Tepsi Haberleri

Ağır hasarlı binanın beton bağlama noktasından tepsi çıktı! Menemen yapan işçilerden kalmıştır

Adana'da yıkımı devam eden ağır hasarlı İnci Apartmanı'nın beton bağlama noktasında tepsi çıktı. Tepsinin fotoğrafını çeken işçiler fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Vatandaşların şok olduğu tepsiye Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, "İşçiler menemen yapıp unutunca birisi onu oraya koymuştur" dedi.

Haber 24-11-2023 11:49

Mutfaktaki işlerinizi kolaylaştıracak pratik mutfak ürünleri

Pek çok kişi gün içinde zamanının çoğunu mutfakta harcayabiliyor. Bu yüzden mutfak işlerini kolaylaştıran ürünlerin önemi çok büyük. Peki, mutfaktaki en iyi dostlarınız olabilecek, küçük ama etkili birkaç mutfak aleti ile tanışmaya ne dersiniz? Cevabınız “Evet!” ise harika bir liste ile karşınızdayız! Sebze doğrayıcıdan saklama kabına birçok ürünü sizin için derledik. İşte hayatınızı kolaylaştıracak o ürünler!

Haber 02-01-2023 17:20

Sevdiklerinize unutamayacakları bir hediye vermek istiyorsanız bu liste yol göstericiniz olabilir

Yılbaşı yaklaşırken siz de sevdikleriniz için hediye arayışına girmiş olabilirsiniz. Hem yıllarca kullanılabilecek hem unutulmayacak hediye önerileri arıyorsanız bu liste tam size göre! Çünkü benzersiz sürprizler yapabilmeniz için yol gösterici nitelikte olan, birbirinden kullanışlı ürünleri bir araya getirdik. Gelin, o ürünleri beraber keşfedelim!

Haber 06-12-2022 14:14

Buzluktan çıkardığınız gıdaların buzunu dakikalar içinde çözen en iyi eritme tepsileri

Dondurucudan çıkardığınız et ürünlerini çözdürürken beklemek, sabır ve zaman gerektirir. Üstelik çözülme sürecinde et ürünleri tazeliğini yitirmesi de söz konusu. Ancak sizi bu sorundan kurtaracak bir ürün var. Özel olarak tasarlanan eritme tepsileri sayesinde zamandan tasarruf ederek taze gıdalar tüketmek mümkün. Sizler için birbirinden kullanışlı eritme tepsi modellerini listeledik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Yemek 02-11-2022 17:11

Tepsi

Tepsi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tepsi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gelinin arabalara olan aşkı sunumuna yansıdı! Jant kapağından yaptığı tepsisini çıkartıp herkesi şaşırttı

Aslı Hünel ile Gelin Evi isimli programa katılan bir gelin, jant kapağından yapılmış tepsiyle sunum yaparak arabalara olan düşkünlüğünü sunumuna yansıttı. Diğer gelinler Jant kapağından tepsiyi gördüklerinde ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Gelin, arabalara olan aşkını ise dikkat çeken ifadelerle anlattı.

Trend 15-09-2022 10:34