International Maarif Schools Haberleri

Dünya Kadınlar Günü’nde 33 binden fazla kişiyle yapılan araştırmadan endişelendiren sonuç

WIN International tarafından 33 ülkede 33 bin 866 katılımcıyla yapılan cinsiyetler arasındaki fırsat eşitliği ve haklar konusunda dünya genelindeki gelişmelere odaklanan araştırma, kadınların dünyanın hiçbir yerinde kendini güvende hissetmediğini ortaya koydu.

Yurthaber 2024-03-08 15:50:19

CNN International duyurdu: Orta Doğu'da yeni savaş... Tarih verildi!

Lübnan'ın en büyük askeri gücü olan ve İran tarafından desteklenen Hizbullah ile İsrail ordusu, Aksa Tufanı'nın hemen ardaından bu yana savaşıyor. Sınır hattından taşmayan çatışmalarda şimdiye dek Hizbullah cephesi 200'den fazla kayıp verirken, İsrail ise 10'dan fazla üst düzey askeri yetkilisinin öldüğünü açıklamıştı.

Haber 2024-02-29 14:11:35

Mersin Üniversitesi’ne Almanya’daki üniversitelerden iş birliği ziyareti

Karlsruhe Üniversitesi (KIT), Fraunhofer Enstitüsü ve Uluslararası Ticari İşletmeler Enstitüsü’nden (International Institute of Business Enterprises-IIB) oluşan Alman Delegasyonu, Mersin Üniversitesi’ne (MEÜ) iş birliği ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 2024-02-16 11:48:48

65 ülke arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi gururu

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü mezunu Mert Serbest, dünyanın en prestijli moda yarışmalarından International Talent Support’ta (ITS) finale kaldı.

Yurthaber 2024-01-05 12:07:48

Çocukluk tutkusu zirveye taşıdı: Balede dünya üçüncüsü oldu

Henüz 5 yaşında international salsaya başlayarak müzik ve dansla tanışan İzmirli Yağız Avcıoğlu, çocukluk tutkusunu dünya çapında büyük bir başarıya dönüştürdü.

Yurthaber 03-01-24 11:17

Türkiye güzeli Neşe Erberk'in kızı Tıp Fakültesi'nden mezun oldu! Selin Gurdikyan artık bir doktor

1983 Türkiye ve 1984 Avrupa Güzeli Neşe Erberk'in kızı Selin Gurdikyan, 2022 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmış ve üçüncü seçilmişti. 24 yaşındaki tescilli güzel, Florida International University'den mezun oldu.

Magazin 13-12-23 17:28

Kastamonu Üniversitesi öğretim görevlisinden ESİFF başarısı

Kastamonu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Emre Ertürk tarafından hazırlanan “FER” isimli kısa film, EDO State International Film Festivali’nde finale kaldı.

Yurthaber 15-11-23 14:08

İsrail’e destek veren Biden’a bir şok daha! Filistinlilere yönelik soykırımı önleyemediği için dava açıldı

ABD merkezli insan hakları örgütü "Anayasal Haklar Merkezi (CCR)", Gazze halkına yönelik "soykırımı" önleyemedikleri gerekçesiyle ABD Başkanı Joe Biden ve yönetimine dava açtığını bildirdi. CCR, aralarında "Al-Haq" ve "Defense for Children International" gibi sivil toplum kuruluşlarının da bulunduğu çok sayıda Filistinli grup adına şikayette bulundu.

Trend 14-11-23 15:58

IBAN sorgulama nasıl yapılır? IBAN ile hesap numarası aynı şey mi?

Günümüzde birçok işlem olduğu gibi fatura ödeme, para gönderimi hesaptan hesaba para aktarma gibi işlemler de internet ortamında gerçekleştirilebilmektedir. Kişiye özel olan IBAN numaraları sayesinde birkaç saniye içinde hesaptan hesaba para aktarımı yapılabilir. IBAN numarası Uluslararası Banka Hesap Numarası anlamına gelir ve International Bank Account Number ifadesinin Türkçe karşılığıdır.

Haber 16-10-23 16:49

Babasının 108 yıl önce savaşmak için geldiği topraklarda dostluk köprüsü kurdu

Gelibolu Yarımadası'nda 108 yıl önce yaşanan, Çanakkale Savaşları'nda bir bulut tarafından yutularak yok olduğuna dair hikayelere konu olan 5. Norfolk Taburu askerlerinden Robert John Crowe'un oğlu Gallipoli and Dardanelles International Başkanı John Crowe, Çanakkale Savaşları'na katılan askerlerin torunları ile kurduğu dostluk bağlarını güçlendirmek istiyor.

Yurthaber 18-09-23 11:41

Emre Kurttepeli Attended Webrazzi Summit 2019 Conference as Panel Speaker

The leading representatives of the internet and entrepreneurship sectors and international investors got together in the region’s most prominent event of the tech world, Webrazzi 2019. In Webrazzi 2019 new opportunities were discussed.

Finans 06-07-23 10:57

Emre Kurttepeli, Attended ICC Entrepreneurship Center Launch Ceremony as Speaker

ICC (International Chamber of Commerce) Entrepreneurship Center has established a Regional Office in Istanbul and became a partner of the “Facebook Station” created in cooperation with TOBB, Facebook and Habitat.

Finans 06-07-23 10:55

Amasya Üniversitesi Avrupalı akademisyenleri konuk etti

Amasya Üniversitesi, Avrupa’daki 8 farklı ülkeden 21 akademisyeni ‘1 st International Erasmus+ Staff Week’ etkinliği çerçevesinde konuk etti.

Yurthaber 16-05-23 09:37

Formula 1 Miami ne zaman, saat kaçta? F1 Miami GP 2023 hangi kanalda? Geçen yılın şampiyonu Verstappen 9. sırada!

Formula 1'in sıralama nedeniyle oldukça heyecanlı geçeceği düşünülüyor. 2023'ün 5. yarışı Miami International Autodrome'da gerçekleştirilecek. Sergio Perez pol pozisyonunu alması ve geçen senenin şampiyonu lider Max Verstappen'ın cezası sebebiyle 9. sıradan yarışa başlayacak olması nedeniyle heyecan had safhada. Peki, Formula 1 Miami ne zaman, saat kaçta? F1 Miami GP 2023 hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 07-05-23 15:10

Adapazarı Belediyesinin Ada Hayat projesi uluslararası ödüle layık görüldü

Adapazarı Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hayata geçirilen "Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi", International Property Awards'ta (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri)" "Karma Kompleks Mimari Kategorisi"nde Avrupa’nın en iyi projesi ödülüne layık görüldü.

Yurthaber 03-01-23 07:59

BITCOIN ALAN YATIRIMCILARIN 4'TE 3'Ü KAYBETTİ! 17 Kasım Bitcoin ne kadar? BTC, Ethereum, Dogecoin, Ripple fiyatları...

Bitcoin ne kadar, sorusunun yanıtı merak edildi. Öte yandan Bank for International Settlements (BIS) tarafından yapılan araştırmaya göre yatırımcıların yaklaşık dörtte üçünün BTC'de para kaybettikleri ortaya çıktı. Bu gelişme sonrası Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple fiyatları 17 Kasım 2022 Perşembe günü arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, 17 Kasım 2022 Perşembe günü Bitcoin ne kadar?

Finans 17-11-22 09:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurmuştu! Kalın detayları açıkladı: Son 3-4 gündür....

Rusya'nın süresiz askıya aldığı tahıl koridoru anlaşmasına geri dönmesinin yankıları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyaya duyurduğu gelişmeyle ilgili Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CNN International televizyonunda katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Kalın, "Son 3-4 gündür çok fazla diplomatik çaba sarf ettik" dedi.

Haber 03-11-22 10:43

Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Akgün, ESOGÜ Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuştu:

"Milletimizin onurlu geleceği, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye'nin yaratabilmesi ve bütün mazlum milletlerin ve tüm insanlığın huzuru için Türkiye'nin bu tarihsel rolüne gerçekten ihtiyaç var"

Yurthaber 17-10-22 13:53

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki projelere çevirdi

International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman: - "Türkiye’den ABD’ye para gönderiliyor, yatırım yapılıyor, para Türkiye’den çıkıyor diye düşünenler olabilir ama yaptığınız yatırımın karşılığı, geliri Türkiye’ye geri geliyor"

Yurthaber 28-09-22 13:29

Türkiye Maarif Vakfı, Türk Diline Hizmet Ödülü'ne layık görüldü

Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün: - "Ödülü, dünyanın çocuklarına büyük emek vererek Türkçe öğreten Türkçe öğretmenlerimiz adına alıyorum. Dil kültürleri öğrenmek için önemli bir araçtır. Dili bütünleyen şey kültür aktarımıdır. Bunu da uygun bir metodolojiyle yapmak gerekiyor"

Yurthaber 27-09-22 10:43

Hastalığa özgün ve en etkili tedavi biyopsiyle belirleniyor

Medicana International Ankara Hastanesi Girişimsel Radyoloji Uzmanı Prof. Dr. Umut Özyer: - "Biyopsiyle tümör türü, tümör büyüme hızı, damar ve sinir tutulumları, genetik yapı ve hormon reseptör miktarı gibi tedavi şeklini temelden değiştiren birçok önemli bilgiye ulaşılır"

Yurthaber 23-09-22 09:31

Dalağın fonksiyon görememesi bağışıklık sisteminin zayıflaması anlamına geliyor uyarısı

Medicana International İstanbul Hastanesi Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Ömer Ekinci: - "Dalak büyümesini düşündürten en sık şikâyetler; karında şişlik, erken doyma hissi, sol taraf üzerine yatınca daha belirgin olan ağrıdır"

Yurthaber 15-09-22 11:15

Emine Erdoğan, Saraybosna'da özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi

TİKA tarafından yapılan Vladimir Nazor Özel Çocuklar Okulunda, duyusal algı odasının açılışını yapan Emine Erdoğan, özel gereksinimli öğrencilerin müzikli dans gösterisini izledi - Emine Erdoğan, Türkiye Maarif Vakfı okulunu da ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı, öğrencilerle sohbet etti

Yurthaber 06-09-22 17:10

Yaz aylarında cilt bakımına dikkat edilmeli

Medicana International İstanbul Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Oya Yeşim Hacımustafaoğlu Utkan: - "Gün boyu maruz kalınan kirli hava, ter ve gözeneklerde biriken yağ salgısının uzaklaştırılması için cilt uygun bir temizleyici ile temizlenmeli"

Yurthaber 10-08-22 13:05

Dev kurumlar tek tek açıkladı: Eurodaki düşüş en çok bu para birimlerini etkileyecek!

Geçtiğimiz ay euro, dolar karşısında 20 yıl sonra ilk kez 1 seviyesinin altına inmişti. Uzmanlar gelişen ülke paraları için çok kritik bir tahminde bulundu. Goldman Sachs Group, Fidelity International ve InTouch Capital Markets tüm gelişen ülke paraları arasında eurodaki olası düşüşten en fazla Doğu Avrupa para birimlerinin etkileneceğini açıkladı.

Finans 08-08-22 15:04

Obilet'e teknoloji kategorisinde uluslararası ödül

Obilet International Travel Awards'ta en iyi seyahat teknolojileri şirketi seçildi

Yurthaber 29-07-22 15:27

Altay, Medicana International İzmir Hastanesi ile anlaşma imzaladı

Altay, Medicana International İzmir Hastanesi ile anlaşma imzaladı

Yurthaber 19-07-22 16:45

Üniversiteyi Türkiye'de okuyan Maarif Vakfı öğrencileri mezun oldu

Üniversiteyi Türkiye'de okuyan Maarif Vakfı öğrencileri mezun oldu

Yurthaber 08-07-22 18:29

Türkiye Maarif Vakfının 12. Ülke Temsilcileri İstişare Toplantısı İstanbul'da düzenlendi

TMV Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün: - "TMV, Türkiye'nin yeniden büyük devlet olma iddiasının bir sonucudur. Fransız AEFE, Alman ZFA, İngiliz BSO ve Çin Konfüçyüs okulları gibi yapıların etkili olduğu uluslararası eğitim alanında ve kültürel nüfuz sahasında Türkiye'nin de yer edinme gayesidir"

Yurthaber 06-07-22 13:31

Arçelik, 2 şirketin hisselerinin alımı için Whirlpool EMEA S.p.A. ile sözleşme imzaladı

Arçelik AŞ tarafından Indesit International JSC ve Whirlpool RUS LLC hisselerinin tamamının alımı için Whirlpool EMEA S.p.A. ile hisse satın alma sözleşmesi imzalandığı, satın alım bedelinin yaklaşık 220 milyon avro olarak tahmin edildiği belirtildi

Yurthaber 28-06-22 10:28

Skolyoz, büyüme çağında şekil bozukluğuna yol açabilir

Medicana International İstanbul Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Eyüp Baykara: - "Genellikle çocukluk çağında başlayan omurga eğriliği zaman içerisinde ilerleyebilir ve büyüme çağına gelindiğinde ciddi şekil bozukluğuna yol açabilir" - "Orta ve ileri dereceli skolyozlarda gözle görülür biçimde şekil bozukluğu olduğundan aileler tarafından fark edilir"

Yurthaber 21-06-22 10:49

Türkiye Maarif Vakfı Ukrayna'da eğitim alanında aktif rol üstlenmeye hazırlanıyor

Vakıf Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün: - "Kiev'de iyi bir çevrede bina da bulduk, okulumuzun 500 kişilik öğrenci kapasitesinin olmasını hedeflemiştik. Ama son gelişmeler, bu planlarımızı erteleme ihtiyacı ortaya çıkardı" - "Umuyoruz ve diliyoruz, dua ediyoruz ki bir an önce savaş bitsin. Biz de Ukrayna'da Türkiye Maarif Vakfının okulunu açalım ve eğitimlerimize başlayalım"

Yurthaber 20-06-22 11:04

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Maarif Söyleşilerinin konuğu oldu:

"Türk milletinin ve Türk kavminin bir şekilde bir araya gelmesine Türk dili ve medeniyetinin coğrafyada hak ettiği yeri almasına ihtiyaç var" - "Dünya Türkleri bekliyor. Bu bir övünme değil, misyon, altında ezilmemiz lazım"

Yurthaber 19-06-22 20:00

Maarif Vakfı nedir? Türkiye Maarif Vakfı nereye bağlıdır? Maarif Vakfı kimin?

Maarif Vakfı günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Türkiye Maarif Vakfı'na vakfın amaçlarını gerçekleştirmek için Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden 1,87 milyar TL'ye kadar kaynak aktarılacak. Bu haber sonrası Maarif Vakfı'na dair sorular sorulmaya başlandı. Peki, Maarif Vakfı nedir, Maarif Vakfı nereye bağlı? İşte haberin detayları!

Haber 26-05-22 17:22

Türkiye Maarif Vakfı'na kaynak aktarılması kararı yürürlüğe girdi

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar ile, Türkiye Maarif Vakfına Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden 1 milyar 871 milyon 857 bin Türk lirasına kadar kaynak aktarılabilecek. Karar, 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.

Haber 26-05-22 02:20

Maarif ne demek? Maarif kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem yapısı itibarıyla hem de kelime hazinesiyle çok zengin bir dildir. Türkçenin hazinesi, birbirine çok benzeyen kelimelerle doludur. Bu kelimeler yaygın olarak birbirine karıştırılır. Bazen bu karışıklık yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Benzerliğin yarattığı karışıklığı önlemek için sık sık kelimelerin anlamına bakılır. Maarif kelimesi de anlamına sıkça bakılan kelimelerden biridir. Maarif ne demek?

Egitim 18-05-22 21:45

Kara para teftişi için Ziraat Bankası'ndan açıklama

Almanya Bankacılık Denetleme Kurumu (BaFin) tarafından, Alman Kara Para Aklama ile Mücadele Kanunu'na riayet edilmesinin sağlanması için Ziraat Bankası International AG'ye temsilci atanmasıyla ilgili, Ziraat Bankası’ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada gerçekleştirilen rutin bağımsız denetimler sonucunda Alman Kara Para Aklamanın Önlenmesi Yasası kapsamında herhangi bir yaptırım ya da cezaya maruz kalınmadığı ifade edildi.

Finans 20-04-22 13:34

Ziraat Bankası'ndan Ziraat Bank International AG'ye ilişkin açıklama:

"Bankaya kayyum ya da Alman Kara Para Aklamanın Önlenmesi Yasası'na uyum sağlamak için temsilci atandığına yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır" - "Ziraat Bank International AG, gerçekleştirilen rutin bağımsız denetimler sonucunda Alman Kara Para Aklamanın Önlenmesi Yasası kapsamında herhangi bir yaptırım ya da cezaya da maruz kalmamıştır"

Yurthaber 20-04-22 12:53

Selçuk Bayraktar'dan çarpıcı açıklamalar! CNN International'a konuştu: 'Teknolojiyle övünmek istemiyorum'

Dünya Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna'nın kullandığı Bayraktar TB2 insansız hava araçlarını konuşuyor. CNN International, Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ile röportaj yaptı. Bayraktar, TB2'lerin savaştaki önemine dikkat çekti.

Haber 09-04-22 14:16

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, TRT Türk'ün yenilenen içeriğinin tanıtıldığı programda konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türk diasporasının da bulunduğu coğrafyada Türkiye'nin daha da güçlenmesi için önemli adımlar attık. Bir yandan dış misyonlarımızın sayısını artırdık, diğer yandan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Yunus Emre Enstitüsü, Maarif Vakfı gibi yeni kurumlar ihdas ettik" - "Bütün bunlar, yurt dışındaki vatandaşlarımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri, karşılaştıkları sorunların hızla çözüme kavuşturulması ve vatanlarıyla bağlarının güçlenmesi, aidiyetlerinin pekişmesi için çok önemliydi" - "Dünyanın hiçbir yerinde vatandaşlarımızı sahipsiz bırakmadığımızı, bırakmayacağımızı salgınla mücadelede gösterdik. Bugünlerde Ukrayna-Rusya savaşında da bunu tekrar gösterdik, gösteriyoruz"

Yurthaber 01-04-22 22:16

Adı Atatürk tarafından değiştirilen Erzincan'ın turistik Kemaliye ilçesi sakin şehirler ağına dahil edildi

Erzincan'ın tarihi ve kültürel değeri ile öne çıkan turistik ilçesi Kemaliye, Türkiye'nin Cittaslow (sakin şehirler) ağına dahil edilen 21. yerleşim yeri oldu. Cittaslow International Başkanlık Konseyi'nin 26 Mart 2022'de çevrim içi yaptığı toplantıda, Kemaliye ilçesi sakin şehirler ağına dahil edildi.

Trend 30-03-22 17:50

Türkiye Maarif Vakfı'nca İstiklalden İstikbale Çanakkale Destanı paneli düzenlendi

Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün: - "Çanakkale bir imparatorluğun son cephesi olarak bir direnişin sembolüdür" - Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu: - "Atalarımızın o müthiş direnç gücü devreye girdi. Çok kanlı bir savaştı Çanakkale Savaşı"

Yurthaber 17-03-22 19:30

Ukrayna güzellik kraliçesi Anastasia Lenna’nın sosyal medya paylaşımı olaya yarattı! “Toprağımızı kanla yazıyoruz”

2015 yılında Miss Grand International güzellik yarışmasında Ukrayna’yı temsil eden Anastasia Lenna, ülkesi için kan dökme sözü verirken sosyal medyadan yaptığı silahlı paylaşımla herkesi şaşırttı. Ülkesinin direnişini desteklediğini belirten güzel isim Rus askerlerine ve Putin’e meydan okudu.

Trend 16-03-22 15:39

Pak-Türk Maarif Uluslararası Okulları'na giriş sınavına Pakistan'da büyük ilgi

Pak-Türk Maarif Uluslararası Okulları Eğitim Koordinatörü Buğra Özler: - "MAGİS her geçen yıl içeriğini ve ülke genelinde yaygınlığını geliştirerek daha fazla öğrenciye ve veliye nitelikli eğitimin yolunu açmamızı sağlıyor"

Yurthaber 02-03-22 16:29

2022'nin En Güzel Otomobili DS 4 fiyatı ne kadar? DS 4 2022 kaç TL?

2022'nin "En Güzel Otomobili" ödülünü DS 4 aldı. 37. Uluslararası Otomobil Festivali (Festival Automobile International) jürisi tarafından verilen DS Automobiles'in DS 4 modeline "2022'nin En Güzel Otomobili" ödülü verildi. Bu haberden sonra vatandaşlar DS Automobiles'in DS 4 modelinin fiyatını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı. İşte DS Automobiles'in DS 4 modeline dair merak edilenler!

Haber 08-02-22 16:25

Omicron varyantına karşı Asla gevşemeyelim uyarısı

Medicana International İstanbul Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof.Dr. Mehmet Oğuzhan Özyurtkan: - "Omicron varyantının özellikle boğazda çoğalması, yayılım hızının çok daha fazla olduğunu ortaya koyuyor; yani bu varyant daha fazla insanda görülecek"

Yurthaber 07-01-22 12:12

Kas güçsüzlüğü hastalığında timus bezinin çıkartılması fayda sağlıyor

Medicana International İstanbul Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan Özyurtkan: - "Myastenia gravis hastalarında timus bezi normalden büyük olabilir ya da timus bezinde kötü huylu tümör gelişmiş olabilir. Bu sebepten hastayı takip eden nöroloji uzmanının mutlaka toraks tomografisi ile bezin durumunu görmesi gereklidir"

Yurthaber 27-12-21 13:01

Dünyada en yaygın ölüm sebebi olan kalp ve damar hastalıklarına dikkat edilmeli

Medicana International İstanbul Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Kamuran Seyidoğlu: - "Son yıllarda teknolojideki hızlı gelişmeler, donanımlı tıbbi merkezlerin çoğalması, halkın basın yayın organları vasıtasıyla bilinç düzeyinin artması ile bu hastalığa yakalanma riski olan kişilerin taranarak erken teşhis konulması mümkün hale gelmiştir" - "Burada hedeflenen; hastaların olabildiğince stresten uzak yaşamaları, ideal kiloda olmaları, sigara içmemeleri, kan basıncı, kan şekeri ve kan yağları düzeylerinin kontrol altında tutulması ve düzenli egzersiz yapmalarıdır"

Yurthaber 21-12-21 15:12

5 Star International Cup Golf Turnuvası, Antalya’da başladı

"5 Star International Cup" Golf Turnuvası, Antalya’da başladı

Yurthaber 07-12-21 14:33