HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Araba alacaklara Opel'den Temmuz fırsatı

Vatandaşlar uygun fiyatlarla araba satın alabilmek için firmaların kampanyalarını takip ediyor. Araba alacaklara Opel'den güzel haber geldi. Opel'in sevilen arabası Astra, Temmuz'da 499 TL taksitle!

Araba alacaklara Opel'den Temmuz fırsatı

Vatandaşlar yaz aylarının gelişiyle birlikte tatil planları yapmaya başladı. Öte yandan tatile arabayla çıkmak isteyenler, araba markalarının kampanyalarına gözlerini çevirdi. Uygun fiyatlarla araba satın almak isteyenlere bir güzel haber de Alman markası Opel'den geldi. Opel Temmuz ayı boyunca araba almak isteyenlere sevilen otomobili Astra'yı 499 TL taksitle satın alma fırsatı sunuyor. Araba almak isteyenler için oldukça uygun taksitler belirlenen 1.6 dizel motora sahip Astra'lar 51 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Tasarım ödülüne de sahip olan Astra'lar şimdi araba alacakları bekliyor.

OPEL ASTRA TEMMUZ'DA 499 TL TAKSİTLE SİZİN OLABİLİR

Şık tasarımı ile Red Dot Tasarım Ödülü'nün kazanan Opel Astra'ya Temmuz ayında uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Opel'in Temmuz kampanyası araba almak isteyenler 48 ay vadeli 20 bin TL kredi kullanarak sıfır kilometre bir Opel Astra'ya sahip olabilir. Astra'nın HB versiyonu 51 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılırken, Astra'nın sedanında fiyatlar ise 53 bin 200 TL'ye çıkıyor. Opel Astra'lar 110 BG ve 136 BG olmak üzere iki farklı güç seçeneğine sahip 1.6 litrelik dizel motora sahip. Astar sedanın 110 BG versiyonu 70 bin 800 TL'den, 136 BG versiyonu ise 72 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Üç farklı donanım seviyesiyle satılan Mokka’nın başlangıç fiyatı ise 64.800 TL olarak karşmıza çıkıyor. Mokka’yı 1.6 dizel-otomatik versiyon ile satın almak isteyenlerin 79.700 TLyi gözden çıkarması gerekiyor. Mokka’nın bu motoru 100 km’de 4.3 litre yakıt tüketiyor.

Yeni Corsa, 41 bin 450 TL'den başlayan fiyatlar ve dört farklı donanım seviyesi Essentia, Enjoy, Color Edition ve Sport ile Opel shoowroom'larında. Yeni Corsa'da ilk defa mevcut olan Bi-xenon farların yanında, direksiyonu kuş gibi hafifleştiren standart "City modu", "Şeritten Ayrılma Uyarısı", "Uzun Far Asistanı", "Takip Mesafesi Göstergesi" ve "Ön Çarpışma Uyarısı " gibi yeni sistemler güvenlik konusunda Yeni Opel Corsa’nın elini rakiplerine göre güçlendiriyor.

Meriva 60 bin 800 TL, Insignia 83 bin 150 TL, Zafira Tourer 85 bin 800 TL, Cascada 125 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla Opel yetkili bayiliklerinde satışa sunuluyor.

ARABA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

MYNET OTOMOBİL İÇİN TIKLAYIN

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler