dışı bırakıldı. Gelişmelere göre bu ürünlerle ilgili de karar verilebilir." dedi.

Finans 09-04-24 23:30

Eğer ilişkinize ikinci şansı verdiyseniz bilmeniz gereken 4 madde!

İlişkilerde ikinci şans vermek, cesaret gerektiren ve önemli bir adımdır. ilişkiye ikinci bir şans verirken dikkate almanız gereken bazı önemli noktalar vardır. Bu maddeler, ilişkinizin sağlıklı ve sürdürülebilir olması için önemlidir. İkinci şansı değerlendirirken, bu maddeleri göz önünde bulundurmanız ilişkinizin sağlığı bakımından oldukça faydalı olacaktır.

Kadin 14-03-24 00:55

Yerel zincir marketler İstanbul'da temel gıdada yüzde 25'e varan indirim yapacak

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (İstanbul PERDER) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olmak üzere ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e varan indirim yapacaklarını duyurdu.

Finans 12-03-24 13:50

Gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneri! Genç görünmek isteyenler bu maddeleri uyguluyor

Genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmak birçok kişinin arzusudur. Doğru bakım yöntemleriyle bu hedefe ulaşmak mümkün. Daha gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneriyi dikkate almanızda fayda var. Genç görünmek isteyenlerin uyguladığı bu öneriler, cildin elastikiyetini artırarak ve yaşlanma belirtilerini azaltarak genç bir görünüm sağlamaya yardımcı oluyor. Doğru bakım alışkanlıklarıyla, cildinizi daha sıkı ve gergin tutarak cam gibi bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 12-03-24 10:00

Aynaya bakınca anlaşılıyor! Yüzünüzden okunan 5 vitamin eksikliği ve iyi gelen yiyecekler

Yüzümüz, sağlık durumumuzun bir yansıması olabileceği gibi bazı vitamin eksiklikleri de yüzümüzde belirgin şekilde ortaya çıkabilir. Yüzümüzden okunan belirtiler bize vücudumuzun ihtiyaç duyduğu vitaminler ve besin maddeleri hakkında ipuçları verir. Bu nedenle, vücudunuzdaki vitamin eksikliklerini tespit ederek doğru besinleri tüketerek sağlıklı ve dengeli bir yaşam sürmek önemlidir.

Kadin 12-03-24 09:13

Peş peşe zamlar tepki çekmişti, bazı marketler fiyatı sabitledi! Liste belli oldu

Kırmızı ete gelen peş peşe zamlar tepki çekerken İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği'nden yeni hamle geldi. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere, Et ve Süt Kurumu ile protokol çerçevesinde ramazan ayı boyunca bazı marketlerde fiyatların sabitlendiğini söyledi.

Finans 05-03-24 11:55

SGK'dan 'asgari ücret' genelgesi! 700 lira olmuştu: Eksik prime destek verilmeyecek

Asgari ücret desteği 700 liraya yükseltilmişti. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) eksik prim bildiren işveren için bir genelge yayımladı. Buna göre brüt asgari ücretin onda birini geçen tutarda eksik prim bildiren işverenin desteği iptal edilecek.

Finans 02-03-24 14:27

Emeklileri rahatlatacak dokunuş! Erdoğan'a rapor sunuldu... Tarih verip Birinci gündem maddesi diyerek açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde emekli maaşlarının "yeterli" olmadığını ifade etti. Bunun üzerine Ankara kulislerinde Erdoğan'ın emekli maaşlarını öncelikli gündem maddeleri arasına aldığı konuşulmaya başladı. Gazeteci Abdülkadir Selvi, "Erdoğan mutlaka emeklileri rahatlatacak bir dokunma yapacaktır" sözleriyle dikkat çekti. Gazeteci Cem Küçük ise tarih vererek Erdoğan'a sunulan rapordan söz etti ve "İnsanlar adaletsizliğe kızıyor" dedi.

Finans 01-03-24 08:46

Uyuşturucuyu paket paket yol kenarlarına saklayıp satmak istedi! İşler istediği gibi gitmedi

Konya'nın Kulu ilçesinde uyuşturucu maddeleri yol kenarının farklı noktalarına paketler halinde saklayıp, satmak isteyen M.Y.B., polis ekiplerince yakaladı. M.Y.B.'nin üstünde, sırt çantasında ve sakladığı noktalardaki paketler içinde toplam 800 gram eroin ele geçirildi.

Haber 22-02-24 00:35

Karaciğeri tertemiz, karnı dümdüz yapıyor! Bağırsaklardaki tüm atık maddeleri temizliyor

Sağlıklı bir yaşam için vücudumuzun iç temizliği büyük önem taşır. Bunun için beslenme alışkanlıklarımızın yanı sıra düzenli olarak detoks yapmak da önemlidir. Detoks yapmanın en etkili yollarından biri karaciğer ve bağırsakların doğal temizliğini desteklemektir. İşte tam da bu noktada bu kür tarifi karaciğer ve bağırsaklarınızı tertemiz yapmaya yardımcı olur.

Kadin 16-02-24 15:55

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! TBMM'de kabul edildi, en düşük emekli aylığı...

Emekli aylıkları ve emekliye verilecek zam oranı maddeleri TBMM'de kabul edildi. Böylece en düşük emekli aylığı 10 bin TL olurken, zam oranı da yüzde 49.25 olarak güncellenecek. Ayrıca, asgari ücret desteği 2024 yılında aylık 700 lira olarak uygulanacak. Sigortalının kısa çalışma ödeneğinden yararlanabilmesi için gereken asgari prim ödeme gün sayısı 600'den 450'ye indirilecek.

Finans 25-01-24 00:49

Cennet hurması (Trabzon Hurması) nedir? Cennet Hurması faydaları nelerdir?

Doğal beslenme diğer adı ile organik olarak beslenme insan sağlığı için son derece faydalı bir beslenme şekli olarak öne çıkar. Bu alanda uzman doktorların da önerdiği şekilde beslenerek çok daha sağlıklı yaşamak mümkün olabilmektedir. Çeşitli takviyeler, vitaminler ya da ilaçlar yerine; direkt olarak bu ilaçların ve takviye besinlerin ham maddeleri olan meyve ya da sebzeleri tüketmek birçok uzmanın da tavsiye ettiği bir beslenme şekli olarak bilinir.

Haber 11-01-24 20:33

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı! Kabine Toplantısı bugün yapılacak mı?

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı ve saati vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere Kabine Toplantısı 2 haftada bir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştiriliyor. Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı gibi konuları yakından takip edenler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? 27 Aralık 2023 Kabine Toplantısı var mı, gündem maddeleri neler? İşte ayrıntılar...

Haber 27-12-23 11:06

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? 18 Aralık Pazartesi günü Kabine toplanacak mı, gündem maddeleri neler?

Kabine toplantısı tarihi ve gündem maddeleri merak edildi. Bilindiği üzere kabine toplantısı iki haftada bir pazartesi günleri toplanıyor. Gündem konularının ele alındığı Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşiyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? 18 Aralık Pazartesi günü Kabine toplanacak mı, gündem maddeleri neler?

Haber 16-12-23 16:37

Çocuk ve yatak odasına en faydalı bitki: Hava filtresi gibi çalışıyor, kirliliği emiyor!

Evdeki bitkiler sadece dekorasyon için değil, aynı zamanda sağlık açısından da oldukça önemlidir. Özellikle çocuk odalarında ve yatak odalarında bulundurulan bu bitki, adeta bir hava filtresi gibi çalışarak iç ortam hava kalitesini artırabilir. Bu bitki, çevreden zararlı maddeleri emerek ve havayı temizleyerek, odadaki hava kirliliğini azaltıyor. Çocuklar için ve uyku odalarında tercih edilen bu bitki sadece oksijen üretmekle kalmayıp aynı zamanda rahatlatıcı bir etki de yaratıyor.

Kadin 16-12-23 11:58

Geçmeyen öksürüğün nedenleri nelerdir? Geçmeyen öksürüğe ne iyi gelir?

Öksürük, hava yolları ve boğazdan mikrobik etkenler, yabancı parçacık, mukus veya çeşitli sıvılar gibi maddeleri uzak tutmak için oluşan bir reflekstir. Beynin verdiği komutla yaşanır. Bu sayede öksürük geliştiği zaman akciğer içinden hava, hızlıca atılır. Farklı türdeki öksürükler farklı durumlardan kaynaklı olabilir. Özellikle uzun süren öksürük yaşanması gibi durumlarda vakit kaybı yaşamadan doktora gidilmelidir. Peki geçmeyen öksürüğün nedenleri nelerdir? Geçmeyen öksürüğe ne iyi gelir?

Haber 10-12-23 22:36

DMM'den Suriyeliler Türkiye'de Kalsın Genelgesi başlıklı habere yalanlama!

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı ve İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), “Suriyelilerin Türkiye’de kalması için genelge hazırlandığı” iddialarını yalanladı.

Haber 04-12-23 23:53

TFF yetkilileri Riva'da acil olarak toplandı!

TFF yönetimi ve Kulüpler Birliği Vakfı, Riva'da acil olarak toplanma kararı aldı. Yapılan toplantının gündem maddeleri belli oldu...

Spor 30-11-23 14:19

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Faizsiz evlilik kredisi, taşerona kadro, ev hanımlarına emeklilik...

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağına ilişkin detaylar merak edildi. Faizsiz evlilik kredisi, taşerona kadro ve ev hanımlarına emeklilik konularında son durumu öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Gerçekleştirilecek ilk Kabine Toplantısı'nda Aile ve Gençlik Bankası tarafından fonlanması beklenen birçok konunun ele alınması bekleniyor. İşte Kabine Toplantısı'na dair ayrıntılar...

Haber 13-11-23 11:44

KENTSEL DÖNÜŞÜM YASASI nedir, maddeleri nelerdir? Meclis'te kabul edildi! Kentsel dönüşüm yasası maddeleri!

Kentsel dönüşüm yasası ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yasa içeriği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edildi. Bahsi geçen kanun teklifi ile kat maliklerinin uzlaşmada 3’te 2’yi yakalama zorunluluğunun önüne geçilmesi planlanıyor. Peki, kentsel dönüşüm yasası nedir? Kentsel dönüşüm yasası maddeleri nelerdir?

Finans 08-11-23 07:48

Mucizevi besin: Bağırsakları temizliyor, kolesterolü dengeliyor! İşte saymakla bitmeyen faydaları

Adeta şifa niyetinde olan bamya tohumu diyabetten kabızlığa birçok hastalığın önüne geçebilme özelliğine sahip. Velinimet değeri taşıyan bamya tohumunun içinde demir, kalsiyum, magnezyum ve çinko gibi önemli besin maddeleri yer alır. Bamya tohumunu haftada bir kez tüketmek, yorgunluğu alıp götürüyor. Sabah yorgun uyananları yataktan zımba gibi uyandıran mucize besin bamya tohumunun faydaları haberimizde.

Haber 05-11-23 08:51

Enerji tasarrufu genelgesi yayımlandı! Hedef yüzde 30'a çıkarıldı

Kamu binalarında asgari enerji tasarrufu içeren Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu binalarında asgari enerji tasarrufu hedefi yüzde 30'a çıkarıldı.

Finans 04-11-23 09:47

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? 31 Ekim 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Evlilik kredisi, enflasyonla mücadele, prim gün sayısı...

Kabine Toplantısının ne zaman yapılacağı ve bugün olup olmadığı merak edildi. İç ve dış siyasi gündemi yakından takip edenler arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Bilindiği üzere her gerçekleştirilen toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamada bulunuyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? 31 Ekim 2023 Kabine Toplantısı var mı? İşte detaylar...

Haber 31-10-23 18:57

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? 31 Ekim 2023 Kabine Toplantısı konuları neler, Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Kabine Toplantısının ne zaman ve saat kaçta yapılacağı merak konusu oldu. Evlilik kredisi, enflasyonla mücadele, prim gün sayısı gibi konuları yakından takip eden vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak açıklamayı heyecanla bekliyor. Birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

Haber 31-10-23 18:55

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 23 Ekim 2023 bugün Kabine Toplantısı var mı, gündem maddeleri neler? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’da!

Kabine Toplantısı tarihi ve saati vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İç ve dış siyasi gündem ile emeklinin maaşına yapılması beklenen maaş zammı gibi konuları yakından takip edenler arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? İşte Kabine Toplantısı ile ilgili detaylar...

Haber 23-10-23 13:16

Kabine toplantısı ne zaman, bitti mi? 9 Ekim Pazartesi günü Kabine toplantısı kararları ne oldu?

Kabine toplantısı tarihi ve gündem maddeleri merak edildi. Bilindiği üzere kabine toplantısı iki haftada bir pazartesi günleri toplanmaktadır. Gündem konularının ele alındığı Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşiyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, bitti mi? 9 Ekim Pazartesi günü Kabine toplantısı kararları ne oldu?

Haber 09-10-23 21:35

Kabine toplantısı bitti mi? 9 Ekim kabine toplantısı kararları açıklandı mı, gündemde neler var?

Kabine toplantısı saat kaçta yapılacak ve gündem maddeleri konuları vatandalar tarafından merak edildi. Özellikle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan emekli maaşı müjdesi bekleyen milyonlarca vatandaş, kabine toplantısından çıkacak kararları bekliyor. Emekli ve memur zammına ilişkin müjdenin verileceği ilk Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı merak edilmeye başlandı. Peki, Kabine toplantısı bitti mi? 9 Ekim kabine toplantısı kararları açıklandı mı, gündemde neler var?

Haber 09-10-23 21:32

Ceviz yağı cilde iyi gelir mi? Ceviz yağı cilt için nasıl kullanılır?

Ceviz yağı doğanın cömert armağanlarından biri olarak kabul edilir ve yıllardır sağlık ve güzellik alanında kullanılır. Ceviz yağı içeriğinde bulunan zengin besin maddeleri ve sağlığa faydalı yağ asitleri ile bilinir. Bu nedenle cilt bakımının bir parçası olarak ceviz yağı kullanımı cildinizi nemlendirmek, beslemek ve gençleştirmek için etkili bir seçenek olabilir.

Kadin 30-09-23 22:44

A vitamini cilde iyi gelir mi? A vitamini ciltte nasıl kullanılır?

A vitamini ve C vitamini gibi vitaminler cilt sağlığına olumlu etkiler sağlayabilen önemli besin maddeleridir. Cilt vücudumuzun en büyük organelidir ve dış etkenlere karşı sürekli bir savunma savaşı verirken genç ve sağlıklı bir cilt elde etmek ve korumak için doğru besin maddeleri gereklidir. A vitamini (retinol) ve C vitamini (askorbik asit) gibi vitaminler cilt bakımında özellikle dikkate alınması gereken bileşenlerdir. Her birinin farklı faydaları ve kullanım yöntemleri vardır.

Kadin 30-09-23 17:44

Kilo vermek isteyenler dikkat: 16 saat tok tutan salata tarifi!

Hem kilo vermek hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenler genelde sağlıklı beslenme ve diyet listeleri ile besleniyorlar. Bu salata tarifi içeriğindeki zengin besin maddeleri ile saatlerce tok tutma özelliğine sahip. Aynı zamanda iştahı da keserek zayıflamanıza yardımcı oluyor.

Kadin 29-09-23 09:00

KABİNE TOPLANTISI ne zaman, BUGÜN mü? 26 Eylül 2023 Kabine Toplantısı konuları

Kabine Toplantısı tarihi; emekli zammı, vergisiz telefon ve evlilik kredisi gibi konuları yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki son toplantı 5 Eylül'de yapılmıştı. Şimdi gözler yapılması beklenen yeni toplantıya çevrildi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak, bugün mü? İşte 26 Eylül 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri...

Haber 26-09-23 06:50

Vişne çekirdeği yağının faydaları nelerdir? Vişne çekirdeği yağı nasıl kullanılır?

Vişne çekirdeği yağı doğanın cömert bir hediyesi olarak kabul edilen ve yüzyıllardır sağlık ve güzellik için kullanılan önemli bir bitkisel yağdır. Bu yağ vişne meyvesinin çekirdeklerinden soğuk presle elde edilir ve içerdiği zengin besin maddeleri sayesinde birçok sağlık faydası sunar. Antioksidanlar, vitaminler ve esansiyel yağ asitleri açısından zengin olan vişne çekirdeği yağı ciltten kalbe kadar bir dizi sağlık yararı sunar.

Haber 19-09-23 22:38

Basmati pirinç faydaları: Basmati pirinç neden sağlıklı, kalorisi düşük mü?

Basmati pirinç Hindistan ve Pakistan gibi Güney Asya ülkelerinin mutfağının vazgeçilmez bir parçasıdır ve dünya genelinde de popülerliği hızla artar. Bu özel pirinç çeşidi sadece benzersiz lezzeti ve kokusuyla değil aynı zamanda sağlık dostu özellikleriyle de dikkat çeker. Düşük kalori içeriği ve sağlık için önemli besin maddeleri ile dolu olan basmati pirinç sağlıklı bir diyetin vazgeçilmez bir parçası olabilir.

Haber 19-09-23 21:58

Jandarma narkotik köpeği ‘Limon’ ilk operasyonunda tespit etti

Trabzon’da jandarma ekiplerince yapılan operasyonda ilk görevine çıkan Limon uyuşturucu maddeleri tespit etti.

Yurthaber 14-09-23 11:11

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 5 Eylül 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Kabine Toplantısı tarihi ve saati Türkiye'nin ekonomik ve siyasi gelişmelerini yakından takip eden kişiler tarafından merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kritik toplantı için geri sayım sona erdi. Toplantıda Rusya ile ilişkiler ve Tahıl Koridoru gibi konular görüşüldü. Öte yandan G20 ve BM Genel Kurulu görüşmeleri de ele alındı. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

Haber 05-09-23 19:36

Siyah hardal tohumunun faydaları nelerdir? Siyah hardal tohumu hangi hastalıklara iyi gelir?

Siyah hardal tohumu beslenme ve sağlık açısından son derece zengin bir kaynak olup yüzyıllardır çeşitli kültürlerde baharat ve sağlık destekleyici bir bileşen olarak kullanılır. Bu küçük ancak güçlü tohumlar içerdikleri önemli besin maddeleri ve biyoaktif bileşenler sayesinde birçok hastalıkla mücadelede etkili olabilirler. Siyah hardal tohumunun sağlık yararları pek çok sağlık sorununa karşı koruma sağlamak gibi çeşitli alanlarda ortaya çıkar.

Haber 31-08-23 23:50

Malta eriğinin faydaları: Malta eriği meyvesi neye iyi gelir?

Malta eriği, besleyici özellikleri ve lezzetli tadı nedeniyle popüler bir meyve olarak kabul edilir. Meyve, C vitamini, lif, folik asit ve potasyum gibi önemli besin maddeleri içerir. Bu nedenle, sağlıklı bir diyetin bir parçası olarak tüketilmesi önerilir. Ayrıca, Malta eriği meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yağ, kozmetik ürünler ve cilt bakımında kullanılan doğal bir bileşen olarak da yaygın olarak kullanılır.

Haber 31-08-23 21:24

Hurma özü faydaları: Hurma özü nasıl yapılır, ne işe yaraR?

Hurma yüzyıllardır insanların beslenmesinde önemli bir rol oynamış doğal bir enerji kaynağıdır. Hem lezzetli tadı hem de zengin besin içeriği nedeniyle pek çok kültürde özel bir yere sahip olan hurmanın faydaları saymakla bitmez. Ancak günümüzde, hurmanın özünden elde edilen özlerin sağlık açısından da büyük önem taşıdığı keşfedilmiştir. Hurma özü, içeriğinde barındırdığı besin maddeleri ve bileşikler sayesinde birçok sağlık faydası sunmaktadır.

Haber 30-08-23 15:27

İstanbul Valiliği'nden alkol yasağı tartışma yaratmıştı! Detaylar ortaya çıktı '2005' ayrıntısı... Açıklama geldi 'Yeni bir uygulama kararı yok, genelgeyle hatırlatmış bulunmaktayız'

Sosyal medya, İstanbul Valiliği'nin park, piknik ve mesire alanı, sahil bandı, plaj vb. alanlardaki alkol satışı ve tüketilmesinin önlenmesiyle ilgili kararını konuşuyor. Alkol yasağı konusu sosyal medyada tartışma yaratırken o kararın detayları ortaya çıktı ve '2005 yılı' ayrıntısı dikkat çekti. İstanbul Valiliği de bir açıklama yaptı ve "Valiliğimizce alınan alkol kullanım ve satışına ilişkin yeni bir uygulama kararı bulunmamaktadır" derken bunun bir hatırlatma genelgesi olduğunu belirtti.

Haber 30-08-23 13:34

KABİNE TOPLANTISI 21 AĞUSTOS 2023: Kabine toplantısı gündem maddeleri neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılıyor. İki hafta da bir düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Beştepe'de toplandı. Toplantıda öğrencilere vergisiz telefon, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşananlar ve toplu sözleşme gibi konuların masaya yatırılması bekleniyordu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 21 Ağustos 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler, hangi konular ele alınacak?

Haber 21-08-23 20:07

KABİNE TOPLANTISI 21 AĞUSTOS 2023: Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte gündem maddeleri...

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı ve ele alınacak maddeler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kabine, düzenli olarak her pazartesi öğleden sonra iki haftada bir toplanıyor. Görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir basın toplantısı düzenleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? 21 Ağustos Pazartesi Kabine Toplantısı'nda ele alınacak konular neler? İşte detaylar...

Haber 21-08-23 20:07

OKUL SERVİSİ ÜCRETİ 2023: İstanbul’da okul servis ücreti ne kadar oldu, kaç TL? Zam sonrası yeni fiyatlar!

Okul servis ücreti ile ilgili araştırmalar bugün gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı nedeniyle merak konusu oldu. UKOME toplantısı saat 11.00'de yapıldı. Toplantının ana gündem maddeleri toplu ulaşım, taksi indi bindi ücreti ve okul servis ücretleri oldu. İstanbul’da okul servis ücretine zam geldi. Peki, İstanbul’da okul servis ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Finans 08-08-23 14:28

ZAMLI MİNİBÜS ÜCRETLERİ 2023: Yeni minibüs ücreti ne kadar oldu, indi bindi ücreti kaç TL?

Minibüs ücreti ile ilgili araştırmalar bugün gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı nedeniyle merak konusu oldu. UKOME toplantısı saat 11.00'de yapıldı. Toplantının ana gündem maddeleri toplu ulaşım, taksi indi bindi ücreti ve okul servis ücretleri oldu. İstanbul’da minibüs ücretine zam geldi. Peki, zam sonrası yeni minibüs ücreti ne kadar? Minibüs indi bindi ücreti kaç TL?

Finans 08-08-23 14:27

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte toplu sözleşme süreci, tahıl anlaşması dahil 7 Ağustos 2023 Kabine Toplantısı konuları

Kabine Toplantısı ile ilgili son dakika gelişmeleri öğrencilere vergisiz telefon ile ev hanımlarına emeklilik konularına ilişkin son durum hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kritik toplantıda memur ve emeklilerin toplu sözleşme süreci ve tahıl anlaşması gibi konuların ele alınması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı bugün mü, gündem maddeleri neler?

Haber 07-08-23 18:47