MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz'a tatsız sürpriz

Beyazıt Öztürk ve Ali Taran, önceki gün aynı modeldeki paltolarıyla objektife yansıdı.

Ali Taran, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Dikişsiz gibi duran paltosuyla dikkat çeken ünlü reklamcı, üzerinden sarkan iplikleri göstererek "Aldığımda terzinin işi daha bitmemişti, dikmeye devam ediyordu. Acelem vardı, bitirmeden aldım" diye espri yaptı. Ayşe Özyılmazel'le yaptığı olaylı evlilik hakkında yöneltilen soruları yanıtlamak istemeyen Taran, "Geçmişle ne işimiz olur, geleceğe bakıyoruz" dedi. Reklamcı, evliliği yüzünden aldığı eleştiriler için de "Haksız eleştirilerdi, her şey Allah'tandı" yorumunu yaptı.

Tanem'le aynı partide

Ali Taran'ın giydiği paltonun aynısından aynı gün Beyazıt Öztürk'ün üzerinde de vardı. Ünlü şovmen, bir arkadaşının Pana Film'in Nişantaşı'ndaki binasında verdiği doğum günü partisinde görüntülendi. Öztürk o gün bir "pişti" daha yaşadı, eski sevgilisi Tanem Sivar'la karşılaştı. Mekândan sabaha karşı 04.00'te ayrılan Öztürk, Sivar'la ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Doğum günü partisinde karşılaşan Beyazıt Öztürk ve Tanem Sivar, selamlaşıp bir süre sohbet etti. Sivar, geceden erken ayrıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler