Formula 1 Saat Kacta Haberleri

Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı! Açılışı Galatasaray yapacak

Süper Lig’de 1. ve 2. hafta müsabakalarının programı belli oldu. 9 Ağustos'ta Lig'in açılış maçını Galatasaray yapacak. Sarı-kırmızılılar, 9 Ağustos saat 21.00'de Atakaş Hatayspor'u evinde ağırlayacak.

Spor 2024-07-24 17:03:47

Kliması bozuk otelde Rus turiste yeni oda verilince Türk müşteri çareyi böyle buldu! Sosyal medya onu konuştu, istediğine kavuştu

Antalya'da Belek'te bir otelde yaşanan olay Türk müşterinin inadıyla sosyal medyada gündem oldu. Protestosuyla amacına ulaşan müşteri sosyal medya hesabından "tweet attım, 1 saat sonra sorun çözüldü. Tesadüf mü? Teşekkürler Twitter/X" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-07-20 09:00:03

Adıyaman'da tanker devrilip alev alev yandı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde devrilen bir tanker alev alev yandı. Sürücüsünün son anda içinden çıktığı tankerdeki yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saat süren müdahalesiyle söndürüldü.

Haber 2024-07-07 16:02:29

1 bardak su ve 1 muz ile 13 saat havada kaldı! Bir sonraki hedefi...

Adana'da yamaç paraşütçüsü Kaderim Boyacı, 1 bardak su içip 1 muz yiyerek 13 saat boyunca havada kaldı. 12. saatte havada kaldığı süreyi hesaplayan navigasyon cihazı arızalanan Boyacı, “Bir insanın 12 saatten daha fazla uçabileceğini üretici firma bile düşünememiş" dedi.

Haber 2024-07-07 10:49:16

Son dakika | Erdoğan İlk hedef diyerek duyurdu! Putin ile kritik zirve sona erdi: Suriye için Türkiye iş birliğine hazır

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Erdoğan konuşmasında "Bizim hedefimiz 100 milyar doları yakalamak. Bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum" mesajını verdi. Liderlerin görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. İletişim Başkanlığı görüşmenin içeriğine ilişkin ayrıntıları paylaştı. Buna göre Erdoğan görüşmede, Suriye konusunda çözüm için Türkiye'nin iş birliğine hazır olduğunu vurguladı.

Haber 03-07-24 15:10

Merkez Bankası faiz kararı sonrası gram altın için tahmin! İslam Memiş saat 14.00’ü işaret etti: ‘Yılın son düşüşleri…’

Altın fiyatları dün ons bazında yüzde 1 gerilemiş ve 2 haftanın dip seviyesini görmüştü. Yurt içinde ise altın fiyatları, bugün saat 14.00’te açıklanacak Merkez Bankası faiz kararı öncesinde hafif yükseldi. Yatırımcılar faiz kararının altın fiyatlarını nasıl etkileyeceğini merak ederken Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten yeni bir değerlendirme geldi. Memiş, tepki yükselişlerinin yaşanabileceğini ancak asıl yolculuğun Temmuz ayı itibarıyla olacağını belirtti. Gram altın içinse tahminini paylaştı.

Finans 27-06-24 07:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli arasındaki kritik görüşme sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi. Saat 16.00'da başlayan görüşme 1 saat sürdü. Erdoğan ve Bahçeli seçim sonrası 29 Nisan ve 10 Mayıs'ta görüşmüştü.

Haber 26-06-24 16:13

Başrolünü Brad Pitt'in üstlendiği Formula 1 filminin vizyon tarihi belli oldu! Geri sayım başladı

Ünlü oyuncu Brad Pitt başrolünü üstelendiği "Formula 1" filmiyle seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Joseph Kosinski'nin oturduğu ve başrolünü Brad Pitt başrolünü üstelendiği "Formula 1" filmi 27 Haziran 2025 tarihinde vizyona girecek.

Trend 25-06-24 15:38

'Dur' ihtarına uymayıp, polise silah gösterdi! 1 saat süren takip sonucu yakalandı

Aksaray'da 'Dur' ihtarında bulunan polise tabanca gösterip kaçan ve içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil, yaklaşık 1 saat süren takip sonucu yakalandı. Ehliyetsiz sürücü K.E.Y. ile 1’i polise silah gösteren 2 kişi gözaltına alındı. Sürücü K.E.Y.’e 'ehliyetsiz araç kullanmak' ve çeşitli ihlallerden dolayı toplam 60 bin lira para cezası uygulanırken, annesine ait olduğu belirlenen otomobil de trafikten men edildi.

Haber 24-06-24 22:14

Engelli kız annesi ve anneannesini kilitleyip, alıkoyup darp etti! Ters kelepçe ambulansa bindirildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 13 yaşındaki zihinsel engelli Tuana D., annesi Gönül K. ile anneannesini evde kapıyı kilitleyerek, alıkoyup darp etti. Anneanne G.D. evden kaçarak kırtasiyeye saklanırken, polisin 1 saat süren ikna çalışması sonrasında Tuana D. evden çıkarıldı. Tuana D. ters kelepçe takılarak ambulansa bindirilirken, annesi de kızını yalnız bırakmak istemedi.

Haber 12-06-24 18:55

Son dakika | 18 yıl sonra ilk! Tüm gözler Erdoğan-Özel görüşmesine çevrilmişti: 1 saat 30 dakika sürdü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 yıl sonra bir ilke imza atarak CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile görüştü. Özel, Erdoğan'ı genel merkezin önünde karşıladı. Görüşmeden karelere basına servis edildi. Öte yandan görüşme öncesi genel merkezdeki hazırlıklar dikkat çekti. Merak edilen görüşme yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Haber 11-06-24 15:58

Türkiye'de sınav manzarası değişmedi! Kimi 1 saat önce gelip geç kaldı, kimi yüzünü kapatıp uzaklaştı

Ölçme Seçme Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) tüm yurtta bugün itibarıyla uygulandı. Her sene karşılaşılan durumlarla bu sene de karşılaşıldı. Kimi öğrenciler sınava son dakikalarda yetişti, kimi öğrenciler ise geç kalarak sınava giremedi. Beylikdüzü'nde bir aday 1 saat önce sınava gelip geç kaldı. Başka bir aday ise geç kalınca yüzünü kapayarak uzaklaştı. İşte birçok ilden gelen 'geç kalma' manzaraları...

Haber 08-06-24 11:42

Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever'in heyecanlı yolcuğu için geri sayım başladı

Türkiye'nin ikinci uzay yolcusu Tuva Cihangir Atasever'in yörünge altı araştırma uçuşu, Virgin Galactic'e ait "VSS Unity" adlı uzay aracının son ticari uçuşu olacak. 6 kişilik kadronun yolculuğu 1 saat 10 dakika sürecek. Atasever'in 3 dakika içinde 7 deneyi gerçekleştirmesi bekleniyor.

Haber 08-06-24 09:20

Cansız bedeni bulunmuştu, 'Dayıoğlu yak gidelim' ifadesi kan dondurdu... 'Böbreğinizi bana satın' iddiası 12 saatlik duruşmaya damga vurdu

Zonguldak'taki ormanlık alanda cansız bedeni yanmış halde bulunan Afganistan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani’nin ölümüne ilişkin davanın ilk duruşması 12 saat sürdü. Tutuklu olarak yargılanan kaçak ocak sahipleri birbirlerini suçlarken "dayıoğlu yak gidelim" ifadesi kan dondurdu. Nourtani’nin acılı eşi ise kocasının kendisine ölmeden 1 hafta önce 20 bin dolar karşılığında Enver Gideroğlu’nun ‘böbreğinizi bana satın’ dediğini anlattı.

Haber 30-05-24 09:13

Seçil Erzan'ı taşıyan cezaevi aracı kaza geçirdi! Erzan başka bir araca alındı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı dava bugün devam ediyor. Mahkemenin 1 saat geç başlayacağı bildirildi. Sebebi ise Erzan'ı taşıyan aracın kaza geçirmesi. İşte detaylar...

Haber 24-05-24 12:14

Marmaray’da korkunç olay! Kadın feci şekilde can can verdi

Kadıköy Ayrılık Çeşmesi Marmaray istasyonunda bir kadın, kendini trenin altına atarak yaşamına son verdi. Olay nedeniyle Marmaray seferleri 1 saat kadar durduruldu.

Haber 17-05-24 21:32

Beştepe'de kritik zirve! Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi! İşte masadaki konular…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki kritik zirve Beştepe’de gerçekleşti. Ankara kulislerinin yakından takip ettiği zirveden ilk görüntüler geldi. Liderlerin görüşmesi yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. İşte iki liderin görüşmesine ilişkin masadaki konu başlıklarının detayları…

Haber 10-05-24 15:02

Görenler gözlerine inanamadı! Maçtan 1 saat önce Galatasaray Sivasspor karşılaşmasının skorunu paylaştı... Nokta atışı bildi!

Galatasaray kritik mücadelede sahasında ağırladığı Sivasspor'u 6-1 mağlup ederken, karşılaşmanın skorunu 1 saat öncesinden bilen bir X kullanıcısı maçın ardından gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 08:31

Formula 1 yarışları 2026 itibariyle İstanbul'a gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Formula 1 yarışlarının yeniden ülkemizde düzenleneceğini açıkladı.

Spor 30-04-24 10:48

İstanbul'da 1 Mayıs hazırlığı! Birçok karar alındı: Kısıtlamalar, toplu ulaşım, kapatılacak yollar

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs için alınan tedbirleri açıkladı. Toplu taşımada çeşitli kararlar alındı. Buna göre karayolu trafiğe kapatılacak yollarda kısıtlamanın saat 04.00’te, deniz ve raylı sistem için kısıtlamanın saat 05.30’da başlayacağını bildirildi. İşte İstanbul'da yaşayan herkesi etkileyecek 1 Mayıs kararları...

Haber 30-04-24 09:26

1 bardak kola içtiğinizde vücudunuzda neler oluyor neler! İşte 1 saat içinde olanlar

Kola, dünya genelinde en popüler içeceklerden biridir. Ancak, bir bardak kola içmenin vücudumuzda ne gibi etkiler yarattığı konusu pek bilinmez. Bir bardak kola içtiğinizde vücudunuzda neler oluyor? İşte içtiğiniz andan itibaren bir saat boyunca yaşananlar ve bu içeceğin vücut üzerindeki etkileri...

Kadin 27-04-24 09:54

Haftada 1 kez pişiyor, yiyen vazgeçemiyor! Porsiyonu 140 lira

Türk mutfağında ayrı bir yere sahip olan hindi boynu eti, Konya'da vatandaşların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer almaya başladı. Haftada bir kez köz ateşinde yaklaşık 7 saat pişen hindi boynu eti, kuzu eti lezzetinde olmasıyla dikkat çekiyor. Önce merak edip bu lezzeti deneyen vatandaşlar, daha sonra 'Bu gerçekten hindi eti mi?' diye sormaktan kendini alamıyor. Porsiyonu 140 liradan satılan hindi boynu etini, yağsız olduğu için şeker, kolesterol ve tansiyon hastaları özellikle tercih ediyor.

Haber 21-04-24 11:30

Valilikten ‘sonic patlama sesi’ uyarısı

Eskişehir Valiliği 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nın bugün saat 10:00-17:00 arasında ses üstü test uçuşu gerçekleştirileceğini ve buna bağlı olarak sonic patlama sesi duyulabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Yurthaber 17-04-24 09:54

Türkiye'nin gözü Antalya'daydı! Mahsur kalan tüm vatandaşlar 23 saat sonra kurtarıldı: İner inmez ilk işi bakın ne oldu

Türkiye dün akşamdan bu yana Antalya'daki kurtarma operasyonlarına kilitlendi. Antalya Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri’nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden birinin düşmesi sonucu meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetti. Operasyonların 20. saatinin sonunda bir kadın kurtarıldı. Talihsiz kadının ilk işi yere eğilerek öpmek oldu. Devam eden operasyonlarla birlikte kalan tüm vatandaşlar 23 saatin ardından kabinlerden tahliye edilebildi. İşte tüm detaylar...

Haber 13-04-24 08:23

Yer: Malatya! Eski polis memuru ekipleri alarma geçirdi

Malatya'da bir çocuk babası eski polis memuru M.M., eşinin ayrılma kararına tepki göstererek kendini eve kapattı. Bölgeye ekipler sevk edilirken, bıçakla kendini yaralayan M.M. yaklaşık 1 saat süren görüşmeler sonunda ikna edildi.

Haber 12-04-24 19:13

Bayramda çalışacaklar dikkat! Fazla mesai ücreti hesaplaması yaparken kafanız karışmasın… Resmi tatilde 1 saat bile çalışana 1 günlük ücret

Çalışma hayatında hem işverenler hem de çalışanlar açısından tereddüt oluşturabilen konulardan biri de fazla mesai ücreti. Ramazan Bayramı yaklaşırken, bayramda da çalışacak olanların ‘Fazla çalışma ücreti nasıl hesaplanır? Resmi tatillerde fazla çalışma ücreti ödenir mi? gibi sorulara yanıt aramasına sebep oldu. Konunun detayları belli oldu.

Finans 06-04-24 10:42

Ankara'daki yangın ile ilgili yeni gelişme! 1 kişi tutuklandı

Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde çıkan ve 16 saat sonra söndürülen yangında 9 iş yeri kül oldu. Yangının, yabancı uyruklu 5 kişinin bakır kabloları plastiğinden ayrıştırmak için ateş yakmaları nedeniyle çıktığı ileri sürüldü. Gözaltına alınanlardan bir kişi tutuklanırken, 4 kişinin işlemleri devam ediyor.

Haber 04-04-24 17:04

'Bu kadar talep beklemiyorduk! 1 saatte yarısını sattık' Kilosu 200 TL'den tezgahlara geldi... Kapış kapış satıldı

Eskişehir’de havaların ısınması ve yazın gelmesiyle birlikte tezgahlara düşen, badem kilosu 200 liraya satılıyor. Badem satıcıları bu kadar yoğun bir talep beklemediklerini söylerken bir saat içinde bademlerin yarısını sattıklarını söyledi.

Finans 04-04-24 16:10

Diyarbakır’da çifte infaz! Mahkemeden çıkıp takip etti, ikisini de öldürdü…

Diyarbakır’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Anlaşmalı boşandıktan 1 saat sonra eski eşini ve yanındaki erkeği mahkeme çıkışı takip ederek öldürdü. Sevda Meşe’yi ve yanındaki Mehmet Sadıç’ı (50) tabanca ile ateş ederek öldüren Adem Meşe saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 03-04-24 14:59

Formula 1'in sahibi Liberty Media, MotoGP'yi satın aldı

Formula 1'in sahibi Liberty Media, 3,6 milyar sterlinlik bir anlaşmayla MotoGP'yi satın aldı.

Spor 01-04-24 21:32

Güne sakin başlamıştı: Seçim sonrası dövizde hızlı düşüş!

31 Mart yerel seçimleri sona ererken haftanın ilk işlem gününe sakin başlayan dolar ve Euro yönünü aşağıya çevirdi. Saat 15.30 sonrası döviz kurlarında düşüş hızlandı. (1 Nisan 2024 Pazartesi günü dolar - euro ne kadar?)

Finans 01-04-24 16:12

Buckingham Sarayı, 1 saat ışıklarını kapatacak! Açıklama bugün yapıldı: Destek için...

İngiltere kraliyet sarayları Buckingham ve Windsor, bugün ‘Dünya Saati’ne destek için saat 20.30’da bir saatliğine ışıklarını söndüreceği açıklandı.

Haber 23-03-24 16:15

Sahurdan hemen sonra yapılan bu hata organları yoruyor! 1 saat kuralına dikkat

Ramazan ayının gece saatlerinde kalkılan sahura dair çarpıcı bir açıklama yapıldı. Birçok kişi sahur yapar yapmaz uyumayı tercih ediyor. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Elif Zeynep Özer, sahurdan sonra hemen uyumanın organları yorduğunu söyledi.

Haber 19-03-24 14:55

90 yaşına merdiven dayayan profesör dinçliğin formülünü açıkladı! Türkiye'deki ilk nöropsikoloji laboratuvarını kurmuştu

Türkiye'deki ilk nöropsikoloji laboratuvarını kuran Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, 89 yaşında olmasına rağmen üniversitede ders vermesi ve hasta bakmasının yanı sıra her gün 1 saat yürüyüp, haftada bir gün pilates yapıp gençlere örnek oluyor.

Haber 18-03-24 13:51

Marmaray'da korkunç olay! Bir anda kendini raylara bıraktı

Kadıköy Feneryolu Marmaray istasyonunda bir kişi, kendini seyir halindeki trenin altına atarak yaşamına son verdi. Olay nedeniyle Marmaray seferleri 1 saat kadar durduruldu. Olayla ilgili konuşan Durmuş Maraklı, "Saat 21.30 sularında bir erkek vatandaş kendisini trenin altına atarak intihar etti. Bu şekilde öldü" dedi.

Haber 12-03-24 22:24

Geçirdiği en kötü doğum günü oldu! 1 saat içinde başına gelenlerin örneği yok: 2 kere Azrail'den kurtulduk

Karaman'da yaşayan üniversite öğrencisi Mücahit Süer'in yaşadıkları, duyanları hem şaşırttı hem de güldürdü. Doğum gününde 1 saat arayla 2 kez aracın çarptığı Süer yaşadıklarını gülerek anlattı. Kaza için olay yerine gelen sağlık ekipleri de 1 saat önceki hastalarını yine kaza geçirmiş halde görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber 11-03-24 13:42

Sahur - iftar arası 13 saat! Ramazanda nasıl beslenmeli? 'Orucu açarken suyun içine 1-2 kaşık atın' Bu yiyecekler tok tutuyor

Bugün ramazan ayının ilk gününde ilk oruç açılacak. Sahur - iftar arası 13 saat olurken uzmanlar ramazanda beslenme konusuna dikkat çekiyor. Peki, ramazanda sofrada neler olmalı, nelere dikkat edilmeli? Diyetisyen Gamze Çakaloğlu, ramazan boyunca kilo almamak için iftarda ve tok tutması için sahurda neler tüketilmesi gerektiğini sıraladı. Çakaloğlu, suyla orucu açarken suyun içine atılması gereken elma sirkesiyle ilgili dikkat çeken bilgiler verdi. İşte ramazanda tüketilmesi gereken besinler...

Yemek 11-03-24 13:34

Kaptan pilot kestirmek istedi, yardımcı pilot da uyuyakaldı! Rotadan sapan uçağa çağrılar cevapsız kaldı

153 yolcuyu taşıyan uçağın iki pilotu da uyuyakalınca yürekler ağza geldi. Kaptan pilot kestirmek isteyince uçuşu yardımcı pilot devraldı. Bundan 1 saat sonra işler çok ters gitmeye başladı. 25 Ocak'ta Endonezya'da gerçekleşen uçuştan sonra pilotlar görevinden uzaklaştırıldı.

Trend 11-03-24 10:02

sürücüsünün kayıp Ferrari'si 28 yıl sonra bulundu! Yarış esnasında çalındı

İngiltere’de Metropolitan Polis teşkilatı (MET), eski Formula 1 yarış pilotu Gerhard Berger'in 1995 yılında İtalya’da gerçekleşen San Marino Grand Prix'sinden sonra çalınan Ferrari’sinin 28 yıl sonra bulunduğunu açıkladı.

Haber 05-03-24 18:31

Şeyma Subaşı Bahreyn'de veliaht prensin partisine katıldı! Tuvalette başını örtüp...

Formula 1 2024 sezonu Bahreyn'de başladı. Ünlü isimlerin de akın ettiği yarışlarda Meedo'dan kısa süre önce ayrılan Şeyma Subaşı da soluğu orada aldı. Gündüz yarışları izleyen Subaşı akşam ise veliaht prensin partisine katıldı. Partide telefon yasak olunca Şeyma Subaşı bakın ne yaptı.

Magazin 03-03-24 15:19

F1'de sezonun ilk yarışı Bahreyn Grand Prix'sini Verstappen kazandı

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun ilk ayağı Bahreyn Grand Prix'sini, Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.

Spor 02-03-24 20:14

Çalışma saatlerinde atlanan detay! SGK Uzmanı Emin Yılmaz canlı yayında ‘maaş kaybı yok ama…’ diyerek anlattı: 3 gün izin yapmak isterken 4 gün daha fazla çalışabilirsiniz

Mesai saatlerinin kısaltılması Türkiye’nin gündeminde önemli bir yer kaplarken SGK Uzmanı Emin Yılmaz milyonlarca çalışanın ilk kez duyacağı detayları tek tek sıraladı. Uygulamanın işleyişinde hak kaybı yaşanmaması için 4 günlük çalışma süresinde mesai saatlerinin 1-1,5 saat uzatılabileceğini ve 3 gün izne böylece yer açılabileceğini dile getirdi. Çalışma saati düzenlemesinin avantaj ve dezavantajlarını da anlatan uzman, maaşlarda kayıp olmayacağının altını çizdi.

Finans 26-02-24 15:25

Aç kalan tilkinin karla kaplı arazide 1 saat iz sürüp avını yakalaması görüntülendi

Ardahan'ın Göle ilçesinde doğada aç kalan bir kızıl tilki, karla kaplı arazide 1 saat iz sürüp avını yakaladı.

Yurthaber 16-02-24 15:07

Formula 1 Türkiye'ye o şartla geri dönüyor: 'İhale' F1 yarışı garantisi verene kalacak! Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden dikkat çeken karar

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Park'ın ihale sürecinin 2 Nisan'da başlayacağını duyurdu. İhale için şartname de paylaşıldı. Yüklenici firmanın, Formula 1 yarışı garantisi sunması gerekiyor.

Finans 13-02-24 15:28

Özgür Demirtaş ‘Bana konuyu düşünmek bile yasak’ dedi: Depremin birinci yılında sitem ve hüzün dolu mesaj! ‘Kendimi yırtasım geliyor…’

Prof Dr. Özgür Demirtaş 6 Şubat depremlerinin birinci yılı için bir paylaşım yaptı. Demirtaş sitem ve hüzün dolu paylaşımında, “Onca giden canı kim geri getirecek? Onca çekilen acıyı kim dindirecek? O kâbusu kim unutturacak?'' dedi. “Bana konuyu düşünmek bile yasak aslında. Düşündükçe 1 saat daha uğraşsam 10 kişi daha kurtulurdu hissi geliyor” ifadelerini kullanan Demirtaş, “Kendimi yırtasım geliyor” diyerek duygularını paylaştı.

Finans 06-02-24 14:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan tam saat 04.17'de paylaştı! Deprem felaketinin 1. yıl dönümü vesilesiyle mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kaybettiğimiz canların acısı ilk günkü tazeliğiyle yüreklerimizi yakmayı sürdürüyor.'' ifadelerini kullandı.

Haber 06-02-24 06:49

Formula 1'de dengeleri değiştirecek hamle! Mercedes'in şampiyon pilotu Lewis Hamilton, Ferrari'ye katılıyor

Formula 1'de tüm dengeleri değiştirecek bir transfer iddiası geldi. Şampiyon pilotlardan Lewis Hamilton, Mercedes'ten ayrılarak Ferrari'ye katılıyor.

Spor 01-02-24 14:10

A101'e Jack Wolfskin ayakkabı, Samsung telefon, Xiaomi akıllı saat geliyor! 1 Şubat A101 Aldın Aldın Kataloğu burada

Alışveriş severlerin her hafta perşembe günü heyecanla beklediği A101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun yeni sayısı yayınlandı. A101'de 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren satışa sunulan onlarca ürün içinde beyaz eşyadan mobilyaya, küçük ev aletlerine yok yok! Sevilen markaların kaliteli ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmanızı sağlayan A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nu sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 31-01-24 19:25

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki e-pasaport turnikeleri 17 saat hizmet veremeyecek

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki e-pasaport turnikelerinin, yapılacak çalışma dolayısıyla yarın 14.00 ila 1 Şubat Perşembe günü 07.00 saatlerinde kapalı olacağı duyuruldu.

Yurthaber 31-01-24 07:51