Sevcan Guler Haberleri

Ünlü fenomen Sevcan Güler erkek arkadaşını darp etti! 1,5 yıl hapis talebi...

Sosyal medya fenomeni Sevcan Güler, kıskançlık krizine girip erkek arkadaşını darp etti. Birbirlerini darp eden çift, karşılıklı şikâyetçi oldu. V.Y., darp raporu aldı. Güler'in basit yaralama suçundan 1.5 yıl hapsi isteniyor...

Magazin 2023-10-20 12:21:27

Çarşıya diye evden çıkan 17 yaşındaki Sevcan Tabla'dan haber alınamıyor!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 6 gün önce 'çarşıya gidiyorum' diye evden çıkan 17 yaşındaki Sevcan Tabla'dan henüz haber alınamadı. Sevcan Tabla’nın annesi Zeynep ile baba Bülent Tabla, Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Haber 2023-09-29 18:19:07

Depremzede çift şok üstüne şok yaşadı! Şaşırtan 'gerçeği' gelen tebligatın ardından öğrendiler: Başımıza gelmeyen kalmadı

Depremzede Sevcan ve Mehmet Yıldırır çifti, geldikleri Antalya’da 2. hüsranı yaşadı. İddiaya göre çift, bir ilan sitesinde gördükleri evi, 5 bin TL kira, 5 bin TL emlakçı komisyonu gönderip kiraladı. Çift, önce buranın odunluktan çevrilme olduğunu, sonra ise kiraya veren kişinin evin sahibi olmadığını öğrendi. Ailesiyle sokakta kalma ihtimaliyle karşı karşıya kalan Sevcan Yıldırır, ”Ben çocuklarımı Hatay’da sokakta yatırdım, bir daha yatırmak istemiyorum. Burada başımıza gelmeyen kalmadı" dedi.

Haber 2023-04-14 13:06:19

Araç kaputunda kilometrelerce giden anne yaşadıklarının şokunu atlatmaya çalışıyor

Düzce'de, kaçırılan çocuğu için boşanma aşamasındaki eşinin aracının kaputuna asılarak yaklaşık 40 kilometre giden anne Sevcan Ş, yaşadığı olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Yurthaber 2023-04-04 10:33:49

Sevcan Orhan kimdir, evli mi, kaç yaşında? Ünlü şarkıcı Sevcan Orhan Şarkılar Bizi Söyler'de!

Sevcan Orhan, Şarkılar Bizi Söyle programının yeni bölümünde sevilen şarkılarını söyleyecek. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programı yine izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak. Peki, konsepti 'Türkülerle Muhabbet' olarak belirlenen Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Sevcan Orhan kimdir? İşte ünlü şarkıcı Sevcan Orhan hakkında merak edilenler...

Magazin 04-02-23 18:51

Sevcan Orhan'ın yeni heyecanı! Ekranları şenlendirmeye geliyor

Şarkıcı Sevcan Orhan önceki gün alışverişe çıktığı Nişantaşı City's'de görüntülendi. Birkaç projeden teklif aldığını ve bu sıralar oyunculuk denemesi yapmak için hazırlıkları olduğunu söyleyen şarkıcı "Oyunculuğa göz kırpmıyorum adeta göz belertiyorum, çok istiyorum" dedi.

Magazin 11-07-22 14:23

Uluslararası Bursa Festivalinde Musa Eroğlu ve Sevcan Orhan sahne aldı

"Uluslararası Bursa Festivali"nde Musa Eroğlu ve Sevcan Orhan sahne aldı

Yurthaber 23-06-22 00:59

Fındıkta verim kaybını önlemek için mücadele ve bahçe bakımı şart

Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Özdemir: - "Bakımlı bahçeler, zararlılara karşı daha dirençli oluyor. O yüzden kültürel önlemler, bahçe temizliği ve budama çok önemli. Bunlara çok dikkat edilmesi gerekiyor" - "Şu an içinde bulunduğumuz mayıs ayı, özellikle fındık kurdu ve yeşil kokarca için çok uygun bir dönem"

Yurthaber 12-05-22 09:45

Serebral palsili Sevcan'ın üniversite hayali annesinin fedakarlığıyla gerçek oldu

Kızına eğitim hayatı boyunca eşlik eden anne Yeter Demirkaya: - "İlkokuldan beri getirip götürüyorum, okusaydım ben de mezun olurdum. 'Ağır olmuyor mu?' diyorlar. O bana yük değil, sağlığına nasıl 'of' demediysem eğitimine de demem, annelik benim görevim" - Çocukluğunda 8 yıl hastanede tedavi gören ve iki ameliyat geçiren Sevcan Demirkaya: - "Elimden annem tutunca yürüyebiliyorum. Buna da şükürler olsun. Bu kimileri için çok basit olabilir ama bizler için verilmiş bir armağan gibi"

Yurthaber 16-03-22 11:35

Sevcan Orhan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Sevcan Orhan’ın sevgilisi Gökhan Dağıstanlı kimdir?

Sevcan Orhan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. sayfa programına konuk oldu. Canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Sevcan Orhan, Gökhan Dağıstanlı ile birlikte. Peki Sevcan Orhan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Sevcan Orhan’ın sevgilisi Gökhan Dağıstanlı kimdir? Sevcan Orhan'ın hayatı ve biyografisi ile sevgilisi Gökhan Dağıstanlı'ya ilişkin bilgilere haberimizde yer verdik.

Magazin 17-02-22 14:42

Sevcan Orhan kimdir, aslen nereli? Sevcan Orhan kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olan Sevcan Orhan'ın hayatı, yaşı ve memleketi merak konusu oldu. Türk Halk Müziği sanatçısı olarak bilinen isim, küçük yaşlarda bağlama, solfej ve nota eğitimi almıştır. Peki Sevcan Orhan kimdir, aslen nereli? Sevcan Orhan kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 20-01-22 15:42

Sevcan Orhan'dan güldüren paylaşım! Bir zamanlar ben de düşestim

Başarılı sanatçı Sevcan Orhan sosyal medyada yayınladığı görüntülerle herkesi tebessüm ettirdi.

Magazin 29-12-21 16:41

Mahkemede şok sözler: Sevcan’ı öldürdüm, başında bekliyorum

Esenyurt'ta dini nikahli eşi Kenan Daniş ile tartıştıktan sonra evinin 4’üncü katından düşerek hayatını kaybeden Sevcan Demir’in şüpheli ölümüne ilişkin davada ikinci duruşma görüldü. Duruşmada tanık olarak dinlenen maktulün teyzesi, "Sanık telefonda 'Sevcan’ı öldürdüm, başında bekliyorum' dedi. Ben o esnada sesleri telefonuma kaydetmeye başladım. Polise haber verdim." diye beyanda bulundu. Tutuklu sanık Kenan Daniş ise tanık beyanlarına itiraz ederek, "Beyanları kabul etmiyorum. Kurgudur" dedi.

Haber 24-12-21 12:17

Sevcan Orhan: Allah be! Uçuyorum!

Sevilen şarkıcı Sevcan Orhan, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini geçmişe götürdü. 39 yaşındaki şarkıcı, yıllar önce bayram zamanı çekilen fotoğrafını o fotoğrafın anısını anlattı.

Magazin 22-12-21 14:47

Sevcan Orhan evleniyor mu? Sorulara yanıt verdi

Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Sevcan Orhan annesinin yaş gününde görüntülendi. Annesinin doğum gününe sevgilisi Gökhan Dağıstanlı ile katılan Orhan evlilik sorularına yanıt verdi.

Magazin 17-12-21 14:36

Evlilik Hakkında Her Şey'in kadrosuna sürpriz oyuncu

Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin oyuncu kadrosuna Sevcan Yaşar dahil oldu.

Magazin 17-11-21 22:46

Balkondan düşen Sevcan Demir'in annesi konuştu: Telefonda bana ''kızın öldü'' dedi

Esenyurt’ta 9 Mart’ta 4. kattan düşerek hayatını kaybeden Sevcan Demir’in davasında erkek arkadaşının yargılanmasına başlandı. Duruşmada savunma yapan sanık Kenan Daniş , maktulün ara ara kendisine zarar verdiğini iddia ederken, maktulün annesi ise kızının hayat dolu olduğunu söyleyerek intihar iddialarını kabul etmediğini söyledi. Anne Seyran Tosun, ''Kızımı öldüreceğini anladım. 22.23'te telefonda kızımın sesi kesilince sanık 'Öldü öldü, kızın öldü dedi'' açıklamasında bulundu.

Haber 14-10-21 14:58

Sevcan Orhan: Müzisyenin halinden müzisyen anlar

Sevcan Orhan sevenleriyle buluştu. Sanatçı, Sancaktepe Belediyesi tarafından organize edile 'Yaza Veda Konserleri' kapsamında sahne aldı.

Magazin 13-10-21 10:58

Sevcan Orhan'ın yeni sevgilisi bakın kimmiş! Aşk pozu

Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan yeni sevgilisiyle gündem oldu. Kafa dergisi yazarlarından Gökhan Dağıstanlı ile aşk yaşayan Orhan aşk paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 16-08-21 10:45

Sevcan Orhan: Kilolarımdan kurtuldum

Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan, geçtiğimiz gün Vadistanbul’daydı. Tek başına alışverişin keyfini çıkaran Orhan, karşılaştığı basın mensuplarının fotoğraf isteğini geri çevirmeyerek objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

Magazin 31-07-21 15:38

Trafikte yol verme kavgasında doktora dayak: Herhalde beni öldürecekti

Adana'da Dr. Sevcan Aslan (43), trafikte yol verme tartışmasında motosikletli kurye tarafından dövüldü. Kurye ve çalıştığı şirketten şikayetçi olan Dr. Aslan, "Botla çuval tekmeler gibi boynuma ve yüzüme vurdu. 3'üncü tekmeden sonra bilincimi kaybedeceğimi bildiğim için darbeleri tutmaya çalıştım. Elinde kesici delici alet olsa herhalde beni öldürecekti" dedi.

Haber 12-06-21 15:31

Meslektaşları adına özür dileyen Tuğba Ekinci'ye Sevcan Orhan'dan sert yanıt: Meslektaşım değil

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 1 Haziran'dan itibaren başlatılan normalleşme kararlarında eğlence mekanları ve müzisyenler hakkında herhangi bir detaya yer verilmemesine müzisyenlerden tepki gelmişti. Tuba Ekinci, meslektaşlarının istek biçimlerinin yanlış olduğunu söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi. Ekinci'ye şarkıcı Sevcan Orhan'dan sert çıkış gecikmedi. Orhan, Ekinci için "Benim meslektaşım değil! Hiçbir müzisyenin meslektaşı değil. Çünkü kendisi 'müzisyen' değil" dedi.

Magazin 02-06-21 08:16

Amerikan beyaz kelebeği ile 'entegre mücadele' uyarısı

Özellikle fındıkta yüzde 70’e kadar verim düşüşüne neden olan Amerikan beyaz kelebeği ile mücadele hakkında Prof. Dr. Sevcan Öztemiz uyarılarda bulundu. Mayıs ayının son haftasında başlaması gerektiğini belirten Öztemiz, “Larvalar tüm ağacı sarmadan entegre mücadele önemli” şeklinde konuştu.

Finans 28-05-21 15:27

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar davasında flaş gelişme: Cezası belli oldu!

Bir süre önce kendisi gibi oyuncu Sevcan Yaşar ile aşk yaşayan Sermiyan Midyat, daha sonra Yaşar'ı darb ve tehdit ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada karar çıktı.Mahkeme, her iki oyuncuya da 'karşılıklı kasten yaralama' suçundan bin 120 TL adli para cezası verdi.

Magazin 25-05-21 17:37

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar'ın 'şiddet' davasında karar

Oyuncu Sermiyan Midyat ile eski kız arkadaşı oyuncu Sevcan Yaşar, yaşadıkları tartışmada birbirlerini darbettikleri iddiasıyla yargılandıkları davada, adli para cezasına mahkum edildi.

Magazin 25-05-21 15:43

Fındık üreticilerine Amerikan beyaz kelebeği ile zamanında mücadele etmeleri çağrısı

Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz: - "Kimyasal mücadele haziran ve ağustos aylarında yapılmalı. Verim kaybını engellemek için kimyasal mücadelenin zamanlaması çok önemli"

Yurthaber 22-05-21 16:16

Gelin- görümce ikinci katın balkonundan düştü

Ankara'da, 2'nci kattaki evin balkonunda dengesini kaybeden kadın ile kendisini kurtarmaya çalışan yengesi Sevcan Ö., 10 metre yükseklikten yere düştü. Hastanede tedavi altına alınan ikilinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber 09-05-21 16:44

Sevcan Orhan kimdir? Sevcan Orhan kaç yaşında ve evli mi? Sevcan Orhan'ın hayat hikâyesi nedir?

Sevcan Orhan, 2006 yılında bağlama sanatçısı Ümit Yılmaz ile hayatını birleştirmiştir. Bir dönem televizyon programlarında da ekranlara gelen Sevcan Orhan, 5 adet albüm çıkarmıştır. Son albümü olan Düşten Gerçeğe, 2014 yılında piyasaya çıkmıştır.

Magazin 12-04-21 13:35

Esenyurt’ta genç kadının şüpheli ölümü

Esenyurt’ta erkek arkadaşı ile birlikte yaşayan 23 yaşındaki Sevcan Demir, 4.

Haber 11-03-21 01:00

HEM’den Başkan Yardımcısı Ser’e teşekkür ziyareti

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser, Turgutlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ekibini makamında konuk etti.Turgutlu Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sevcan Orhan ve eğitmenler Figen Avcı, Hacer Taşçı, Zarife İzgi, Mürüvvet Sarı Çelik Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında başlayan işbirliği ile ilgili Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Yurthaber 10-03-21 21:34

Esenyurt’ta genç kadının şüpheli ölümü! 4'üncü kattan apartman boşluğuna düştü

Esenyurt’ta erkek arkadaşı ile birlikte yaşayan 23 yaşındaki Sevcan Demir, 4. kattan apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu yapılacak soruşturma sonrasında ortaya çıkacak.

Haber 10-03-21 01:10

Esenyurt’ta genç kadının şüpheli ölümü

Esenyurt’ta erkek arkadaşı ile birlikte yaşayan 23 yaşındaki Sevcan Demir, 4.

Haber 10-03-21 01:00

Türk Kızılay Bilecik Kadın Kolları Başkanlığa Sevcan Uzun atandı

Türk Kızılay’ı Bilecik Şube Başkanlığı bünyesinde Kızılay Kadın Kolları Başkanlığı kurulurken başkanlığa ise Sevcan Uzun atandı.Bilecik’te son yıllarda etkin faaliyet gösteren Türk Kızılay Bilecik Şubesi bünyesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü arifesinde Kızılay Kadın Kolları Başkanlığı kuruldu.

Yurthaber 05-03-21 23:06

İbo Show'a katılan Sevcan Orhan'a beğeni yağdı

İbo Show’un bu haftaki konukları arasında yer alan Sevcan Orhan sosyal medyayı salladı. Orhan programdan karelerini paylaşınca beğeni topladı. Sevcan Orhan nereli merak konusu oldu.

Magazin 28-02-21 10:40

Sevcan Yaşar soluğu Ege'de aldı! Bikinili pozlar

Sermiyan Midyat tarafından darp edilen ve eski sevgilisine dava açan Sevcan Yaşar soluğu Ege'de aldı. Herkes kışı yaşarken Yaşar denize girdi.

Magazin 08-02-21 14:26

Kırklareli'nde, taşkından etkilenen evlerine dönen bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı

Babaeski ilçesine bağlı Alpullu beldesinde taşkın dolayısıyla tahliye edildikleri evlerine temizlik için giden ve evleri ile eşyalarının durumunu görünce üzülen vatandaşları komşuları teselli etmeye çalıştı - Sevcan Engin: - "Sabah karşı aniden şiddetli sağanak nedeniyle evimizi su bastı. Bütün eşyaların gitti. Ev çürüdü, bitti"

Yurthaber 02-02-21 14:36

Kırklareli'nde, taşkından etkilenen evlerine dönen bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı

Babaeski ilçesine bağlı Alpullu beldesinde taşkın dolayısıyla tahliye edildikleri evlerine temizlik için giden ve evleri ile eşyalarının durumunu görünce üzülen vatandaşları komşuları teselli etmeye çalıştı - Sevcan Engin: - "Sabah karşı aniden şiddetli sağanak nedeniyle evimizi su bastı. Bütün eşyaların gitti. Ev çürüdü, bitti"

Yurthaber 02-02-21 14:36

KOVİD-19 HASTALARI YAŞADIKLARINI ANLATIYOR - Beni en çok endişelendiren FMF hastası küçük oğlumun pozitif olma ihtimaliydi

Bir çocuğu Akdeniz ateşi hastası olan hemşire Sevcan Torun, : -"Oğlumun sonucu negatif çıkınca aile dostlarımız onu almak için eve geldiler ama o gitmek, bizi bırakmak istemedi. 15 gün boyunca küçücük bir odanın içinde kaldı. Onu korumaya çalıştık ve şükür ona bulaşmadı. Bizi en çok sevindiren o oldu" - Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Öznur Tavşan: "Şu ana kadar geçirdiğin en ağır enfeksiyondu"

Yurthaber 18-01-21 11:30

AK Parti’den Başkan Şahin’e ziyaret

AK Parti Genel Merkezi tarafından Kadın Kolları Başkanlığına atanan Sevcan Alkuş ve AK Parti İlçe Başkanı Şaban Güdem, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti.Yeni Kadın Kolları Başkanımı Alkuş’a başarılar dileyen Başkan Şahin, "Osmaneli için birlik ve beraberlik içinde hedeflere ulaşacağız.

Yurthaber 16-01-21 12:13

Sermiyan Midyat'ın darp ettiği iddia edilen Sevcan Yaşar'ın darp fotoğrafları dava dosyasına girdi

Sermiyan Midyat aleyhine bir ara birlikte yaşadığı eski sevgilisi Sevcan Yaşar'ı darp ettiği gerekçesi ile açılan dava dosyasına, yeni fotoğraflar girdi. Fotoğraflarda Sevcan Yaşar'ın yüzünde ve ellerinde darp izi görülüyor. Dava dosyasına konulan videolarda da hasar gören ev eşyalarının görüntüleri yer alıyor.

Magazin 11-12-20 15:01

Oyuncu Sevcan Yaşar’ın darp edilmesine ilişkin fotoğraflar dava dosyasına girdi

Eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle Sermiyan Midyat hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava kapsamında genç kadının darp edilmesine ilişkin yeni görüntü ve fotoğraflar ortaya çıktı.Oyuncu Sermiyan Midyat hakkında kendisi gibi oyuncu olan eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle 3 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.Bu kapsamda dava dosyasına, Sevcan Yaşar’ın darp edildiği fotoğraflar ulaştı ve yeni görüntüler ortaya çıktı.

Haber 11-12-20 14:59

Sermiyan Midyat: Kanıtlasınlar mesleği bırakacağım

Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddia edilen Sermiyat Midyat, önceki gün Cihangir'deydi. Midyat, konuyla ilgili, "Benim kadınlarla hiçbir problemim yok. 46 yaşına basıyorum bir tane kadına şiddet uyguladığım görüntü göstersinler ben mesleği bırakırım" dedi.

Magazin 01-12-20 10:53

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat hakkında 8 yıla kadar hapsi istemi

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat hakkında kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla 3 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haber 09-11-20 15:51

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat hakkında 8 yıla kadar hapsi istemi

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat hakkında kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla 3 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haber 09-11-20 15:40

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat hakkında 8 yıla kadar hapsi istemi

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat hakkında kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla 3 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haber 09-11-20 15:30

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat hakkında 8 yıla kadar hapsi istemi

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat hakkında kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla 3 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haber 09-11-20 15:19

Eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddia edilen Sermiyan Midyat hakkında 8 yıla kadar hapis istemi

Birlikte yaşadığı oyuncu eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat hakkında, "Kasten yaralama", "Zincirleme tehdit" ve "Zincirleme hakaret" suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Aynı iddianamede Sevcan Yaşar hakkında da, "Kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar ceza istendi.

Magazin 09-11-20 15:16

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat hakkında 8 yıla kadar hapsi istemi

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat hakkında kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla 3 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haber 09-11-20 15:09

Zerzevan Kalesi'nden çıkarılan eserler ilham kaynağı oldu

Diyarbakır'da Olgunlaşma Enstitüsünce, Roma İmparatorluğu döneminde "askeri yerleşim" olarak kullanılan 3 bin yıllık Zerzevan Kalesi'ndeki kazılarda gün yüzüne çıkarılan eserlerdeki motifler takı ve çeşitli ürünlerde kullanılıyor - Kuyumculuk Teknolojisi Öğretmeni Sevcan Aydoğan: - "Çıkan takı ve süs eşyası gibi tarihi eserler üzerindeki motifleri günümüze uyarlayıp takı ve aksesuar haline getiriyoruz. Kadın ve erkekler için tasarımlar yapıyoruz"

Yurthaber 26-10-20 11:06