MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta 14. bölüm TRT 1'de izleyiciyle buluştu

Ekranların ilk Osmanlı polisiyesi Filinta, son bölümüyle TRT 1 ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen Filinta 14. bölümde Mustafa İstanbul'un asayişini korumak için adaletin peşinde koşmaya devam etti.

TRT 1 ekranlarının sevilen polisiye dizisi Filinta 14. bölümüyle 24 Mart'ta kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen dizide bu hafta Filinta Mustafa, şehirdeki adaleti sağlamaya devam etti. Ancak şehirde sular bir türlü durulmadı. Mustafa'nın karşısına ne gibi sorunlar çıkacağı bu bölümle ortaya çıktı. Hüzün, tehlike, gözyaşı adalet, aşk ve katliam gecesinin bir arada yaşandığı Filinta son bölüm TRT 1'de ekrana geldi.

FİLİNTA 14. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz bölümün sonunda, Anita von Wilhelm (Wilma Elles), kendisini İstanbul'da tuttuğu ve kendi ülkesinin çıkarlarını korumak ve planlarını işletmek istediği için Mustafa'dan intikam almak isteğindeydi. Ve zindandan çıkar çıkmaz Mustafa'nın çavuşu Hasan'ın evinde soluğu aldı ve silahını ona doğrulttu.

Mustafa, sadece kendi davası ve İstanbul'un asayişini korumak için adaletin peşinde koşmaya ve suçluları ortaya çıkartmak için azimle hayata tutunmaya devam etti. Fakat, İstanbul'da ve sokaklarda bir türlü sular durulmadı. Filinta 14. bölümde Rıza (Ceyhun Yılmaz) bir bitirimhanede, İstanbul'un sokak çetelerini topladı. 12'ler, Hüsrevlilier, Boğazkesenler oradaydı. Rıza onlarla konuştu. Bekri (Ebubekir Öztürk) ve adamları oraya gelerek toplantıdaki herkesin üzerine yürüdü ve korku saçtı... Bekri'nin haince planları vardı. Ve bunları Rıza'ya söyledi. Rıza dehşete düştü. Mustafa vakit kaybetmeden bu olayın üstüne gitmeye başladı.

ÇETELER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Boris (Serhat Tutumluer) ise İstanbul'da tüm bu yaşananlardan haberdardı. Artık İstanbul sokaklarının büyük isimleri yoktu. Çeteler sokaklardaydı; çünkü başıboş kalmışlardı. İstanbul'a büyük bir kaos hakim oldu. Çeteler yağmaya, talana başladı. Filinta son bölümde Gıyaseddin (Mehmet Özgür) ve zabitler halka daha fazla zarar gelmeden yağmayı önlemek istedi. Mustafa işin arkasında Bekri'nin olduğunu öğrendi. Bekri kendisini artık en büyük görmeye başladı. Esat Paşa'ya (Yosi Mizrahi) yükseldi. Mustafa'dan kendisini kurtarması için ona şantaj yaptı. Bekri'nin suyu giderek ısındı. Bekri'ye büyük bir kumpas kuruldu.

Bu işin arkasında Boris ve Esat Paşa'nın olduğundan emindi. Filinta 14. bölümde ihanete uğramıştır. Bekri'nin elindeki koz büyüktü. Boris'in dünyadaki en önemli varlığını, kızını elinden almaya kararlıydı. Şimdi Bekri'nin tek bir hedefi vardı: Boris'in gözleri önünde Lara'yı öldürmek.

LARA TEHLİKEDE

Boris Bekri'nin karşısına çıktı. Kızı karşılığında o. Bekri Boris'in kendisine çektirdiği acılar yüzünden başka planlar kuruyordu. Filinta son bölümde Lara'yı öldürmesine ramak kaldı. Mustafa Lara'nın kurşunlara hedef olmasına engel olabildi mi? Sansar bu kaosun içinde nasıl bir yol izledi. Boris'in hayatta tutunacağı tek dalı olan kızını kurşuna mı dizdiler?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler