MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Show'a 15 yaşındaki Ali Şahin damga vurdu

Beyaz Show'un son bölümünde spor, müzik ve televizyon dünyasından 12 isim konuk oldu. Beyazıt Öztürk'ün gördüğü rüya Beyaz Show'a damga vururken 15 yaşındaki Ali Şahin, stüdyoda okuduğu bozlakla herkesi kendine hayran bıraktı

Ekranların fenomen talk show programı Beyaz Show, izleyicisiyle buluşmaya devam etti. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı talk-show programı Beyaz Show, izleyenlerini kahkahaya boğdu. Cuma gecelerinin vazgeçilmez eğlence programı Beyaz Show'da bu hafta spor, dizi ve müzik dünyasından farklı isimler yer aldı. Esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show 15 Mayıs'ta Kanal D'de ekrana geldi.

BEYAZ SHOW'DA BU HAFTA

Kanal D'nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Arka Sokaklar'ın efsane kadrosundan Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Müge Boz;Avrupa şampiyonu ve Dünya Kulüpler Şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA'nın 3 oyuncusu, Neslihan Demir Güler, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu ve Esra Gümüş Kırıcı; Türk Halk Müziğin.in genç ve yeni sesleri Ali Şahin, Sibel Pamuk, Necdet Kaya, Soysal - Cemal Dilmaç Kardeşler, Selçuk Balcı ve Deniz Toprak; Beden Dili Uzmanı İlhan Doğan konuk oldu.

Takımın en tecrübeli isimleri Neslihan Demir Güler, Esra Gümüş Kırıcı ve Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu; Beyazıt Öztürk'e şampiyonluğun hikayesini anlattılar. Keyifli bir sohbetin yaşandığı gecede kaptan Esra Kırıcı, Beyazıt Öztürk'e imzalı forma hediye etti. 15 yaşındaki Ali Şahin, stüdyoda okuduğu bozlakla herkesi kendine hayran bıraktı. Soysal ve Cemal Dilmaç Kardeşler, söyledikleri duygusal Karadeniz türküsüyle herkesi duygulandırdı.

Programın ilerleyen dakikalarında Beyaz, Ata Demirer'le ilgili gördüğü rüyayı anlatınca stüdyodaki herkes kahkaha krizine girdi.Halk Müziğinin güzel ve başarılı sesi Deniz Toprak, 'Hasretinle Yandı Gönlüm' şarkısıyla stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi sesiyle etkisi altına aldı

Vitrin


En Çok Aranan Haberler