MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müge Anlı canlı yayında isyan etti: 'Ana avrat küfredin'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dün yayınlanan bölümünde telefon dolandırıcılarına 50 bin TL'sini kaptıran Hanife Paçacı konuk oldu. Adli vakalar olsun, cinayetler olsun, kaybettiği yakınını yıllardır arayanlar olsun olayları çözmek için Anlı seferberliğini sürdürüyor.

Müge Anlı yeni bir olayı çözmek için kolları sıvadı. Telefon dolandırıcıları tarafından 50 bin TL'si çalınan Hanife Paçacı'nın anlattıkları karşısında Anlı şaşkına döndü. Ünlü sunucu ekrandan yetkililere seslendi.

'ANA AVRAT KÜFREDİN'
Tüm uyarılara rağmen dolandırıcıların aynı yöntemlerle vatandaşları dolandırmasına vurgu yapan Müge Anlı, "Buna hep birlikte bir çare bulalım. Bir günde önünü keselim. Bu şekilde aranan kişiler benden size izin; ana avrat küfredin, kapatın. O kadar çok insan kandırılıyor ki. Bizi günde en az 10 kişi arıyor. Burada trilyonlar dönüyor, çok büyük bir rant var" ifadelerini kullandı.

Peki kimdir Müge Anlı?

19 Aralık 1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. İlk evliliğini ise gazeteci Burhan Akdağ ile yapan Anlı, 2008'de boşandı. Bu evlilikten ise 1 kızı oldu. Televizyon hayatına magazin sektöründe başlayan ünlü sunucu yine aynı sektörden tanıştığı Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı.

Birçok programda görev üstlenen Müge Anlı daha sonra Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir. Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçen ünlü sunucu atv'de yayınlanan ve kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Anlı, şu anda halen Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunuyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler