MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı son bölümde Gülru'nun sırrı ortaya çıktı

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Güllerin Savaşı 52. bölümü sürprizlerle dolu sahneleriyle ekrana geldi. Her hafta büyük bir merakla beklenen Güllerin Savaşı son bölümünde izleyiciler, Ömer'in gerçekleri öğrendiği anlara tanık oldu.

Güllerin Savaşı yine bomba gibi bir bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Her hafta cumartesi günlerine damga vurmayı başaran dizinin bu haftaki bölümünde arda arda büyük sürprizler yaşandı: Bir süredir Cihan için yan yana gelen Gülru ve Gülfem'in savaşı, hamilelik olayının öğrenilmesiyle kızıştı. Gülru'nun hamile olduğunu öğrenen Gülfem, gerçekleri Ömer'e anlatmak isteyince ortalık karıştı, finalde Ömer gerçekleri duydu. Başrollerini; Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı Güllerin Savaşı 52. bölümü heyecan dolu sahneleriyle 3 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00'de Kanal D'deydi!

GÜLLERİN SAVAŞI 52. BÖLÜM ÖZETİ

Güllerin Savaşı yeni bölümünde; Gülru'nun Ömer'i bıçaklamasıyla ortalık karıştı. Ömer, Gülru'nun gözünün yaşına bakmaz ancak gelişmeler onun için de şaşırtıcı olacaktı. Öte yandan, Sipahi'lerin bir kez daha gazetelerin 3. Sayfasına düşmesi Gülfem'in inişteki kariyerine vurulan bir darbe daha oldu. Gülfem üzerindeki Tibet Yalçın baskısı her geçen gün arttı. Cihan için Gülru'ya sabretmeye çalışan Gülfem'in sabrı Gülru'nun hamile olduğunu öğrenmesiyle taştı. Bebeğin babasının Cihan olduğuna asla inanmayan Gülfem, bu sürpriz haberi Ömer'le paylaşmaya kararlıydı. Brooke'la birlikte Amerika'ya dönüş hazırlıkları içinde olan Ömer, Gülru ile ilgili bir şeyler döndüğünün farkındaydı. Gülfem'in Cihan'ın çıkarlarını korumak için attığı adım Gülru ve Ömer'i bir anda gizli gerçekle ilgili yüzyüze getirdi. Ömer'in hamilelik haberine vereceği tepki dengeleri altüst etmek üzereydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler