HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En popüler uygulamalar

Business Insider, piyasaya yeni çıkan uygulamalarla beraber popülaritesini hiçbir zaman kaybetmeyen programları sıraladı.

En popüler uygulamalar

Business Insider, piyasaya yeni çıkan uygulamalarla beraber popülaritesini hiçbir zaman kaybetmeyen programları sıraladı.


Facebook Paper

Facebook'un iOs için geliştirdiği yeni uygulaması, iPhone ve iPad'leri birer gazeteye çeviriyor. 'Paper' Facebook arkadaşlarınızın paylaştığı haberleri ve sizin seçtiğiniz kaynaklardan gelen gelişmeleri derliyor.


Secret

iOS için geliştirilen 'Secret', kullanıcıya anonim mesajlaşma imkanı tanıyor. Secret kullanıcılarının telefon listesinden ortak bir grup oluşturuluyor. Daha sonra bu gruba kullanıcının kimliği açıklanmadan mesajlar yollanabiliyor.


Wickr

iOS ve Android için geliştirilen Wickr mesajlaşma yazılımı, askeri seviyede güvenlik önlemleri içeriyor. Kullanıcılar gönderdikleri mesajların belli bir süre içerisinde kendi kendini yok etme seçeneğini kullanabiliyor.


Reporter

Sadece iPhone'lar için üretilen bu uygulama, kullanıcıya rastgele sorular sorarak anket düzenliyor. Uygulama daha sonra kullanıcıdan topladığı bilglerle kişinin hangi saatte ne kadar üretken olduğunu belirliyor.


Viber

Dünya çapında 200 milyon kişi tarafından kullanılan Viber, mesajlaşmanın yanı sıra ağ üzerinden telefon görüşmesi yapmaya olanak tanıyor. Uygulama iOS ve Android işletim sistemlerinde mevcut.


Dark Sky

Telefonunuzu bir hava istasyonuna çeviren Dark Sky, detaylı hava durumu bilgileri vermenin yanı sıra, yakınlarda gelişen bir fırtınanın ne yönde ilerlediğine dair bilgiler de sağlıyor. Uygulama sadece iOS işletim sisteminde kullanılıyor.


Cycloramic

iPhone için geliştirilen uygulama, telefonun titreşim özelliğini kullanarak kendi ekseni etrafında dönmesini sağlıyor ve bu esnada 360 derecelik video çekimi yapıyor.


Flying Cyrus

Flappy Bird'ün yakaladığı büyük başarıdan sonra piyasaya çıkan klon oyunlardan biri Miley Cyrus'un kafasını balyozların ve demir topların arasından uçurmanıza olanak sağlıyor. Oyun sadece iOS için piyasaya sürüldü.


Cal Google Calendar

Android için geliştirilen bu uygulama piyasadaki en iyi takvim yazılımlarından biri olarak adlandırılıyor. Uygulamanın eski sürümü iOS işletim sistemlerinde de kullanılabiliyor.


WhatsApp

Dünya çapında 450 milyon insan tarafından kullanılan WhatsApp, Facebook tarafından 19 milyar dolara satın alındı.


Telegram Messenger

WhatsApp'ın Facebook tarafından satın alınması, bazı kullanıcıları başka yazılım arayışına soktu. WhatsApp'tan kaçan 8 milyon kullanıcı daha güvenli olarak bilinen Telegram Messenger'a yöneldi.

          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler