MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor son bölümde Eleme adayları kimler oldu?

Survivor dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı ve ardından eleme adayları konseyde yapılan konuşmalarla beraber belirlendi. Peki Survivor dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları kim oldu. Hangi oyuncu şok oldu? Eleme adaylarını bu haftanın sembol ödülü sahipleri belirledi. İşte Survivor son bölüm, dokunulmazlık oyunu ve eleme adayları ile ilgili tüm detaylar...

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu dün akşam yanıtını buldu ve nihayet eleme adayları belli oldu. Survivor dokunulmazlık oyununu üst üste üç galibiyet sonucuyla gönüllüler takımı kazandı. Dokunulmazlık oyunlarından sonra da Survivor eleme adayları seçildi. Konseyin toplanmasıyla beraber yarışmacı oylamalarına geçildi, ardından da Survivor'da eleme adayları belirlendi. Bu isimler; Sabriye ve Furkan oldu. 3. İsim ise bugün belirlenecek.

Dokunulmazlık oyunlarına, Ünlüler takımının domine etmesi dikkat çekerken; Gönüllüler takımından Sema'nın olağanüstü çabası, hem ünlülerden hem de gönüllülerden tebrik topladı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM?

Survivor eleme adaylarından sadece iki kişi, pazartesi gecesi gerçekleşen oylamada seçildi. Oylamalar, sembol ödülünün sahipleri tarafından ve dokunulmazlıkları kazanan yarışmacılar tarafından seçildi. Survivor eleme adayları ise 3'e 2 oylama ile Sabriye oldu. Sabriye'nin ardından Furkan'ın oylamada adı çıktı. Salı gecesi yapılacak olan Survivor eleme finali öncesi, ünlüler takımından bir kişi daha eksilecek. Yarışmacılar Survivor eleme adaylarını, son haftanın en düşük performansını sergileyen kişiler arasından seçtiler.

SURVİVOR'DA KİM ELENECEK? ELENEN İSİM NE ZAMAN AÇIKLANIYOR

Survivor eleme adaylarına bakıldığı zaman, Sabriye'nin yarışma içi performansı düşük olmasına rağmen kazandığı sempati nedeniyle Sabriye'nin SMS oylama gücü yadsınamaz. Bir diğer tarafta da Furkan var. Televizyon konusunda daha popüler olan Furkan'ın SMS oylama gücü, Sabriye'ye nazaran biraz daha güçlü. Tabii bugün belierlenecek diğer eleme adayı SMS oylamasındaki dengeleri kökten değiştirebilir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler