HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Fil adam' ameliyatı reddetti

Hindistan'da nadir görülen bir hastalık nedeniyle yüzü adeta bir fil gibi görünen adam kendisine yöneltilen ücretsiz ameliyat teklifini reddetti.

'Fil adam' ameliyatı reddetti

Hindistan’da yaşayan ve “nörofibromatoz” adlı nadir görülen genetik bir hastalık nedeniyle yüzü eriyormuş gibi görünen dilenci Mannon Mondal, ünlü estetik cerrah Ajay Kashyap’ın ücretsiz ameliyat teklifini reddetti.

Huffington Post’a konuşan “fil adam” lakaplı 50 yaşındaki Mondal, “Başka bir zaman olsa normal görünmemi sağlayabilecek bir teklifi asla reddetmezdim. Ancak şu anda olmaz. Kızımı, onun geleceğini düşünmem lazım. 20 yaşındaki kızım yakında evlenecek. Düğün masraflarını karşılamam gerekiyor” dedi.

Her gece sokakta uyuduğunu söyleyen Mondal, ülkenin dört bir yanındaki kutsal mekanlarda dilenerek kazandığı parayı Kalküta kentinde yaşayan ailesine gönderdiğini anlattı.

Mondal, “Doğuştan böyleyim. Fakir olduğum için tedavi olma şansım da olmadı. Genelde insanlar çevremde olmak istemiyor. Beni görünce mideleri bulanıyor. Ancak ben bu şekilde yaşamaya alıştım. Mesela diş fırçası kullanmıyorum. Sadece dört dişim olduğu için onları ellerimle temizliyorum” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler