MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Analar ve Anneler 7. bölümde Zeliha'ya büyük şok

Atv'nin dram yüklü dizisi Analar ve Anneler 7. bölümüyle yine nefes kesti. Dönem dizisinin son bölümünde Zeliha, Tahsin hakkında ööğrendiği gerçekle sarsıldı. Analar ve Anneler 7. bölümünde yaşananlar, haberimizde!

Kısa sürede Atv izleyicilerinin dikkatini çeken Analar ve Anneler yepyeni bölümleri ile ekran macerasını sürdürmeye devam ediyor. Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın başrollerini paylaştığı Analar ve Anneler 7. bölümüyle izleyici karşına çıktı. Heyecanla beklenen Analar ve Anneler yeni bölümünde hapishaneden çıkan Zeliha ve kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan Kader'i büyük sürprizler bekliyordu. Zeliha, Tahsin'in başka biriyle evlenmesinin şokunu yaşarken, Kader, Murat'la bir an önce İstanbul'dan kaçmanın yolunu arıyor. Dönem dizisi Analar ve Anneler 7. bölümüyle dün akşam Atv'deydi!

ANALAR VE ANNELER 7. BÖLÜM ÖZETİ

Analar ve Anneler yeni bölümünde Zeliha ve Tahsin'in seneler süren hasretleri bitse de, aşklarının önünde bambaşka engeller vardı artık. Zeliha'nın Tahsin diye bildiği, aşık olduğu adam Kerim Tınar ismiyle, zengin bir iş adamı olarak yaşıyordu. Dahası Sevgi ile evlenmişti. Zeliha, Tahsin'in evlendiğini duyunca yıkılır. Tahsin karşısına çıkıp evli olduğunu söylemediği için, onu cezaevinden çıkartanın kendisi olduğunu anlatmadığı için kızgındı ona. Tahsin ise hala Zeliha'ya aşıktı. Şimdi Tahsin hem aşkını kanıtlamalı, hem de hayatına dair sakladığı tüm gerçekleri anlatmalıydı Zeliha'ya. Analar ve Anneler 7. bölümünde Neriman'ın öldüğünü öğrenen Kader ise Neriman'ı Halil'in öldürdüğünden şüpheleniyordu. Halil ise Ayhan'ın tehdidi üzerine iyice gerildi. Murat'ı Ayhan'a verirse, Kader'in de onu terk edeceğini biliyordu. Halil, Kader ve Murat'la bir an önce İstanbul'dan kaçmanın yolunu ararken, Mustafa cezaevinden çıktı. Kader Halil'e İstanbul'da kalmak için direnirken, ne Mustafa'yla kavuşmasına, ne de Zeliha'nın Murat'ı bulmasına çok az zaman kaldığının farkında değildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler