Blackberry Key Haberleri

Simpsonlar bunu da mı bildi? Sosyal medya Simpsonlar'ın Baltimore köprüsünün çökeceğini öngördüğünü iddia ediyor

Trajik olayların ardından sosyal medya komplo teorilerinin ateşleşmesine hepimiz alışkınız. Francis Scott Key Köprüsü'nün çöküşü de yeni bir The Simpsons (Simpsonlar) kehanetini gündeme getirdi. Sosyal medya Simpsonlar'ın Baltimore köprüsünün çökeceğini öngördüğünü iddia edince ortalık bir anda karıştı.

Trend 2024-03-29 08:39:47

Baltimore'daki köprüyü yıkan kargo gemisinin bir kazası daha ortaya çıktı!

ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nü çarparak yıkan Dali isimli kargo gemisinin, 2016’da Belçika’daki Antwerp Limanı’nda da bir kazaya karıştığı ortaya çıktı. Acil durum ilan edilen bölgede nehre düşen kişileri arama çalışması ise sürüyor. ABD Başkanı Biden ise yaptığı açıklama "Francis Scott Key Köprüsü’nün çökmesinin kasıtlı bir eylemin sonucu olduğuna dair hiçbir belirti yok” dedi.

Haber 2024-03-26 20:59:37

ABD'de facia! Singapur bandıralı gemi köprüye çarptı: Bölgeden ilk görüntüler geldi!

ABD'deki Baltimore şehrinde bulunan Francis Scott Key Köprüsü'ne bir geminin çarptığı bildirildi. Sahil Güvenlik sözcüsünden yapılan açıklamada, geminin Singapur bandıralı kargo gemisi olduğu tespit edildi. Yetkililer, arama kurtarma ekiplerinin suya düştüğü tahmin edilen en az 20 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Köprünün yıkılma anı saniye saniye kameralara yansıdı. İşte o anlar!

Haber 2024-03-26 10:14:03

Emre Kurttepeli joined Koç University “Lunch with an Investor Series”

December 18th, 2013, Emre Kurttepeli participated in “Lunch with an Investor Series”, hosted by the Koç University Incubation Center at Koç University. Along with ten chosen entrepreneurial-minded students Emre Kurttepeli facilitated an informal discussion about his experiences as a tech entrepreneur while providing key insights about Turkey’s burgeoning entrepreneurship ecosystem.

Finans 2023-07-06 12:01:52

Marka Festivali başladı! Moda ve ev yaşam ürünlerinde özel indirimlerden yararlanmanın tam zamanı

Marka Festivali'ne özel Jimmy Key ve Nandy Home'da moda ve ev yaşam ürünlerinde indirimler sizleri bekliyor. İster moda tutkunu olun ister evinizi, mutfağınızı yenilemek isteyen biri olun her ihtiyaca ve beğeniye yönelik geniş ürün yelpazesi içinden seçeceğiniz ürünlere uygun fiyatlarla sahip olun.

Haber 22-06-23 14:53

Amber Heard - Johnny Depp davası: 'İkisi de bu davadan kazanarak çıkmayacak'

Amber Heard - Johnny Depp davasnda son iki haftadır bir mahkeme salonunda onlarca seyircinin, yargıcın ve jürinin ve alpakaların huzurunda yaşananlar normal mi? Elif Key yazdı.

Haber 11-07-22 23:33

Amber Heard - Johnny Depp davası: 'İkisi de bu davadan kazanarak çıkmayacak'

Amber Heard - Johnny Depp davasnda son iki haftadır bir mahkeme salonunda onlarca seyircinin, yargıcın ve jürinin ve alpakaların huzurunda yaşananlar normal mi? Elif Key yazdı.

Haber 28-05-22 17:16

Amber Heard - Johnny Depp davası: 'İkisi de bu davadan kazanarak çıkmayacak'

Amber Heard - Johnny Depp davasnda son iki haftadır bir mahkeme salonunda onlarca seyircinin, yargıcın ve jürinin ve alpakaların huzurunda yaşananlar normal mi? Elif Key yazdı.

Haber 06-05-22 02:58

TRT 1 nasıl şifresiz izlenir? TRT 1 uydu ve frekans bilgileri nasıl güncellenir? Biss Key ayarı nasıl yapılır?

TRT 1 nasıl şifresiz izlenir? sorusunun yanıtı dün oynanan Portekiz - Türkiye maçının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 2022 FIFA Dünya Kupası eleme gruplarını ikinci olarak bitiren Türkiye, Play-Off oynama hakkı elde etti ve Portekiz'le karşı karşıya geldi. Mücadele, Portekiz'in 3-1 üstünlüğüyle sonuçlandı. Peki TRT 1 nasıl şifresiz izlenir? TRT 1 uydu ve frekans bilgileri nasıl güncellenir? Biss Key ayarı nasıl yapılır? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 25-03-22 08:14

Klasik araç tutkunları Key Museum’a akın etti! Batman filminde kullanılan arabanın benzerine yoğun ilgi gösterildi

İzmir'in Torbalı ilçesindeki "Türkiye’nin en kapsamlı klasik otomobil ve motosiklet müzesi" olarak nitelendirilen Key Museum, dünya otomobil tarihine ışık tutan motorlu araçlara ev sahipliği yapıyor.

Trend 16-02-22 17:29

'İdrar tiryakisi' uslanmıyor: Gittiği her yeri terörize ediyor! Şimdi de...

Ehliyeti yok araba kullanıyor, kendine 'Aşı polisi' diyor, şehir şehir gezerek sağlık görevlilerini tehdit ediyor. ABD’de aşı karşıtı Christopher Key isimli adam, uzun namlulu silahlarla verdiği pozlarla adeta kan donduruyor. Sosyal medyada yüzbinlerce takipçisi olan Key, takipçilerine Covid'in kendilerine bulaşmasını önlemek için idrarlarını içmelerini tavsiye ediyor.

Haber 16-02-22 07:23

Blackberry kullananlara kötü haber geldi! 4 Ocak son gün

Bir zamanların en güçlü telefon üreticilerinden biri olan BlackBerry, aldığı önemli bir kararı duyurdu. Buna göre, BlackBerry kullanıcıları için 4 Ocak'ta bir dönem sona erecek.

Haber 31-12-21 15:24

BlackBerry kollarını sıvadı! Yeni telefon yolda

Özellikle 30’lu yaşlardaki insanların çok iyi bildiği BlackBerry telefonları bir dönem oldukça popülerdi. Hem kendine has tasarımı hem de kendine özgü uygulamaları ile üst segment telefonlar arasında ilk sıralarda yer alıyorlardı. Yeni gelen iddialara göre, BlackBerry yeni bir model ile küllerinden doğmaya hazırlanıyor.

Haber 28-07-21 10:14

Almanya'da Salgınla Mücadelede Olumlu Haberler

Almanya'da salgınla mücadelede umut verici haberler geliyor. Vaka sayısı aylar sonra ilk key 40’ın altına düştü. Ancak hala 3 bin hastanın yoğun bakımda tedavi görmesi ve ölü sayısının yüksek olması nedeniyle tıp uzmanları tedbiri elden bırakmamanın gerekliliğine vurgu yapıyor

Haber 29-05-21 20:37

George Floyd'ün öldürülmesinin birinci yılı: ABD'de polis reformu çağrıları karşılık buldu mu?

ABD'de siyah Amerikalı George Floyd'un öldürülmesinin üzerinden geçen bir yılda, poliste reform ve siyahlara karşı ayrımcılığın önlenmesi çağrıları daha yüksek sesle duyulur hale geldi. Peki bu çağrılar tam anlamıyla karşılık buldu mu? New York'tan gazeteci Elif Key yazdı.

Haber 25-05-21 02:59

New York Valisi Cuomo'nun siyasi kariyeri bitiyor mu?

ABD'de pandeminin ilk günlerinde, özellikle New York'un salgından en sert etkilenen şehri olduğu günlerde herkesin gözü ve kulağı tek bir kişideydi: New York Valisi Andrew Cuomo. Ancak Cuomo bugün kariyerinin en zorlu dönemiyle karşı karşıya. Elif Key yazdı.

Haber 07-03-21 13:06

Müslüm Gürses'in öyküsü

Arabesk müziğin unutulmaz ismi Müslüm Gürses, ölümünün 8'inci yılında, arkadaşları ve sevenleri tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Gazeteci Elif Key, 2013'te Müslüm Gürses'in öyküsünü BBC Türkçe için yazmıştı.

Haber 03-03-21 12:39

BlackBerry yeni bir amiral gemisi modeli geliştiriyor

Akıllı telefonlar sektörü domine etmeden önce cep telefonu pazarına hakim isimler tamamen farklıydı. Günümüzde ise mobil pazarda Apple, Samsung, Xiaomi ve Oppo gibi isimlerin başı çektiğini görüyoruz.

Haber 15-02-21 09:10

Blackberry tüm varlığını lisans anlaşmalarına yatırıyor

BlackBerry on yıl önce çok büyük bir şirketti. Artık adından söz edilmese de o zamanlar markanın cihazları en popülerler ürünler arasındaydı. Marka 2021 yılına kadar geçen sürede, yeni akıllı telefon gerçeklerine uyum sağlayamadığı için geçmişindeki ününü koruyamadı.

Haber 16-01-21 10:15

Ulusal Muhafızlar: ABD'de Kongre'de yaşananlar sonrası gündeme gelen güvenlik güçleri

ABD'de 6 Ocak'ta seçim sonuçlarının tescilleneceği saatlerde Başkan Trump'ın destekçilerinin Kongre binasını işgal etmesiyle birlikte, alınan güvenlik önlemleri tartışma yarattı. Çok iyi korunan bir bina, nasıl bu kadar kolaylıkla işgal edilebildi? Toplumsal olaylarda sık sık kullanılan Ulusal Muhafızlar neredeydi? Gazeteci Elif Key yazdı.

Haber 09-01-21 11:37

Sahile ceset vurdu diye aradılar! Başı kesilmiş halde bulundu

ABD'nin Florida eyaletindeki Perdido Key kumsalında kıyıya vuran manken panik yarattı. Ceset olduğu düşünülen cismin metalden yapılmış cansız bir manken olduğu anlaşılınca derin bir nefes alındı.

Haber 19-11-20 11:46

ABD Başkanlık Seçimleri: Trump ve Biden, başkanlık yarışında son haftaya girilirken hangi mesajları veriyor?

3 Kasım'daki başkanlık seçimlerine 1 haftadan az bir süre kala kaldı. New York'tan gazeteci Elif Key, Başkan Donald Trump ve rakibi Joe Biden'ın, başkanlık yarışında son haftaya girilirken hangi mesajları verdiğini yazdı.

Haber 28-10-20 04:16

Trump-Biden tartışmasının 'kaybedeni' moderatör Chris Wallace

Gazeteci Elif Key, ABD'deki başkanlık yarışında adaylar Donald Trump ve Joe Biden'ın ilk televizyon münazarasını yazdı. Key'e göre "Kaybeden moderatör Chris Wallace".

Haber 30-09-20 12:40

Ruth Bader Ginsburg: ABD'de 70 yılını hak mücadelesiyle geçiren 'eşitlik savaşçısı' yargıç

ABD'de hayatını kaybeden Yüksek Mahkeme Yargıcı Ruth Bader Ginsburg, Amerikalı kadınların ve hatta erkeklerin, haksızlığa, adaletsizliğe uğradıklarında hayatlarını değiştiren bir isimdi. Gazeteci Elif Key, iki kez atlattığı kanseri yeniden yeneceği düşünülürken hayatını kaybeden, "Notorious RBG lakaplı" Ginbug'ü yazdı.

Haber 21-09-20 12:10

Hastalıklara Karşı Genetiği Değiştirilmiş Sivrisinek Projesi

Genetiği değiştirilmiş sivrisinekler, Amerika’nın Florida eyaletinin güneyindeki Key takımadalarında Dang humması ve Zika virüsü gibi haşerelerden bulaşan hastalıklarla mücadele amacıyla gelecek yıl doğal ortama salınacak

Haber 21-08-20 18:25

BlackBerry akıllı telefon sektörüne geri dönüyor!

BlackBerry, küllerinden doğruyor. Bir dönem ürettiği telefonlarla akıllara kazınan ve BlackBerry Messenger ile WhatsApp'tan önce ilgi odağı olan BlackBerry, Onward Mobility'nin açıklamasına göre tekrar akıllı telefon üretmeye başlayacak.

Haber 19-08-20 18:00

George Floyd protestoları: New York'ta 'Adalet yoksa huzur da yok', 'Tenimin rengi yüzünden beni öldürme' sloganlarıyla adalet arayışı

Minneapolis'te George Floyd'un polis tarafından gözaltında öldürülmesi ülke genelinde protestolara yol açtı. Sokaklara dökülenler 'Adalet yoksa huzur da yok' mesajı verdi. New York'tan gazeteci Elif Key protestoları yazdı.

Haber 29-07-20 14:05

Önce Huysuz, ardından Seyfi Bey gitti

Öyle bir yetenekti ki, diline geleni söylediği halde kimse ona darılmayacak, seyirciler dizlerine vurarak gülecek, ahlaki açıdan dozunu kendilerinin ayarladığı namus, iffet kavramlarına birer şaplak inecek ve hikayenin sonunda kimsenin kalbi kırılmayacaktı. Gazeteci Elif Key, 87 yaşında hayatını kaybeden ve Huysuz Virjin karakteriyle tarihe geçen Seyfi Dursunoğlu'nu yazdı.

Haber 18-07-20 10:17

George Floyd protestoları: New York'ta 'Adalet yoksa huzur da yok', 'Tenimin rengi yüzünden beni öldürme' sloganlarıyla adalet arayışı

Minneapolis'te George Floyd'un polis tarafından gözaltında öldürülmesi ülke genelinde protestolara yol açtı. Sokaklara dökülenler 'Adalet yoksa huzur da yok' mesajı verdi. New York'tan gazeteci Elif Key protestoları yazdı.

Haber 08-07-20 15:05

George Floyd protestoları: New York'ta 'Adalet yoksa huzur da yok', 'Tenimin rengi yüzünden beni öldürme' sloganlarıyla adalet arayışı

Minneapolis'te George Floyd'un polis tarafından gözaltında öldürülmesi ülke genelinde protestolara yol açtı. Sokaklara dökülenler 'Adalet yoksa huzur da yok' mesajı verdi. New York'tan gazeteci Elif Key protestoları yazdı.

Haber 18-06-20 16:30

ABD'de 'George Floyd' protestoları ülke geneline yayılıyor

Minneapolis'te George Floyd'un polis tarafından gözaltında öldürülmesi ülke genelinde protestolara yol açtı. Sokaklara dökülenler 'Adalet yoksa huzur da yok' mesajı verdi. New York'tan gazeteci Elif Key protestoları yazdı.

Haber 30-05-20 10:40

George Floyd: ABD'de polis şiddeti sonrası 'Nefes alamıyorum' çığlığını herkes duydu

Minneapolis kentinde George Floyd adlı bir siyah, polisler tarafından nefessiz bırakılarak öldürüldü. Floyd, ölmeden önce "Nefes alamıyorum" derken görüntülendi. New York'ta yaşayan gazeteci Elif Key, George Floyd'un öldürülmesinin ABD'deki yankılarını yazdı.

Haber 28-05-20 02:16

Volvo Care Key desteği ile hız sınırını sabitliyor!

Volvo, hız sınırlaması hakkında yeni bir açıklama yaptı. Volvo'nun açıklamasına göre yeni üretilen Volvo otomobillerin tümü 180 km/s hıza sabitlenecek. Care Key adı verilen özel bir anahtar ise bundan çok daha fazlasını yapacak.

Haber 21-05-20 09:37

Koronavirüs salgını: ABD'de ‘en karanlık kış’ korkusu

ABD Başkanı Donald Trump'ın görevden aldığı eski Sağlık Bakanlığı yetkilisi Dr. Rick Bright, "ABD, en karanlık kışını yaşayabilir!" sözleriyle dikkat çekti. New York'ta yaşayan gazeteci Elif Key, ABD'ye büyük darbe vuran koronavirüs salgınının siyasi bir krize yol açtığını ve ülkeyi daha da kötü günlerin bekleyebileceğini söylüyor.

Haber 16-05-20 01:22

Koronavirüs: New York, salgın travmasını atlatabilecek mi?

ABD, dünyada koronavirüsten en fazla kişinin öldüğü ülke. Salgının ülkedeki merkezi ise New York eyaleti. Yıllardır New York'ta yaşayan gazeteci Elif Key, salgının New Yorkluların psikolojisini nasıl etkilediğini yazdı.

Haber 08-05-20 15:05

Kronavirüs salgını - New York'ta matemin derinliği

ABD'de koronavirüs vakalarının en çok görüldüğü yer New York. Ülkede toplam ölü sayısı, Cumartesi günü itibariyle İtalya'yı geçti ve en çok can kaybının yaşandığı ülke oldu. Elif Key, koronavirüsün New York 'u nasıl etkilediğini yazdı.

Haber 12-04-20 02:53

Valorant key nasıl alınır? Valorant beta key nasıl düşürülür?

LoL’ün yapımcısı Riot Games’in son oyunu VAlorant, daha beta aşamasında büyük ilgi topladı. Pek çok oyun sever oyunu bir an evvel deneyebilmek için Valorant Key nasıl alınır, Valorant beta key nasıl düşürülür merak ediyorlar.

Trend 10-04-20 17:07

Koronavirüs salgını: New York'un zor günleri

Gazeteci Elif Key, koronavirüs vakası 45 bini aşan ABD'nin New York kentinden son gelişmeleri kaleme aldı.

Haber 28-03-20 13:54

Yüzey işlem sektörleri dernekleşiyor

Yüzey işlem, kaplama, galvaniz, kumlama, temizleme ve boya konusunda faaliyet gösteren firmalar bir dernek çatısı altında toplandı.Daha önce 3 kez kararlaştırılıp bir araya gelemeyen yüzey işlem, kaplama, galvaniz, kumlama, temizleme, boya konusunda faaliyet gösteren firmalar ve bu firmalara tesis kurulumu ekipman sağlayan şirketler, Ulusal Yüzey İşlem Sanayi Derneği’nin (KEY) çatısı altında toplandı.

Yurthaber 10-01-20 09:31

Şok! Facebook, Instagram ve WhatsApp yasaklanabilir

BlackBerry’nin patentlerini ihlal ettiği gerekçesiyle Almanya’da Facebook, Instagram ve WhatsApp’a karşı açtığı davada ilk karar verildi. Mahkemenin ilk kararı Facebook, WhatsApp ve Instagram lehine değil BlackBerry lehine oldu.

Trend 07-12-19 16:05

Tapu'dan yabancılara özel gayrimenkul portalı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Türkiye'de taşınmaz edinmek isteyen yabancıların başvuru sürecinden itibaren doğru yönlendirilmesi amacıyla istatistiki veriler, gayrimenkul edinimi yoluyla vatandaşlık kazanımı hakkındaki bilgiler ve tapu müdürlüklerinden randevu alınması gibi her türlü bilgi akışının sağlandığı bilgi portalını kurdu."Your Key Turkey" web adresli, Türkçe dahil 4 dilde aktif hizmet veren portalda, ilerleyen günlerde Rusça, Fransızca ve İspanyolca hizmet de sunulacak.

Finans 18-11-19 12:11

Tapu'dan yabancılara özel gayrimenkul portalı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Türkiye'de taşınmaz edinmek isteyen yabancıların başvuru sürecinden itibaren doğru yönlendirilmesi amacıyla istatistiki veriler, gayrimenkul edinimi yoluyla vatandaşlık kazanımı hakkındaki bilgiler ve tapu müdürlüklerinden randevu alınması gibi her türlü bilgi akışının sağlandığı bilgi portalını kurdu - "Your Key Turkey" web adresli, Türkçe dahil 4 dilde aktif hizmet veren portalda, ilerleyen günlerde Rusça, Fransızca ve İspanyolca hizmet de sunulacak

Haber 18-11-19 11:33

Rap müziğine yeni soluk: Jerry Rey!

Rap müziğin yükselişe geçtiği son dönemlerde yeni yeni isimler de iddialı şarkılarıyla rap camiasını sallamaya devam ediyor. Bu isimlerden biri de Çıktığı tatilde yaşadığı ilginç durumları şarkısına konu olan sanatçı Jerry Key! Şarkısının adını ‘’Odessa’da 2 Gece ‘’ koyan ve film gibi 2 gün yaşayan Jerry Key , yaşadığı duyguları şarkısıyla dile getirdi.

Trend 26-09-19 11:49

US shares slightly lower in premarket trade

Shares on Wall Street were mostly lower in premarket trade on Friday after Independence Day as investors await key US jobs data.

Haber 05-07-19 12:00

Ubisoft, oyunlar için Key Dağıtım Sistemini değiştiriyor

Ubisoft, PC oyunları için internet üzerinden satış yapan sitelere key verme sistemine savaş açmış durumda.

Trend 06-05-19 21:39

Dilber Ay: Yas var mahallede

Ses sanatçısı Dilber Ay geçirdiği kalp krizi sonucu 63 yaşında hayatını kaybetti. Flash TV'de yayınlanan Kadere Mahkumlar programının yanı sıra albümleri, rol aldığı diziler ve filmlerle de tanınan Dilber Ay'ın hikâyesini yazan Elif Key, "Hayatı başlı başına bir kadın direnişiydi. Delikanlıydı, mert kadındı, kanını da lafını da yerde bırakmayanlardandı" diyor.

Haber 30-04-19 09:31

Yaşarlı yelkencilerden iki kupa

Urla Yat Kulübü (URİYAT) tarafından düzenlenen Jimmy Key Universail Urla Yelken Yarışlarının bu yıl 10’uncusu “Kadına Şiddete Hayır” temasıyla gerçekleşti.

Yurthaber 23-04-19 11:45

BlackBerry Messenger kapatılıyor

Blackberrye telefon kullanıcılarının kendi aralarında konuşmalarını sağlayan mesajlaşma uygulamalarından BlackBerry Messenger (BBM) kapatılıyor.

Finans 19-04-19 12:22

BlackBerry Messenger kapatılıyor

BLACKBERRY telefon kullanıcılarının kendi aralarında konuşmalarını sağlayan mesajlaşma uygulamalarından BlackBerry Messenger (BBM) kapatılıyor.

Haber 19-04-19 10:09