MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yetenek Sizsiniz finalisti 6 aydır kayıp

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde yaşayan ve 2010 yılında katıldığı 'Yetenek Sizsiniz' isimli yarışmada finale kadar yükselme başarısı gösteren, Mustafa Erden'in ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor.

Yaklaşık altı ay geçmesine rağmen oğlundan haber alamayan beş çocuk babası 67 yaşındaki Mehmet Erden, "Annesi ile birlikte gözümüz yollarda. Gözümüzün yaşının silinmesi için devletimizden yetkililerden ölüsünün veya dirisinin bulunmasını istiyor ve bekliyoruz" dedi.

Ailesi Mustafa Erden'i görenlerin polise veya Simav Belediyesi'nin 0 274 513 70 06 numaralı hattından kendilerine ulaşmasını istedi.

Mustafa Erden, 2010 yılında Show TV'de yayınlandığı sırada Acun Ilıcalı, Hülya Avşar, Ali Taran'ın juri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz'e çıkıp büyük başarı elde etmişti. Finale kadar yükselen Erden, karnından konuşma, gözlerini fırıldak gibi çevirme, bir kova içinde iki madeni parayı ters yönlerde döndürme, altı basamaklı iki sayıyı birbiriyle kafadan çarpma, vücudunu değişik şekillere sokma gibi çok farklı yetenekleriyle büyük ilgi çekmişti.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler