Yasak Elma 161 Bolum Izle Haberleri

Taze anne Eda Ece kızı Mina İpek'i paylaştı! O kareye beğeni yağdı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Yıldız' karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece şimdilerde annelik heyecanı yaşıyor. Nisan ayının ilk günlerinde kızını kucağına alan Eda Ece, kızı Mina İpek ile poz verdi. Ünlü oyuncunun o karesine beğeni yağdı.

Magazin 2024-05-16 16:11:18

Uyuşturucudan gözaltına alınıp işinden olmuştu! Ayşegül Çınar'dan Feyza Civelek'e gönderme

Yasak Elma dizisiyle tanınan Ayşegül Çınar, aracından 19 gram uyuşturucu madde çıkınca o dönem işinden olmuştu. Çınar son günlerde gündem olan Feyza Civelek iddialarını görünce kendini tutamadı. Ayşegül Çınar bakın neler söyledi.

Kulis 2024-05-15 15:23:19

'Karbonhidratı kestim' dedi verdiği poz olay oldu! Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade'ye yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle adından söz ettiren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Cavadzade'nin 'Karbonhidratı kestim' notu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-19 15:01:33

Nesrin Cavadzade'nin Ali Koç'la pozu sosyal medyayı salladı!

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, son olarak Ali Koç'la verdiği pozla gündeme geldi. Sosyal medyada oyucunun paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 2024-04-09 11:33:27

Kızıl Goncalar'ın Ayza'sı Melisa Doğu özel hayat sorusuna çekinmeden yanıt verdi! Bir kere libido diye bir gerçek var

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle adından söz ettiren Melisa Doğu şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde 'Ayza' karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Doğu, Sibel Arna'nın programına konuk oldu. Ünlü ismin açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 14-03-24 17:34

Kızıl Goncalar'a bomba transfer! Yasak Elma'nın yıldızı diziye geliyor

NOW’un pazartesi akşamlarına damgasını vuran "Kızıl Goncalar" dizisine sürpriz bir isim katılıyor. Yasak Elma dizisinde 6 sezon boyunca Asuman rolüne hayat veren Melisa Doğu "Kızıl Goncalar" dizisine transfer oldu.

Magazin 05-03-24 10:43

Şevval Sam Yasak Elma'dan sonra o diziyle ekrana dönüyor

Yasak Elma dizisinde uzun yıllar rol alan Şevval Sam, Yandaki Oda dizisiyle ekranlara dönüyor. Yıllara meydan okuyan Sam'ın yeni dizisi "Yandaki Oda"da Caner Cindoruk ve Nazan Kesal gibi isimler bulunuyor.

Magazin 04-02-24 14:29

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ceketinin önünü açıp poz verdi! İddialı pozları olay oldu

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. İddialı tarzıyla da sık sık gündem olan Cavadzade bu defa kırmızı takımıyla olay oldu.

Magazin 28-12-23 09:49

Anne adayı Eda Ece Doğum ne zaman? sorusuna yanıt verdi! Karnı burnunda pozuna beğeni yağdı

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle hafızalara yer edinen Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştirmişti. Şimdilerde hamile olan Ece'nin karnı burnunda pozuna yorum ve beğeni yağdı. Anne adayı Ece, takipçilerinden gelen "Doğum ne zaman?" sorusuna da yanıt verdi.

Magazin 22-12-23 09:14

Yasak Elma'nın yıldızı Şebnem Dönmez sokak stiliyle dikkat çekti! İddialı pozuna beğeni yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Handan' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Şebnem Dönmez şimdi de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son pozuyla olay olan ünlü ismin gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 15-12-23 17:29

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den karnı burnunda ilk poz! Notu gülümsetti

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4,5 aylık hamile olan Ece'den ilk hamilelik pozu geldi.

Magazin 08-12-23 17:25

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4 aylık hamile olan Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin 01-12-23 14:13

'Estetik yok' demişti! Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade'nin eski halini görenler inanamadı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nesrin Cavadzade, şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tun'nın başrolünde yer aldığı Şahane Hayatım dizisinde rol alıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ünlü ismin eski fotoğrafları sosyal medyayı salladı. Cavadzade'nin yıllar önceki hallerini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 20-11-23 17:20

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece bakın hangi efsane dizide oynamış! Eski halini görenler şoke oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece şimdilerde anne olmak için gün sayıyor. Bir süre ekranlara ara vereceğini açıklayan güzel oyuncunun yıllar önce efsane dizide de rol aldığı ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler tanıyamadı.

Magazin 16-11-23 17:34

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece pozuyla büyüledi! Anneler doğru mu? diyerek paylaştı

En son Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yaz evlendi. Hamilelik müjdesini eylül ayında veren Ece "Anneler doğru mu?" diyerek son halini paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-11-23 11:04

Yasak Elma'nın yıldızı Murat Aygen ekranlara geri dönüyor! Bakın hangi dizide rol alacak

En son Yasak Elma dizisi ile izleyici karşısına çıkan ve Doğan karakterine hayat veren Murat Aygen yeni projesi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Birçok başarılı dizide rol alan ünlü isim bakın hangi projenin oyuncuları arasında yer alacak…

Magazin 29-10-23 12:20

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray'ın Yasak Elma göndermesi sosyal medyayı salladı! O sahneye yorum yağdı

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisi pazar akşamlarına damga vuruyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran diziye bu defa Yasak Elma göndermesi damga vurdu. Ceren Moray ve Gözde Seda Altuner'in o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 23-10-23 14:21

Yasak Elma'nın yıldızı Şebnem Dönmez'in acı günü! Annesini kaybetti

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Handan karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Dönmez, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti.

Magazin 18-10-23 08:26

Nesrin Cavadzade davet tarzıyla dikkat çekti! Korse detayına yorum yağdı

Son olarak Yasak Elma dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan güzel oyuncu her paylaşımıyla olay oluyor. İddialı ve cesur tarzıyla çok konuşulan Cavadzade şimdi de davet tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin son gönderisine yorum yağdı.

Magazin 09-10-23 10:25

Şevval Sam Botoks yaptırmak istemememin tek sebebi diyerek açıkladı!

Yasak Elma dizisindeki performansıyla ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından söz ettiren Şevval Sam çoğu ünlünün aksine botoks yaptırmıyor. Güzel isim botoks yaptırmama sebebini açıklayınca beğeni topladı.

Magazin 01-10-23 11:42

Sarmaş dolaş halleri çok konuşulmuştu! Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi

Son olarak Yasak Elma dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Üç Kuruş dizisindeki partneri Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutlamasıyla gündem olan Cavadzade ile Kaygılaroğlu'nun samimi halleri dikkat çekmişti. Ünlü isimler hakkında aşk iddiaları ortaya çıktı. Ünlü oyuncu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 28-09-23 14:45

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece 15 saniyede servet kazanıyor! Sosyal medya kazancı dudak uçuklattı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Eda Ece'nin sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Bakın 15 saniyede ne kadar kazanıyor.

Magazin 23-09-23 16:33

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade setlere geri dönüyor! Müjdeli haberi böyle duyurdu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Şahika karakteriyle büyük beğeni toplayan Nesrin Cavadzade şimdilerde sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Cavadzade müjdeli haberi duyurdu. Bakın hangi diziyle geri dönüyor.

Magazin 19-09-23 11:39

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece annelik dersini Aslı Enver'den alıyormuş!

'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız' karakterine hayat veren Eda Ece ile bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenmişti. Hamile olan güzel oyuncu annelik derslerini Aslı Enver'den alacağını söyledi.

Magazin 17-09-23 15:27

2 ay önce evlenmişti! Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den müjdeli haber! Anne oluyor

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Eda Ece uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da görkemli bir düğünle evlenmişti. Kısa süre önce evlenen ünlü çiftten müjdeli haber geldi.

Magazin 09-09-23 11:41

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz imaj tazeledi! Son haline beğeni yağdı

Fox Tv'nin en uzun soluklu projelerinden biri olan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Kumru Yıldırım' karakteriyle büyük beğeni toplayan Biran Damla Yılmaz sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Şimdilerde yeni projesi Hudutsuz Sevda dizisi için hazırlık yapan güzel oyuncu imajını da yeniledi. Ünlü oyucunun son haline beğeni yağdı.

Magazin 02-08-23 17:11

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına tepki gösterdi

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük beğeni toplayan Eda Ece geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Tatil paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Eda Ece son olarak, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçmesine tepki gösterdi.

Magazin 02-08-23 15:39

Şevval Şam'dan dikkat çeken sözler: Belden aşağı vurulan dönemler...

Yasak Elma dizisinin başrollerinde yer alan Şevval Sam kendisine gelen eleştirilere dair konuştu. Şevval Sam "Eleştiriyle beli bükülen, iltifatla başı dönen biri değilim" dedi.

Magazin 28-07-23 12:05

Bomba iddia! Nesrin Cavadzade üstsüz pozları yayınlanınca eve kapanıp ağlamış...

Paylaşımlarıyla olay olan oyuncu Nesrin Cavadzade tatilde üstsüz güneşlendiği anlarla magazin gündeminde yer etmişti. Yasak Elma ile son olarak ekranda olan Nesrin Cavadzade iddialara göre pozları yayınlanınca kendini 4 gün eve kapatmış.

Magazin 24-07-23 09:55

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı! Sosyal medya ikiye bölündü

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Balayından pozlarıyla çok konuşulan ünlü isim şimdi de evlilik teklifi ile gündem oldu.

Magazin 13-07-23 17:16

Eda Ece annesi ve ablalarıyla poz verdi, sosyal medyada dikkat çekti! Güzellik genetik

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle hafızalara kazınan Eda Ece geçtiğimiz günlerde sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturdu. Gelinliği çok beğenilen Ece, annesi ve ablaları ile poz verdi. Ünlü ismin paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 10-07-23 14:11

Kızılcık Şerbeti'ne Yasak Elma'dan bomba transfer! Pembe'den beklenmedik atak: Bir hafiyemiz eksikti

Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Gerdek gecesi sahnesi ile bütün dikkatleri üzerine çeken diziye 6 sezonun sonunda geçtiğimiz ay final yapan Yasak Elma dizisinden bomba bir transfer yapıldı.

Magazin 10-07-23 00:21

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece balayında! Pembe bikinisiyle keyif yaptı

Uzun süredir aşk yaşayan oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer, 21 Haziran’da görkemli bir düğünle evlenmişti. Yasak Elma dizisiyle akıllar kazınan Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer balayında görüntülendi.

Magazin 03-07-23 15:11

Nesrin Cavadzade'den Uraz Kaygılaroğlu’na öpücüklü kutlama! Doğum günü paylaşımı olay oldu

En son Yasak Elma dizisi ile izleyici karşısına çıkan Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisindeki rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutladı. Kaygılaroğlu’nu öpücüklere boğan Cavadzade’nin pozlarına yorum yağdı.

Magazin 30-06-23 09:20

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci bikinili poz verdi! Ünlü isimlerden yorum gecikmedi

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteriyle büyük beğeni toplayan Sevda Erginci sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Son olarak bikinili poz veren güzel oyuncunun bu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Ünlü isimlerden de yorum gecikmedi.

Magazin 29-06-23 10:30

Güldür Güldür Show'da bomba ayrılık! O isim artık olmayacak

Karadayı, Yasak Elma ve Gülperi gibi dizilerde rol aldıktan sonra Güldür Güldür Show ekibine dahil olan ünlü isim ekibe veda etti. 2019 yılından beri Leman karakterine hayat veren, izleyicinin beğenisi toplayan İrem Kahyaoğlu yeni sezonda kadroda yer almayacak.

Magazin 28-06-23 15:13

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın itirafıyla şoke etti! ''Ben birini taklit etmedim, kendi kötülüğümü...''

Geçtiğimiz haftalarda altı sezonluk ekran macerasını noktalayan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Ender Çelebi karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Şevval Sam dizi hakkındaki itirafıyla çok şaşırttı. Bir YouTube programına konuk olan ünlü oyuncu dizideki karakteri hakkında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Magazin 28-06-23 13:13

Eda Ece'nin düğününe damga vurmuştu! Hande Erçel'in tarzının bedeli dudak uçuklattı! Duyanlar inanmadı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Eda Ece, 21 Haziran'da uzun zamandır birliktelik yaşadığı basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Şıklık yarışının yaşandığı bu özel geceye ünlü oyuncu Hande Erçel iddialı tarzıyla damga vurmuştu. Erçel'in şıklığının bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 26-06-23 23:31

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Buğrahan Tuncer ile evlenir evlenmez bakın ne yaptı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle milyonların beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece, 21 Haziran'da uzun zamandır birliktelik yaşadığı basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Görkemli düğünün yankıları devam ederken ünlü oyuncu evlenir evlenmez o akıma uydu.

Magazin 23-06-23 12:37

Şevval Sam yakın arkadaşı Eda Ece'nin düğününde hem coştu hem coşturdu

Yasak Elma dizisinde uzun yılar birlikte başrol oynayan Şevval Sam ve Eda Ece özel hayatlarında da yakın dost... Şevval Sam kankası Eda Ece'nin düğününde sahne aldı ve hem coştu hem coşturdu. Sam'in şık ve sade tarzı da beğeni topladı.

Magazin 22-06-23 15:44

Nesrin Cavadzade'nin kıyafetinin göğüs kısmı olay! Düğün tarzına beğeni yağdı

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade Yasak Elma dizisindeki rol arkadaşı Eda Ece'nin düğün törenine katıldı. İddialı bir elbise tercih eden Nesrin Cavadzade düğün pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 21-06-23 20:59

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın annesi evlendi! Annesiyle benzerliği dikkat çekti

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Kumru karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Biran Damla Yılmaz'ın annesi önceki gün nikah masasına oturdu. Annesini özel gününde yalnız bırakmayan güzel oyuncu o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin annesiyle benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 21-06-23 16:17

Eda Ece'nin nikah davetiyesi ortaya çıktı! O detay dikkatlerden kaçmadı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Ünlü ismin düğün davetiyesi de ortaya çıktı. Eda Ece'nin davetiyesindeki o detay dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 19-06-23 10:09

Ödül törenindeki 'deprem' sözleri tepki toplamıştı! Eda Ece'den videolu paylaşım geldi: 'Benim stilim bu, baştan sona...'

Ödül töreninde yaptığı konuşmada 'deprem' sözleri sosyal medyada gündem olan ünlü oyuncu Eda Ece'den o ifadelerine ilişkin dikkat çeken yeni açıklamalar geldi. En son Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle de tanınan Eda Ece "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı" demişti. Bu sözleriyle tepki çeken oyuncu Instagram hesabından yeni video paylaştı.

Magazin 14-06-23 08:19

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam yeni aşka yelken açtı

Yasak Elma dizisinde Ender rolüyle beğeni toplayan ve sesiyle de beğenilen Şevval Sam yeni bir aşka yelken açtı. İddialara göre güzel isim Şevval Sam, reklamcı sevgilisiyle final partisinde boy gösterdi.

Magazin 13-06-23 11:55

Eda Ece'nin sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! Bakın ne kadar kazandı

Geçtiğimiz günlerde final yapan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor. Ünlü ismin 15 saniyelik reklamlar için kazandığı para ortaya çıktı.

Magazin 10-06-23 13:35

TV yayın akışı 9 Haziran 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

9 Haziran 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Haziran 2023 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, S.W.A.T: Kuşatma Altında, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Survivor 2023, Yasak Elma ve Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 09-06-23 07:13

Yasak Elma finalinde Yıldız ve Ender'in o sahnesi kanal tarafından sansürlenmiş

Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizisi Yasak Elma en sonunda final yaptı. Şevval Sam ve Eda Ece'nin parladığı dizi 6 yıllık ekran serüveninin sonuna geldi. Dizide iddialara göre finaldeki o sahneye kanal sansür uyguladı. İşte gündem olan o iddia...

Magazin 08-06-23 15:31

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Yasak Elma, Ömer, Veda Mektubu 5 Haziran REYTİNG SONUÇLARI BİRİNCİSİ

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından internette araştırılıyor. 5 Haziran Pazartesi gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 5 Haziran Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 5 Haziran 2023 reyting sonuçları ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 06-06-23 08:25