MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor 2016'da 'Büyük Kıbrıs Finali' öncesi Nagihan elemeye çıkan 2'nci isim belli oldu

Survivor'da büyük Kıbrıs finali öncesi dün akşam oynanan final oyununda Nagihan, Semih'le birlikte elemeye çıkan ilk isim oldu. Gözler şimdi bu akşama çevrildi. Survivor'ın bu akşamki yeni bölümünde bir oyun daha oynanacak ve kaybeden üçüncü isimle birlikte 27 Haziran'da SMS oylamasına gidilecek.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016'da Kıbrıs Finali için artık son oyunlar oynanıyor. Dün akşam ekrana gelen son bölümde 4 yarışmacı karşı karşıya geldi. Atakan'la oynadığı oyun sonrası Nagihan, Semih'le SMS'e çıkacak 2'nci isim olarak belirlendi. 3'ncü isim ise bu akşam yayınlanacak yeni bölümde belli olacak. Semih ise hatırlanacağı üzere geçtiğimiz bölümlerde dokunulmazlık oyunu sonrası parmağı kırılmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Acun Ilıcalı da Semih'in bundan sonra oyunlarda yer almayacağını açıklamıştı.

Nagihan dün akşam kaybettiği oyun sonrası sinir krizi geçirdi. Oyunun ardından kendisine uzun süre gelemedi. Final oyununda da Atakan'la karşılaşan Nagihan suya ters bir şekilde düştü. Bacağı kasılan Nagihan kısa süreli bir sakatlık yaşadı.

Survivor'da büyük final ise şöyle yapılacak:
-Oyunlarda 1'nci olan direkt finale çıkacak. 2'nci olan yarışmacı ise yarı final koltuğuna oturacak.

-Kalan 2 yarışmacı ise Semih Öztürk'le birlikte Kıbrıs'taki finallerin 1'nci gününde oylamaya çıkacak. Bu 3 kişiden 1 kişi de yarı finale çıkan kişiyle elemeye çıkacak.

-Daha sonra yarı final koltuğundaki iki isim karşı karşıya gelecek ve buradan da bir kişi çıkacak.

-Kalan 2 yarışmacı Survivor 2016'nın en büyüğü olmak için savaşacak.

29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finalde ise Survivor şampiyonu olacak yarışmacı 500 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler