Unutulan Eşyalar Haberleri

Kredi kartı, cep telefonu, para, kimlik… Binlercesi orada unutuldu: ‘Çok ilginç şeyler görüyoruz, gelin alın’

Doğu Anadolu Bölgesi'nde 13 ile hizmet veren ve günde 25 bin kişinin giriş yaptığı Erzurum Şehir Hastanesi'nde unutulan binlerce nüfus cüzdanı, ATM kartı ve birçok eşya sahiplerine teslim edilmeyi bekliyor. Görevliler ise unutulan eşyalar için vatandaşlara çağrı yaparak, “Gelsinler, alsınlar diye ama şu ana kadar gelip pek soran olmadı” dedi.

Finans 10-04-2023 10:58

Piyasa değerinden daha düşük fiyata satılacak! 1000 cep telefonu, gitar, peruk, hamak... 5 kamyon eşya oraya getirildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda unutulan 5 kamyon dolusu eşyanın satışa çıkarılacağı öğrenildi. Havalimanının Dış Hatlar Terminali'nde unutulan veya sahipleri tarafından alınmayan eşyalar ihaleyle satıldı. Havalimanında unutulan eşyalar arasında yer alan yaklaşık bini cep telefonu olmak üzere 2400 elektrik cihaz Avcılar'da satılacak. Eşyaların piyasa değerinden daha düşük fiyata satılacağı kaydedilirken eşyalar arasında gitar, keman, hamak ve peruk da bulunuyor.

Finans 09-03-2023 09:53

Otellerde unutulanlar şaşkına çevirdi! Eşek, köpek, düğün pastası...

İngiltere'nin ünlü otel zinciri Travelodge, 2022 yılında Birleşik Krallık'taki 580 otelinde müşteriler tarafından unutulan en tuhaf eşyaları raporladı. Unutulan eşyalar arasında yavru köpekler, Daisy ve Duke adlı bir çift eşek ve Kraliçe II. Elizabeth'in resmedildiği bir yağlı boya tablosu da bulundu.

Trend 06-01-2023 20:07

Unutulan Eşyalar

Unutulan Eşyalar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Unutulan Eşyalar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.