MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gözde Kansu'dan ayaktayım mesajı

Veliaht yarışmasından kovulup gündeme bomba gibi oturan Gözde Kansu, o günleri anlattı.

Dekoltesi yüzünden Veliaht yarışmasındaki sunuculuk görevine son verilen Gözde Kansu, yaptığı açıklama ile yaşadıklarına değindi. Kansu, "Büyük bir sınavdı ama ayakta kalmayı başardım. Sırf mizahı için bile o günleri yaşamaya değerdi" dedi.

YIKILMADIM AYAKTAYIM

Aradan geçen altı ayda büyük bir sınav verdiğini söyleyen oyuncu: "Bir anda 'işsiz bırakılan mağdur sunucu' olarak anılmak acı, bunu hazmetmek zordu. Atlatmak için önüme bakmayı seçtim. İnanılmaz bir sınavdı ama ayakta kaldım."

PENGUEN'İN BENİMLE İLGİLİ YAPTIĞI KAPAK BAYRAM KARTI GİBİYDİ

Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da ilgisini çeken olay yüzünden herkesin peşine düştüğü Kansu, "Olayı bir de ben büyütemezdim çünkü adımı duymaktan bile sıkılmıştım" dedi. Kansu'ya göre olan biteni sırf mizahı için bile yaşamaya değerdi. "Penguen'in benimle ilgili yaptığı kapak bayram kartı gibiydi. Artık torunuma bırakacağım enteresan bir hikayem var" diyor.

YENİ DİZİSİ ANKARA'NIN DİKMEN'İ

Tiyatroya devam eden güzel oyuncu şu sıralar Gani Müjde imzalı 'Ankara'nın Dikmen'i' isimli dizide de başrolde. Kansu, yeni dizisinde Tilbe karakteri ile izleyicilerini kahkaya boğacak.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler