Serra Pirinç Haberleri

Benim Güzel Ailem dizisinin Damla'sı Serra Pirinç kimdir? Serra Pirinç nereli ve kaç yaşında? Hayatı ve biyografisi!

Benim Güzel Ailem dizisinin Damla'sı Serra Pirinç vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizi bugün TRT 1'de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Sadullah Çelen'in yönetmen koltuğunda oturduğu Benim Güzel Ailem dizisinin senaryosunu Baykut Badem kaleme aldı. Peki, Benim Güzel Ailem dizisinin Damla'sı Serra Pirinç kimdir? Serra Pirinç nereli ve kaç yaşında?

Magazin 21-06-2023 21:36

Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek mini elbiseli pozuyla beğeni topladı! Bir bakan bir daha baktı

Başrollerini Serra Pirinç, Kaan Miraç Sezer, Dolunay Soysert ve Emre Kınay ile paylaştığı Tozluyaka dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Çağla Şimşek, Instagram hesabından paylaştığı mini elbiseli pozlarıyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 15-11-2022 16:28

Tozluyaka'nın Derya'sı Dolunay Soysert'in eski eşini gören inanamadı! Arka Sokaklar'ın yakışıklı oyuncusu çıktı

FOX TV'nin gençlik dizisi Tozluyaka, dinamik oyuncu kadrosu ve merak uyandıran senaryosuyla, kısa sürede izleyicinin kalbini çaldı. Tozluyaka'nın kadrosunda Serra Pirinç, Emre Kınay, Ecem Çalhan, Ahmet Haktan Zavlak ve Tayanç Ayaydın gibi isimler yer alıyor. Dizide canlandırdığı Derya karakteriyle büyük beğeni toplayan Dolunay Soysert'in eski eşini görenler şaştı kaldı.

Magazin 10-10-2022 11:18

Tozluyaka dizisinin Zeyno'su Serra Pirinç'i bir de Instagram'da görün! İddialı pozlarıyla dikkat çekti

Ekran macerasına geçtiğimiz haftalarda başlayan Tozluyaka dizisi konusu ve oyuncularıyla kısa sürede ilgiyi üzerine çekti. Dizinin Zeyno'su Serra Pirinç, dikkat çeken yüzlerden biri oldu. Serra Pirinç, sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı oldu.

Magazin 22-08-2022 19:25