MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayşegül Melisa Doğan Bu Tarz Benim'den elendi

Bu Tarz Benim eleme gecesi yine soluksuz izlendi, Banu Alkan geceye damga vurdu. Heyecan dolu yarışma saat 20.00'da ekrana geldi. Yarışmadan ise sürpriz bir isim elendi.

Show Tv ekranlarının fenomen yarışma programı Bu Tarz Benim eleme gecesiyle izleyenleri ekran başına kitledi. Merakla beklenen program eleme gecelerinde bir ünlü ismi konuk jüri üyesi olarak ağırladı. İlk günden itibaren büyük ses getiren Bu Tarz Benim yine izleyenleri ekran başına kitledi Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı programın jüri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurtan Erez yer aldı. Bu hafta konuk jüri ise 'Afrodit' lakaplı sanatçı Banu Alkan oldu!

Programa renk katan Banu Alkan, sevilen şarkısı "Neremi Neremi"yi seslendirirken, stüdyoya ekstra renk geldi. Ayrıca sevilen sanatçı Altay'da en yeni şarkılarını konuk olacağı Bu Tarz Benim eleme gecesinde seslendirdi. Yarışmada bu haftanın konsepti ise 'Maskeli Balo' oldu. Yarışmacılar belirlenen konsepte göre hazırlandı ve kıyasıya rekabet başladı. Açılışta ise Ivana Sert Hint dansları eşliğinde gösterisini yaptı. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kaldı. Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkıların yer aldığı bu renkli gecenin sonunda,Bu Tarz Benim'e veda eden isim Ayşegül Melisa Doğan oldu.

Kostüm partisi konseptiyle yarışan yarışmacılar birbirinden değişik maskelerle yarışmada boy gösterdi. Elenecek isim olarak Ayşegül Melisa Doğan ve Gizem Güler'in seçildiği Bu Tarz Benim'de giden isim jürinin tamamının oyuyla Ayşegül Melisa Doğan oldu.Ayşegül Doğan ise eleneceğini anlayınca ağladı. Arkadaşlarıyla sarılıp vedalaşan Ayşegül Doğan'ı Özlem Özden bağrına basarak ilginç anlar yaşattı.

Bu Tarz Benim 29 Kasım eleme gecesinde Uğurkan Erez Ayşegül Doğan'ın üzerindeki pelerini yere atmasına sinirlenip 3 puan verince Ayşegül Doğan morali altüst oldu. Jüri üyelerinin tamamından Doğan'a çok düşük puanlar geldi. En düşük puanı da Banu Alkan verdi. Ayşegül ünlü yıldızdan 2 puan alınca ismini elenecek isimler arasına yazdırdı. Jüri üyeleri ilk kez bir yarışmacı için oy birliği ile gitsin dedi. Konuk jüri üyesi Banu Alkan bile 'kıskanç bakıyorsun' diyerek Ayşegül'ün adını verdi.

Bu hafta elenecek isim olarak Ayşegül Melisa Doğan ve Gizem Güler seçildi. Giden isim jürinin tamamının oyuyla Ayşegül Melisa Doğan oldu. Son kararı Bu Tarz Benim jürisi verdi. Ivana Sert, Ayşegül Doğan'ın ismi elenmek üzere 'agresifliği' sebebiyle önerdiğini söyledi. Uğurkan Erez de 'Ayşegül' dedi. Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'tan da 'Ayşegül gitsin' kararı çıktı. Böylelikle Ayşegül Doğan'ın Bu Tarz Benim macerası son buldu. Bu Tarz Benim yeni sezonu bu akşam başlayacak. Ekip hafta içi 1. sezonu çekmeye devam ederken, pazar akşamları 2. sezon gösterilecek. Cumartesi akşamı da her zamanki gibi eleme heyecanı yaşanacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler