MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bedel 15. bölüm izleyicileriyle buluştu

Bedel 15. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Merakla izlenen Bedel son bölümünde Naciye, Sami ve Vedat'tan Gönül'le ilgili gerçeği gizlemek için elinden geleni yaptı. Öte yandan Meryem oğlunun karşısına çıkmaya karar verdi.

Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden Bedel 15. bölümü nefelseri kesen sahneleriyle ekrana geldi. Uğradığı haksızlıklara boyun eğmeyen Ali ve Begüm arasındaki çarpıcı hikayeyi anlatan diziye beklenmedik sürprizler damga vurdu. Sedef Avcı, Berk Erçer, Necip Memili, Osman Alkaş, Rozet Hubeş, Gonca Sarıyıldız, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu Bedel 15. bölümü dün akşam saat 20.00'de Atv ekranlarına geldi.

BEDEL 15. BÖLÜM ÖZETİ

Naciye açısından artık geri dönülemez süreç başlamıştı. Sami ve Vedat'tan Gönül'le ilgili gerçeği gizlemek için çabaladı. Ama Meryem, ondan daha güçlüydü. Vedat'ın her şeyi öğrenmesini sağladı. Bedel son bölümünde Vedat bunun acısını çok kötü çıkardı, Gönül'ü ve Naciye'yi evden kovdu. Ali ise, gerçek annesini arıyordu. Bu konuda ona yardım edebilecek tek kişi ise Sami'ydi. Ali elindeki ipuçlarını değerlendirerek annesine çok yaklaştı. Bedel 15. bölümde Meryem de zaten artık oğlunun karşısına çıkmaya karar vermişti. Ali'yle ilgili hiçbir gerçeği bilmeyen Begüm, yakaladığı mutluluğu kaybetmekten korkuyordu. Gönül'ün yeniden aralarına gireceği endişesini taşıdı. Gönül'ü uyarmak için harekete geçtiğinde bambaşka bir durumla karşılaştı.

ÇARPICI SAHNELER

Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat'ın hikâyesi... Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali'nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat'ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm'ün çarpıcı öyküsünü etkileyici bir şekilde ortaya koyan Bedel 15. bölümünde izleyiciler yine ekran başından kalkamadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler