Tapu Ve Kadastro Haberleri

Gayrimenkulde fahiş fiyata neşter vuracak! Yeni uygulama geliyor, Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kurulacak

Gayrimenkul fiyatlarında artışa çözüm bulmak için yeni bir önlem daha devreye alınıyor. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü fahiş fiyatın önüne geçmek için Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi'ni kuruyor. Artık Türkiye'deki tüm konutların fiyatı semt semt, mahalle mahalle, sokak sokak belirlenecek. Konut almak isteyen sisteme girip adil fiyatını görebilecek. Bu sistemle birlikte evin değerini düşük gösterip yaşanan vergi kayıplarının da önüne geçilmesi hedefleniyor.

Finans 24-01-2024 22:40

Tapu Kadastro sözleşmeli personel alımı ne zaman? Tapu Kadastro personel alımı başvuru şartları neler? 426 personel alınacak

Tapu Kadastro sözleşmeli personel alımının detayları netleşti. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleşen personel alımı için farklı branşlarda görevlendirilmek üzere 426 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar detayları sorgulamaya başladılar. Peki, Tapu Kadastro sözleşmeli personel alımı ne zaman? Tapu Kadastro personel alımı başvuru şartları neler?

Finans 17-11-2022 11:42

Tapu Ve Kadastro

Tapu Ve Kadastro Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tapu Ve Kadastro Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.