MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star'da Bozok Hakan'a kafa attı, Acun Ilıcalı ödüllendirdi

Survivor All Star 59. bölümünde Bozok-Hakan kavgası sosyal medyaya damga vurdu. Sosyal medya kullanıcıları: "Bozok Hakan'a kafa attı, Acun Ilıcalı ödüllendirdi." yorumlarına neden oldu

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Bozok krizi yaşandı. Adada gergin tavırlarıyla nam salan Bozok, bu kez Hakan ile karşı karşıya geldi ve Hakan'a kafa attı. Survivor'da Gönüllülerin son 2 haftadır dokunulmazlık oyununu kaybetmesi, adadaki gerginliği de fitilledi. Gerginliğin had safhaya çıktığı Survivor All Star 59. bölümünde bu strese dayanamayan Bozok, dokunulmazlık oyunu kaybetmesi sonrasında sinirlerine hakim olamadı ve Hakan'a kafa attı. Kişilerin birbirine fiziksel müdehalesinin diskalifiye nedeni olduğu Survivor All Star'da Bozok'un alacağı ceza geceye damga vuran olay oldu. Peki, Bozok diskalifiye oldu mu?

BOZOK BU HAFTA HİÇBİR OYUNDA OLMAYACAK!

Tartışmaların sıklıkla yaşandığı Survivor All Star'da Ünlüler Takımı Bozok'u eleştirirken, Hakan'ı savundu. Bozok ise Hakan'ın kendisini tahrik ettiğini söyleyerek hakkını savundu. Bozok'un cezası ise konseyde belli oldu ve Acun Ilıcalı görüntüleri detaylı izlediklerini ve bunun cezasız kalmayacağını belirtti.

Survivor'dan tümüyle diskalifiye edileceği düşünülen Bozok, kısa süreli diskalifiye cezası aldı. Bozok şimdilik bu hafta boyunca hiçbir oyunda yer alamayacak, sadece oyunları izleyecek ancak Bozok'un davranışları izlenecek.

HAKAN BOZOK İÇİN NE DEDİ?

Bozok-Hakan kavgası sebebiyle oldukça gergin geçen Survivor All Star eleme konseyinde yaşanan olaylarla ilgili konuşmak üzere söz alan Hakan şu açıklamalarda bulundu: "İlk olarak ben bugün yaşanan olaydan dolayı da çok üzgün olduğumu söylemek isterim. Konsey başlarken ben bir özür beklerdim, ortada yanlış bir hareket olduğunu düşünüyorum. Özür her zaman özürdür. Survivor sadece açlık oyunu değil, SfSurvivor hepimizin ayrı ayrı karakterimizi ortaya koyduğumuz hayatta kalma mücadelesi. Bugün oyun alanında bozok benden özür dileseydi, mutlu olurdum, gider öperdim onu. Şu anki üzüntüm bugünden daha büyük. Bugün ben her arkadaşıma yaptığı gibi arkadaşımın üzerine doğru giderek bağırdım, ben böyle bir hareket bekleiyordum. Burada aramızda baba var o da bozok. Güzel şeyler yapmalıyız, bugün yaşanan olay gerçekten takımım bana sahip çıktı. Hepimiz örnek olmak zorundayız, doğru durmak zorundayız, ben bu kuralları çok iyi bilirim. Biz gerektiği yerde aslan da kesiliriz. Benim bundan sonra yapabileceğim tek şey arkadaşıma da takıma da orda cevap vermektir. Bir yanlış varsa, yanlış bir gün gelip sizin yanınızdaki insandan da gelebilir. Çok üzgünüm, Survivor'daki en üzgün olduğum gün ama en de kuvvetlendiğimiz gün."


Vitrin


En Çok Aranan Haberler