Yali Capkini Defne Haberleri

Valilik duyurdu! Antakya ve Defne'de okullara 'sağanak yağış' tatili

Hatay'ın merkez Antakya ve Defne ilçelerinde kuvvetli sağanak yağış nedeniyle tüm okulların 1 gün tatil edildiği açıklandı.

Haber 2024-05-13 08:59:47

Hatay'da sağanak nedeniyle 2 ilçede eğitime ara verildi

Hatay'ın merkez Antakya ve Defne ilçelerinde sağanak nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Yurthaber 2024-05-13 07:52:56

Kırmızıya bürünen Defne Samyeli'nin sahne tarzı olay oldu! Mücevherlerinin fiyatı dudak uçuklattı

İddialı paylaşımları ve özel hayatıyla çok konuşulan Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki sahnesiyle dikkat çekti. Kırmızılara bürünen Samyeli'nin mücevheri dikkat çekti. Mücevherin değeri ise duyanları şoke etti.

Magazin 2024-05-08 11:25:56

Yılda 45 gün uyanık kalan ipek böcekleri, dut yapraklarıyla özenle besleniyorlar

Hatay’ın Defne ilçesinde kurulan eğitim merkezi, kadınlara istihdam sağlamak ve geleneksel ipek böcekciliği mesleğini canlandırmak amacıyla faaliyet gösteriyor.

Yurthaber 2024-05-02 10:02:44

Hatay'da kuduz alarmı! 2 mahalle karantinaya alındı

Hatay'ın Defne ilçesinde bir çiftlikteki büyükbaş hayvanlara saldıran köpek, alınan numunede kuduz olduğu tespit edildi. İki mahalleye hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı. Hastalığın görüldüğü bölgelerde başıboş kedi ve köpekler ile vahşi hayvanların, aşılı olup olmadıklarına bakılmaksızın toplanmasına, aşılanmasına ve hastalık sönüşü yapılıncaya kadar bakım evlerinde tutulmaları kararı alındı.

Haber 28-04-24 14:59

Kuduz alarmı: 2 mahalle karantinaya alındı! Giriş ve çıkışlar yasaklandı

Hatay’ın Defne ilçesinde büyükbaş hayvanlara saldıran köpeğin kuduz olduğunun tespit edilmesinin ardından 2 mahalleye hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı.

Haber 27-04-24 07:19

Defne Samyeli'nin iddialı Maldivler pozu sosyal medyayı salladı!

İddialı paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Defne Samyeli bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Instagram hesabından Maldivler pozunu paylaşan Samyeli'nin pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-04-24 09:41

O ilçede belediye başkanı 'İsraf haramdır' deyip harekete geçti! Artık makam aracı kullanılmayacak... Hepsini satışa çıkardı

Hatay’ın Defne ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle çıkarak göreve başlayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, ’israf haramdır’ anlayışıyla kurumda kullanılan 5 makam aracını satma kararı aldı ve kendinden önceki başkanın kullandığı kiralık lüks makam aracını iade etti. Özgün, "Görev sürem boyunca kendi aracıma bineceğim, belediye başkan yardımcılarımız ya da herhangi birimdeki personel makam aracına binmeyecek. Tasarrufa gitmek gerekiyor" dedi.

Haber 11-04-24 11:07

Tanesini 500 dolardan aşağıya satmıyor! Sadece o ilde var 'Kendimi bildim bileli yapıp satarım'

Hatay’ın Defne ilçesinde yaşayan Ali Özalp, babasından öğrendiği serpantin taşı oymacılığında özenle ortaya çıkardığı eserleri 500 dolardan başlayan fiyatlarla satıyor.

Finans 31-03-24 11:11

Annesiyle tatile çıktı! Derin Talu'nun İsviçre tarzı olay oldu

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Derin Talu sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla zaman zaman adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa annesiyle çıktığı İsviçre tatilinden karelerini peş peşe paylaştı. Derin Talu'nun pozlarına yorum yağdı.

Magazin 30-03-24 10:39

Hatay'da evin bahçesinde lahit bulundu

Hatay'ın Defne ilçesinde, bir kişinin evinin bahçesinde bulunan lahit, incelenmek üzere Hatay Müze Müdürlüğüne götürüldü.

Yurthaber 29-03-24 13:35

Cilt sorunlarına doğal çözüm: Egzama ve kepeğin dermanı! Kilosu 450 TL... Gramı gramına ölçülerek yapılıyor

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Defne ağaçlarının meyvesinin tokmakla dövülmesiyle üretilen defne sabunu; egzama ve kepeğe iyi gelirken, saç ve cilde ferahlık veriyor. Bölge halkı tarafından tüketilen sabun, kilogramı 450 TL'den alıcı buluyor.

Haber 22-03-24 11:55

Bakan Yardımcısı Gürgen, Defne’de afetzede vatandaşlarla bir araya geldi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, asrın felaketinin yerle bir ettiği Hatay’ın Defne ilçesinde afetzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Yurthaber 06-03-24 07:46

31 Mart için en ilginç seçim vaadi! SOL Parti adayı atağa geçti: Boğma rakı tesisi kuracağım!

Hatay'ın Defne ilçesinde SOL Parti Belediye Başkan Adayı Serbay Mansuroğlu, yaptığı açıklamada "Tesisler kurabiliriz. Boğma rakı tesisi bunlardan biri" diye konuştu. Mansuroğlu'nun bu sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Haber 01-03-24 14:55

Defne’de yanan çadır kül oldu

Hatay’ın Defne ilçesinde yanan çadır kullanılmaz hale geldi.Defne ilçesi Sümerler Mahallesi’nde bir çadırda yangın meydana geldi.

Yurthaber 19-02-24 10:26

Defne sabunu faydaları nelerdir? Defne sabunu neye iyi gelir?

Sağlık alanında kimyasal içerik barındırmayan birçok farklı bitki, meyve veya yağ türü kullanılmaktadır. Defne sabunu da defne meyvesinin yağı kullanılarak elde edilen bir üründür ve birçok yararı vardır. Hem kuru hem de taşlı topraklarda yetişen, dört mevsim de yaprakları yeşil olan defne ağacının meyvelerinden elde edilen bu sabun, günümüzde çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Peki, defne sabunu faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 15-02-24 10:21

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner kocaman oldu! Defne Joy Foster paylaşımı dikkat çekti

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile hafızalara kazınan ve çok genç yaşta hayatını kaybeden Defne Joy Foster ölüm yıl dönümünde anıldı. Sihirli Annem dizisinde kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner de yaptığı paylaşımla ve değişimiyle gündeme geldi.

Magazin 04-02-24 13:26

Defne Samyeli hakkındaki aşk iddiasını duyan Sevda Demirel: Adamsız duramıyorsun...

Defne Samyeli'nin eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın arkadaşıyla yeni bir aşka yelken açtığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bir dönemin unutulmaz ismi Sevda Demirel Defne Samyeli'nin aşk hayatına dair olay ifadeler kullandı.

Magazin 25-01-24 08:03

Bomba aşk iddiası! Defne Samyeli eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın arkadaşıyla birlikte...

Sık sık aşk hayatıyla gündeme gelen Defne Samyeli iddialara göre eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın eski ortağı ve yakın arkadaşı Muzaffer Yıldırım ile aşk yaşıyor.

Magazin 24-01-24 16:37

Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Beğeni ve yorum yağdı

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 24-01-24 08:37

Defne Samyeli paylaştı! Erkek kardeşi Sühan Samyeli görenleri şaşırttı... Defne'nin erkek hali resmen

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan eski haber spikeri Defne Samyeli'nin kendisi kadar ailesi de merak konusu. Yaptığı paylaşımlarla ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Defne Samyeli bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Samyeli kardeşi Sühan Samyeli'yle olan pozunu paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-01-24 15:01

Hatay'da otomobilin çarpıp kaçtığı motosikletin sürücüsü öldü

Hatay'ın merkez Defne ilçesinde, otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Yurthaber 05-01-24 07:43

Bakan Koca duyurdu! İşte yeni yılın ilk bebeği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2024 yılına girilmesiyle birlikte yeni yılın ilk bebeğini paylaştı. Bakan Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Hatay Defne Devlet Hastanesinde yeni yılın ilk bebeği doğdu. Nice, nice yeni yıllar göresin Muhammet Talha bebek" dedi.

Haber 01-01-24 00:28

YALI ÇAPKINI 52. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 52. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu reyting rekortmeni dizi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Yalı Çapkını canlı izle ekranı sorgulanıyor. Peki, Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta? Son bölüm özeti

Magazin 29-12-23 19:00

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu spor salonundan paylaştı! Mini taytıyla ayna karşısında poz verdi

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Deren Talu spor salonundan paylaşım yaptı. Ayna karşısına geçen Talu mini taytıyla bakana bir daha baktırdı.

Magazin 29-12-23 13:01

En Son Babalar Duyar'ın mavi saçlı asi kızı Defne yıllar sonra ortaya çıktı! Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ali Sunal ve Arzu Balkan gibi ünlü isimleri yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizide Defne karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 28-12-23 14:55

YALI ÇAPKINI 51. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor, yeni bölümde neler olacak? Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 51. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Yalı Çapkını canlı izle ekranı sorgulanıyor. Peki, Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Magazin 22-12-23 19:40

Defne Samyeli ve kızları Derin ile Deren'den transparan şıklığı! Ödül törenine damga vurdular

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli, kızları Derin ve Deren ile GQ Dergisi'nin ödül törenine katıldı. Geceye şıklığı ile damga vuran anne ve kızları siyah transparan elbise tercih etti. Samyeli ve kızlarının ödül töreni pozu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-12-23 19:07

YALI ÇAPKINI CANLI İZLE! Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? 50. özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 50. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Yalı Çapkını canlı izle ekranı sorgulanıyor. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Magazin 15-12-23 19:44

YALI ÇAPKINI 49. BÖLÜM FULL İZLE! Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 8 Aralık Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 49. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ile Yalı Çapkını 49. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 08-12-23 19:11

YALI ÇAPKINI 48. BÖLÜM STAR TV CANLI! Yalı Çapkını saat kaçta başlayacak? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 48. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ile Yalı Çapkını 48. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 01-12-23 19:03

Cildi araştırma konusu oldu! Defne Samyeli'nin Çin'e yolculuk tarihi...

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve fit hali ile sık sık gündeme gelen 51 yaşındaki iki çocuk annesi Defne Samyeli'nin güzelliği araştırmalara konu oldu. Samyeli'nin Çin’in önemli üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi’nde genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren bir grup araştırmacı tarafından incelendiği geçtiğimiz aylarda ileri sürülmüştü. O dönem Çin’e gideceğini belirten ünlü ismin yolculuk tarihi belli oldu.

Magazin 01-12-23 17:17

Sağlık Bakanı Koca, Defne Devlet Hastanesi'nde doğan ilk bebeğin fotoğrafını paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'daki Defne Devlet Hastanesi'nde doğan ilk bebeğin fotoğrafını paylaştı.

Yurthaber 29-11-23 08:02

YALI ÇAPKINI 47. BÖLÜM CANLI İZLE! Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 47. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ile Yalı Çapkını 47. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 24-11-23 19:22

Hatay’da trafo yangını çıktı

Hatay’ın Defne ilçesinde bir trafoda yangın çıktı.

Yurthaber 23-11-23 08:34

YALI ÇAPKINI 46. BÖLÜM İZLE! Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 46. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ile Yalı Çapkını 46. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 17-11-23 18:58

Kilosu 7 TL'den atılıyor, 200 katı fiyatına satılıyor! Hatay'da köylülerin ekmek kapısı tüm dünyada alıcı buluyor

Hatay'da ormandan topluyorlar, tüm dünyaya ihraç ediliyor... Binlerce ton defne yaprağı köylülerin en büyük geçim kaynaklarından. Köylülerin topladığı defne yaprakları birçok işlemden geçtikten sonra kilosu 7 TL'den toptancıya satılıyor, dünya geneline satış fiyatı ise 200 katından daha fazla!

Haber 17-11-23 11:58

YALI ÇAPKINI STAR TV CANLI İZLE! Yalı Çapkını saat kaçta, yeni bölüm ne zaman? 45. bölüm detayları

Yalı Çapkını 45. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçti. Yayınlanan fragmanla birlikte heyecan iyice arttı. Peki, Yalı Çapkını saat kaçta, yeni bölüm ne zaman? 45. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 10-11-23 18:42

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu sütyensiz tarzıyla dikkat çekti

Defne Samyeli'nin 20 yaşındaki kızı Derin Talu iddialı pozlarıyla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Derin Talu son olarak bir reklam için sütyensiz ceket tarzıyla adından söz ettirdi.

Magazin 10-11-23 09:56

YALI ÇAPKINI 44. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 44. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle ertelenen bölüm sebebiyle perşembe ve cuma günleri ekrana geldi. Yayınlanan fragmanda Suna ile Kaya'nın yakınlaştığı görülüyor. Peki, Yalı Çapkını 44. bölümde neler olacak, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 44. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 03-11-23 23:51

YALI ÇAPKINI 43. BÖLÜM STAR TV CANLI! Yalı Çapkını bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 43. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle yayınlanmadı. Açıklanan son bilgiye göre dizi bu hafta iki bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Yalı Çapkını 43. bölüm ne zaman, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 43. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 27-10-23 19:01

YALI ÇAPKINI 42. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını 42. bölüm ne zaman, bu akşam mı? Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 42. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle yayınlanmadı. Açıklanan son bilgiye göre dizi bu hafta iki bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Yalı Çapkını 42. bölüm ne zaman, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 42. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 26-10-23 18:32

YALI ÇAPKINI BUGÜN YAYINLANMAYACAK MI? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 42. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi oyuncuların rol aldığı Yalı Çapkını dizisi her hafta cuma günleri yayınlanıyor. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? İşte, 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı...

Magazin 20-10-23 19:01

YALI ÇAPKINI 41. BÖLÜM TEK PARÇA! Yalı Çapkını ne zaman başlıyor? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 41. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Marmaris'te yeni bir mağaza açmak üzere harekete geçen Halis Ağa, Nükhet'in de isteğiyle bu iş için Ferit ve Kaya'yı görevlendirdi. Peki, Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? İşte Yalı Çapkını 41. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 13-10-23 19:19

Jandarma 4 kilo esrar, 105 kök Hint keneviri ele geçirdi

Hatay Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hatay’ın Defne ilçesinde kubar esrar ve kenevir ele geçirdi.Hatay’ın Defne ilçesi Harbiye Mahallesi’nde 4 kilo kubar esrar ve 105 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Yurthaber 10-10-23 08:46

Derin Talu minicik eteğiyle merdivenlere uzandı! Pozları olay oldu

Son dönemde 20'li yaşlarda gibi görünen ve Çinli araştırmacıların ilgisini çeken Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu küçük yaşından beri pozlarıyla gündeme geliyor. Genç kadın son olarak minicik eteği ve yırtmacıyla cesur pozlara imza attı.

Magazin 08-10-23 14:08

YALI ÇAPKINI 40. BÖLÜM STAR TV CANLI İZLE! Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 40. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Kaya ve Nükhet'in yalıya gelmesiyle işlerin iyice karıştığı son bölümün ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak edildi. Peki, Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? İşte Yalı Çapkını 40. bölüm canlı izle ekranı ve son bölüm özeti ile Star yayın akışı

Magazin 06-10-23 19:30

YALI ÇAPKINI 39. BÖLÜM CANLI İZLE! Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 39. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Kaya ve Nükhet'in yalıya gelmesiyle işlerin iyice karıştığı son bölümün ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak edildi. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? İşte Yalı Çapkını 39. bölüm canlı izle ekranı ve son bölüm özeti ile Star TV yayın akışı

Magazin 29-09-23 18:29

Çinli araştırmacılara konu olmuştu! Defne Samyeli'nin son pozlarına beğeni yağdı

Haber sunuculuğunu bırakmasının ardından oyunculuk ve şarkıcılık kariyerine adım adan Defne Samyeli son olarak Çinli araştırmacılara konu olduğu haberleriyle gündeme geldi. İki çocuk annesi Samyeli, son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 26-09-23 13:01