Squid Game The Challenge Haberleri

Squid Game 2. sezonundan ilk görseller paylaşıldı! Hayranlarının heyecanı tavan yaptı

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olan Squid Game tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip. Öyle ki yapımın ikinci sezonu hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Squid Game 2. sezon yayın tarihi henüz kesinleşmese de yeni sezondan paylaşılan kareler bile hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

Trend 2024-02-02 15:46:57

Squid Game 2. sezonu için müjde geldi! Geri dönüyor

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olan Squid Game, tüm dünyada dikkatleri üzerine çekerek popüler olmayı başarmıştı. Güney Kore yapımı dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla beklenirken hayranlarına müjde geldi. Squid Game 2. sezon yayın tarihi henüz kesinleşmese de 2024 yılının sonuna kadar seyircisini selamlayacağı açıklandı.

Trend 2024-01-25 13:38:45

Acun Ilıcalı Surivor All Star tam kadrosunu paylaştı! Videodaki sürpriz isim şaşırttı

Survivor All Star 2024 kadrosu tamamlandı. Acun Ilıcalı tam kadronun videosunu sosyal medyada paylaştı. Daha önce Survivor'da iki kez şampiyon ve bir kez de 5. olan ardından 2019 yılında katıldığı The Challenge: War of the Worlds yarışmasını da şampiyonlukla tamamlan Turabi, bir süredir mücadele ettiği sağlık sorunları nedeniyle Survivor All Star 2024'e katılmayacağını duyurmuştu. Acun Ilıcalı'nın paylaşımında Turabi'nin de yer alması görenleri şaşırttı.

Magazin 2023-12-09 12:09:57

Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Squid Game: The Challenge bugün (22 Kasım 2023 Çarşamba) itibarıyla Netflix'te yerini aldı. Bu reality show 17 Eylül 2021 tarihinde dünya çapında yayınlanan Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin ana teması baz alınarak hazırlandı. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Magazin 2023-11-22 13:40:55

SQUID GAME YENİ SEZON TARİHİ: Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte? Netflix duyurdu!

Squid Game dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Öte yandan dizisinin ana temasını konu edinen reality show Squid Game: The Challange, bugün itibarıyla Netflix'te yerini aldı. Şimdi birçok kişi internette "Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte heyecanla beklenen Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin 2. sezon tarihi..

Magazin 22-11-23 13:24

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Turabi Survivor All Star'a katılamayacağını duyurdu!

Survivor All Star 2024'ün merakla beklenen yarışmacılarından Turabi Çamkıran bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Daha önce Survivor'da iki kez şampiyon ve bir kez de 5. olan Turabi 2019 yılında katıldığı The Challenge: War of the Worlds yarışmasını da şampiyonlukla tamamlamıştı. Turabi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Survivor 2024'de yer alamayacağını duyurdu.

Magazin 14-11-23 23:41

Squid Game 2. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Squid Game dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Squid Gamze dizisi 2. sezon var mı, ne zaman sorularının yanıtı merak ediliyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Squid Game dizisinin ikinci sezonu beklenmeye başladı. Çeşitli oyunlarla yarışmacıları zor sınavların beklediği Squid Game'in 2. sezonuna ilişkin detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Squid Game 2. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Squid Game dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Magazin 05-11-23 17:37

Oyun dünyasının Oscarları sahiplerini buldu: İşte The Game Awards 2022'de ödül kazananlar!

"Oyun dünyasının Oscarları" olarak da nitelendirilen ve 2022'nin en iyi video oyunlarını onurlandıran The Game Awards 2022 ödül töreni düzenlendi. Böylece The Game Awards 2022'nin ödül kazanan yapımları belli oldu. "Yılın Oyunu" ödülünün de sahibini bulduğu törende yeni oyunlar da duyuruldu. İşte The Game Awards 2022'de ödül kazanan yapımlar ve etkinlikte duyurulan yeni oyunlar...

Haber 09-12-22 12:53

House of the Dragon'ın Sör Cole'undan itiraf! 7 ay boyunca seks sahnesine hazırlandım

Game of Thrones spinoff'u House of the Dragon'ın oyuncularından Fabien Frankel, karakterinin Prenses Rhaenyra Targaryen'le (Milly Alcock) olan seks sahnesi hakkında konuştu.

Magazin 21-09-22 11:58

Emmy Ödülleri'ni kimler kazandı? Euphoria her şeyin önüne geçti

Televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Emmy Ödülleri sahiplerini buldu. 74'üncü Emmy Ödülleri'nde Zendaya'nın başrolde olduğu Euphoria damga vurdu. Törenin diğer öne çıkan yapımları ise The White Lotus, Succession, Squid Game ve Ted Lasso oldu.

Magazin 13-09-22 09:46

Game of Thrones spinoff'u House of the Dragon'dan yeni rekor

İlk bölümünün seyirciyle buluşmasının ardından yoğun ilgiyle takip edilen Game of Thrones spinoff'u House of the Dragon'un ikinci bölümü izlenme rekoru kırdı.

Magazin 31-08-22 14:33

House Of The Dragon dizisi ikinci sezon onayını aldı

Game of Thrones'un devam dizisi olarak geçen hafta ilk bölümü yayınlanan ve izlenme rekoru kıran House Of The Dragon'un ikinci sezonu resmen onaylandı. Onay haberi, beklenenden çok daha erken geldi.

Magazin 27-08-22 14:11

'House of the Dragon' gündemde! 1 milyondan fazla tweet atıldı

Game of Thrones'un öncesini anlatan 'House of the Dragon'ın ilk bölümünün ardından, dizi hakkında 1 milyondan fazla tweet atıldı.

Magazin 26-08-22 16:46

House of the Dragon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? House of the Dragon nerede yayınlanacak, hangi platformda?

Game of Thrones ile bağlantılı House of the Dragon dizisinin 1. bölüm fragmanı bir süre önce ekrana gelmişti. Game of Thrones hayranlarının heyecanla beklediği diziye ilişkin detaylar merak edildi. George R. R. Martin’in yarattığı Game of Thrones'un 300 yıl önceki dönemini işleyen diziye ilişkin bilgi edinmek isteyen kişiler internette "House of the Dragon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? ", "House of the Dragon nerede yayınlanacak, hangi platformda?" gibi konu başlıklarını araştırıyor.

Magazin 22-08-22 09:47

House of the Dragon yayınlandı mı, nerede yayınlandı? Game of Thrones dizisi House of the Dragon konusu nedir, oyuncuları kimler?

House of the Dragon dizisinin 1. bölüm fragmanı bir süre önce gösterime girmişti. Fenomen dizi Game of Thrones'un 300 yıl öncesini anlatan HBO'nun yeni dizisine ilişkin ayrıntılar merak konusu oldu. Peki ilk sezonu 10 bölümden oluşacak olan House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler?

Magazin 21-08-22 22:16

House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?

House of the Dragon dizisinin fragmanı yayınlandı. Fenomen dizi Game of Thrones'un 300 yıl öncesini anlatacak olan HBO'nun yeni dizisine ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizinin ilk bölümünün 10 bölümden oluşacağı aktarıldı. Peki House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 19-08-22 11:36

House of the Dragon’un yıldızı Matt Smith'ten seks sahnesi itirafı

Game of Thrones’un yeni dizisi House of the Dragon'un oyuncularından Matt Smith, seks sahneleriyle ilgili yaptığı itirafla gündeme geldi. Doctor Who ile ününe ün katan başarılı oyuncu Matt Smith çekimler sırasında kendisini "Başka bir seks sahnesine daha ihtiyacımız var mı?" diye sorarken bulduğunu açıkladı. Matt Smith açıklaması gündem olurken House of the Dragon yayın tarihi de merak edildi.

Magazin 08-08-22 10:34

Game of Thrones'un devam dizisi House of Dragon'dan ilk fragman geldi

Game of Thrones'un devam dizisi House of the Dragon'dan ilk fragman yayınlandı. HBO yapımı dizi, Game of Thrones'un 200 yıl öncesini konu alacak.

Magazin 22-07-22 00:03

Stranger Things'ten rekor! 1 milyar saat izlenme rekorunu aştı

Stranger Things, Squid Game'den sonra 1 milyar saat izlenme rekorunu aşan 2. dijital yapım oldu. Listenin ilk sırasında ile Güney Kore yapımı Squid Game yer alıyor.

Magazin 06-07-22 14:40

Squid Game gerçek oluyor! Yarışmaya başvurular şimdiden başladı

Netlix’in Güney Kore yapımı Squid Game dizi dünyanın pek çok noktasından izleyiciye ulaşmayı başarmıştı. Popüler dizinin ikinci sezonu beklenirken yeni bir proje açıklandı. Squid Game'in reality şov versiyonunun yapılacağı duyuruldu. Yarışmaya başvuruların şimdiden başladığı söylendi.

Trend 15-06-22 15:31

Netflix 4,5 milyon dolar ödüllü 'gerçek' Squid Game yarışması çekiyor

Dijital video platformu Netflix, Kore yapımı Squid Game adlı diziden esinlenen bir yarışma programı için katılımcı başvurularını almaya başladı.

Haber 15-06-22 07:40

Netflix resmi olarak duyurdu: Squid Game 2. sezonuyla geliyor!

Netflix, dünya çapında izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game için 2. sezon müjdesini açıkladı. Netflix, Güney Kore yapımı fenomen dizinin yeni sezonuyla ilgili resmi paylaşım yaptı. Squid Game dizisinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk ise yaptığı açıklamada, "Yakında, Gi-hun geri dönüyor. Gemi Aslanı da öyle. 2. sezona hazır olun. Ddakji oynatan takım elbiseli adamı tekrar görürseniz şaşırmayın" dedi.

Magazin 12-06-22 21:05

Game of Thrones’un öncesini anlatan House Of The Dragon dizisinin yayın tarihi belli oldu

Dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Game Of Thrones hayranlarının merakla beklediği haber geldi. Serinin devamı niteliğindeki House Of Dragon dizisinin yeni görsellerden sonra yayın tarihi de açıklandı.

Trend 02-04-22 17:37

Kodlamada uluslararası başarı kazanan 10 yaşındaki Yüksel'in hedefi robot tasarlamak

Uşak'ta 2 yıldır kodlama eğitimi alan 10 yaşındaki Yüksel Avcı, Romanya'da düzenlenen World Scratch Game Challenge 2022 Uluslararası Kodlama Yarışması'nda yaş grubunda birinci seçilmenin gururunu yaşıyor - İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Avcı: - "Artık oyun oynamak yerine kendi oyunlarımı yapıyorum. Arkadaşlarıma da kendi oyunlarımı oynatıyorum"

Yurthaber 28-03-22 12:36

Squid Game’in yıldızı Hoyeon’un yeni projesi belli oldu! Oscar ödüllü oyuncularla Disclaimer dizisinde rol alacak

Güney Kore’nin en ünlü yapımlarından biri haline gelen Squid Game dizisinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başaran dizinin yıldızı Hoyeon’un yeni projesi belli oldu. Ünlü isim Alfonso Cuaron imzası taşıyan gerilim dizisi Disclaimer'a katıldı.

Trend 18-03-22 17:36

Game of Thrones'un 'Kışyarı' seti kontrollü şekilde yakıldı

Televizyon tarihinin en popüler dizilerinden Game of Thrones'un Kuzey İrlanda'daki Kışyarı (The Winterfell) seti yakıldı. Kuzey İrlanda İtfaiye Teşkilatı setin kontrollü bir yangınla ortadan kaldırıldığını 1 Şubat'ta doğruladı.

Magazin 08-02-22 11:30

Squid Game gardiyan kostümüyle gezen kimliği belirsiz kişi sosyal medyada gündem yarattı

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olan Squid Game rüzgarı tüm dünyada etkisini göstermeye devam ediyor. Güney Kore yapımı dizinin ikinci sezonu için hazırlıklara devam ederken Britanya’nın Coventry şehrinde Squid Game gardiyan kostümüyle dolaşan bir kişi merak uyandırdı.

Trend 02-02-22 16:23

Netflix'ten Squid Game açıklaması: Daha yeni başlıyor

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Squid Game 2. sezon onayı alırken, Netflix CEO'su Ted Sarandos da Squid Game evreninin yeni başladığını söyledi. Sarandos, hayranların yeni bir sezonda çok daha fazlasını görebileceğini de belirtti.

Magazin 23-01-22 13:04

Netflix’in CEO’su açıkladı! Squid Game dizisinin ikinci sezon onayı çıktı

2021 yılına damga vuran Güney Kore yapımı Squid Game dizisi, platformun en çok izlenen yapımları arasına kısa sürede girmeyi başarmıştı. 456 oyuncunun büyük ödüle ulaşmak için ölümüne mücadele verdiği dizinin ikinci sezonuna onay çıktı. Netflix’in 2021 dördüncü çeyrek kazanç raporuyla ilgili röportaj veren Netflix CEO’su Ted Sarandos, dizinin ikinci sezonunun geleceğini duyurdu.

Trend 21-01-22 15:47

Squid Game oyuncusu O Yeong-su ülke tarihine geçti

Dünya çapında milyonları ekrana kilitleyen ve 2021’ın son çeyreğinde ilk sezonu yayınlandıktan sonra gündemden düşmeyen “Squid Game” dizisi, yeni bir ilke imza attı. Dizinin çok konuşulan isimlerinden biri olan 1 numaralı oyuncusu O Yeong-su, Altın Küre kazanan ilk Güney Koreli olarak tarihe geçti.

Magazin 10-01-22 15:16

Google'da 2021'de en çok arananlar: Squid Game, iklim değişikliği ve ruh sağlığı

Google'ın her yıl düzenli olarak açıkladığı arama trendleri listesine göre 2021'de dünyada en çok aranan kelimeler ve sorular arasında Güney Kore yapımı Squid Game dizisi, iklim değişikliği ve ruh sağlığı gibi başlıklar öne çıkıyor.

Haber 03-01-22 23:53

Ateşli kişiliği ile tanınıyormuş! İşte Squid Game güzeli HoYeon Jung'un şaşırtan geçmişi...

Güney Koreli drama dizisi olan Squid Game, Netflix'in açıklamasına göre ilk 4 haftada 132 milyon kullanıcıya ulaştı ve 90 ülkenin listesinde zirveye oturdu. Konusu, oyunları ve müzikleri kadar Squid Game dizisinin oyuncuları da kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Özellikle dizide Kang Sae-byeok (No. 067) rolüne hayat veren HoYeon Jung, en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. İşte Squid Game güzeli HoYeon Jung'un şaşırtan geçmişi...

Magazin 02-01-22 10:30

Squid Game'in yaratıcısından müjde! 3. sezon için Netflix'le görüşmeye başladılar

Yayınlandığı günden bu yana tüm dünyayı etkisini altına alan Squid Game adlı Netflix dizisinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk, dizinin 3. sezonu için Netflix'le görüşmeye başladıklarını açıkladı.

Magazin 29-12-21 09:16

Squid Game 2. ve 3. sezonu çıkacak mı? Squid Game 2. ve 3. sezon ne zaman çıkacak?

Popüler yapımlardan biri olan Squid Game sosyal medyada viral olmuştu. Oyunları ve senaryosuyla dünya çapında ilgi odağı olan Squid Game'in 2. ve 3. sezonu merakla bekleniyordu. Milyonlarca seyircinin bir solukta izlediği Squid Game'in 2. ve 3. sezonuna ilişkin açıklama yapıldı.

Magazin 28-12-21 20:40

'Squid Game' yıldızı HoYeon Jung son haliyle hayranlarını endişelendirdi

'Squid Game' dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Koreli oyuncu HoYeon Jung, Netflix'in hit dizisi “Squid Game”in tanıtımını yaparken 10 günde sekiz kilo verdiğini açıkladı. Son halini paylaşan ünlü oyuncuyu gören hayranları endişelendi.

Magazin 23-12-21 09:34

Kim Jong-un 'tehlikeli kanser' demişti! Kuzey Kore K-Pop izledikleri için en az 7 kişiyi infaz etti

Ülke halkını etkileyeceği korkusuyla kıyafetlerin ve saç stillerinin bile tek düze olduğu Kuzey Kore'de geçtiğimiz haftalarda izlenme rekorları kıran Squid Game dizisini izleyen kişiler kurşuna dizilmiş dünya şaşkına dönmüştü. Ülkede bu kez de Kim Jong-un'un 'tehlikeli kanser' olarak gördüğü K-Pop izleyen en az yedi kişinin infaz edildiği duyuruldu.

Haber 16-12-21 09:24

Google'da 2021'de en çok arananlar: Squid Game, iklim değişikliği ve ruh sağlığı

Google'ın her yıl düzenli olarak açıkladığı arama trendleri listesine göre 2021'de dünyada en çok aranan kelimeler ve sorular arasında Güney Kore yapımı Squid Game dizisi, iklim değişikliği ve ruh sağlığı gibi başlıklar öne çıkıyor.

Haber 14-12-21 15:03

Twitch'te 'Squid Game' adını kullanan oyuncu: Taciz mesajları alıyorum, işlerim bozuldu

"Squid Game" takma adlı bilgisayar oyuncusu, 32 yaşındaki Lydia Ellery, Netflix yapımı aynı adlı dizi nedeniyle iş kaybetmeye başladı.

Haber 14-12-21 05:21

Squid Game'den esinlenen kripto para birimi dolandırıcılık çıktı, tüm değerini yitirdi

Netflix'te yayımlanan ve büyük ilgi gören Squid Game dizisinden esinlenerek piyasaya sürülen Squid kripto para birimi, dolandırıcılık olduğunun anlaşılması üzerine tüm değerini yitirdi. Alıcıların satın aldıkları parayı satmalarına izin verilmemesi eleştirilere ve uyarılara neden olmuştu.

Haber 13-12-21 05:41

The Game Awards 2021: Oyun dünyasının Oscarları sahiplerini buldu!

"Oyun dünyasının Oscarları" olarak da isimlendirebileceğimiz The Game Awards 2021 etkinliği sona erdi. The Game Awards 2021 ile birlikte yılın oyunu da belli oldu. Ayrıca, diğer kategorilerde de ödüller sahiplerini buldu. İşte The Game Awards 2021'in kazananları.

Haber 10-12-21 12:19

PUBG, ücretsiz oluyor! Peki PUBG ne zaman ücretsiz olacak?

PUBG, oynaması ücretsiz bir yapım haline geliyor. Son dönemin sevilen oyunu PUBG'nin (PlayerUnknown's Battlegrounds) geliştiricisi Krafton, The Game Awards'da yaptığı açıklamada, orijinal oyunun oynaması ücretsiz (free-to-play) bir modele geçeceğini duyurdu. Peki PUBG ne zaman ücretsiz olacak?

Haber 10-12-21 10:44

Google 2021'de Türkiye'de en çok arananları açıkladı

2021'de Türkiye'de en çok Eğitim Bilişim Ağı'na giriş yapmak için kullanılan "EBA giriş" kelimesi arandı. Onu Netflix'in popüler dizisi Squid Game izledi.

Haber 08-12-21 17:17

Google açıkladı! 2021'de en çok bunları aradık

Google’da 2021'in en çok arananları ortaya çıktı. Ayrıca Türkiye'de 2021'de en çok yapılan aramalar da belli oldu. Türkiye'de en çok aranan kelime grubu "EBA giriş" olurken, Güney Kore dizisi Squid Game de trendler arasında yer aldı. İşte 2021 yılında dünyada ve Türkiye'de Google'da en çok yapılan aramalar.

Haber 08-12-21 15:28

Tüm dünya onları konuşuyor! Squid Game dizisinin oyuncuları değişen hayatlarını anlattı

Netflix’in en çok izlenen yapımları arasında yer alan Squid Game tüm dünyadaki popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Distopik Günye Kore yapımında rol alan oyuncular dizi sayesinde değişen hayatlarına dair açıklamalarda bulundular.

Trend 07-12-21 16:10

Squid Game yaratıcısı, YouTube’da çekilen ‘gerçek hayat’ versiyonlarına yanıt verdi

Squid Game tüm zamanların en popüler Netflix yapımlarından biri olarak kabul ediliyor. Dünya çapında büyük bir üne kavuşan Güney Kore yapımının değişik versiyonları ‘gerçek hayat’ uyarlamaları olarak fenomen isimler tarafından YouTube videolarına dönüştürüldü. Squid Game yaratıcısı Hwang Dong hyuk, videolara yorum yapmayı ihmal etmedi.

Trend 06-12-21 12:01

CHP'nin Mersin mitingine 'Squid Game'li çağrı: Oyunu sonlandırmak için

Mersin'de yarın düzenlenecek CHP mitingine halk 'Squid Game' adlı diziyle özdeşleşen kartlarla davet edildi. Dağıtılan kartta, 'Oyunu sonlandırmak için, 4 Aralık Cumartesi 13.00' yazıldığı görüldü.

Haber 03-12-21 11:47

Game of Thrones’un Dağ’ı Hafthor Julius Björnsson’tan şaşırtan itiraf: Şaka yaptıklarını düşündüm

Game of Thrones’un dizisinin Dağ (The Mountain) adlı karakteri olarak ünlenen, “dünyanın en güçlü adamı” unvanlı Hafthor Julius Björnsson, dizi için kendisine ilk teklif yapıldığında şaka yaptıklarını düşündüğünü itiraf etti. Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi bulunan GoT serisinde yer alması için yöneltilen teklifin kurgulanmış bir şaka olduğunu zannettiğini belirtti.

Trend 01-12-21 15:04

MrBeast’in Squid Game videosu, ilk haftada gerçek gösterimden daha fazla görüntülenmeye ulaştı

YouTuber MrBeast'in tüm dünyada popüler hale gelen Netflix’in sevilen dizisi Squid Game'i taklit eden videosu , ilk beş gününde orijinal yapımın açılıştaki izleyici sayısını geçti.

Trend 30-11-21 11:06

Squid Game hayranları için altı Kore dizisi tavsiyesi

Netflix'in bu yılki en popüler dizisi Squid Game, pek çok kişinin Güney Kore dizileriyle tanışmasına yol açtı. Peki yeni başlayanların ilgisini çekebilecek diğer Kore dizileri hangileri?

Haber 27-11-21 19:49