HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? GS FB maçı internetten nasıl canlı izlenebilir?

Süper Lig'de bu akşam dev derbi gecesi. Galatasaray ile Fenerbahçe maçı gerek Türkiye'de gerek yurtdışında pek çok futbolseveri ekran başına toplayacak. GS FB maçı ligdeki yarışı da yakından ilgilendiriyor. Liderlik koltuğunda oturan Galatasaray puan farkının kapanmasını istemiyor, Fenerbahçe de şampiyonluk yarışında üst sıralarla olan puan farkını azaltmak istiyor. İşte GS FB maçı saat kaçta nasıl izlenir bilgisi ve olası kadrolar...

Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? GS FB maçı internetten nasıl canlı izlenebilir?

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları için büyük gün geldi. GS FB maçı bu akşam oynanacak ve derbi ligin gidişatı için kritik bir öneme sahip. Galatasaray liderlik koltuğunda elde ettiği puan farkını korumaya çalışacak. Lige kötü başlayan Fenerbahçe son haftalarda yakaladığı ivmeyi sürdürüp üst sıralarla puan farkını kapatmak için mücadele edecek. Peki GS FB maçı saat kaçta ve maça gidemeyenler GS FB maçını internetten nasıl izleyebilirler?

GS FB MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray Fenerbahçe maçı bu akşam Türk Telekom Stadyumu'nda saat 19.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Peki GS FB maçı nasıl canlı izlenebilir? Karşılaşma Türkiye'de beIN Sport 1 kanalından ekrana gelecek. Yani maçı izleyebilmeniz için beIN Sports aboneliğinizin olası gerekiyor.

GS FB MAÇI İNTERNETTEN NASIL İZLENEBİLİR?

Derbiye ilgi büyük ki doğal olarak herkes maçı stadyumda izleyemeyecek. Özellikle deplasmandaolan Fenerbahçe'nin taraftarları. Kimileri maçı televizyondan izlerken kimleri de internetten izlemeye çalışacak. GS FB maçı internetten nasıl izlenir sorusunun cevabı da Türkiye'de yine beINSports'a çıkıyor. Sadece derbi maçını ödemek için maç izleme ücretini ödeyebilir ve beIN Connect ile maçı internetten yani cep telefonunuz, tabletiniz veya bilgisayarınızdan izleyebilirsiniz.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI OLASI KADROLAR

Dev derbide takımların aşağıdaki kadrolar ile sahaya çıkmaası bekleniyor:

GS: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Denayer, Feghouli, Ndiaye, Fernando, Tolga, Belhanda, Gomis
FB: Kameni, Isla, Skrtel, Neto Hasan Ali, Dirar, Ozan, Josef, Valbuena, Giuliano, Janssen

Fenerbahçe'de zorlu derbi öncesi Mehmet Ekici ve Robin van Persie dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray karşısında, sakatlıkları bulunan bu iki isimden faydalanamayacak. Fenerbahçe'de kırmızı kart cezaları sona eren Martin Skrtel, Alper Potuk ve İsmail Köybaşı da görev verilmesi durumunda Galatasaray'a karşı forma giyebilecek. Cezası biten Skrtel de takıma döndü

EZELİ REKABETTE İSTATİSTİKLER

GS FB derbisi Türk futbolunun tarihi b oyunca hep odak noktası olmuştur. İki ekip arasındaki oynan maçlarda Galibiyet sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. FB, GS'yi 145 kez mağlup ederken GS FB'yi 122 kez yendi. Karşılaşmada beraberlik sayısı ise 122.

Galatasaray bu sezon henüz mağlubiyet yüzü görmedi . Son 5 maçında da 1 beraberlik 4 galibiyet elde etti. Fenerbahçe'nin puan kayıpları ise 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetten kaynaklanıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler