MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk son bölümü yayınlandı

Ekranların sevilen dizisi Kara Para Aşk son bölümü Atv ekranlarından izleyiciyle buluştu. Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan son bölümde Nedret, Ömer ve Elif aşkına gölge düşürdü mü merak konusu oldu.

KARA PARA AŞK 28. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Her hafta ayrı bir heyecan yaşanan Kara Para Aşk son bölümü ekrana geldi. Son bölümde Elif özgürlüğüne kavuşunca Ömer hayatıyla ilgili sürpriz bir karar verdi. Artık daha fazla hayatı kaçırmak istemeyen Ömer, Elif'e evlenme teklifi etmeye karar verdi. Ona büyük bir sürpriz hazırladı. Nasıl bir sürpriz hazırlayacağı bu akşam belli oldu. Kara Para Aşk son bölümü 20.00'de atv ekranlarından izleyiciyle buluştu.

Kara Para Aşk 28. bölümde Elif'in özgürlüğüne kavuşmasını sağlayan Ömer, hayatı daha fazla kaçırmak istemedi. Elif'e evlenme teklif etmeye karar verdi. Bu anın özel olması için de bir sürpriz hazırladı. Ömer ailelerin ve arkadaşlarının huzurunda Elif'e evlenme teklif etti. Elif büyük bir mutlulukla teklifi kabul etti. Aşk hayatlarında huzuru ve mutluluğu yakalan çift kendilerini bekleyen tehlikelerden habersizdi.

İstanbul'a gelir gelmez yeğenlerinin hayatlarında olup bitenler hakkında bilgi sahibi olmaya çalışan Nedret, öğrendikleri karşısında şaşkına döndü. Ona göre olaylar kontrolden çıkmıştı. Nilüfer yalan söylemekteydi, Elif evlenmek üzereydi ve Ömer'in ailesi de kendilerine pek uygun değildi. Nedret, Elif ve Ömer aşkına gölge düşürmeyi başarabildi mi merak konusu oldu.

Elif ve Ömer'in evleneceğini öğrenen Tayyar deliye döndü. Kara Para Aşk son bölümde bu birliktelik evliliğe giderse Ömer'in karısına evlilik hediyesi olarak kendisini hapse attıracağını düşünmektedir. Hüseyin'i çağırır ve evliliğe engel olmasını istedi. Kardeşinin mutluluğu ile Tayyar arasına sıkışan Hüseyin, Tayyar'a boyun eğdi mi merak edildi. Kara Para Aşk 10 Aralık akşamı izleyiciyle buluştu.

Bütün bunlar olurken cinayet şubeye atanan yeni bir isim gelecek zorlu günlerin habercisidir. Kara Para Aş yeni bölümde Ömer'in eski sevgilisi İpek, Bursa'dan İstanbul'a tayin istemiştir. İpek'in geleceğini öğrenen Pelin ve Arda bunu Ömer'e söyleyebilecek midir? sorusunun yanıtı bu akşam ekrana gelecek olan bölüm ile ortaya çıkıyor. Kara Para Aşk 28. bölümü bu akşam 20.00'de ekrana geliyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler