Unal Turan Kaza Mi Yapti Haberleri

Seçil Erzan'ı taşıyan cezaevi aracı kaza geçirdi! Erzan başka bir araca alındı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı dava bugün devam ediyor. Mahkemenin 1 saat geç başlayacağı bildirildi. Sebebi ise Erzan'ı taşıyan aracın kaza geçirmesi. İşte detaylar...

Haber 2024-05-24 12:14:06

Neşet Turan Kayseri'den yürüyerek İstanbul'a gitmek istemişti! Ölüm haberi sonrası CZN Burak gelen mesajlara isyan etti

Kayseri'de yaşayan sosyal medya fenomeni Neşet Turan, CZN Burak ile görüşmek için Kayseri'den İstanbul'a yürümeye karar vermişti. Turan geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybedince CZN Burak'a olay yorumlar geldi. ünlü fenomen ise en sonunda patladı.

Magazin 2024-05-02 15:25:14

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Sessizliğini bozdu: 'Belki daha kötüsünü yaparım'

Türkiye, Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kaza ve sonrasını konuşuyor. Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybettiği olayda anne Tok ve oğlu önce Mısır sonra da ABD'ye kaçmıştı. Olayda yeni bir gelişme yaşandı. Tok'un annesi sessizliğini bozdu. Acı'nın annesine üzüldüğünü ifade eden S.T. "Evlat acısı diner mi? Ama diyor ya 'Gelsinler bir gün bile olsa hapis yatsınlar' diye, içime sokasım var o anneyi. Ben de olsam aynısını yaparım, belki daha kötüsünü yaparım" dedi.

Haber 2024-03-16 20:03:29

Survivor Nagihan diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı'dan flaş teklif: Baş başa konsey...

Survivor All Star kırmızı takım yarışmacılarından Nagihan Karadere, oyun parkurunda geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. Survivor Ekstra'ya katılan Acun Ilıcalı şoke eden açıklamalarda bulundu. Survivor Nagihan diskalifiye olabilir mi? İşte üzen açıklama...

Magazin 2024-03-04 15:30:42

Zenginler böyle demek ki diyerek kaydetti... Kadın sürücü meydan okudu: Arkadan çarpıp tekmeledi, yetmedi takip edip önünü kesti!

İstanbul'daki trafikte yaşanan bir kavga sosyal medyada gündem oldu. Kartal'da Özlem Ç.'nin kullandığı otomobil, Baran Gür'ün kullandığı hafif ticari araca arkadan çarptı. Kaza sonrası öfkeden deliye dönen Özlem Ç., aracı tekmeledi. Baran Gür'ün "Polis çağıracağım" sözüne "Senden mi korkacağım, polis çağır" diyerek yanıt veren Özlem Ç., uzun süre takip ederek otomobiliyle yolunu kesti. Baran Gür, o anları "Demek ki zenginler böyle" diyerek kaydetti.

Haber 19-02-24 13:53

Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Kader Bağları dizisi konusunun gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu dizi dram türünü ele alıyor. Peki, Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 30-09-23 19:48

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON TARİHİ: Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak, Show TV 2. sezon tarihi belli mi? Çekimler başladı

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon tarihi vatandaşlar tarafından merak konusu olurken Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi isimlerin başrolleri paylaştığı yapıma ilişkin araştırmalar da hız kazandı. Sezon finalinde Kıvılcım ve Ömer kaza yapmıştı. Oyuncular yeni sezon için sete çıktı, çekimler başladı. Peki, Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak, 2. sezon tarihi belli mi? İşte, Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi...

Magazin 31-08-23 11:45

Buğday deposundaki patlama fiyatları etkileyecek mi? Açıklama geldi: ‘Türkiye için oldukça sınırlı…’

Kocaeli'de TMO silosundaki patlamanın hububat fiyatlarını etkileyip etkilemeyeceği merak edilirken Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Ali Kırali konuya ilişkin açıklamada bulundu. "Patlama meydana gelen depolarda bulunan ve etkilenen hububat stok miktarı Türkiye için oldukça sınırlı bir rakamdır" diyen Kırali, “Bu elim kaza nedeniyle iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesi mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Finans 08-08-23 13:38

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan kimdir, kaç yaşındadır? Bülent Turan aslen nereli, evli mi?

Bülent Turan, günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Bülent Turan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. İşte AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan hakkında bilgiler...

Haber 03-06-23 16:06

Lüks otomobiliyle yaptığı kaza sosyal medyada çok konuşulmuştu! Ünal Turan 'Hayatımda böyle bir şey görmedim' diyerek o detaya dikkat çekti: Daha enteresan olanı ise...

Nişanlısı şarkıcı Ceylan Koynat ile 15 milyon lira değerindeki lüks otomobiliyle tünelde süratli bir şekilde seyir halindeyken kaza yapan ünlü modifiyeci ve sosyal medya fenomeni Ünal Turan yaşadıkları korku dolu anları "Hayatımda böyle bir şey görmedim" diyerek anlattı. Lastiği üreten firmaya dava açacağını belirten Turan "Daha enteresan bir şey var" diyerek kazadaki o detaya dikkat çekti. Koynat da "Kazanın videosu sosyal medyada paylaşıldıktan sonra o anı sürekli yaşamaya başladık" dedi.

Haber 02-06-23 11:49

Ünal Turan kaza mı yaptı? Ceylan Koynat ve Ünal Konat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kaza anı anbean kamerada!

Ünlü sosyal medya fenomeni Ünal Turan ve nişanlısı Ceylan KoYnat talihsiz bir kaza geçirdi. Kazaya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Ünal Turan son durumu açıkladı. Birçok kişi basında yer alan haberler sonrası "Ceylan KoYnat ve ünlü fenomen Ünal Turan kaza mı yaptı?" sorularına yanıt arıyor. Peki, Ünal Turan ve nişanlısı Ceylan KoYnat kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 30-05-23 15:09

Ünal Turan ve Ceylan Koynat kaza yaptı! İşte Ferrari'si ile son sürat giden ünlü fenomenin kaza anı

Ünlü sosyal medya fenomeni Ünal Turan ve nişanlısı Ceylan Koynat talihsiz bir kaza geçirdi. Turan, süratle gittiği esnada 14 milyon liralık lüks aracının lastiğinin patlaması sonucu kaza yaptı. Lüks araç kullanılamaz hale gelirken, Turan kendisi ve nişanlısına ilişkin son durumu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 30-05-23 14:48

Bülent Turan'ın Kerem Kınık'a tepkisi sonrası Şahan Gökbakar sessiz kalmadı: Yanlışlarının bedelini ödeyip...

Şahan Gökbakar ve Kızılay Başkanı Kerem Kınık arasındaki polemik günlerdir gündemde. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kınık'ın bir tweetini alıntılayıp Kızılay Başkanı'na tepki gösterdi. Bu tepki sonrası Gökbakar da tepkisiz kalmadı ve "Ooo Kerem hafiften titreme geldi mi?" diyerek bir paylaşım yaptı.

Magazin 03-04-23 08:58

Kılıçdaroğlu'nun 'Kürtçe' iddiasına Bülent Turan ve TBMM Başkanı Şentop'tan açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Meclis Genel Kurulu tutanaklarında Kürtçe'nin, "bilinmeyen dil" olarak yazıldığı iddiasına peş peş açıklamalar geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Ne demek bu? Resmi dili mi değiştireceksiniz?" diyerek tepki gösterirken söz konusu iddiaya TBMM Başkanı Mustafa Şentop da yanıt verdi.

Haber 21-03-23 09:06

Ayça Ayşin Turan ve Umut Evirgen beraber mi? İlk kez açıklama yaptı

Alp Navruz ile ayrılığı çok konuşulan ve adı Murat Boz ile anılan Ayça Ayşin Turan’ın yeni sevgilisinin Umut Evirgen olduğu iddia edilmişti. Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan’dan konu ile ilgili açıklama geldi.

Magazin 09-03-23 13:43

SON DAKİKA | Meral Akşener'in Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu açıklamasına AK Parti'den ilk yorum

Son dakika haberi: İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Mansur Yavaş ya da Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı konusunda görüş bildirmesinin ardından AK Parti'den ilk açıklama geldi. AK Partili Bülent Turan, "12 ayda, 12 toplantıda en yakın ortağını, kendi belediye başkanlarını ikna edememiş; milletimizi mi ikna edecek?!" dedi.

Haber 03-03-23 15:59

O Ses Türkiye sahnesinde dikkat çeken yakınlaşma! Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz sevgili mi?

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü ile ekrana geldi. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı programda Ayça Ayşin Turan performansıyla dikkat çekti. Ayrıca Murat Boz ile arasındaki samimi diyalogda geceye damga vurdu. Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz'un bu yakınlaşması akılları 'sevgililer mi?' sorusunu getirdi.

Magazin 02-01-23 09:05

Aracında güvende hissetmek isteyenler için 2022 senesinin en iyi araç içi kameraları

Araçla yolculuk yaparken insanın başına her türlü olay gelebilir. Mağduriyet yaşamamak için bu anları otomatik olarak kaydeden bir kamera olsa ne güzel olurdu, değil mi? Merak etmeyin, bu teknolojiye ulaşmak artık çok kolay. Kaza anını otomatik olarak belirleyen, kaza videolarını siz istemeden silmeyen ve park hâlindeyken dahi aracınızı kollayan kamera seçeneklerinin hepsini burada bulabilirsiniz!

Haber 28-12-22 17:28

Dilek Ertek'in esrarengiz ölümünde gemi kaptanının hatasına dikkat çekti! 'İnanılır gibi değil' diyerek adeta isyan etti

Türkiye, günlerdir iş kadını Dilek Ertek'in Pasifik Okyanusu'ndaki sır ölümünü konuşurken, esrarengiz olayın cinayet mi intihar mı yoksa kaza mı olduğu henüz netleşmedi. Cinayet dedektifi Savaş Kurtbaba, söz konusu olayda eksik birçok yönün olduğunu belirtirken '20 saat' detayına dikkat çekti. Yaşananlara 'İnanılır gibi değil' diyerek tepki gösteren Kurtbaba, kaptanın da bir hatası olduğunu açıkladı. Öte yandan Ertek ailesinden de 'kayıp mücevher' açıklaması geldi.

Haber 08-11-22 10:30

Ayrılmaz ikili yine mi buluşuyor? Emre Belözoğlu ve Arda Turan aynı takımda...

Medipol Başakşehir'in başında yaşadığı çıkışla kendinden söz ettiren Emre Belözoğlu, takımını namağlup şekilde götürüyor. Hem ligde hem de Avrupa'da alınan sonuçlarla birlikte dikkatleri üzerine çeken Emre Belözoğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Milli Takımda Stefan Kuntz'un ayrılığı gündeme gelirken, bu koltuğa Emre Belözoğlu'nun oturacağı ifade edildi. Yardımcısının ise Galatasaray'da futbolu bırakan Arda Turan'ın olacağı iddia edildi.

Spor 06-10-22 07:30

İbrahim Tatlıses ile sevgili olduğu konuşulan 21 yaşındaki Berka Gül'ün kim olduğu ortaya çıktı! İbrahim Tatlıses'in asistanı konuştu

İbrahim Tatlıses'in kendisinden 49 yaş küçük 21 yaşındaki Berka Gül isminde bir kızla aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bodrum'daki kaza anında Tatlıses'in yanında olan Berka Gül'ün kim olduğu ortaya çıktı. Berka Gül İbrahim Tatlıses'in sevgilisi mi? İşte detaylar...

Magazin 30-09-22 13:30

Arda Turan, Okan Buruk'un ekibine mi katılacak? Resmi açıklama geldi...

Liglere verilen milli arayı değerlendirmek isteyen Galatasaray, hazırlık maçında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılılar, karşılaşmadan Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi'nin golleriyle 2-1'lik üstünlükle ayrıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın ardından Arda Turan ile ilgili gelen soruyu yanıtladı.

Spor 25-09-22 07:05

Aytunç Erkin ile Ali Turan arasında gerginlik! 'İhtilal mi yapacaksınız?' deyince çok sinirlendi

Gazeteci Aytunç Erkin ile AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan arasındaki gerginlik canlı yayına damga vurdu. Turan'ın "İhtilal mi yapacaksınız?" sözlerine sinirlenen Erkin, ayağa kalkarak "Hemen özür dileyeceksiniz. Stüdyoyu terk ederim" diyerek tepki gösterdi. Moderatör Pınar Işık Ardor, Erkin'i zor sakinleştirdi.

Haber 18-09-22 09:02

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, yangın söndürme tankeri dağıtım töreninde konuştu:

"Mahkeme kararıyla küfürbazlığı tescil olan bir eski il başkanı (Canan Kaftancıoğlu) bugün Sayın Erdoğan'a utanmadan sıkılmadan 'diktatörü göndereceğiz' demiş. Bir defa diktatör olsa seçim mi olur? Diktatör olsa sen bu küfürleri edebilir misin?"

Yurthaber 13-08-22 16:50

Uşak'ta gece yarısı feci kaza! 43 kişi yaralandı, vali olay yerine geldi

Gece yarısı saatlerinde onlarca kişinin yaralandığı korkunç bir trafik kazası yaşandı. İzmir-Uşak kara yolunda seyir halindeki yolcu otobüsü, aynı istikamette seyir halindeki bir TIR'a arkadan çarptı. Çok sayıda yolcunun bulunduğu otobüste kaza sonucu 41 yolcu ve otobüsün şoförleri yaralandı, 25 yaşındaki muavin Rasim Kutlucan ise yaşamını yitirdi. Bölgeye gelerek açıklama yapan Uşak Valisi Turan Ergün olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirirken TIR şoförü gözaltına alındı.

Haber 11-08-22 10:19

Survivor Nisa sakatlandı mı? Nisa Bölükbaşı Survivor 2022'den diskalifiye mi olacak?

Survivor Nisa, yarışmanın 131. bölümünde iletişim ödüllü dokunulmazlık oyunu sırasında korkutan bir kaza yaşadı. Ayşe Yüksel ile kozlarını paylaşan Nisa Karabulut'un sakatlık yaşayıp yaşamadığı ve sağlık durumunun nasıl olduğu merak konusu oldu. Peki Survivor Nisa sakatlandı mı, Survivor'dan diskalifiye mi olacak? İşte yarışmanın 131. bölümü ile ilgili detaylar...

Magazin 12-06-22 21:07

Survivor Berkan sakatlandı mı? Berkan Karabulut Survivor 2022'den diskalifiye mi olacak?

Survivor Berkan, yarışmanın 131. bölümünde iletişim ödüllü dokunulmazlık oyunu sırasında korkutan bir kaza yaşadı. Batuhan Karacakaya ile kozlarını paylaşan Berkan Karabulut'un sakatlık yaşayıp yaşamadığı ve sağlık durumunun nasıl olduğu merak konusu oldu. Peki Survivor Berkan sakatlandı mı, Survivor'dan diskalifiye mi olacak? İşte yarışmanın 131. bölümü ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 12-06-22 21:05

Yazıcıoğlu'nun kazada ölen korumasının arkadaşından çarpıcı sözler! Suikast iddialarına yanıt verdi: Erol Yıldız’ın vefatı bir sıkıntılı suikast mi derseniz...

Geçmiş dönemlerde helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapan Erol Yıldız, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmişti. En yakın yol arkadaşı olan Eski BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Bekir Kılıç ise Yıldız'ın şüpheli ölümüyle ilgili konuştu. “Olayın oluş şeklini kabullenemedik ve zihnimizde oturtamadık” diyen Kılıç, suikast iddialarına yönelik çok çarpıcı açıklamalar da yaptı.

Haber 23-05-22 16:02

Survivor Nisa sakatlandı mı? Nisa Bölükbaşı'nın sağlık durumu nasıl? Survivor All Star'dan diskalifiye mi olacak? 23 Mayıs 2022 Pazartesi

Survivor Nisa sakatlandı mı? sorusunun yanıtı yarışmanın 112. bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çek Cumhuriyeti'nde yetişen yarışmacı, haftanın dördüncü dokunulmazlık oyunu sırasında talihsiz bir kaza yaşayıp yere kapaklandı. Peki Survivor Nisa sakatlandı mı? Nisa Bölükbaşı'nın sağlık durumu nasıl? Survivor All Star'dan diskalifiye mi olacak? İşte yarışmanın 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü ekrana gelecek olan bölümüne ilişkin detaylar...

Magazin 23-05-22 08:19

Reha Özcan'a ne oldu? Reha Özcan iyi mi? Reha Özcan kimdir?

Reha Özcan gündemde yer alıyor. 'Suskunlar', 'Maral', 'Bizim Hikaye', 'Mucize Doktor' ve 'Seksenler' gibi dizileri ile tanınan Reha Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Bir Garip Orhan Veli' oyununun ertelendiğini duyurdu. Oyuncunun başına talihsiz bir kaza geldi. Bunun üzerine Reha Özcan'ın hayranları hemen araştırmalara başladı. İşte Reha Özcan hakkındaki detaylar!

Haber 22-05-22 16:01

Bu adamı öldürmemiz mi gerekiyor? dedi! Doktoru tehdit eden öğretmen ve ailesi için mahkemeden dikkat çeken karar

Kahramanmaraş'ta, aile hekimi Turan Severim, öğretmen M.D. tarafından tehdit edildiği iddiasıyla dava açtı. Davaya bakan İdare Mahkemesi, güven ilişkisinin sarsıldığı gerekçesiyle M.D. ve ailesinin aile sağlığı merkezinin değiştirilmesine karar verdi. Kahramanmaraş Tabip Odası Başkanı Lütfi Tiyekli, vatandaşın hekimi seçme hakkı olduğu gibi hekimlerin de bu gibi durumlarda kendi can güvenlikleri için hastalarını seçebilmeleri gerektiğini belirtti.

Haber 22-05-22 11:47

Turan çiftinin hayatını kaybettiği motosiklet kazasında acı detay: 1 metre daha uzun olsaydı kurtulabilirlerdi

Ankara'da Hüseyin Sinan Turan ve eşi Ayşenur Turan'ın hayatını kaybettiği motosiklet kazasıyla ilgili acı bir detay ortaya çıktı. Talihsiz çiftin kaza yaptığı yerin 1 metre uzağında motorcu dostu bariyer olduğu belirtilirken, çiftin arkadaşı Emrah Çetin, "Motor ile virajı alamayıp, kaza yapmışlar. Belki 'motorcu dostu bariyerler', 1 metre daha uzun olsaydı kurtulabilirlerdi" diye konuştu.

Haber 10-05-22 12:01

GÖNÜL YAZAR YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ! Gönül Yazar'a ne oldu? Gönül Yazar kaza mı geçirdi? Gönül Yazar iyi mi?

Gönül Yazar hayranlarını üzdü. 84 yaşındaki usta sanatçı Gönül Yazar, evinde korkutan bir kaza geçirdi. Türk sanat müziğinin ünlü ismi gece saatlerinde yatağından uyanarak ayağa kalktı, ancak Yazar'ın ayağı kaydı ve başını duvara vurdu. Bu haber sonrası Gönül Yazar'ın sağlık durumunu merak edenler hemen ünlü isim hakkında araştırmalara başladı. İşte Gönül Yazar hakkında detaylar!

Magazin 04-05-22 00:00

Bayramda oruç tutulur mu? Bayramda kaza orucu tutmak caiz midir?

Bayram günlerinde oruç tutulup tutulmayacağı merak ediliyor. Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan ayı bu sene 1 Mayıs tarihinde bitecek ve Ramazan Bayramı'nın ilk günü 2 Mayıs tarihinde idrak edilecek. Peki bayramda oruç tutulur mu? Bayramda kaza orucu tutmak caiz mi? İşte merak edilenler...

Haber 21-04-22 10:20

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Barış Akarsu'yu canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz aslen nereli, kaç yaşında? İsmail Ege Şaşmaz evli mi?

4 Temmuz 2007 tarihinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden rock müziğinin sevilen sanatçısı Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Çekilecek biyografi filminde Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz oynayacak. Peki İsmail Ege Şaşmaz kimdir, aslen nereli? İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında ve eşi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 10-04-22 10:39

Küfür orucu bozar mı? Ramazan'da küfür etmek kaza gerektirir mi?

Küfür orucu bozar mı? sorusunun yanıtı Ramazan ayı münasebetiyle merak konusu oldu. Ramazan ayı 2 Nisan Cumartesi günü başladı, 2 Mayıs Pazartesi akşamı ise sona erecek. Bu kapsamda Küfür orucu bozar mı? Ramazan'da küfür etmek kaza gerektirir mi? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan açıklamanın detayları haberimizde....

Haber 02-04-22 11:34

Acılar içinde kıvrandı! Kimse bunu beklemiyordu: Survivor Barış diskalifiye mi olacak?

Survivor 2022 AllStar'da gerilim had safhada. Yarışmacılar arasındaki anlaşmazlık ve rekabet giderek artıyor. Öte yandan programın 57. bölümünde talihsiz bir an yaşandı. Barış Murat Yağcı, dokunulmazlık oyunu sırasında kaza geçirdi. Yeni bölüm fragmanında görülmeyen Survivor Barış'ın sağlık durumu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşte Survivor Barış'ın durumuna ilişkin detaylar...

Magazin 24-03-22 15:10

Babası Mahra'nın kaza sonrasındaki ilk sözlerini söyledi: Yürek burkan ifadeler

Antalya'nın'da köpekten kaçarken kamyonun altında kalması sonucu ağır yaralanan bacağı kesilen Mahra'ın (10) babası Murat Pınar, olay yerine gittiğinde kızının gözünün içine bakarak "Ölmeyeceğim değil mi baba" diye sorduğunu söyledi. Anne Derya Pınar (38) ise kızının boş arazide gördüğü çekmeceyi sokak kedilerine yuva yapmak istediği için evden çıktığını belirterek, "Yanına gittiğimde 'Özür dilerim anneciğim, köpekler saldırdı' dedi. O hale gelmesinden dolayı bile suçluluk duymuştu" dedi.

Haber 13-03-22 19:17

Çırağan Caddesi'ndeki 112 çınar kesildi! Dikkat çeken iddia: Reklam panoları için mi kesildi?

Beşiktaş'ta 112 çınar ağacı kansere yakalandığı gerekçesiyle kesildi. İBB'den Aydın Çetinkaya, "Bu ağaçlar kesilmese hepsi kurumaya yüz tutmuş, can ve mal güvenliği açısından çok ciddi tehdit oluşturmaya başlamıştı" dedi. AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı M. Yıldırım Turan da," İBB yönetimi kamuoyuna hiçbir bilgilendirme yapmadan tarihi ağaçların kanser olmalarından dolayı kesildiği açıklaması yapmıştır. Reklam panolarını yerleştirmek için mi kesildiğini merak ediyoruz'' açıklamasında bulundu.

Haber 11-03-22 16:30

Survivor Hikmet'e ne oldu? Sakatlandı mı? Sağlık durumu nasıl? Adaya veda edecek mi? Hikmet Tuğsuz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Survivor Hikmet, yarışmanın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu sırasında talihsiz bir kaza geçirdi. Parkur oyununda çark çeviren ve bir anda yere yığılan Hikmet Tuğsuz'un çark direğinin altında yere yatıp acı çektiğini gören arkadaşları yanına koşarak onu teselli etmeye çalıştı. Peki Survivor Hikmet'e ne oldu? Sakatlandı mı? Sağlık durumu nasıl? Adaya veda edecek mi? Hikmet Tuğsuz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Ne iş yapıyor? İşte Survivor Hikmet Tuğsuz'un sağlık durumuna ilişkin detaylar.

Magazin 21-02-22 22:52

Kim Milyoner Olmak İster'in unutulmaz ismi Kenan Işık yaşıyor mu? Nerede? İyileşti mi? Kenan Işık'ın son sağlık durumu 2022!

Kenan Işık 2014'ta yaşadığı talihsiz kaza nedeniyle beyin kanaması geçirmişti. Yer aldığı projelerle izleyicinin gönlünde taht kuran ve zaman zaman sağlık durumuna ilişkin sosyal medyada yer alan haberlerle gündem olan ünlü oyuncunun son durumu merak konusu oldu. Peki Kim Milyoner Olmak İster'in unutulmaz ismi Kenan Işık yaşıyor mu? Nerede? İyileşti mi? İşte Kenan Işık'ın son sağlık durumu ile ilgili detaylar...

Magazin 04-02-22 15:51

Rusya'nın yerini Türkiye mi alıyor? Azerbaycanlı analistten dikkat çeken Ermenistan yorumu

Azerbaycanlı analist Turan Rzayev, Türkiye-Ermenistan ilişkilerinde yeni bir döneme girilmesini değerlendirerek, "Rusya’nın bağımlılığının yerini Türkiye’nin bağımlılığı alacak" dedi.

Haber 18-12-21 20:05

Ada Masalı dizisi neden final oluyor? Sevilen diziden kötü haber! Ada Masalı final mi yapacak?

STAR TV'de ekrana gelen Ada Masalı dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı diziden gelen kötü haber izleyicileri üzdü. Çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran ve Poyraz’ın yollarının kesişmesiyle doğan aşkı konu alan dizinin final nedeni merak konusu oldu. Peki Ada Masalı dizisi neden final oluyor? İşte merak edilenler...

Magazin 10-12-21 22:17

Kadın mı erkek mi daha iyi park eder yarışı! Murat Güloğlu canlı yayında kaza yaptı

Show TV'de yayınlanan 'Bu Sabah' programında ünlü sunucu Murat Güloğlu, arabasıyla kaza yaptı. O anlar canlı yayında ekrana yansıdı.

Magazin 09-11-21 11:42

Eren Derdiyok'un ay-yıldızlı forma özlemi hala aklında

MKE Ankaragücü'nün tecrübeli golcüsü Eren Derdiyok: - "Tercih şansım olsaydı Türk Milli Takımı için oynamak isterdim. Böyle bir seçim hakkı olmadığı için doğal olarak İsviçre Milli Takımı'na gittim" - "(EURO 2008 İsviçre-Türkiye maçı) Çok farklı bir duyguydu gerçekten. Son dakikada Arda Turan gol atmış ve Türkiye kazanmıştı. Maçtan sonra üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim"

Yurthaber 12-10-21 11:14

Genç kızın misafirlikte sır ölümü! Göğsünden vurulmuş halde bulundu

Samsun'da, Şeyda Turan (30), misafirliğe geldiği kardeşinin evinde tabancayla göğsünden vurulmuş halde ölü bulundu. Turan, Çorum'da toprağa verilirken, polis, olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştırıyor.

Haber 29-09-21 22:45

Silivri'de kan donduran olay! Kediyi seven küçük çocuk, kamyonetin altında kaldı

İstanbul Silivri'de babasının iş yerinin önünde kediyle oynayan 4 yaşındaki Ayla Deniz Turan, kamyonetin altında kalarak feci şekilde can verdi. Kamyoneti kullanan sürücü tutuklanırken, kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Baba Emrah Turan, sürücünün en ağır ceza almasını istediklerini belirterek, "Acımız çok büyük. İnanılmaz derecede çok üzüntülüyüz. Bu işin peşini hiçbir şekilde bırakmayacağız. Şikayetçiyiz" dedi.

Haber 15-07-21 18:00

Tekirdağ'da 5 katlı binanın balkonundan otomobilin üzerine düşen kadın öldü

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir binanın balkonundan otomobilin üzerine düşen kadın yaşamını yitirdi. Öte yandan polisin olayın kaza mı, intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırdığı öğrenildi.

Haber 11-07-21 21:31

AK Partili Bülent Turan'dan dikkat çeken 'seçim barajı' açıklaması

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, 'Seçim Kanunu’nda yapılacak değişikliğe ilişkin, "Dünya örneklerinde özellikle Avrupa Konseyi’nin, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin baraj değerlendirmesine baktık; '5 mi, 7 mi, 10 mu olsun' tartışması çok gerçekçi bir tartışma. Biz bunu tartışıyoruz. Genel kanaatimiz, barajın indirilmesi yönünde" dedi.

Haber 28-05-21 09:15