MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 31. bölümde Öykü hafızasını kaybetti

İzlenme rekorları kıran gençlik dizisi Kiraz Mevsimi son bölümüyle Fox Tv'de ekrana geldi. Kiraz Mevsimi 31. bölümde Öykü yaşadığı kaza sonucu hafızasını kaybetti. Ayaz, Öykü ile aralarındaki aşkı yeniden canlandırmak için büyük bir sürpriz hazırladı.

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi 31. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Ayaz Öykü'yle arasındaki aşkı yeniden canlandırmak için harekete geçti Peki bunu başarabildi mi merak konusu oldu. Her bölümüyle izleyicileri ekranları başına kitlemeyi başaran Kiraz Mevsimi son bölümüyle 7 Şubat akşamı ekrana geldi.

AYAZ ÖYKÜ'YÜ KAZANMAYA ÇALIŞIYOR

"Beyni anlamak zordur" der doktor. "Bazen beynimiz kaza anında yaşadığı travmayla baş edilmek için unutmayı seçer." Öykü'nün Ayaz'ı unutması beynin bir oyunu mudur? Ayaz yıkılsa da pes etmedi. Aşkını Öykü'ye tekrar hatırlatmak, birbirlerinin kaderi olduklarını kanıtlamak için birlikte yaşadıkları en özel anları yeniden hazırladı. Diğer tarafta Mete geç kaldığı bir aşk için mücadeleye devam etti. Gerçek aşkın sınavı asıl şimdi başladı. Akıl unutabilir her şeyi... Anları siler, anıları, içinde kaybolduğun gözleri, onun kalbini titreten gülüşünü unutabilirsin hatta... Ama kalp unutmaz, sevgi kaybolmaz... Diyen gerçek aşk mı kazandı bu sınavı yoksa yalancı baharlar mı? Ayaz benzeri görülmemiş bir savaşın içinde "Beni seviyorsan hatırla" diye bağırdı. Öykü'nün cevabı ise merak konusu oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler