MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star'da Bozok, Hasan'a hakaretler yağdırdı

Survivor son bölümünde ödül oyunun kaybedilmesi üzerine görülmemiş bir kavga yaşandı. "Senin yüzünden kızımın fotoğrafını göremeyeceğim" diyen Survivor Gönüllüler yarışmacısı Bozok, araya giren Hasan'ın üzerine küfürle yürüdü.

Survivor son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor Gönüllüler yarışmacılarından Bozok ve Hasan ile birbirine girdi. Survivor ödül oyunları kimi zaman ünlülere hüzünlü anlar yaşatabiliyor. Özellikle yarışmacıların ailelerine yönelik haber alabileceği ödüller hem Ünlüleri hem de Gönüllüleri hırslandırdığı gibi üzüyor da.

Survivor son bölümünde yine böyle bir ödül oyunu vardı. Yeni doğan bebeğinin resmini görmek için savaşan Survivor Bozok oyunda hata yapan Hasan ve Begüm'e demediğini bırakmadı. Bozok'un bu gerginliğinin altında sms oylamasında Hasan ile karşı karşıya gelecek olmasının da etkisi büyük.

Survivor All Star son bölümünde Bozok sinirlerine hakim olamayınca hata yapan Hasan'nın üzerine küfülerle yürüdü. Survivor Bozok'un üst üste hata yapan Begüm'e çıkışması ve onu ağlatması sonrasında araya Hasan girdi. Bozok bu sefer de Hasan'ın üzerine yürüdü. Kendisine üslup dersi vermesinden sıkıldığını söyleyen Bozok, Hasan'a küfür etti. İkilini arasında Turabi girdi.

Herkesin güçlü olduğu ve finale gitmek istediği yarışmada birleşme partisine ramak kala gönüllülerden biri elenecek. Konseyde iki yarışmacı eleme adayı oldu. Hasan ve Bozok çarşamba günü yapılacak konsey için eleme adayı oldular. Turabi ve arkadaşları Hasan'ı yazarken, Hasan'ın grubu Nadya'nın dokunulmazlığı kazanmasının ardından Bozok'u hedef aldı. Çarşamba günü konseyde ya Hasan ya da Bozok gidecek. Herşey sms sıralamasına bağlı.

SURVİVOR BOZOK KİMDİR?

1974 İstanbul doğumlu olan Bozok Gören, eski bir mankendir. Eğitimini Ankara, İstanbul ve Amerikada yapan Bozok Gören, profesyonel su altı dalgıcıdır. Bozok Gören 12 sene yaşadığı Amerika'da Manhattan'da 9 yıl restoran ve bar işletmiciliği yapmıştır. Mankenlik yaptığı dönem Çağla Şıkel gibi ünlü mankenlerle sevgili olan Bozok Bören şimdi Amerikalı eşi Amy ile 1 yıldır evli ve yaşamını sürdürdüğü Çeşme'de bir restaurant işletiyor..

Vitrin


En Çok Aranan Haberler